Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
htcgrr çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine...
su perisi inşallah hayırlısıyla başlar tedavin ve herşey gönlünce olur...
sıcak bir istanbul sabahından günaydın canlar hepinize çook güzel bir hafta diliyorum inşallah bol hamiş haberli bir hafta geçiririz beraber..dün akşam evime döndüm bugün öğlen saat 1de 2.aşılama için doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni..
Doğru sonuç vermez ki canım en erken 12.günü ama yine de en kesin 14.gün sonuç veriyor.Gerçi ben 12.günü test yapıcam :)))
ay teşekkürler kuzucum nerde o bebeklik bizde kim kaybetmişki ben bulayımsağol canım benim sende aynı bebek gibisin maşallah bayıldım sana..allah kocişine bağışlasın seniadet olmama ben çok sevindim eşim üzüldü umutluydu geç kaldı diye ama neyse inşallah aşılamada yüzüm güler..pazartesi görücez bakalım doktor ne diyecek..
elbette insan üzülüyor içi biraz burkuluyor ama herşey olacagına varıyormuş hayattane kadar uzulme desemde bos biliyorum ama Rabbimin bize imtihani bu insallah geceriz ve en guzel hediyemizi yavrularimizi birgun kucagimiza aliriz negatifleri gormek cok yikici biliyorum bende kara kara dusunuyorum adet oldugumda ustesinden nasil gelicem diye ne kadar belirtim yok diye sizlansamda icimde umudum var azda olsa bununda elimden gitmesine dayanamam diye dusunuyorumAllah hayirlisiyla bebegini nasip etsin en kisa zamanda insallah
![]()
cnm benim çok üzüldüm biz aynı gün olmuştuk seninle aşılamamızı önce ben sonrada sen keşke ikimizinde tutsaydı ama olmuyor işte napalım yaradan vakti zamanı geldiğinde yollayacak meleklerimizi inşallah bize..
öyleymiş canım, tüp bebekten bir ay önce dogum kontrol hapı kullanılıyor yumurtalar baskılansın diye ondan dedim canım, kistle alakası yok kuzummda nasip değilmiş zaten hep olumsuz başladı tedavin senin dimi canım bence vücuduna 1-2 ay müsade et. doğum kontrol hapına neden başlıyosun önce bir muayne ol inşallah kalmamıştır folikül kisti falan.
hayırlısı olsun canım, umarım çok bekletmez seni kuzunselam kızlar...benim aşılama tutmadı malesef adet oldum...bir ay ara vercem doktorumda izinliymiş....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...
öyle tatlım bakalım bugün kontrolüm var doktorum ne diyecek , ama bu sefer daha rahat başlıyorum tedaviye gönlüm çok rahat içimde inanılmaz bir huzur var.canım ya çok üzüzldüm inan demek ki daha zamanı gelmemiş.
HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.....iyi pazarlar kızlar pek kimseler uğramamış herkes havayı güzel buldu pazar gezmesinde sanırım ama dışarısı çok sıcak biz de kocişimle evde kalıp kitap okuyup yan gelip yatarak geçirdik bu günü. sabahtan çok halsizdim uykudan yeni uyanmama rağmen hep yatasım vardı zor bela kahvaltıdan sonra yemek koydum sonra yattım belim belim hala ağrıyor sol kalçama ve bacağıma vuruyor ara sıra. başka da bir belirtim yok dediğim gibi. bugün de adet olmadım 34. günümdeyim. eğer hamileysem diye hemen muhtemel doğum tarihi hesaplayıcısından hesapladım bebeğim 13 şubat da doğacak kova burcu olacak. altında da 4 hafta 4 günlük hamilesiniz yazıyor ay bi hoşuma gitti :))))))))
bu günü de adet olmadan atlattık çok şükür inşallah hiç olmam rüyalarım çıkar yarın bir idrar testi yapıcam Allah izin verirse...
