Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol tatlım galiba hepimizin tatile ihtiyacı var bende bu sefer olmazsa alıp başımı gidesim var bakalım

Al benden de o kadar...tatil ihtiyacimizi gecen seneden beri erteledik :-) aman ha simdi ha simdi derken tik yokk :-)
Soyle guzel tatile ciksak degil mi unutsak veeee birden bi muzice oluversee

selam kızlar bende bugün aşılama startını verdim ilk kez yaptırıcam.
bana iğne falan vermedi doktor serophene verdi.zaten normaldede kendiliğinden yumurtlamam var şükür:nazar:
ama bi sorun var ben devlette yaptırıyorum aşılamayı.ve sperm özelde verilcekmiş sanırım
kendim nasıl götürcem hastaneye:31::31:

selam kızlar bende bugün aşılama startını verdim ilk kez yaptırıcam.
bana iğne falan vermedi doktor serophene verdi.zaten normaldede kendiliğinden yumurtlamam var şükür:nazar:
ama bi sorun var ben devlette yaptırıyorum aşılamayı.ve sperm özelde verilcekmiş sanırım
kendim nasıl götürcem hastaneye:31::31:

Canim mutlaka ozel bir kabi falan vardir.bi de topiklerden birinde okumustum.gobege bantlamislar sperm tupunu asilamaya kadar.sicak durmasi lazim diye ilgimi cekmisti...bu arada benim de yumurtlama problemim yok.aynen senin gibi 5 gun serephone kullandim sonra 4 gun igne kullandim.sonraki gun ignem oldu ve bir sonraki gun de asilama.insallah tutar asilaman canim.

canım..bugün 9.gününü bitirdin heralde nasılsın iyimisin merak ettim seni...

canım benim sen geceleri burdasın seni yakalarım diye annemler de nete girdim yine denk gelemedik:))))

ilgine çok teşekkür ederim canım aynı hiç belirtim yok ne ağrı ne hassasiyet bakalım c.tesi kan testi yaptırcam :)))

çok büyük bir beklenti içinde değilim ama yine de bir umut tabii

sen nasılsın yoksun ne zamandır özlettin kendi yokluğun baya belli :))))

Canim mutlaka ozel bir kabi falan vardir.bi de topiklerden birinde okumustum.gobege bantlamislar sperm tupunu asilamaya kadar.sicak durmasi lazim diye ilgimi cekmisti...bu arada benim de yumurtlama problemim yok.aynen senin gibi 5 gun serephone kullandim sonra 4 gun igne kullandim.sonraki gun ignem oldu ve bir sonraki gun de asilama.insallah tutar asilaman canim.

teşekkür ederim canımmm cevabın için.seni bi yerden hatırlıyorum ateş ölçmeden sanırım
yani benim korkum bu sıcakta bozulmazmı devletle özelin arası 20dk falan var.
özelde yaptırmak istiyordum ama devletteki doktorum çok iyi ve ücretsiz olması cezbetti birazda.
şimdi 300 falan ödeyeceğim toplam.ama özelde olsa 1000 lira.garantisi olsa tamam ama ihtimal düşükmüş.
seninde aşılaman hayırlı olsun canımm inşallahh tutarrrr.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üzüntümü canı gönülden paylaştığınız ve moral verdiğiniz için. hepiniz de aynı şeyi söylemişsiniz biran önce topla kendini diye çok haklısınız yılmak yok yola devam. normalde adetim düzenliydi soğan suyu bozdu sanırım bir de sıcaklar faktörü var senede bir kez bazen 35 günde adet olduğumu hatırlıyorum. bu ay başka ilaç kullanmamıştım.kan testinden sonra içim de rahatladı artık psikolojik olarak da adeti beklediğim için gelir herhalde birkaç güne ilaçlarım ve doktorum beni bekliyor :) ikinci aşılamadan da ümidim yok aslında daha bailamadan ama belli de olmaz tabiki. eylül de tüp bebek yolcusu da olabilirim. sadece çok zoruma gidiyor. hepiniz anlarsınız 27 yaşımdayım tam zamanı diyorum ama bir kadın olarak kendi başına gebe kalamamak yumurtlamanın olması için ilaçlara maruz kalmak acı veriyor üstelik 63 kilo oldum evlendiğimde 52 kilo idim. insanlar acımasız. boyna yüzün bozulmuş kilo almışsın diyolar canımı sıkıyolar. hepsinin canı cehenneme :)belim yine ağrımaya başladı hadi gel artık benim canım adetim seni çok seviyorum sen gelmeden de olmuyor :)
ne seninle ne sensiz diyerek bitiriyorum son sözümü :P

