Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun arkadaşım umarım sonucu güzel olur , ekledim listeye senide bilgilerini verirmisin

evleneli üc sene olcak canım sakaryada oturuyorum ... bir düşük birde dış gebelik gecirdim...laporoskopi amalıyatı oldum dış gebelikten dolayı sol tüpüm kapandı tek tüple hamiş kalmaya calışıyorum ilk aşılamam inş rabbim hayırlısıyla nasip eder...doktorum ayın 9 unda adet olmassan gel kan testi yapalım dedi...rabbim yüzlerimizi güldürsün inş...

Son düzenleme:
2.asılamam da maalesef hüsranla sonuçlandı.erkenden kırmızılar geldi sağolsun.ne yapacağım bilmiyorum..3.asılamayı yapsam mı yapmasam mı kararsızım su an çok kötüyüm.sizlerle paylasıp biraz rahatlamak istedim...

canım gecmiş olsun moralini bozma demek bişey ifade etmiyor biliyorum ama hersey yaradanın elinde demekki vakti saati gelmemiş böyle düşün canım.mutlaka bir gün rabbim bizede meleklerimizi gönderecek

çok sevindim canım senin adına bak gör yarına 2 ye katlayacak değerinnn :))))

pelikan ve jolllyyyyy...
szileri tebrik ediyorum çokkkk sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşalah..

tgbsr canım rabbim senin için de en hayırlı olacak zamanda göndersin bebişini....

pelikancım tebrik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur canım bizlerede dua et canım olurmu jolly senide tebrik ederim canım bebişlerin seninledir stres yapa değerin katlanacak ALLAH'IN izniyle... tgbeser canım bizlerde bir gün anne olacağız inşaallah vakti gelince. üzülme olurmu rabbim bizede yaşatacak inşaallah o duyguyu ben inanyorum sende inan canım. sonuçlara baktım ama misafirim vardı yazamamıştım arkadaşlar ancak yazabildim.

Yeni bir gün,yeni umutlar :))))

Jollyy,hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini yada bebeklerini :)) kucağına alırsın.

Benim gibi aşılama olacak, olmuş, olmak üzere olan arkadaşlara da sabır diliyorum.hızla zaman aksın güzel güzel haberler alalım :))))
Cok sagolun kizlarr bakalim yarın test tekrarı var ne alemdeyimm cok merak ediyorum. Herhalde beni yine aksam 4'e kadar aramiyacaklar bende meraktan catliycamm:)) Yarin guzel haber vermek dileklerimle:))

Su perim cok merak ediyorum senin sonucunda yaa evde test. Felan yokmuydu yanıltıcı oluyo gerçi ama bı baksaydın iyiydi:)) İns. Aşılamaya bile gerek kalmadan gelmiştir yaramazinn:16
:

çok şükür canım iyizz.ben kendimi toplamaya çalışıyorum eşim hiç bişe belli etmiyo bana diyoki allah sabredenle beraberdir diyo .sabredecez dua edecez diyo ...sen nasılsın canımm keyfim yokya okuyorum bütün yazıları yazmak istemiyorum :((( takip ediyorum ama inşalalh hayırlısı ile yakın zamanda alcaz birbirimizin güzel haberlerini aminnn

Cnm insan ne zaman yeni bir tedavi süreci icine giriyor iste o zaman bütün enerji butun neşesi yerine geliyor. Her gun o iğneleri yerken biri daha bitti diye nasılda mutlu mutlu iğnelerinizi vurmuyomuyuz:)Bu bebisler cok bekletti bizi ama cok kıymetli olacaklar bizim icin. Zor kazanılan her zaman daha kiymetlidirr;) İns. Daha fazla beklemeden gelir miniklerimizz :16:

Cok sagolun kizlarr bakalim yarın test tekrarı var ne alemdeyimm cok merak ediyorum. Herhalde beni yine aksam 4'e kadar aramiyacaklar bende meraktan catliycamm:)) Yarin guzel haber vermek dileklerimle:))

Su perim cok merak ediyorum senin sonucunda yaa evde test. Felan yokmuydu yanıltıcı oluyo gerçi ama bı baksaydın iyiydi:)) İns. Aşılamaya bile gerek kalmadan gelmiştir yaramazinn:16
:

inşallah degerin ikiye katlamış olucaktır canım benim yarın sende emin bir sekilde hamileyim diye yazacaksın buraya..

tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.

topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.

