Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seninde bişey kalmamış canım yeni tedaviye başlamana..ege üniversitesine mi gidiceksin peki?bir ara kararsızdın çünkü..hayırlısıyla inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine sende..biz iyiyiz kızımla çok şükür öğleden sonra kontrolüm var bakalım napıyo küçük hanım :16: şeker testine daha var benim için ama inşallah sorunsuz hallederiz pkodan dolayı korkuyorum malesef çıkar diye..

evet tepecikle arasında kalmıştım egenin ama bi yakınımız ege ye gitti hamile kaldı ve bebeği oldu bayramdan önce birazda onun sayesinde egeyi tercih ettim çünkü 10 yıldan fazladır olmuyordu onlarında biraz o cesaret verdi evet bi şey kalmadı günler hızlı geçiyor bide çalışınca daha da hızlı geçiyor.
ekimde dosyam açılsa aralık gibi tedaviye başlamış olurum diyorum ama nasip bakalım zaman ne gösterecek.
benimde sorun pko :(

olsun canım ne farkeder ha 1 ay önce başlamışsın tedaviye ha 1 ay sonra..vardır herşeyde bir hayır..bencede istanbul tüp bebekte 2sini koymaları daha iyi olur 1 tane koydurmak varken..bakarsın ikiz bebişin geliyomuş ne güzel olur ya :16: işlemlerle uğraşırken vaktin ne çabuk geçtiğini anlamadan alırsın bebişlerini göbişine :34: hadi bakalım hayırlısı olsun olucak bu sefer inşallah..haberdar et sürekli bizi..nasipse benim kızım olucak teyzesi :16: amin inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime darısı en kısa zamanda sana olucak inşallah..

öyle cnm inan zamana takılmıyorum yeter ki sonu güzel olsun. ikiz olsun çok isterim ama birtaneyede razıyım yeterki rabbim sonunda nasip etsin banada. demek bir prenses geliyor ne güzel cnm bende hep kızım olsun isterim ama nasip kısmet kız olsun erkek olsun farketmez. edicem cnm merak etme bu dönemlerde sizlerle konuşmak sizlerden güç almak inan çok iyi geliyor.

bebeşko canım sen napıosun nerelerdesin.

merhaba biz geldik keyifler iyidir umarım,
Arkadaşlar benide şeker yüklemesinde çok korkuttular kusarsın içemezsin gibi hiç takılmayın ben forumlardan birinde görmüştüm aldıgınız şeker karışımına limon ekleyebilirsiniz yazıyordu. evden yanımda yarım limon götürdüm 75 lik yükleme yapılıyor artık onu küçük su şişesinde hazırladılar doktora sordum limon katayımmı diye sorun olmaz koyabilirsindedi. Hatta eczanelerde bunun limonlusuda var keşke ondan alsaydın dedi. oh mis gibi içtik aynı limonata gibi oldu bizi zorlamadı sizde böyle deneyim daha rahat oluyor zaten içmeden önce kan aıyorlar 5dk içinde tüket diyorlar ben suyu özellikle soguk aldım rahat içmek için ohh içtik mis :) sonrada 1. saat ve 2. saat olmak üzere kan alıyorlar ama bu sürede pek hareket etmemek gerekiyormuş yoksa vucut şekeri yaktıgı için dogru sonuç vermez dediler. Ama hiç takılmayın rahat geçiyor.
superim sende detaylı ya girecekmişsin emin ol çok güzel kızım bize gülümsemişti detaylı ultrason sırasında çok keyiflenmiştik umarım senin bıcrıkta sana süpriz yapar ve gülücükler atar. Şimdiki kıpırtıları iç bişey degil inanaki benimki bu hafta iyice kuvvetlendi ve hareketlendi bazen karnımdan çıkacak gibi oluyor maşallahki hareketli. öpüyoruz sizleri güzel teyzeler.

önce klomen topiği sonrasında burası ... ve sonnnn ..inanamıyorum hala son 5 günüm arkadaşlar.. Umarım sağlıkla alırım kucağıma Nihal imi :))) dua edin çok heyecanlı ve gerginim ...öpüyorum..

canım bugün sezeryanım var demiştin umarım herşey yolunda geçmiştir oh şimdi almışsındır bile umutla beklediğin o güzel kokulu bebegini kollarına mutluluklar bundan sonra yakanızı iç bırakmasın.

