Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar
uzun süredir yoktum.arada mesajları okuyup çıkıyorum.biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.okuduğum kadarıyla mda tüpe başlamışsın canım innşallah bebişine kavuşursun hayırlı olsun şimdiden.ercelf sanırım test yapmış inşallah devamı gelir.masalcım umarım sende de herşey yolundadır.seyhan sanırım seninle tüp bebek merkezleri için konuşmuştuk.memorialde karar kılmışsın.hayırlı olsun.sen memnun kalırsan bende birkaç ay sonra tüp yaptıracağım için orayı düşünebilirim.haberleşiriz.daha unuttuğum kim varsa herkesi öpüyorum.umarım hepinizin ve benim en kısa sürede güzel haberlerinizi alırım.

mda canım yeni tedaviye başlamışsın.hayırlı olsun inşallah.umarım bu defa herşey çok çok güzel olur tüm kalbimle senin için dua edeceğim...

moralini yüksek tut hayatım biliyorsun ki bizim en büyük ilacımız moralimiz bu süreçte.. tüm olumsuzlukları seni kötü etkileyen her şeyden uzak dur canım.. Allah yardımcın olsun , şansın bol olsun.. bu sefer her şey yolunda gider güzel haberlerini alırız nasipse...

günaydın kızlar
uzun süredir yoktum.arada mesajları okuyup çıkıyorum.biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.okuduğum kadarıyla mda tüpe başlamışsın canım innşallah bebişine kavuşursun hayırlı olsun şimdiden.ercelf sanırım test yapmış inşallah devamı gelir.masalcım umarım sende de herşey yolundadır.seyhan sanırım seninle tüp bebek merkezleri için konuşmuştuk.memorialde karar kılmışsın.hayırlı olsun.sen memnun kalırsan bende birkaç ay sonra tüp yaptıracağım için orayı düşünebilirim.haberleşiriz.daha unuttuğum kim varsa herkesi öpüyorum.umarım hepinizin ve benim en kısa sürede güzel haberlerinizi alırım.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, En sonunda 2. tüp denemesine bile başladım neredeydik nereye geldik . Hiç 2. tüp bebegi hayal bile etmezken şimdi ugraşıyoruz. Canımız sagolsun,yanımda oldugunuzu bilmek o kadar keyifli bir duygu ki sizlere anlatamam . Arkamda resmen bi arkadaş ordusu ile tadaviye başlayınca morallaerde süper oluyor.Sizleri çok seviyorum , iyiki varsınız.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

slm kızlar ben geldimm ya ne zamandır giremedim geçmişide okuyamadım çokkk uzun sayfalar geçmiş valla maşallah nasılsınız ne var ne yokk mda canım sanırım aşılaman olmamış rabbim yardımcın olsun balım yaa üzülüyo insan ama alışıyoda bu duruma ben inanın sanki aşılama yaptırmamış gibiyim unuttum bile vallaa

slm kızlar ben geldimm ya ne zamandır giremedim geçmişide okuyamadım çokkk uzun sayfalar geçmiş valla maşallah nasılsınız ne var ne yokk mda canım sanırım aşılaman olmamış rabbim yardımcın olsun balım yaa üzülüyo insan ama alışıyoda bu duruma ben inanın sanki aşılama yaptırmamış gibiyim unuttum bile vallaa

hoşgeldin canım, ben seni face den takip ediyorum burada göremediğimden :34: evet canım aşılama olmadı ama zaten umutsuz bir uygulamaydı. saglıklı bir yumurta olsaydı tüp yapılacaktı zaten biliyorsun şimdi gene tüp için ilaçlara başladık bu ay ilaçlarla hazırlık yapacagız, ilaçlar bitip adet oluncada ignelere başlayacagım.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, En sonunda 2. tüp denemesine bile başladım neredeydik nereye geldik . Hiç 2. tüp bebegi hayal bile etmezken şimdi ugraşıyoruz. Canımız sagolsun,yanımda oldugunuzu bilmek o kadar keyifli bir duygu ki sizlere anlatamam . Arkamda resmen bi arkadaş ordusu ile tadaviye başlayınca morallaerde süper oluyor.Sizleri çok seviyorum , iyiki varsınız.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

