Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşallah gebesindir, inşallah ben de gebeyimdir :) yol arkadaşı oluruz. dua et bol bol ben buna çok inanıyorum.ben psikolojik desteği inan ki ibadette buldum bir de son aylarda artık kendimi rabbime teslim ettim kafamı rahatlatmayı becerebildim sanırım o istedikten sonra akan sular durur biliyosun o yüzden ben çok rahatım. biliyormusun koskoca ayda eşimle sadece 1 gün birlikte olduk o da 15. günümde. hesaplamadım hiç sadece o gün istedik ve oldu. sonra da hiç olmadı çünkü biliyosun bu tedaviler zorunlu ilişkileri de beraberinde getiriyor. bu ay tedavi yok dedim ve ondan da önemlisi birbirimize zaman tanıdık sadece 1 kez oldu yani. eğer hamileysem Allahımın hikmeti işte bu da..
çok fazla kaptırmak istemiyorum kendimi ama ümidim var bu sefer. Allah hayırlara çıkarsın ikimizi de..

insallah cnm insallah sen yarin guzel haber verirsin bende sali gunu ama benim agrilarim basladi azar azar adet olmaktan korkuyorum insallah olmam..mesela benim asilamamda cok aksilikler oldu ama dusunuyorum diyorum Rabbim yeterki ol desin.. Rabbim diledikten sonra hersey olur sonra ferahlatiyorum kendimi birde butun cevrmden cok dua istedim arkadaslarim tanidiklarim hep biliyordu asilama olacagimi hepsindende Allah razi olsun bol bol dua ettiler biliyosun muminin mumine ettigi dua daha cok kabul olur. suan hic belirtim yok bugun progesteron fitilide kestim normal sartlarda bugun yada yarin adet olmam gerek dilerim olmam:1: yarin insallah hayirli haberler verirsin bize ercelfcim :16:

mda benide maaleseflere eklersin dün kırmızılar görüldü.şimdi ne yapacağıma karar veremedim ama sizleri takibe devam edeceğim umarım diğer bekleyenler mutlu sonuç alır.:5:

mda benide maaleseflere eklersin dün kırmızılar görüldü.şimdi ne yapacağıma karar veremedim ama sizleri takibe devam edeceğim umarım diğer bekleyenler mutlu sonuç alır.:5:

uzulme cnm hayirlisi olsun demekki zamanimiz var.. asilamami olmustun sende :18:

kızlar nerelerdesiniz ,aşılama olan arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor,belirtileriniz varmı ,haydi toplanalım paylaşalım,

35 öz sende izmirlisin galiba benim ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dün 2. aşılamamın iğnelerine başladım senin kaçıncı günün canım eğer izmirdeysen nerde yaptırdın öğrenebilirmiyim

ben de izmirliyim ,ilk aşılamam ege ünvrs.de tedavi oluyorum ,sebepsiz infertile,

seninde yeni tedavin hayırlı olsun,sen nerde oldun

sağol canım bende bucada doruk tıp merkezi var orda oluyorum tedavimi

herkeze iyi gecelr rabbim hepinizin kucaklarını yavrularınızla doldursun inşallah benimde 2 yıl denememize rağmen bebeğimiz olmuyordu bi çok iş bilmez doktor eline düştük yıprandık daha sonra florence nightingale gayrettepe hastanesine gittik aydın bey bizimle çok ilgilendi hiç bi sorunumuz yoktu görünürde ama olmuyosa neden vardır dedik rahim filmi sperm tahlili herşey temiz ve eşimin değerleri yüksekti ilk aşılamamıza karar verdik klomenle denendi hiç bi doktor farketmemiş yumurta sperm buluşuyormuş lakin tutunamıyormuş bant kullandım rahim duvarım kalınlaşsın diye ama olmadı 2. denememizde klomenle bu kez hiç yumurta olmadı ilk denemede 2 tane vadı 2. deneme boş geçince 3. deneme iğneyle denedik 4 yumurtam oluştu ve rahim duvar kalınlığım çok iyiydi 1 yumurta olğunlaştırdık sonra aşılama yapıldı doktorum çok umutlanma ama bence olacak dedi ve oldu anneler gününe yakın hamile olduğumu öğrendim aralık sonu bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bi kızım var yılmayın ve istanbuldaysanızda mutlaka aydın beye gözükün

ve benim en büyük belirtim sadece gögüslerimin damarları çok belirginleşmişti zaten tutmayınca transferin 14. günü hastalanıyordum 25 gün bekledim ve hamileymişim Allahım hepinizin sesini duysun yavru versin inş..

