- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
canım inşallah gebesindir, inşallah ben de gebeyimdir :) yol arkadaşı oluruz. dua et bol bol ben buna çok inanıyorum.ben psikolojik desteği inan ki ibadette buldum bir de son aylarda artık kendimi rabbime teslim ettim kafamı rahatlatmayı becerebildim sanırım o istedikten sonra akan sular durur biliyosun o yüzden ben çok rahatım. biliyormusun koskoca ayda eşimle sadece 1 gün birlikte olduk o da 15. günümde. hesaplamadım hiç sadece o gün istedik ve oldu. sonra da hiç olmadı çünkü biliyosun bu tedaviler zorunlu ilişkileri de beraberinde getiriyor. bu ay tedavi yok dedim ve ondan da önemlisi birbirimize zaman tanıdık sadece 1 kez oldu yani. eğer hamileysem Allahımın hikmeti işte bu da..
çok fazla kaptırmak istemiyorum kendimi ama ümidim var bu sefer. Allah hayırlara çıkarsın ikimizi de..
insallah cnm insallah sen yarin guzel haber verirsin bende sali gunu ama benim agrilarim basladi azar azar adet olmaktan korkuyorum insallah olmam..mesela benim asilamamda cok aksilikler oldu ama dusunuyorum diyorum Rabbim yeterki ol desin.. Rabbim diledikten sonra hersey olur sonra ferahlatiyorum kendimi birde butun cevrmden cok dua istedim arkadaslarim tanidiklarim hep biliyordu asilama olacagimi hepsindende Allah razi olsun bol bol dua ettiler biliyosun muminin mumine ettigi dua daha cok kabul olur. suan hic belirtim yok bugun progesteron fitilide kestim normal sartlarda bugun yada yarin adet olmam gerek dilerim olmam