İşallah 2.tüp bebeğinde olur olmasa bile hiç ümidimizi kaybetmeyelim .Pazar günü bir misafirim geldi 6 senelik evliler .Bayanda yumurta rezervinde sorun var.3.Tüp bebekte tuturmuşlar şuanda kızı 3.buçuk yaşında tedaviye yine başlamışlar 2 deneme başarısız okadar inançlı ki nasıl olsa tutar diyor.Bence tüp bebekte daha başarılı oluyor bu işler.Umarım sende bize güzel haberlerle dönersin

Kızlarrrr nasılsınızzz? aşılama tüp bebek sonucu belli olan vamı? inşallah tutanlar vardır.
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımnın Allah yardımcıı olsun inşallahhhh...
Dualarım sizinle...

İşallah 2.tüp bebeğinde olur olmasa bile hiç ümidimizi kaybetmeyelim .Pazar günü bir misafirim geldi 6 senelik evliler .Bayanda yumurta rezervinde sorun var.3.Tüp bebekte tuturmuşlar şuanda kızı 3.buçuk yaşında tedaviye yine başlamışlar 2 deneme başarısız okadar inançlı ki nasıl olsa tutar diyor.Bence tüp bebekte daha başarılı oluyor bu işler.Umarım sende bize güzel haberlerle dönersin

tşkler canımcım,işte böyle haberleri duyunca dahada bir umutlanıyorum bir gün benimde olacak diye umarım allahım daha fazla bekletmez beni.:116:

Yol arkadaslarim dualariniza ihtiyacim var..
İlk asilama olumsuzdu tupe hemen gecemedik bu fsh degeri nedeniyle ilac bitti bugun kahverengileri gordum.
Yarin oglen 1de randevum var.
Dua edin nolur bu fsh dusmus olsun bende hyirlisiyla tupe baslayayim...
Yoksa tatil planlarina baslayacagim..
Mdacim hadi hayirli olsun yeni tedavin..
Masalcim valla hep aklimdasin cok kolay gelsin...

canım benim doktorumda aşılama dan 36 saat önce 2 tane çatlatma ignesi veriyor aşılamadan 4 gün sonrada 1 çatlatma ignesi veriyor. Oda içeride kalan yumurtaların kiste çevirmemesi içinmiş.

Anladim canim. Tesekkurler aciklaman icin. Allahim hepimize hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

İlk asilama olumsuzdu tupe hemen gecemedik bu fsh degeri nedeniyle ilac bitti bugun kahverengileri gordum.

canım dualarım seninle olsun. hayırlısı olur inşallah.

herkese mrb.... tedaviye yeni başlıcaklara şans diliyorum herşey gönlünüzce olsun beklemede olanlar inş güzel haberler alırsınız herkesin hakkınnda hayırlısı olur inş
test için son 2 gün çok heyecanlıyım geçmek bilmiyor günler rabbim dileyen isteyen herkesi anne baba yapsın :24:

canım hakkında hayırlısı olur inş dualarımız seninle ....

kan testi sonucum negatif arkadaşlar çok üzgünüm. 5 gün geciktim belki de sıcaklardan bir de soğan suyu içmiştim o mu bozdu acaba dengemi? biraz üzüldüm tabi ağladım falan ama toparlandım inşallah bir iki güne gelir adetim.

kan testi sonucum negatif arkadaşlar çok üzgünüm. 5 gün geciktim belki de sıcaklardan bir de soğan suyu içmiştim o mu bozdu acaba dengemi? biraz üzüldüm tabi ağladım falan ama toparlandım inşallah bir iki güne gelir adetim.

canım geçmiş olsun. hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve bundan sonrası güzel olsun inşallah. zaten tutma olayı düşük aşılamada şans işi gerçekten, o nedenle çok fazla sıkma canını ltf.

üzüldüm canım nasip değilmiş demekki sıkma canını inş bi dahaki sefere hamile kalırsın hakkında hayırlısı olur inş...

üzüldüm canım ama hayırlısı diyelim hayırlısı olsun üzme artık o güzel yüzünü inadına gülümse kaderine ben artık öyle yapıyorum inadına mutlu olmaya çalışıyorum

bu arada soğan kürünü bende yaptım benimkinide geciktirmişti gecikmen ondan olabilir

Back
X