Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cansucum aşılaman hayırlı olsun inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun..
yelizcim sen izmirin neresindesin?
inşallah cnm benim ama zor bir ihtimal gecen sefer yasadıklarımda birebir gününe kadar aynıydı gecen asılamamda da aynı şimdi oldugu gibi 11. günde geldi kahverengiler ardındanda kırmızılar.umudum kalamdı o yüzden bu seferki aşılamamdan malesef((
mda kuzum benim biz seni hamile görmeden rahat etmek yok unutma olurmu?![]()
canım cok guzel bıdua gercekten ama o ayagındakı agrı havadandır:) hayatakı enguzel sey aıle tabı canım sende benım gıbı sanslı kadınlardansın benımde kocam cok ıyı bana delı gıbı asık Rabbım nazarlardan korusun canım ama buguzel aıleye bı mınıkde cok yakısır:)delisiniz siz ben adet olacagım gibi hissediyorum ben adet olmadan evvel sol ayagım çok agrı yapar agrı başaldı bile ama üzülmüyorum inanın evladım olmasada bu hayatta çok güzel bir ailem ve canımıniçi kocacım var Allahım evladımı eksik etsede onları fazla fazla vermiş bana daha öncede dedigim gibi
''Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle''
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Allah'ım! Senin kulların şu dönemde töhmet altındalar, kanadı kırık bir şekilde uçmaya çalışıyorlar. Sen dinine yönelenleri koru. Onları Sensiz, dostsuz, yardımsız bırakma Allahım!
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Allahım, bizi Sana muhtaç olma şuuruyla zenginleştir. Sana ihtiyaç duymama yoksulluğuna düşürme.
Amin.
ercelf...canım özel mesajını aldım..bende ara ara giriyorum ama yazacakbişey bulamıyorum..canım sıkkın..senide görememiştim epeydir..melek te gelmiş klomenden sevindim...ben senin mesajına cok uzun bir mesaj yazmıştım..tatille ilgili..ama şimdi göremedim..silindi mi ne oldu anlamadım..ya tatil izin işleri canımı sıkıyor..ramazanda girince araya en az 3 ay boş geçeçek gibi..ama benim zamanım da her kez gibi değerli.....vakit kaybetmek istemiyorum ..ama böyle gelişiyor herşey işte..yazın memlekette şu et parçasından kurtulsam mı diyorum..bi taraftan da yeter artık bırak elletme kendini diyor içim..kafam karışık yani..
melek..
canım hoşgeldin...ne yapalım klomende aradığımızı bulamadık...topik atladık...Allah sonumuzu hayır etsin..
hayırlı olsun yeni tedavin umarım herşey çabucak olur biter geçer
,canım nasılsın canım sıkkın diyorsun . bu 3 ay içinde kendiligindende oluşur gebelik belki sevde . olmassada dinlenirsin canım et parçası için dr. engel degil dediyse elletme canım . kendini yokla eger kafama takılacak diyorsan bu 3 aylık boş zamanda hallet. mesajlarınızı okuyorum canım ecelf te bu ay başlayacak tedaviye sanırım . melekte buraya transfer oldu onunda haberlerini okudum inşallah hamiş haberlerinizide okurum. bende dün dr. gittim tüp te bile şansınız çok düşük olsada saglıksız olabilir diyor. o olasılıklardan önce yumurta olma ihtimali bile çok düşük dedi. donör teklifinde bulundu her zamanki gibi reddettim . boşuna para ve emek harcayacaksınız diyor . eşimle yinede tüp için girişimde bulunacagız 6-7 bin lira benimde hayata bir kaprisim olsun :)) gözden çıkardık parayı o her zaman kazanılır olursa olur olmassa yine şu anki durumum zaten. vitamin kürlerine başladım biosteron, folik,agnucaston,e vitamini, c vitamini, calsiyum sandoz :)) benden böyle sevde canım . bu 3 ayı umarım çoook stressiz geçirirsin dedigim gibi belki kendiliginden gelir bebiş canım çoook öptüm . melekcim seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım çook öptüm.
selam kızlar rezervi düşük olupta rahmi ve yumurtalıkları güclendirmek için yaptıgınız veya kullandıgınız bir şey varmı . 2 ay sonra tüp için ugraşacagız bu süre içinde elimden geleni yapmaya calışıyorum :))
ay tatlım bana bişey istemedi aşılamadan sonra ama büyük ihtimalle progestan bakıcaktırmrb kızlar bende dün aşılama oldum sizlere bir sorum olcaktı asılama işlemi bittikten sonra hastanede ne kadar süre yattınız kalmadan önce başka bir işlem yapılıyormu benım tam ögle arasını geldı biraz kafam karıştı bilgi verirsenız sevınırım dr ıkı gun sonra gel dedı yarın tekrar gidecem kan vercekmısım ne testı yapıyorlar![]()
ayy tatlım ii seni sormalı evet genetik test bakılcaksa eğer pahalı oluyoo herkese yapmıyolar normalde 2-3 düşük yapana bakıyolarKızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuuGüzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.
