Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kan tahlili yaptırdım bugün ve sonuç negatif . umarım en kısa zamanda bebişlerinize kzvuşursunuz. mda canım listeden silebilirsin . başka lşsteyede ekleme canım . hayırlısı böyleymiş.

Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis:(( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki:43:Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum:29:

cnm aşılamadan 14 gün sonra kan testi vererek öğrenirsin sonucunu..inşallah pozitiftir..

merhaba arkadaşlar..aşılama yaptırdım ve 9.günde değerim 2 den küçük çıktı..sonuç negatif diyor.progesteron 9 çıktı.sitede bununla ilgili yaptıranların sonuç değerlerini okudum.14.günde baktırın deniyor.şimdiden negatifdir diye düşünmeye başladım..acaba yükselirmi ki?????

daha çok erken sonucun çıkması için 12.günden sonra tekrar kan testi yaptır kesin sonucu alırsın..

Sonucumu aldım arkadaşlar.negatif.çok kötüyüm

cnm çok üzüldüm inanki ama bu sonuç senin bebek beklentilerini sonlandırmasın..aşılama yada tüp bebek yaptırma ama sakın umudunuda kaybetme..özel sorunların var yeni tedaviyi yaptıramıcaksın ama rabbim elbet birgün senide anne yapıcak emin ol..unutma her kötü günün sonunda bir aydınlık vardır..

evet canım sanırım aşılama sonrası bu ay serbest bırakmasının nedeni de buydu vücudun normale dönmesi gerekliliği çünkü tüm dengeler ilaçlardan değişiyor düzen bozuluyor kısmet artık başlayacağız canım dediğin gibi test negatif sonuç versede bugün 12.gün başlamamız gerekiyor.misafir sorunu kalmadı hava şartları nedeni ile gelmekten vazgeçtiler her yönden iyi oldu :))

masalcım canım önce misafirlerinin gelememesine üzüldüm ama bu durumun sana yarayacağını bildiğim içinde sevindim aynı zamanda..:16: inşallah bu çalışmalarının karşılığını alıcaksın canım..

kızlar kan tahlili yaptırdım bugün ve sonuç negatif . umarım en kısa zamanda bebişlerinize kzvuşursunuz. mda canım listeden silebilirsin . başka lşsteyede ekleme canım . hayırlısı böyleymiş.

canım geçmiş olsun inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..demekki bebeğinin daha gelme zamanı değilmiş..aşılaman tutsun yada tutmasın listeden silinmeni istemeyiz mda da benimle aynı fikirdedir eminim..elbet hamile kaldığında listeye senide hamile olarak yazarız..

cnm hayırlısı olsun
inşallah meleğin uğraştırmadan kendiliğinden gelir

Sevo boyle hemen pes mi edeceksin?gecmis olsun ama boyle hemen umutsuz olma.bizlerde negatif sonuc alanlardaniz ama pes etmek yok.bol bol dua var

nasılız kızlar bu ay da dopdolu :D beş gündür evde oktum tatildeydim yeni geldim artık bende bu topikte hamile olmak istiyorummmmm 2.aşılamam inşallah haftaya cuma olcak

nasılız kızlar bu ay da dopdolu :D beş gündür evde oktum tatildeydim yeni geldim artık bende bu topikte hamile olmak istiyorummmmm 2.aşılamam inşallah haftaya cuma olcak

Hosgeldin hatis insallah sende diger arkadaslarimiz gibi guzel haberlerle gelirsin

yeni topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun bol bol bebiş haberleri alalım inşallahhhh

nasılsın su perisi ? baya uzun zaman oldu.. tablolar harıkaaa hazırlanmıs cok ınce detayına kadar bayıldım ;)))
tanıdıklarıma baktım guzel haber alanlarda olmuss ..ben devam edıyorum klomene hazıranda son kez..
sonra ınsallahh 2. asılamaya gecıcem....

ozlemisimmm ya..arada ara vermek iyi geliyorr:54:

nasılsın su perisi ? baya uzun zaman oldu.. tablolar harıkaaa hazırlanmıs cok ınce detayına kadar bayıldım ;)))
tanıdıklarıma baktım guzel haber alanlarda olmuss ..ben devam edıyorum klomene hazıranda son kez..
sonra ınsallahh 2. asılamaya gecıcem....

ozlemisimmm ya..arada ara vermek iyi geliyorr:54:

canım nerelerdesin sen daha 2 gün önce aklımdan seni geçiriyodum..evet canım aramızada güzel haberler alan oldu darısı bizede inşallah..inşallah aşılamaya gerek kalmadan son kez klomenle hamile kalırsın..bende bu ay sonunda 2.aşılamaya başlıcam hayırlısıyla..bizlerde seni özledik ara vermek iyi ama özletme fazla kendini sık girmeye çalış foruma haberdar et kendinden :16:

Son düzenleme:
kızlarrr bu sabah yine kanamam oldu. aşılamada 2.günüm neden böyle oluyor yardım edin...

canım aşırı adet oluyomuş gibi kanamaysa doktrunu ara görüş lekelenme tarzındaysa spekulum rahim grirşi dar olanlarınkini tahriş ediyor lekenlenme oluyor bir kaçgün.benim öyleydi.

Merhaba herkese,

Bu akşam idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür.
Sonra da gittik kan testi yaptırdık, sonuç pozitif.
Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin anne olmayı. Amin.

Sorularınız olursa yanıtlarım.
Selamlar...

Kizlar bugun yazmistim hatirlarsiniz:18:Kizlr asilamanin 12. Gunu ve kahverengi lekelenmem oldu:( ilk defa boyle bisi oldu korkuyorum:( umarim devami gelmez:( cok uzgunum cokk:(:43:

sevo çok geçmiş olsun inşallah bi sonraki tedavinde olumlu sonuç alırsın.

inşallah sorunsuz bir şekilde olur aşılaman.
Merhaba herkese,

Bu akşam idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür.
Sonra da gittik kan testi yaptırdık, sonuç pozitif.
Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin anne olmayı. Amin.

Sorularınız olursa yanıtlarım.
Selamlar...
çok tebrik ederim.inşallah kucağına almakda nasip olur.
Kizlar bugun yazmistim hatirlarsiniz:18:Kizlr asilamanin 12. Gunu ve kahverengi lekelenmem oldu:( ilk defa boyle bisi oldu korkuyorum:( umarim devami gelmez:( cok uzgunum cokk:(:43:
inşallah devamı gelmez

Back
X