Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki
Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
![]()
merhaba arkadaşlar..aşılama yaptırdım ve 9.günde değerim 2 den küçük çıktı..sonuç negatif diyor.progesteron 9 çıktı.sitede bununla ilgili yaptıranların sonuç değerlerini okudum.14.günde baktırın deniyor.şimdiden negatifdir diye düşünmeye başladım..acaba yükselirmi ki?????
Sonucumu aldım arkadaşlar.negatif.çok kötüyüm
evet canım sanırım aşılama sonrası bu ay serbest bırakmasının nedeni de buydu vücudun normale dönmesi gerekliliği çünkü tüm dengeler ilaçlardan değişiyor düzen bozuluyor kısmet artık başlayacağız canım dediğin gibi test negatif sonuç versede bugün 12.gün başlamamız gerekiyor.misafir sorunu kalmadı hava şartları nedeni ile gelmekten vazgeçtiler her yönden iyi oldu :))
hosbulduk tşk ederim cnm.inşallah biz de bu ay güzel haberler alırız.
kızlar kan tahlili yaptırdım bugün ve sonuç negatif . umarım en kısa zamanda bebişlerinize kzvuşursunuz. mda canım listeden silebilirsin . başka lşsteyede ekleme canım . hayırlısı böyleymiş.
Sonucumu aldım arkadaşlar.negatif.çok kötüyüm
kızlar mda kaçta gidecekti doktora merak ettim görünmedi saatlerdir?
kızlar kan tahlili yaptırdım bugün ve sonuç negatif . umarım en kısa zamanda bebişlerinize kzvuşursunuz. mda canım listeden silebilirsin . başka lşsteyede ekleme canım . hayırlısı böyleymiş.
nasılız kızlar bu ay da dopdolubeş gündür evde oktum tatildeydim yeni geldim artık bende bu topikte hamile olmak istiyorummmmm 2.aşılamam inşallah haftaya cuma olcak
yeni topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun bol bol bebiş haberleri alalım inşallahhhh
nasılsın su perisi ? baya uzun zaman oldu.. tablolar harıkaaa hazırlanmıs cok ınce detayına kadar bayıldım))
tanıdıklarıma baktım guzel haber alanlarda olmuss ..ben devam edıyorum klomene hazıranda son kez..
sonra ınsallahh 2. asılamaya gecıcem....
ozlemisimmm ya..arada ara vermek iyi geliyorr![]()
kızlarrr bu sabah yine kanamam oldu. aşılamada 2.günüm neden böyle oluyor yardım edin...
nasılız kızlar bu ay da dopdolubeş gündür evde oktum tatildeydim yeni geldim artık bende bu topikte hamile olmak istiyorummmmm 2.aşılamam inşallah haftaya cuma olcak
çok tebrik ederim.inşallah kucağına almakda nasip olur.Merhaba herkese,
Bu akşam idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür.
Sonra da gittik kan testi yaptırdık, sonuç pozitif.
Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin anne olmayı. Amin.
Sorularınız olursa yanıtlarım.
Selamlar...
inşallah devamı gelmezKizlar bugun yazmistim hatirlarsiniz:18:Kizlr asilamanin 12. Gunu ve kahverengi lekelenmem olduilk defa boyle bisi oldu korkuyorum
umarim devami gelmez
cok uzgunum cokk
![]()