Son düzenleme:
kızlarrr nerelerdesiniz yoksunuz epeydir ben girip çıkıyorum sürekli ama bakıyorum giren yok..biz iyiyiz kızımla çok şükür hareketlerinide hissetmeye başladım maşallah kıpır kıpır :nazar: çok güzel bir duyguymuş gerçekten :16:

su perisi inşallah her şey hep böyle güzel devam eder...

önce klomen topiği sonrasında burası ... ve sonnnn ..inanamıyorum hala son 5 günüm arkadaşlar.. Umarım sağlıkla alırım kucağıma Nihal imi :))) dua edin çok heyecanlı ve gerginim ...öpüyorum..
sevde bugün doğumun varmış.umarım sağ sağlim kavuşmuşsundur bebeğine...

arkadaşlar merhaba ne zamandır giremiyordum evde bilgisayarım arızalıydı iş yerindende vakit bulup giremedim. Umarım herkes iyidir. Bizde iyiyiz çok şükür gidip geliyoruz işte şimdilik torid problemimizi ilaçlarlar ile çözmeye çalışıyoruz kısmetse dogumdan hemen sonra troid ameliyatı olacagız kısmetse.
bu arada 2 hafta önce şeker yüklemesinde gebelik şekerimizde çıktı zaten iyot diyetimiz vardı tuz balık ve deniz ürünleri vb bir çok şeyi tüketemezken şimdide şeker diyetine girik umarım diyetle çözriz ve insulin kullanmaya gerek kalmaz bizden bu kadar kızımla beraber gelmeye çalışacagız aralarda hepinizi öpüyoruz. saglıcakla kalın.

mda cım canım şekerolayına hiç takılma.sadece diyetine uy ve bol bol yürüyüş ya.inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alacaksın o günleri hayal edip sabret.dualarım hep seninle...

burcu ve karakedi yeni tedavileriniz hayırlı ve bebekl olur inşallah...

evet tepecikle arasında kalmıştım egenin ama bi yakınımız ege ye gitti hamile kaldı ve bebeği oldu bayramdan önce birazda onun sayesinde egeyi tercih ettim çünkü 10 yıldan fazladır olmuyordu onlarında biraz o cesaret verdi evet bi şey kalmadı günler hızlı geçiyor bide çalışınca daha da hızlı geçiyor.
ekimde dosyam açılsa aralık gibi tedaviye başlamış olurum diyorum ama nasip bakalım zaman ne gösterecek.
benimde sorun pko :(

egedeki tutma oranlarının daha yüksek olduğunu duymuştum canım bence doğru tercih yapmışsın içini ferah tut..aralığa kalmaz gibi geldi bana dosya açıldıktan sonra işlemler hızlanır takip edersen..biliyorum sendede pko olduğunu ama hiç kötü düşünme pko engel değil bebek sahibi olmak için..tüpe gerek kalmadan hamile kalabilirsin bu sürede hiç belli olmaz canım o yüzden pkoyu takma kafana..

öyle cnm inan zamana takılmıyorum yeter ki sonu güzel olsun. ikiz olsun çok isterim ama birtaneyede razıyım yeterki rabbim sonunda nasip etsin banada. demek bir prenses geliyor ne güzel cnm bende hep kızım olsun isterim ama nasip kısmet kız olsun erkek olsun farketmez. edicem cnm merak etme bu dönemlerde sizlerle konuşmak sizlerden güç almak inan çok iyi geliyor.

bebeşko canım sen napıosun nerelerdesin.

bu kadar çektiğin sıkıntının mükafatını alıcaksın canım sonu güzel olucak inşallah..1 tane olsun bizim olsun ama 2 tane olursada fena olmaz dimi :34: dediğin gibi sağlıklı olsun başka bişey istemiyoruz..bende hep kız bebeklerini daha çok sevmişimdir hamileliğimi öğrendiğimden beri içime hep kız doğuyodu herkesin erkek demesine rağmen allah gönlüme göre verdi :16: seninde gönlünden geçen olur inşallah..

