Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayatim bende baktim bugun herkes haftasonuna adapte olmus ,![]()
dün randevum vardı doktorda. allaha şükür bebiş iyiyimişkolları bacakları oluşmaya başlıyor oyuncak bebek gibi dedi. bir ay sonraya gün verdi o zamana nasip olursa ne kadar büyür değil mi :) kalp atışını gördü dinleyebilir miyiz dedim bebeği ısıtıyor sakıncalı gerek yok gördük dedi. kan sulandırıcı iğnelere devam tabiki. akşam geç döndük eve ama uyku tutmadı sabahın köründe kalkıp dünkü mesajlarınızı okudum allahım hepinize yaşatsın bu duyguları inş. kucağımızada alıp büyütmeye başladığımızdada ayrılmayalım
![]()
benim tedavimide bilmiyor kimseler. gizli grup oluşturmaydı bu yüzden önermiştim. kimse ne yazdığını göremiyor. ama tabi hep beraber olmadıktan sonra bir anlamı yok. burdada gayet güzel muhabbet. sizleri merak ediyorum. birazda o tetikledi beni.mda kuzum sana katılıyorum bende.ben şahsen face hesabımı ayla önce dondurudm ve bi daha açmayacağım kullansam bile kesinlikle katılmak istemezdim çünkü tedavi gördüğümden kimsenin haberi yoktu.genede herkesin fikrine saygım var ama face olacaksa bile ben kesin olmayacağım...
haftasonu olunca havada böyle güzelken evde durmak zor. birde eşler olunca pc başına oturmak zor oluyor. bugün eşim çalışıyor. arada uğrarım yine ben canım.foruma kimse gelmemiş bugün,şu saat oldu bugüne ait 3-4 mesaj var...
cnm ya sizin evlilik yıldönümü kutlaması yarım kalmış birgün daha sabredememiş kırmızılar şöyle güzel bir tatil yapmanıza bile izin vermemiş ama olsun yeni tedavinin yolu açılmış hayırlısı olsun.Calisanlar yorgun hayat icin bir tek hsonu var aileler arkadaslar ev isleri e bi de yaz geldi artik yorgun anne adaylari dinlensin birazda kizlar yeni hamileler tedavi gorup rahatsizlik cekenler ailesinde yeni bebek gelenler ve hastasi olanlar herkese saglik ve huzur diliyorum arkadaslar... Bu hsonu evlilik yild kutlamasi icin dün giris yaptigim otelde gece kutlama yapip keyif yaparken gelen adet ve sancilarla gece solugu igne yaptirarak acilde aldim agridan sürünüyorum kahvaltiya inemedim bile oda da yatiyorum suan otelde kipirdayamiyorum baktim kimse girmemis topik sessiz denmis bende agrili halimle kivranirken cepten gireyim bir mesaj atayim ses olsun dedim biraz daha hafifleyince durumum ayaga kalkabilirsem evime gidecegim insallah masaj havuz guneslenme hepsi hayall oldu ne de guzel denk geldi napalim kismet.. Yarin adetin 3. Gunu haber verdik muayenehaneye dün yarin ogleden sonra doktorumdayim 2. Asilamaya baslamak uzere tedavim start alacak ilk igne geliyor yarin bir aksilik cikmazsa bedenimde bakarsiniz tup diye donerim yarin kesinlessin bilgileri aktaririm size de hepinizi opuyorum kizlar hic uyumadim igne ve agri kesiciler sayesinde biraz gozlerimi kapatip uyumaya calisicam gorusmek uzere...
cnm benimde iki düşüğüm var bende korkuyorum ama napıyım doktorun adeti bu 3 aya kadar alttan bakıyormuş prof vardır bir bildiği. devlette karından baktırıyorum 6+3 de bile göremedi kalbini inş. seninki görünür çok stres oluyor kalp atışını göremeyincemaşallah canım. inşallah herşey böyle yolunda devam eder. pazartesi gittiğimde ultrasyonda benimde 5+3 dü. biz göremedik kalp atışını. tabi karından baktı. benimki riskli gebelik katogorisinde olduğu için alltana cesaret edemedim. sabırsızlıkla 1 hafta sonraki pazartesiyi bekliyorum.
canım merhaba eklerim tabikide aşılama oldumu olacakmı bilgi verirmisin nerede yaşıyorsun ne zamandan beri bebek sahibi olamıyorsun hangi merkezdesin vb.
mantar iken gebe kalan oluyomu bayanlar?
Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK
Calisanlar yorgun hayat icin bir tek hsonu var aileler arkadaslar ev isleri e bi de yaz geldi artik yorgun anne adaylari dinlensin birazda kizlar yeni hamileler tedavi gorup rahatsizlik cekenler ailesinde yeni bebek gelenler ve hastasi olanlar herkese saglik ve huzur diliyorum arkadaslar... Bu hsonu evlilik yild kutlamasi icin dün giris yaptigim otelde gece kutlama yapip keyif yaparken gelen adet ve sancilarla gece solugu igne yaptirarak acilde aldim agridan sürünüyorum kahvaltiya inemedim bile oda da yatiyorum suan otelde kipirdayamiyorum baktim kimse girmemis topik sessiz denmis bende agrili halimle kivranirken cepten gireyim bir mesaj atayim ses olsun dedim biraz daha hafifleyince durumum ayaga kalkabilirsem evime gidecegim insallah masaj havuz guneslenme hepsi hayall oldu ne de guzel denk geldi napalim kismet.. Yarin adetin 3. Gunu haber verdik muayenehaneye dün yarin ogleden sonra doktorumdayim 2. Asilamaya baslamak uzere tedavim start alacak ilk igne geliyor yarin bir aksilik cikmazsa bedenimde bakarsiniz tup diye donerim yarin kesinlessin bilgileri aktaririm size de hepinizi opuyorum kizlar hic uyumadim igne ve agri kesiciler sayesinde biraz gozlerimi kapatip uyumaya calisicam gorusmek uzere...
merhaba kızlar. bikaç konuda bilginize ihtiyacım var. yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gideceğim. adetimin 2.günü yarın. aşılama sürecini merak ediyorum. ağrılı mı falan. öğretmen olduğum ve aşılama için de şehir dışına gideceğim için kaç günde bir kontrole gitmem gerektiğini öğrenebilir miyim. 2 günde bir kontrole gitmek zorunda mıyım. eğer öyleyse çok zor olacak da. geçmişi biraz okuyabildim. ne güzel aşılamayala hamile kalan arkadaşlarımız olmuş, çok sevindim bana da umut oldu. allahım onları size bağışlasın. bekleyen arkadaşlarım da biran önce o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarlar inşallah. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bende 2. kez aşılama olup pozitifi görenlerdenim. Allahım herkese nasip etsin. Ben aşılamadan önce yani adetimin 3. günü ile aşılama gününe kadar olan süreçte 4 kez gittim doktoruma! yumurta büyümeleri takip edildi, çatlamışmı diye bakıldı, bilgilendirme yaptılar.Aşılamanın 13. günüde hamile olduğumu öğrendim.Bence doktorun kaç kez çağırırsa git tatlım.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...
inşallah gerek kalmaz. ama gerek varsada bir an evvel başlayayım istiyorum. geç kalmak istemiyorum.[/QUOTE]aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. inşallah bebeğin seninledir.
merhaba pelin. bende 4. senemdeyim evlilğimde. bir dış gebelik de ben geçirdim. benim sağ yumurtalığım tamamen alındı. 1 yıl geçti ama olmadı. şükür 2. aşılamada hamileyim. henüz erken kalp atışlarını bile duyamadım. o yüzden bu sefer daha sevinemedim tam anlamıyla oh diyemedim. rabbim inşallah bu aşılamanda sanada nasip eder.
