Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evleneli üc sene olcak canım sakaryada oturuyorum ... bir düşük birde dış gebelik gecirdim...laporoskopi amalıyatı oldum dış gebelikten dolayı sol tüpüm kapandı tek tüple hamiş kalmaya calışıyorum ilk aşılamam inş rabbim hayırlısıyla nasip eder...doktorum ayın 9 unda adet olmassan gel kan testi yapalım dedi...rabbim yüzlerimizi güldürsün inş...
bayagı bişeyler atlatmışsın canım yeni tedavin hayılrı olsun umarım çok bekletmeden gelsin meleğin sana

tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.

topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.
amin canım bilgilerini ver hep beraber gün sayalım seniinle

Merhaba, nisan 2012 de ilk aşılamamı olmuş listeye ıumudumuzu bir sonraki aya devrettik diye yazılmıştım:)Hatta apandisit ameliyatıyla tamamlamıştım aşılama girişimimi.neyse ki son anda ameliyattan da yırttım. Ama bir ayı da boş geçirdim, aşılamasız.
Bir sonraki ay geldi, daha dogrusu gelmeye çalışıyor, şimdi tüp bebekle ilgili farklı bir merkeze gidiyorum, bu ay aşılama yapılacak ama bir türlü adet olamıyorum:) olsun da yeni aşılamamızı da deneyelim bakalım... adetimin 3.günü çağırdı, bakalım ne zaman göreceğim adet. Herkese bol şans, umarım liste hamilelerle dolar bu ay
hoşgeldin kuzu ,hadi bakalım yeniden macera başlasın
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.gün :40: hayırlısıysa inş bu sefer tutsun

inşallah canım tutsunda bir daha aramak zorunda kalma

Günaydın kızlarrrrrrrr

mda dün akşam seni rüyamda gördümmm kız rüyama bile girdinn :1::1:
karşılaşıyoruz seninle ve ben seni tanıyorummm sende kuranmı ne okuyomuşsun okadar kısacıktı yani hayır olsunnn

hadi anammm ne mutlu oldum peki söyle bakalım nasıl biriyim ben tarif et bakalım tutacakmı? :52:

kızlar sabırsızlıkla sizi bekliyorum hayırlısıyla inş. değerleriniz ikiye katlar kuzularr bu arada ben hala adet olmadım kızlar başka bir topikdede bir ark çatlatma iğnesi vurmuş sonra dr test günü dediği gün test 2 çıkmış negatif ama 1 hafta adeti olmamış demiş ilaçlardan gecikti herhalde demiş adet söktürücü içmiş yok olmamış sonra test yapmış tekrar ve sonuç 120 çıkmış hamile kız ayyy ben şokdayımmmm bende anlamadım adet olmadım ben yaaa sancı oluyomuş gibi geliyo sonra geçiyo ıslaklık geliyo tamam adet oldum diyom gidip bakıyom akıntı gelmiş ayyy deli oldum kırmızılar gelecekse gelsin yaaaaaaa
işte mucize bu yani, umarım bizlerin mucizeside gecikmeden gelir :43:

Kızlarr günaydınnn :16:

Verdim kanceğizimi geldim işimin başına. O kadar soğukk ve tepkisizimki şu an sonuç ne çıksa içimdeki duygu aynı olucak :) Sadece değer yükselmişse biraz şaşırırım herhalde ehehehehe :) Bu sefer hemşireye ne zaman sonuç çıkar ve arasınız diye sormadım bile. Herhalde yine 4 gibi ararlar. Fırsatıda bulur bulmaz sizleri haberdar ediciğimmm .:16:
yaaaa niye bu kadar geç çıkıyorki bize yazık degilmi
Canımmm,,yokluğumu farkedip özlemişş beni ne mutlu bana....canım arkadaşım bende seni özledimm..denk gelemedik 2 gün önce sonrada ben uçtum Ankara'lara şuanda da esenboğa havaalanından yazıyorum sana:))) Dün Yargıtayda duruşmam vardı o yüzden Ankaraya geldim...ayağımı sürüye sürüye bitsede dönsem diye diye:)) ama mda bi güzel üşüttüm heralde hava zaten malum İzmir'de hasta olmamak mucize oldu bu Mayıs'ta Ankara'da da iyice ters düz oldum terle üşü terle üşü bir de bende hiperhidroizm var su gibi akarım üstümde kurudukça sular...hafif ateşlendim ayakta ordan oraya koşturunca işlerimde ters gitti dün bitmek bilmedi gün sanki burda ,,direncim düştü acaip yorgunum adet sancılarımda başladı hepsi geldi üst üste birazdan uçak kalkacak çıkıyorum şimdi,,hemen bi sana yazayım dedim beni merak ettiğini görünce :)) İzmir'e inince direkt ofise geçicem ordan yazarım tekrar inşallah sağsalim bi varayım da İzmir'ime
deniz kokusu alıp kendime geleyim jolly ve pelikan tekrar test yaptıracaklardı bugün zaten onları da merak ederim girip bakarım inşallah değerleri katlanmış olarak gelirler öpüyorum birkaç saat sonra burdayım kısmetse...
kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana :16::16::16:
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

canım çok sevindim umarım allah kucagınıza almak nasip etsin.:49:

şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....:nazar:

çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....:nazar:

selam kızlar bende ilk aşılamamı cuma günü oldum inş rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize...

inşallah tutar aşılaman
2.asılamam da maalesef hüsranla sonuçlandı.erkenden kırmızılar geldi sağolsun.ne yapacağım bilmiyorum..3.asılamayı yapsam mı yapmasam mı kararsızım su an çok kötüyüm.sizlerle paylasıp biraz rahatlamak istedim...
bence yaptır .bende 3. aşılamada hamile kaldım.
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.gün :40: hayırlısıysa inş bu sefer tutsun
dimple Allah gönlüne göre versin inşallah
Kızlarr günaydınnn :16:

Verdim kanceğizimi geldim işimin başına. O kadar soğukk ve tepkisizimki şu an sonuç ne çıksa içimdeki duygu aynı olucak :) Sadece değer yükselmişse biraz şaşırırım herhalde ehehehehe :) Bu sefer hemşireye ne zaman sonuç çıkar ve arasınız diye sormadım bile. Herhalde yine 4 gibi ararlar. Fırsatıda bulur bulmaz sizleri haberdar ediciğimmm .:16:
jolly değerin artmıştır inşallah.merakla bekliyorum bende sonucunu
pelikan gözünaydın.umarım sağ salim kucağına alırsın...

mrb arkadaslar benimde asilamamin 4.gunu ama hic belirti yok bende yaa sadece acayip gaz gidiyo alttan:1: birde benide listeye eklermisiniz asilama tarihim 28 mayis pkoyum ve ilk asilamam:31:

canım tam hatırlamıyorum ama
saçların kumraldı sanırım balık etliydin boyun uzundu sanırımmm aslında tam olarak dikkat etmedim tekrar görürsem incelerim seni:60::60::60:

mrb arkadaslar benimde asilamamin 4.gunu ama hic belirti yok bende yaa sadece acayip gaz gidiyo alttan:1: birde benide listeye eklermisiniz asilama tarihim 28 mayis pkoyum ve ilk asilamam:31:

tabikide eklseriz canım hangi şehir hangi merkezde yaptırdın onuda yazarmısın

canım tam hatırlamıyorum ama
saçların kumraldı sanırım balık etliydin boyun uzundu sanırımmm aslında tam olarak dikkat etmedim tekrar görürsem incelerim seni:60::60::60:

hehe tam tersi hem esmerim hemde boyun 165 cm balık etine gelince evet artık balık etli gibi oldum önceden 45 kg dım ama şimdi 65 oldum bu kadar igneden sonra iyi bile istersen face den görebilirsin :3:

kuzum bebişi göbüşüne alınca eskisi gibi ugramaz oldun buralara arkadaşım nerelerdesin özledim seni

saol canım deniycem koç yumurtasını mangaldamı yapıyorsunuz :)) nasıl yapıcam

canım közdede olur ama hergün köz yapamazsın ben tavada soteliyor soğan ve biber ekliyordum.eşimin tadı pek hoşuna gitmediği için bol baharatlıyordum.sen istediğin gibi yapabilirsin.

ayy kuzum canım benimm maşallah çok sevindim ben yaa süperr bak ne güzel katlamışş darisi jolly inş.. katlamıştır onunda

ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz:52::52::52::52::52::52:

ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz:52::52::52::52::52::52:

canım benim progestan kullanıyormuydun, kullanıyorsan egerki bırakmadan adet olmazsın

kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana :16::16::16:

Canım sağolasın niyetin yeter,,aynı yerde yaşıyor olsak emin ol onuda yapardık .geldim ben ofisteyim ama üzerimden tır geçmiş kadar perişanım ve bugün evlilik yıldönümüm benim halime bak....:(( 10.yılımıza girdik ya nasıl geçti bunca yıl ..yaşlanıyorum bende artıkın

Masalcım rahat bir yolculuk geçirirsin inşallah :)) izmir iyi hoşta yağmur çamur devam :)) yaz gelemedi bi türlü :))) İzmir de deniz havası almadan olmaz tabii :)))

canım,,bak ben ayak bastım İzmir 'e...... güneş çıktı :)) hadi iyisin:))))))öpüyorum

Canım sağolasın niyetin yeter,,aynı yerde yaşıyor olsak emin ol onuda yapardık .geldim ben ofisteyim ama üzerimden tır geçmiş kadar perişanım ve bugün evlilik yıldönümüm benim halime bak....:(( 10.yılımıza girdik ya nasıl geçti bunca yıl ..yaşlanıyorum bende artıkın

eee süper bugün eve erken git o zaman bırak işi gücü ,
çok çalışınca madalyamı veriyorlar hadi koş hazırlan bir güzel
mutluluklar canım allah bir ömür boyu sıpanızla beraber mutlu yıllar versin size

Back
X