merhaba biz geldik keyifler iyidir umarım,
Arkadaşlar benide şeker yüklemesinde çok korkuttular kusarsın içemezsin gibi hiç takılmayın ben forumlardan birinde görmüştüm aldıgınız şeker karışımına limon ekleyebilirsiniz yazıyordu. evden yanımda yarım limon götürdüm 75 lik yükleme yapılıyor artık onu küçük su şişesinde hazırladılar doktora sordum limon katayımmı diye sorun olmaz koyabilirsindedi. Hatta eczanelerde bunun limonlusuda var keşke ondan alsaydın dedi. oh mis gibi içtik aynı limonata gibi oldu bizi zorlamadı sizde böyle deneyim daha rahat oluyor zaten içmeden önce kan aıyorlar 5dk içinde tüket diyorlar ben suyu özellikle soguk aldım rahat içmek için ohh içtik mis :) sonrada 1. saat ve 2. saat olmak üzere kan alıyorlar ama bu sürede pek hareket etmemek gerekiyormuş yoksa vucut şekeri yaktıgı için dogru sonuç vermez dediler. Ama hiç takılmayın rahat geçiyor.
superim sende detaylı ya girecekmişsin emin ol çok güzel kızım bize gülümsemişti detaylı ultrason sırasında çok keyiflenmiştik umarım senin bıcrıkta sana süpriz yapar ve gülücükler atar. Şimdiki kıpırtıları iç bişey degil inanaki benimki bu hafta iyice kuvvetlendi ve hareketlendi bazen karnımdan çıkacak gibi oluyor maşallahki hareketli. öpüyoruz sizleri güzel teyzeler.

evet canımcım giricem 15 gün sonra şimdiden heyecanı başladı valla bakalım miniğimiz nasılmış yakından :16: maşallah senin kızınıda desene bizimkiler çok cadı şimdiden dövüyolar bizi :1: ölürüz biz onların tekmelerine aslında dimi :16: sağlıkla kavuşalım inşallah canım..bizde öpüyoruz seni..

Son düzenleme:
jolly,bebesko,hestia,burcudallı diğer adını unuttuğum kızlar nerelerdesiniz..topiği tek başıma yüklendim gidiyorum valla :1:

Bebeyle uğraşıyoruz superim ne yapalım :)) Senin kızda kıpırdakmış hee . Gün geçtikçe dahada şiddetlenicek :) Önceden doğum yapanlar hamileliği özlüyorum dediklerinde komik geliyodu şimdiden ben özledim valla:) Bide keyifli bi hamilelik dönemi geçirince insan dahada özlüyor . Bi 3 sene sonra kısmetse yine yaşarım inş. O duyguları :)

çok uzun zamandır yazmıyorum sizlere kızlar beni hatırlayanlarınız hatırlarlar 2 aşılama 1 tüp ve sonuç hep negatif olmuştu 2 dondurulmuş bebeğim var onlara da ara verdik ama artık tak etti ve bebeklerimizi daha da bekletmeyelim alalım diyoruz.

ara ara girip bakıyordum ne var ne yok diye ama bir baktım ki kaçırdığım çok şey olmuş mda hamile superisi hamile cy_76 hamile o kadar mutlu oldum ki rabbim bizlerede nasip eder inşallah. inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız bebeklerinizi.

jolly bebeişin doğmuş rabbim sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah kaç aylık oldu? ismini ne koydum sayfalar okadar uzamışki bakındım ama göremedim kusuruma bakmayın kızlar.

bebeşko canım sen nasılsın. sanırım sende benim gibi yeniden başlıyorsun tedaviye.. rabbim ikimize ve tüm olmayanlara nasip eder inşallah.

inşallah artık sık sık girip yazmaya ve takip etmeye calışıcam sizleri..