Merhaba, nisan 2012 de ilk aşılamamı olmuş listeye ıumudumuzu bir sonraki aya devrettik diye yazılmıştım:)Hatta apandisit ameliyatıyla tamamlamıştım aşılama girişimimi.neyse ki son anda ameliyattan da yırttım. Ama bir ayı da boş geçirdim, aşılamasız.
Bir sonraki ay geldi, daha dogrusu gelmeye çalışıyor, şimdi tüp bebekle ilgili farklı bir merkeze gidiyorum, bu ay aşılama yapılacak ama bir türlü adet olamıyorum:) olsun da yeni aşılamamızı da deneyelim bakalım... adetimin 3.günü çağırdı, bakalım ne zaman göreceğim adet. Herkese bol şans, umarım liste hamilelerle dolar bu ay

Cnm insan ne zaman yeni bir tedavi süreci icine giriyor iste o zaman bütün enerji butun neşesi yerine geliyor. Her gun o iğneleri yerken biri daha bitti diye nasılda mutlu mutlu iğnelerinizi vurmuyomuyuz:)Bu bebisler cok bekletti bizi ama cok kıymetli olacaklar bizim icin. Zor kazanılan her zaman daha kiymetlidirr;) İns. Daha fazla beklemeden gelir miniklerimizz :16:

Yarın sabah bende gidiyorum tekrar kan vermeye. İnşallah 180'leri geçmiştir. Nolur sonucunu alınca hemen yaz. Seni merak ediyorum. İnşallah ikimizde iyi sonuçla geliriz canımcım.
Öğleden sonra görüşme üzere.Dualarım seninle.

slm arkadaşlar bugün 2.iğnemi yaptım çok erken saatten beri koşturmacayım,kalabalık misafirlerim vardı yorumuşum bayağı bir herkeze iyi geceler

herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.gün :40: hayırlısıysa inş bu sefer tutsun

Günaydın kızlarrrrrrrr

mda dün akşam seni rüyamda gördümmm kız rüyama bile girdinn :1::1:
karşılaşıyoruz seninle ve ben seni tanıyorummm sende kuranmı ne okuyomuşsun okadar kısacıktı yani hayır olsunnn

kızlar benim aşılamam dün yapıldı doktor beni salı günü progestron testi için tekrar çağırdı birde progestan diye bi hap verdi vajinadan konulan sizide test için çağırmış mıydı?

kızlar benim aşılamam dün yapıldı doktor beni salı günü progestron testi için tekrar çağırdı birde progestan diye bi hap verdi vajinadan konulan sizide test için çağırmış mıydı?

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebşine kavuşursun.benim doktorum bana hiçbir test uygulamadı progestan hap verdi sadece...

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebşine kavuşursun.benim doktorum bana hiçbir test uygulamadı progestan hap verdi sadece...

çok teşekkür ederim canım aşılama sırasında ultrasonla falan bakmadı hiç sordum aşılamadan sonda bakcak mısınız diye yok dedi ultrason için kullanlan jellerin spermleri öldürdüğü söyledi bakmadı salı günü gel test yapalım yumurtlama oluyor mu diye bakalım dedi

bende şimdi sağlık ocağına gideceğim ebe çağırmıştı kan testleri yapcam hormonlara falan genel bir kontrol dedi...

jolly ve pelikan bugün test yaptıracaktı inşallah kan değeri yükselmiştir ve topiğe kızlar yükselmiş diye yazacaklar inşallah...:16::16::16:

Son düzenleme:

merhaba mavi. maşllah ne güzel görünüyor bebeğin. ne güzel hızla büyüyor. seninkine baktıkça imreniyorum. inşallah bizde sorunsuz geleriz o aşamalara. bulantın filan varmı. benim nerdeyse hiç yok. bazen korkuyorum hatta. acaba bir aksilikmi var diye. pek evhamlıyım ben ya...

Yarın sabah bende gidiyorum tekrar kan vermeye. İnşallah 180'leri geçmiştir. Nolur sonucunu alınca hemen yaz. Seni merak ediyorum. İnşallah ikimizde iyi sonuçla geliriz canımcım.
Öğleden sonra görüşme üzere.Dualarım seninle.

kızlar sabırsızlıkla sizi bekliyorum hayırlısıyla inş. değerleriniz ikiye katlar kuzularr bu arada ben hala adet olmadım kızlar başka bir topikdede bir ark çatlatma iğnesi vurmuş sonra dr test günü dediği gün test 2 çıkmış negatif ama 1 hafta adeti olmamış demiş ilaçlardan gecikti herhalde demiş adet söktürücü içmiş yok olmamış sonra test yapmış tekrar ve sonuç 120 çıkmış hamile kız ayyy ben şokdayımmmm bende anlamadım adet olmadım ben yaaa sancı oluyomuş gibi geliyo sonra geçiyo ıslaklık geliyo tamam adet oldum diyom gidip bakıyom akıntı gelmiş ayyy deli oldum kırmızılar gelecekse gelsin yaaaaaaa

Back
X