![]()
canım bebesko ii çok şükür ben görüşüyorum arkadaşımla dinlenmeye çekildi işte ikimizde tam gaz çalışmalara devam edicez inanıyoruzki kendiliğinden gelicek bebeişlerimizarkadaşlar ya bebesko nerelerde çok merak ediyorum
aaa kız hala adet olmadınmı kuzum sen yaa allah allah neden acaba benimde gecikmişdi ama çok şükür geldi bittim bugünkızlar bende hala adet olmadım ve doktoru aradım biraz önce pazartesi günü öğlen için randevu aldım..bakalım önce adet olmamı sağlayıp sonra sorun yoksa 2.aşılamaya başlıcam inşallahh
tatlım benim rezervim düşük diyo dr bu ay incir kürü yapmak istedim onun dışındada dhea diye bir ilaç var dr 3 ay kullan dedi bunu bitkisel bir ilaç ve eczaneden gidip alıyosun 87 tl bu ay ona başlıcam 3 ay kullanıcam bu dönemde bişey olmazsa bakalım 3. aşılama yada 2. tüp bebek deneye bilirimselam kızlar rezervi düşük olupta rahmi ve yumurtalıkları güclendirmek için yaptıgınız veya kullandıgınız bir şey varmı . 2 ay sonra tüp için ugraşacagız bu süre içinde elimden geleni yapmaya calışıyorum :))
guzelyalı polıgondayım ben canım sen neresındesın
canım bebesko ii çok şükür ben görüşüyorum arkadaşımla dinlenmeye çekildi işte ikimizde tam gaz çalışmalara devam edicez inanıyoruzki kendiliğinden gelicek bebeişlerimiz![]()
,
dün aklıma kimler geldiyse bugün buraya gelmişler bende ne zamandır seni merak ediyordum ikimizin problemide aynı canım bende biosteron ve bemiks kullanıyorum bol bol kuru incir tüketiyorum, ben tüp bebek tedavisini tamamlayamadım.yumrutalarım gelişmedi
ay tatlım bana bişey istemedi aşılamadan sonra ama büyük ihtimalle progestan bakıcaktır
ayy tatlım ii seni sormalı evet genetik test bakılcaksa eğer pahalı oluyoo herkese yapmıyolar normalde 2-3 düşük yapana bakıyolar
canım bebesko ii çok şükür ben görüşüyorum arkadaşımla dinlenmeye çekildi işte ikimizde tam gaz çalışmalara devam edicez inanıyoruzki kendiliğinden gelicek bebeişlerimiz
aaa kız hala adet olmadınmı kuzum sen yaa allah allah neden acaba benimde gecikmişdi ama çok şükür geldi bittim bugün
tatlım benim rezervim düşük diyo dr bu ay incir kürü yapmak istedim onun dışındada dhea diye bir ilaç var dr 3 ay kullan dedi bunu bitkisel bir ilaç ve eczaneden gidip alıyosun 87 tl bu ay ona başlıcam 3 ay kullanıcam bu dönemde bişey olmazsa bakalım 3. aşılama yada 2. tüp bebek deneye bilirim
canım sagol. bende hepinizin mesajlarını okuyorum insan olumsuz sonuç alınca kabuguna çekiliyor . ama paylaşımlar ve destekler o kadar güzelki insan topikten tamamen kopamıyor. bende biosteron dhea günde 3 kez 25 mg alıyorum . yanlız incir için prolaktini yükseltiyor diye bir yazı oudum biraraştır istersen. birde hayıt tohumunun hapı var agnucaston regli günleri dahil günde 1 tane . hem prolakini dengeliyor hemde hormonlar hipofizden salgılanıyor biliyorsun . onu dengeliyor hayıtı çay olarak demleyip içiyordum ama çok acı ve mideme dokandı hapı hem dogal hem zahmetsiz . tüp konusunu araştırırken rezervi düşük olanlara 3 ay önceden dhea nın yanında e , c vitamini veriyorlarmış . umutsuzlugumda umut arıyorum işte canım . seninde tüp drekten döndü canım ya inşallah 2 yumoşunda döllenip tutunmuştur sana canım p.tesi sonuç alacaksın umarım o gün senin bayramın olur.