Doğdu bebişim 2 buçuk aylık oldu bilem :) Sahra koyduk adını . Çocukluğumdan beri kızı olsa adı Sahra olucak diyodum eşimde sevdi Allah'tan kızımızda çok yakıştı :) Sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı bakalım bu sefer kap gel bebelerini :)

Oyy oy çok heyecanlı amışsındır kızını kucağına keyfini çıkar bakalım :) İsmide çok güzel anlamını yansıtıyor gerçekten . Kardeşimin kızının adını Nihal koyduk anlamı gibi uzun fıstık gibi kız oldu 2 yaşında olmasına rağmen :))

Kızlar şeker yüklemesi zamanını Dr bana söyledi ben direk dışarda yaptırıp o şekilde gitmiştim sonucu göstermeye . Zaten uzun süren bir işlem hastanede beklemek istemedim . İşyerime yakın Nişantaşı intermed te yaptırdım . Bol limonu ve buzlu olarak hazırladılar banada tadı çokta güzeldi :) Şehir efsanelerine inanmayın en zor kısmı saat başı kan almaları onada bizler zaten alışğız :) İşlem bittikten sonra poliklinikte kahvaltı veriyorlar bide daha ne olsun :)

jolly,bebesko,hestia,burcudallı diğer adını unuttuğum kızlar nerelerdesiniz..topiği tek başıma yüklendim gidiyorum valla :1:

Ben sık sık girip bakıyorum topice. Oğluşla geçiyor tüm vaktim.Birde mart anneleri topiğini okuyorum, çok şey öğrendim ordan.İşe başladım geçen hafta.Oğluma annem-babam bakıyor.Aklım evde kalmadan gidip geliyorum ama çalışınca daha da zor yetişiliyor herşeye. Sende minik kızının kıpırtılarını hissetmeye başlamışsın.Hep kıpır kıpır olsun inşallah :)) Bende ilk hissettiğimde nasıl sevinmiştim.Kalp atışını duymaktan daha da heyecanlandırmıştı beni. Hamilelik çok özel bir durummuş gerçekten.Keyfini bool bool çıkar.

egedeki tutma oranlarının daha yüksek olduğunu duymuştum canım bence doğru tercih yapmışsın içini ferah tut..aralığa kalmaz gibi geldi bana dosya açıldıktan sonra işlemler hızlanır takip edersen..biliyorum sendede pko olduğunu ama hiç kötü düşünme pko engel değil bebek sahibi olmak için..tüpe gerek kalmadan hamile kalabilirsin bu sürede hiç belli olmaz canım o yüzden pkoyu takma kafana..

bakalım zaman ne gösterecek belki dediğin gibi kendiliğimdende kalabilirim.

tüp bebekte de en kötü aralık diye düşünüyorum hani ben kendimi öyle alıştırayım erken olursa sürpriz olsun yani.

hızlandırmak için elimden geleni yaparım zaten onun için hormon testlerimi götüreceğim başka yapılması gerekn varsa onlarıda araştırıyorum onlarıda yaptırmaya çalışıcam ki daha erken evrak işi bitsin.

Superim cok sagol cnm.insallah gececek,ama cok zormus,hep yatiyorum,gecende esim bahceye inelim dedi,k.validemde var dedim inecek halim yok ama 5 dak.inelim denemis olurum,iner inmez rezil kepaze oldum,yanima bir tane poset almisim bir de,basladim aglamaya bazen canima tak edince dayanamiyorum,ben agliyorum k.validem agliyor..ise hala gitmiyorum,evden elimden geldigince yapiyorum birseyler.insallah ben de guzel sohbetlerinize katilirim bir an evvel.doktor jollynin doktoruna gittim begendim de ama normal dogumcu bir doktor ariyorum sanirim.bu cuma ikili testim var,hersey yolundadir ins.moralim gelir belki.sen ne yaptin cnm doktor isini?

Charms insallah 17 hafta surmez cnm,bazen hic gecmeyecek gibi,ilaca ragmen boyle ilacsiz dusunemiyorum,senin de cok zor gecmis sukur geride kalmis darisi basima ins.cok sagol cnm.

Ercelf cnm ayran demissin yaaa,ahh ahh nasil bir hararettir cektigim,ama vucudum sivi bir seyi kabul etmiyor,sut ayran su ne icsem yediklerimle geri geliyor.suya hasret kaldim:( ama tavsiyelerin icin cok sagol cnm.insallah senin gunlerine gelmem nasip olur.