Canım olsun hadi bu seferde böyle olsun ne yapalım , ama bundan sonras bana verecegin haber mda HAMİLEYİM olsunmda benide maaleseflere eklersin dün kırmızılar görüldü.şimdi ne yapacağıma karar veremedim ama sizleri takibe devam edeceğim umarım diğer bekleyenler mutlu sonuç alır.![]()
böyle umutlara o kadar çok ihtiyacımız varki , bize ışık oldun sana çok teşekkür ederiz.herkeze iyi gecelr rabbim hepinizin kucaklarını yavrularınızla doldursun inşallah benimde 2 yıl denememize rağmen bebeğimiz olmuyordu bi çok iş bilmez doktor eline düştük yıprandık daha sonra florence nightingale gayrettepe hastanesine gittik aydın bey bizimle çok ilgilendi hiç bi sorunumuz yoktu görünürde ama olmuyosa neden vardır dedik rahim filmi sperm tahlili herşey temiz ve eşimin değerleri yüksekti ilk aşılamamıza karar verdik klomenle denendi hiç bi doktor farketmemiş yumurta sperm buluşuyormuş lakin tutunamıyormuş bant kullandım rahim duvarım kalınlaşsın diye ama olmadı 2. denememizde klomenle bu kez hiç yumurta olmadı ilk denemede 2 tane vadı 2. deneme boş geçince 3. deneme iğneyle denedik 4 yumurtam oluştu ve rahim duvar kalınlığım çok iyiydi 1 yumurta olğunlaştırdık sonra aşılama yapıldı doktorum çok umutlanma ama bence olacak dedi ve oldu anneler gününe yakın hamile olduğumu öğrendim aralık sonu bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bi kızım var yılmayın ve istanbuldaysanızda mutlaka aydın beye gözükün
sıcak bir istanbul sabahından günaydın canlar hepinize çook güzel bir hafta diliyorum inşallah bol hamiş haberli bir hafta geçiririz beraber..dün akşam evime döndüm bugün öğlen saat 1de 2.aşılama için doktor randevum var bakalım neler bekliyor beni..
İNŞALLAH CANIMmda canım çok geçmiş olsun. inşallah bir dahaki sefer,tüp aşılama farketmez tedavin güzel sonuçlanır.
bu normal canım aşılama süresince olagan bişey takılma ve hiç canını sıkma derim keyfini çıkartgunaydın
kasıklarım agrıyoooooooo asılamadan sonra hıc gecmedı bu yaw
inşallah bu sefer güzel olacak hayatım , bu sefer çok daha fazla umutluyumMDA... canım hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadın biliyorum.ama kaldığımız yerden devam etmek zorundayız en kısa sürede yeni tedavine başlarsın umarım.
SUPERİSİ... canım hadi görelim seni bu sefer başar sevindir bizi :)
aşılamanın 7.günü ama baştan beri olduğu gibi belirti diye bişey yok :))
günaydın arkadaşlarrrrr
hayırlı haftalar
mda cnm herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda , vakti saatimizi sabırla bekleyeceğiz inşallahhhh![]()
inşallah arkadaşım evet çok sevdiğim topigimizin perisi ile ebraber başlayacagım bu sefer tedaviye onun şansına inanıyorum.mda canım inşallah bu sefer tüm tedavin boyunca işler yolunda gider. su perisiyle beraber müjdeli haberlerinizi alarız bizde.
superisi tedavin hayırlı olsun canım. tez zamanda kavuşursun bebişinize mda ve diğer tedavideki tüm arkadaşlarla beraber.
sanada iyi haftalar hayatım , bu sefer içimde farklı bir umut var, umarım yanılmıyorumdur.herkese iyi haftalar, çok güzel haberlerle dolu bir hafta yaşarız umarım
mda cım uzun zamandır bu topikte olduğum için seninle ilgili gelişmeleri özellikle takip ediyorum..bu ay nasip değilmiş ama inanıyorum ki güzel kalbinden gelen bu isteğini allah karşılıksız bırakmayacaktır. inşallah en kısa zamanda bütün yaşadıklarının karşılığı olan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın...
kızlar nasılsınız