AMİİİN. hayırlı olsun aşılaman arkardaşım. inşalleh bebeğin seninledir.
canım benim bence kan pıhtılaşması vardır ki bende aşılamada kullandım sonuç pozitif olsaydı devam edicektim ve 9 ay vurulcaktım bu iğneyi evet göbekten yapılan bir iğne cleksan adı bunun 0.2 liği var 0.4 0.6 falan diye gidiyo inş.. sana gerek kalmaz kuzum
amin canım inş...bayagı bişeyler atlatmışsın canım yeni tedavin hayılrı olsun umarım çok bekletmeden gelsin meleğin sana
amin canım bilgilerini ver hep beraber gün sayalım seniinle
hoşgeldin kuzu ,hadi bakalım yeniden macera başlasın
inşallah canım tutsunda bir daha aramak zorunda kalma
hadi anammm ne mutlu oldum peki söyle bakalım nasıl biriyim ben tarif et bakalım tutacakmı?
işte mucize bu yani, umarım bizlerin mucizeside gecikmeden gelir
yaaaa niye bu kadar geç çıkıyorki bize yazık degilmi
kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana
canım çok sevindim umarım allah kucagınıza almak nasip etsin.![]()
inşallah tutar aşılaman
bence yaptır .bende 3. aşılamada hamile kaldım.
dimple Allah gönlüne göre versin inşallah
jolly değerin artmıştır inşallah.merakla bekliyorum bende sonucunu
pelikan gözünaydın.umarım sağ salim kucağına alırsın...
Calisanlar yorgun hayat icin bir tek hsonu var aileler arkadaslar ev isleri e bi de yaz geldi artik yorgun anne adaylari dinlensin birazda kizlar yeni hamileler tedavi gorup rahatsizlik cekenler ailesinde yeni bebek gelenler ve hastasi olanlar herkese saglik ve huzur diliyorum arkadaslar... Bu hsonu evlilik yild kutlamasi icin dün giris yaptigim otelde gece kutlama yapip keyif yaparken gelen adet ve sancilarla gece solugu igne yaptirarak acilde aldim agridan sürünüyorum kahvaltiya inemedim bile oda da yatiyorum suan otelde kipirdayamiyorum baktim kimse girmemis topik sessiz denmis bende agrili halimle kivranirken cepten gireyim bir mesaj atayim ses olsun dedim biraz daha hafifleyince durumum ayaga kalkabilirsem evime gidecegim insallah masaj havuz guneslenme hepsi hayall oldu ne de guzel denk geldi napalim kismet.. Yarin adetin 3. Gunu haber verdik muayenehaneye dün yarin ogleden sonra doktorumdayim 2. Asilamaya baslamak uzere tedavim start alacak ilk igne geliyor yarin bir aksilik cikmazsa bedenimde bakarsiniz tup diye donerim yarin kesinlessin bilgileri aktaririm size de hepinizi opuyorum kizlar hic uyumadim igne ve agri kesiciler sayesinde biraz gozlerimi kapatip uyumaya calisicam gorusmek uzere...
Kızlar, dün transferim yapıldı.Tek embriyo kondu.Şimdi evde dinleniyorum.sonuç tarihim 15 haziran. Şimdi en zor kısma sıra geldi:BEKLEMEK
merhaba kızlar. bikaç konuda bilginize ihtiyacım var. yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gideceğim. adetimin 2.günü yarın. aşılama sürecini merak ediyorum. ağrılı mı falan. öğretmen olduğum ve aşılama için de şehir dışına gideceğim için kaç günde bir kontrole gitmem gerektiğini öğrenebilir miyim. 2 günde bir kontrole gitmek zorunda mıyım. eğer öyleyse çok zor olacak da. geçmişi biraz okuyabildim. ne güzel aşılamayala hamile kalan arkadaşlarımız olmuş, çok sevindim bana da umut oldu. allahım onları size bağışlasın. bekleyen arkadaşlarım da biran önce o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarlar inşallah. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
slm kizlar bugun ilk msj benden galiba simdi den gunaydin ben kendimi hiç iyi hissetmedim saat 3 te şiddetli kasık ağrı si ve karın sisligiyle uyand ım aglama krizine girdim bişey olcak diye bol bol şu ictim ağrım biraz geçti ama şişkinlik hala devam ediyor sabah doktorumuz arayacağım bende durumlar böyle hakkımızda hayirlisi olsun opuyorum hepinizi
günaydın mavi nasılsın