Karakedi tekrardan burdasin ne guzel cnm.cok sukur 12.haftamdayim,zor da gecse her bir asamasi onemli olan bebislerimizin bizimle olmasi.senin de mutlu gunlerine az kaldi ins.cnm.msjina ynt vericem cnm.

bu kadar çektiğin sıkıntının mükafatını alıcaksın canım sonu güzel olucak inşallah..1 tane olsun bizim olsun ama 2 tane olursada fena olmaz dimi :34: dediğin gibi sağlıklı olsun başka bişey istemiyoruz..bende hep kız bebeklerini daha çok sevmişimdir hamileliğimi öğrendiğimden beri içime hep kız doğuyodu herkesin erkek demesine rağmen allah gönlüme göre verdi :16: seninde gönlünden geçen olur inşallah..

inşallah canım aynen öle 1 tane olsun bizim olsun 2 tanede olsa gmnlüm kalbim açık yer var seve seve kabul ederim yeterki gelsin yavrularım bana :))benim içime hep ilk çocuğum erkek olucak gibi doguyor bakalım rabbim ne gösterecek bugün kuzenimin eşi doğum yaptı kızımız oldu 2 kilo 80 grm bir görseniz küçücük çok çirkin rabbim nazarlardan korusun okadar özendim okadar dua ettimki rabbim banada nasip et diye inşallah rabbim bizleri geri çevirmeyecektir.

Bebeyle uğraşıyoruz superim ne yapalım :)) Senin kızda kıpırdakmış hee . Gün geçtikçe dahada şiddetlenicek :) Önceden doğum yapanlar hamileliği özlüyorum dediklerinde komik geliyodu şimdiden ben özledim valla:) Bide keyifli bi hamilelik dönemi geçirince insan dahada özlüyor . Bi 3 sene sonra kısmetse yine yaşarım inş. O duyguları :)

Doğdu bebişim 2 buçuk aylık oldu bilem :) Sahra koyduk adını . Çocukluğumdan beri kızı olsa adı Sahra olucak diyodum eşimde sevdi Allah'tan kızımızda çok yakıştı :) Sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı bakalım bu sefer kap gel bebelerini :)

Oyy oy çok heyecanlı amışsındır kızını kucağına keyfini çıkar bakalım :) İsmide çok güzel anlamını yansıtıyor gerçekten . Kardeşimin kızının adını Nihal koyduk anlamı gibi uzun fıstık gibi kız oldu 2 yaşında olmasına rağmen :))

adıyla yaşasın prenses maşallah diyeyim ismide çok güzelmiş. inşallah bu sefer kapıp gelicem rabbim banada nasip edicek

Superim cok sagol cnm.insallah gececek,ama cok zormus,hep yatiyorum,gecende esim bahceye inelim dedi,k.validemde var dedim inecek halim yok ama 5 dak.inelim denemis olurum,iner inmez rezil kepaze oldum,yanima bir tane poset almisim bir de,basladim aglamaya bazen canima tak edince dayanamiyorum,ben agliyorum k.validem agliyor..ise hala gitmiyorum,evden elimden geldigince yapiyorum birseyler.insallah ben de guzel sohbetlerinize katilirim bir an evvel.doktor jollynin doktoruna gittim begendim de ama normal dogumcu bir doktor ariyorum sanirim.bu cuma ikili testim var,hersey yolundadir ins.moralim gelir belki.sen ne yaptin cnm doktor isini?

Charms insallah 17 hafta surmez cnm,bazen hic gecmeyecek gibi,ilaca ragmen boyle ilacsiz dusunemiyorum,senin de cok zor gecmis sukur geride kalmis darisi basima ins.cok sagol cnm.

Ercelf cnm ayran demissin yaaa,ahh ahh nasil bir hararettir cektigim,ama vucudum sivi bir seyi kabul etmiyor,sut ayran su ne icsem yediklerimle geri geliyor.suya hasret kaldim:( ama tavsiyelerin icin cok sagol cnm.insallah senin gunlerine gelmem nasip olur.

