- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
hayatım ignenin yan etkisi yok tam tersine yumurtalardan kalabilecek kistleride temizliyor .
ben şu anda izmirde özel bir doktora gidiyorum aşılamalarımı muayanehanesinde yaptı tüp bebek içinde tüm takibi kendisi yapıyor ancak yumurta toplama ve embiryo yerleştirme işlemini özel ege tüp bebek merkezi yapacaktı ama benim yumiler gelişmedi. iptal oldu.
peki doktorunuz eşinden tahilil istemedimi, neye göre kullanıyorsun bu klomeni, ben bu ilacı o kadar çok kullandımki beni bitirende bu oldu zaten benimde eşime hiç bakılmadı biz çok ısrar etmemize ragmen gerek yok dediler ama o kadar çok gerek varmışki.Kasık agrında normal çünkü bu ilaç yumuraları kuvvetlendirip çogaltmaya yarıyor.Ayrıca benim hiç şaşmadan devam eden adet düzenimi klomen bozdu herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ama bana yaptıı benim tüm düzeni bozdu eskiden adet olacagım saati bilirdim bu ilaçtan sonra herşeyim degişti. aralarda adet olmaya başaldım.Kilo aldım , vucudumda tüylenmeler oldu.Gerçi bu şu an kullanılan ialçalrımızın hepsinde yan etki olarak var ama bana klomen yaramadı.Keşke o zamanlar aşılama yada tüp bebek yapsaymışım.
dr her seferinde mutlaka yaptırın diyor ama eşim utanıyormuş! klomeni yumurtalarımı çoğaltmak için verdi. zaten adet düzenimi doğum kontrol hapı bozdu.1 yıldır adet söktürücülerle hasta oluyorum. pazartesi gidicez bakalım neler olup bitmiş yumurtalarda görcez eğer büyüdülerse iğne olucam. eşim acele etmiyor cocuk için erken daha diyor ya bakalım artık inş olur ben cok istiyorum.
eğer pazartesi işler ters giderse senden izmirdeki dr adını telefonunu alırım ona gideriz. 27 yaşındayım ve zaman cok hızlı gidiyor erkenden tedavi olup bebişlerime kavuşmak istiyorum.
inşallah seninde hepimizinde biran önce yavrularımız olur.