heyt be.... nasıl güzel yazmışsın canım tebrik ederim.bebekler gelsin de kilo da alalım tipimiz de bozulsun sanki düzeltemeyiz bakma sen o boş insanlara herkes kendine bi baksın başkasını eleştiriken... ay çok gaza geldim valla benim yanımda deselerdi saç baş girerdim onlara... :))) sen moralini yüksek tut eşlerimiz ailelerimiz yanımızda gerisi kuru gürültü...

çok öpüyorum canım...

hanımlar ben çıkıyorum biraz anneme ilgi göstereyim o da bana göstersin eş başka da anne bambaşka...

hepinizi çok öpüyorum...

canım benim sen geceleri burdasın seni yakalarım diye annemler de nete girdim yine denk gelemedik:))))

ilgine çok teşekkür ederim canım aynı hiç belirtim yok ne ağrı ne hassasiyet bakalım c.tesi kan testi yaptırcam :)))

canim sanirim seninle ayni gun asilama olmusuz.benim de bugun 9.gun bitti.ama benim doktorum 20 gun sonra gel dedi.sinir oluyorum.beklemek zaten cok zor millet 14 gun bekleyemiyor ben nasil dayanicam bilemiyorum.bu arada benim de hic belirtim yok...insallah cumartesi guzel haberlerle gelirsin.

teşekkür ederim canımmm cevabın için.seni bi yerden hatırlıyorum ateş ölçmeden sanırım
yani benim korkum bu sıcakta bozulmazmı devletle özelin arası 20dk falan var.
özelde yaptırmak istiyordum ama devletteki doktorum çok iyi ve ücretsiz olması cezbetti birazda.
şimdi 300 falan ödeyeceğim toplam.ama özelde olsa 1000 lira.garantisi olsa tamam ama ihtimal düşükmüş.
seninde aşılaman hayırlı olsun canımm inşallahh tutarrrr.
Evet canim ates olcme topigine de giriyorum.ozel kabi derken spermlerin en uygun oldugu sicaklikta sabit tutan kaptan bahsettim.mutlaka oyle bisey vardir.degilse cok haklisin bozulabilir.ben de sperm tasima derdi olmasin diye ozelde yaptiriyorum.ama doktor tanidik ucret almadi sperm yikama ve igneler 900 tl tuttu zaten.bi de ucret alsa bayaaa cok olacakti sanirim.neyse giden para olsun yeter ki bebisler gelsin.

Al benden de o kadar...tatil ihtiyacimizi gecen seneden beri erteledik :-) aman ha simdi ha simdi derken tik yokk :-)
Soyle guzel tatile ciksak degil mi unutsak veeee birden bi muzice oluversee

ah o mucizeler bakalım bu cumartesi olucam galiba 2. aşılamamı ama bu sefer içim kıpır kıpır sanki bu sefer olacakmış gibi o mucize zaten doktorda mucize diyor ya beni bulcakmış gibi bakalım artık sonucu hepberaber görcez

kızlar yarın opu var yolun yarsına geldim çok heyecanlıyım acaba kaç tane çıkacak kaçı döllenecek ay ne heyecanlı rabbim hepimizin yüzüne baksın.

masalcım canım aklımdaydın inanki dedim nerde acaba benim aşılama serüvenime başladığımın haberini özellikle sana verecektim ama yoktun neyseki gelmişsin :16: valla beklemiyordum adeti annem cumartesi sabah bana aç karnıma aspirin içirdi bikaç saat sonra kahverengi olarak gelmeye başladı bende şaşırdım :53: dünde doktora gittim herşey normal dedi doktor başladık tedaviye bakalım..yetiştim arkandan takip ediyorum seni benim arkamdanda mda gelicek hayırlısıyla..inşallah tutar bu sefer ama inanki hiç hevesim ve heyecanım yok bu aşılama için..içim söndü sanki yaptıralım diyorum öylesine..geçen sefer çok hevesliydim yıkıldım belkide bu sefer ondan rahatım..hakkımızda hayırlısı tatlım bende çok öpüyorum seni arada gir yaz bizlere :34:

Canım tekrar merhaba..cumartesi tüm gün çalıştım giremedim..pazar tek tatil günümdü 6 gün çalışınca bu hafta o günde de ne yapacağımı şaşırdım dinlenemedim zaten.... pazartesi oldu tabi ardından iş yogunluğuma bir de öğleden sonra doktor kontrolüm girdi araya bugün de yine iş koşturma annemin de hastanede rahatsızlığı ile ilgili rutin kontrolleri vardı onunla bile ilgilendim iş arasında derken ancak bu akşam girebildim gün aşırı girince tabi 2-3 gün girmeyince insan çok uzun zamandır yokmuşuz gibi geliyor.Ama sende aklımdaydın bugün girince şöyle bir hızlı tarama yapıp baktım özellikle sana görünce hemen yazayım dedim zaten doktoruna gideceğini unutmamıştım pazartesi günü çok sevindim ama adetinin geldiğine tedaviye başlayabilmişsin hemen bu ay.
tekrar hayırlısı olsun güzelim,,bu arada hissettiklerine gelince demek ki sadece ben değilim aynı psikolojide olan müşterek duygularımız ,, 1.aşılamada bende tedaviye başladığımda ve aşılamaya girerken çok umutlu ve çok heyecanlıydım bu sefer 2.aşılama tedavim başladığından beri bırak heyecanı his yok....kontrollere işim gibi gittim geldim.iğnelere de aynı şekilde duruşmaya girer çıkar gibi iğneye girip çıktım (bu arada ben kendim yapmıyorum o da ayrı bir sorun) umut elbette var ama nedense ilk aşılamada yaşadığım büyüyü kaybettim...1.aşılama adı üstünde ilk 'ti elbette herşeyin ilki heyecanı farklı oluyor sanki olması çok muhtemelmiş gibi yerinde duramıyorsun ama şimdi tecrübe var tarih tekerrür ediyor gayet normal böyle hissetmemiz yarın gidiyorum mesala yine kısmetse..bugün son iğnemi vuruldum sorun yoksa yarın çatlatma iğnesini vurur perşembe günü aşılamaya girmiş olurum ama heves yok bende de aşılama mağduru olmamızın da etkisi var tabi hayal kırıklığı yaşadık ya.. bu da etken genelde 2.ve 3.aşılamalarda alışılmış bir duygu olsa gerek...ilkinde işim gücümü gözüm görmedi hamile kalacakmışım gibi heyecan yaptım başka bir şeye odaklanamadım şimdi ise iş güç ve normal rutin sorumluluklarıma odaklıyım hani bunu da arada mecburdum yapıyorum gibi bakalım dediğin gibi kısmet hakkımızda hayırlısı kısmet olur olursam ve test gününü görmekte nasipse zaten ben ay sonu göreceğim anyayı konyayı nasılsa..ikimizde bir hafta ara ile alacağız bu durumda sonuçları Allah kısmet ederse..:)),, dün gece hiç uyumadım kabuslar gördüm ağlayarak uyandım huzursuz bir geceydi bugünde sıcakta tüm gün yoruldum ama ayakta sallanıyorum desem yeri var ama bak girdim burdayım tatlım kocaman kocaman öpüyorum seni minik yiğenin uğur getirsin sana inşallah..

ah o mucizeler bakalım bu cumartesi olucam galiba 2. aşılamamı ama bu sefer içim kıpır kıpır sanki bu sefer olacakmış gibi o mucize zaten doktorda mucize diyor ya beni bulcakmış gibi bakalım artık sonucu hepberaber görcez

Heyecanin hiccccc bitmesin canim :-) ins guzel sonuclar alirsin..haberlerini ver sende.