sıcak bir istanbul sabahından günaydın canlar hepinize çook güzel bir hafta diliyorum inşallah bol hamiş haberli bir hafta geçiririz beraber..dün akşam evime döndüm bugün öğlen saat 1de 2.aşılama için doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni..

sıcak bir istanbul sabahından günaydın canlar hepinize çook güzel bir hafta diliyorum inşallah bol hamiş haberli bir hafta geçiririz beraber..dün akşam evime döndüm bugün öğlen saat 1de 2.aşılama için doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni..

günaydın canım. inşallah tedavin başlar ve sonu güzel olur.

mda canım çok geçmiş olsun. inşallah bir dahaki sefer,tüp aşılama farketmez tedavin güzel sonuçlanır.

MDA... canım hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadın biliyorum.ama kaldığımız yerden devam etmek zorundayız en kısa sürede yeni tedavine başlarsın umarım.

KARAKEDİ... canım inşallah tüpe gerek kalmadan bu 6 aylık sürede bebeğine kavuşursun.

SUPERİSİ... canım hadi görelim seni bu sefer başar sevindir bizi :)

...yeni tedaviye başlayan arkadaşlara şans diliyorum,sonuç bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum.Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

aşılamanın 7.günü ama baştan beri olduğu gibi belirti diye bişey yok :))

benimde 8. günüm beklemek çokk zorr arkadaşlar rabbimm herkese hayırlısını nasip etsinn cuma günü test yaptırmayıı düşünüyomm aslında bugunmu yaptırsam diye içim içimi yiyooo....

htcgrr çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine...
su perisi inşallah hayırlısıyla başlar tedavin ve herşey gönlünce olur...

benimde 8. günüm beklemek çokk zorr arkadaşlar rabbimm herkese hayırlısını nasip etsinn cuma günü test yaptırmayıı düşünüyomm aslında bugunmu yaptırsam diye içim içimi yiyooo....

Doğru sonuç vermez ki canım en erken 12.günü ama yine de en kesin 14.gün sonuç veriyor.Gerçi ben 12.günü test yapıcam :)))

Son düzenleme:
Doğru sonuç vermez ki canım en erken 12.günü ama yine de en kesin 14.gün sonuç veriyor.Gerçi ben 12.günü test yapıcam :)))

canımm doguda oldugumm için çokk sıkılıyomm çok kötü şartlar altında yaptırmaya gittimm o yüzden tereddütümm varr ama degimgibi şuann çokk iyii agrı zısının almaması aşılamanın 5. günüde kontroll var helde ben onada gitmedimm dr.gelmededi uzak diyee cuma gunu gidecektimm burdaki hastanade yerr yoktuu bugune attılar bende gittmedimm açıkçası dışarı çıkmamak içinn lojmanda beklıyoss ... rabbimm hakkımısda hayyırlısını versinnn..

günaydın canım. inşallah tedavin başlar ve sonu güzel olur.

inşallah canım daha tedaviye başlıcazmı bilmiyorum ama korkuyorum valla..

MDA... canım hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadın biliyorum.ama kaldığımız yerden devam etmek zorundayız en kısa sürede yeni tedavine başlarsın umarım.

KARAKEDİ... canım inşallah tüpe gerek kalmadan bu 6 aylık sürede bebeğine kavuşursun.

SUPERİSİ... canım hadi görelim seni bu sefer başar sevindir bizi :)

...yeni tedaviye başlayan arkadaşlara şans diliyorum,sonuç bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum.Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

aşılamanın 7.günü ama baştan beri olduğu gibi belirti diye bişey yok :))

inşallah canım ya hem heyecan var hem korku şu öğlen olsada baksak duruma napıcaz diye..

Back
X