ben herşeyi göze almaya razıyım. tek böbreğimle ve rahim anomalim le girdim bu yola onca ilaç alıyorum iğne vuruluyorum bir gün böbreğim beni yarı yolda bırakabilir ama yine de razıyım buna. uterus unicornius olan kadınlar yüzde %1 ve bu yüzdenin %40 ında da tek böbrek var. o da benim. çok nadir ve ender yani. Ama Allahtan gelen bişey bu yarımda olsa bir rahmim var ve böbreğim sağlıklı tek tabanca savaştığı için normal bir böbrekten daha büyük zaten öyle olurmuş. su içmeyi de seviyorum. ağrı kesicilerden uzak dur yeter dedi doktorum. bu böbrek seni yaşatır dedi doğum da yaparsın dedi. daha ne istiyim ki:)
ama Allah izin verir de bir melek alırsam kucağıma. bütün bu ilaçlardan arınıcam dereotu kürüyle tiroidi bile yenicem inşallah.
canım 2. aşılama tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olsun rahminin güzel olması yeterli canım kistleri boşver kilo vermiş olsan bile vücut zaman istiyo canım inan. benim tiroidim de 1 yılın sonunda ilaç kullanmama rağmen anca düzene girdi. kilo verdin ya bak zamanla küçülücek kaybolucaklar ama zaman gerekli. sen odaklanma sakın ilaçlarını al kontrollerine git olumsuz bile vardır bunda da bir hayır de sakın kendini üzme. alnımızda yazıyorsa er yada geç olacak biliyorsun.
aynı şeyi ben de yaşadım canım ama bana doktorum kalınlaşması için kalçaya yapıştırılan deri altına östrojen enjekte edip rahim duvarını kalınlaştıran deri bantı verdi bütün ay kullandım. ilk kontrolümde bakmıştı o da desteklenmesi gerekiyor çok kalın değil demişti. sen doktora sor gelişmesi için bi ilaç veremezmisiniz diye. çünkü zaten iğneler normalde belli bir seviyeye kadar kalınlaştırıyor. belki senin gerçekten çok incedir.inşallah o güzel 2 yumoş döllenir canım ay sonuna daha çok var kalınlaşır bence.
sevo cum günaydın canım. 5. 30 da kalktım ikinci testimi yaptım. yine tek çizgi. ama sanki yine derinlerden gelecek olan bir ikinci çizgi var. hayal de görüyo olabilirim ama yok ışıkta baktım yok cam kenarına geçtim gözlerim şeşbeş oldu inan:) belki idrar kuruyunca daha konsantre hale geliyor ve az da olsa algılıyor hormonu bilemiyorum bazıları da kesinlikle yanlış sonuç diyor böyle olup adet olan da olmuş. ama çoğu insan daha adetine 2 gün kala yapmış. benim az değil 5 günlük bir gecikmem var. bunca gecikmeye varsa bile idrarda çıkmaması üzdü beni açıkçası. 10. 30 da kan vericem. yolunda gitmeyen bişeyler varmış gibi hissediyorum açıkçası. Allah a emanet artık. sonuç öğlenden sonra çıkar sizlere yazarım.
moralini bozma canım allahtan hayırlısı.. zamanı gelince olacaktır..