Karakedi tekrardan burdasin ne guzel cnm.cok sukur 12.haftamdayim,zor da gecse her bir asamasi onemli olan bebislerimizin bizimle olmasi.senin de mutlu gunlerine az kaldi ins.cnm.msjina ynt vericem cnm.

canım bekliyorum mesajını..

senin bebiş kocaman oldu be canım söyle artık kendi işini görsün yormasın annesini :1: sorma canım hemde ne kıpırdak cadı yerinde durmuyo şimdiden böyleyse büyüdüğü zamanki tekmeleri düşünemiyorum valla..herkes doğumdan sonra çok özlüyorum diyo ben keyfini çıkarayım madem :34: sen 3 sene sonra yaşarım inşallah aynı duyguları demişsin benim koca 1 yıl dolmadan 2.yi istiyo oldu dedim önce bunu bir doğursaydım ondan sonra görüp karar verseydin sen :1:

Ben sık sık girip bakıyorum topice. Oğluşla geçiyor tüm vaktim.Birde mart anneleri topiğini okuyorum, çok şey öğrendim ordan.İşe başladım geçen hafta.Oğluma annem-babam bakıyor.Aklım evde kalmadan gidip geliyorum ama çalışınca daha da zor yetişiliyor herşeye. Sende minik kızının kıpırtılarını hissetmeye başlamışsın.Hep kıpır kıpır olsun inşallah :)) Bende ilk hissettiğimde nasıl sevinmiştim.Kalp atışını duymaktan daha da heyecanlandırmıştı beni. Hamilelik çok özel bir durummuş gerçekten.Keyfini bool bool çıkar.

okullar açıldı sende işe başladın desene..eminim çok zor oluyodur okul ev özellikle oğlundan ayrı kalmak..ama en azından gözün arkada kalmıyo güvendiğin biri bakıyo oğluna en az senin kadar sevgiyle hemde..bende kızımın tepiklerini bekliyorum işte sürekli atsın diye çok güzelmiş gerçekten..inşallah hep kıpır kıpır olur dediğin gibi..sonuna kadar keyifle geçiririm inşallah hamileliğimi :16:

canım yaşadıklarını birebir yaşamadım ama tahmin edebiliyorum çok zor olduğunu çok az kaldı inan güzel günler,hamileliğinin tadını çıkaracağın günler çok yakın biraz daha sabır sadece..ben hala aynı doktoruma devam ediyorum canım ama 1 aya kalmadan bırakıcam en azından şeker testimi yaptırayım ondan sonra sadece bebeğin kilosu vb şeyler kalıcak o zaman bende jollynin doktoruna gidicem bakalım inşallah memnun kalırım..doktor sezeryan taraftarımı normal doğumcu arıyorum demişsin?bende öyle istiyorum çünkü..ikili testinin sonucunuda yaz mutlaka bize..kendine iyi bak canım güzel günler çok yakın :16:

kizlar benim doktorum herman isci sezeryanin adini son ana kadar anmiyormus ona dogum yaptiran arkadasim var ayrica ben de evlendigimden beri hep ona gidiyorum bebek takibim de onda. eger bir arayisiniz varsa gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.benim tum arkadaslarim artik bu doktora gidiyor hepsi bayiliyor. bebek disinda cok farkli sorunu olan arkadasima da yardimci oldu arkadasim ona ilah gozuyle bakiyor artik:P

doktor avrupa florence nightingale'de ve sgk anlasmasi oldugu icin cok cuzzi muayne ucreti benim saglik sigortam oldugu icin ben klinigine gidiyorum o da besiktas fulyada hastaneye cok yakin. saglik sigortasi olana ikinci bir doktor tavsiyem daha var. o da seker mi seker ve basarili bir normal dogumcu. acibadem maslakta riskli gebelik uzmani ibrahim bildirici. ancak bu hastane dogum icin agzini 13.000 tlden acti. sigortam olsa da deger mi bu kadar paraya beni dusundurdu acikcasi. ben dr hermandan memnunum ama doguma hangisi kismet hesaplandigi gibi mi olucak hersey bilmiyorum.

bu iki doktor aklinizda bulunsun. ben tatilde o kadar kotu iki doktor deneyimi yasadim ki istanbula kosarak geldim omrumden omur aldilar hem de yok yere. bu nedenle doktorun onemini iyi anladim.

allah bebek dileyen tum kadinlara anneligi yasatsin. tedavi gorenlere yardim elini uzatsin. hamilelere de saglikli dogum nasip etsin. yurekten diliyorum...

canım sende yoktun epeydir bişeymioldu acaba dedim ama allahtan iyiymişsiniz bir sıkıntı olmamasına sevindim..şeker testininde iyi çıkmasına sevindim dikkat ediyosan zaten çıkmaması normal..ben korkuyorum çıkıcak diye pkodan dolayı insüline karşı direnç varya o yüzden..inşallah çıkmaz bizde o haftaları görelim hayırlısıyla..bebeğimle çok iyiyiz şükür hareketleri şiddetli bu haftada olmama rağmen ama hayatımda yaşadığım en güzel duygulardan biri :16: allahım olmayan herkese yaşatsın inşallah..

ibşallah temiz çıkar canım bu arada şeker yüklemesini bana 75 lik yaptılar ben de tatlıdan kesildim hamileliğimde hiç yiyemiyordum ama suyu içerken zorlanmadım hiç de abartılacak kadar tatlı bişey değil haberin olsun. zamanla daha da fazla hissedeceksin 24. haftada kulak gelişimi tamamen tamamlanıyor seni duyuyor sesleri algılıyor tepki veriyor çok güzel bişey Allaha şükürler olsun her hareketinde ağlayacak gibi oluyorum içimi sıcacık bir şey kaplıyor. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

ben bir ayi askindir misafir agirladim tatile ciktim ustune bi de hasta oldum derken cok giremedim. oglum da ben de iyiyiz cok sukur. hergun garip bir sikayetim oluyor ama hamilelik boyle biseymis:) ben bu konudan epey habersiz yasamisim simdiye kadar saniyordum ki hoop dogurucam:P

senin de iyi olmana sevindim. ayrintiliya da gir bakalim neler gostericek kizin sana:) seker testim cumartesi yapilacak zor oluyor diyorlar hele ben hamileligin basindan beri hic sekerli seyler tuketemiyorum insallah kusmadan atlatirim. operim seni de kuzunu da

superisine de söyledim canım abartılacak kadar şerbetli birşey değil aç karnına dişlerimi fırçalayıp gitmiştim tatlı tatlı içtim ki ben de hamileliğimde hiç tatlı istemiyorum baya da tok tuttu zaten kan vermek için 3 saat kaldım. bana 75 lik yüklediler. sana 50 lik yüklerseler 1. saatin sonunda sadece 1 kez kan veriyorsun işin bitiyor. ben 3 kere kan verdim. hepsi temiz çıktı şükür.

çok uzun zamandır yazmıyorum sizlere kızlar beni hatırlayanlarınız hatırlarlar 2 aşılama 1 tüp ve sonuç hep negatif olmuştu 2 dondurulmuş bebeğim var onlara da ara verdik ama artık tak etti ve bebeklerimizi daha da bekletmeyelim alalım diyoruz.

ara ara girip bakıyordum ne var ne yok diye ama bir baktım ki kaçırdığım çok şey olmuş mda hamile superisi hamile cy_76 hamile o kadar mutlu oldum ki rabbim bizlerede nasip eder inşallah. inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız bebeklerinizi.

jolly bebeişin doğmuş rabbim sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah kaç aylık oldu? ismini ne koydum sayfalar okadar uzamışki bakındım ama göremedim kusuruma bakmayın kızlar.

bebeşko canım sen nasılsın. sanırım sende benim gibi yeniden başlıyorsun tedaviye.. rabbim ikimize ve tüm olmayanlara nasip eder inşallah.

inşallah artık sık sık girip yazmaya ve takip etmeye calışıcam sizleri..
hoşgeldin canım artık bence de başla tedaviye zaman kaybetme al sen de bebeklerini hayırlısıyla.rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bu duyguyu.

ercelfcim tesekkur ederim umarim dedigin gibi olur kolayca. sen nasilsin coktandir senin de mesajina rastlamadim giremeyince

kızlar merhaba keyifler nasıl bakalı bizimde iyi çok şükür kızımla çalışmaya devam . aşırı derece sırt agrılarımız başladı iyice agırlaşmaya başladık bu ay pazartesi kontrolümüz var nasıldır acaba kızım ne kadar büyümüştür. Bu arada çatlak kremi kullanan varmı benim bu haftaya kadar yoktu ama bugün bir iki tane çatlak olmuş gördüm ne kullanıyorsunuz.

Back
X