ayy canım benim bende özledim demek günlerce haftalarca giremesem çatlayacağım hem meraktan hem özleminizden ...ne mutlu bana da bu arada... sevgim ve emeklerim topikte ve akıllarınızda yer edinebilmişiz !!!!karşılıklı duygu düşüncelerimiz:)) zaten şimdi özlemimi aktarıp 2-3 günkü kaybı telaffi etme çabasındayım gözlerim yarı kapalı ama yinede gireyim dedim.Bugün ben girdim akşam 7 -8 gibi sen yoktun yazdım sana da ...ben çıktım sen girmişsin şimdi ben girdim sen yoksun hakikaten tutturamadık aynı bizim aşılamalara döndük bugün birleşemedik :))
bu akşam ve gece sana yazdığım gibi hem topiğe hem diğer arkadaşlarıma yazdım birkaç mesaj onları nasılsa okursun hayatım ne durumdayım neler yapıyorum özetleri geçtim...denk geliriz inşallah mutlaka yarın sabahtan fırsat bulursam girerim olmadı en kötü ihtimal akşam üzeri doktorumdan dönüşte çatlatmayı yemiş olursam o saatten sonra ofise geçmem eve gelirim girer bakarım mutlaka cumartesi zaten test günün ya merakla bekleyeceğim ayy çok az kaldı hadi bakalım şu haziran bitmeden hamile haberleri dolsun Allah'ım iyigeceler diliyorum canım anneciğinle ilgilen her vakit bulduğunda en güzel şey..

Son düzenleme:
kızlar yarın opu var yolun yarsına geldim çok heyecanlıyım acaba kaç tane çıkacak kaçı döllenecek ay ne heyecanlı rabbim hepimizin yüzüne baksın.

rana..cım yarın için sana bol şans diliyorum umarım yolun diğer yarısı da en güzel şekilde geçer ve sonu hayırlı olur kaç tane çıkarsa çıksın kaçı döllenir bilemem ama yeter ki bir tanesi sağlıklı evladın olarak gelsin sana uykusuz kalma yarın için iyigeceler canım

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üzüntümü canı gönülden paylaştığınız ve moral verdiğiniz için. hepiniz de aynı şeyi söylemişsiniz biran önce topla kendini diye çok haklısınız yılmak yok yola devam. normalde adetim düzenliydi soğan suyu bozdu sanırım bir de sıcaklar faktörü var senede bir kez bazen 35 günde adet olduğumu hatırlıyorum. bu ay başka ilaç kullanmamıştım.kan testinden sonra içim de rahatladı artık psikolojik olarak da adeti beklediğim için gelir herhalde birkaç güne ilaçlarım ve doktorum beni bekliyor :) ikinci aşılamadan da ümidim yok aslında daha bailamadan ama belli de olmaz tabiki. eylül de tüp bebek yolcusu da olabilirim. sadece çok zoruma gidiyor. hepiniz anlarsınız 27 yaşımdayım tam zamanı diyorum ama bir kadın olarak kendi başına gebe kalamamak yumurtlamanın olması için ilaçlara maruz kalmak acı veriyor üstelik 63 kilo oldum evlendiğimde 52 kilo idim. insanlar acımasız. boyna yüzün bozulmuş kilo almışsın diyolar canımı sıkıyolar. hepsinin canı cehenneme :)belim yine ağrımaya başladı hadi gel artık benim canım adetim seni çok seviyorum sen gelmeden de olmuyor :)
ne seninle ne sensiz diyerek bitiriyorum son sözümü :P

süpersinn canım....insanın en iyi dostu yine kendisidir ruhunun ilacı da öncelikle yine kendi içinde saklıdır...o kilolar sivilceler başkalaşımlar hepimizde var hayatım bak ben 36'ıma ramak kala ergenliğe girmiş oldum bu tedavilerle birer birer besleniyorlar sağolsunlar bu yaşıma kadarda olmadığım kiloya geldim kendi çapımda dahada önümde neler var Rabbim bilir.Boşverrrrrrrrrrr kime ne herkes dönsün kendi işine hayatına baksın kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsin hiçbirzaman hiçbirşey için...bizim ailelerimiz sevenlerimiz anlayanlarımız yeter 3.şahısların ne düşünüp ne dediğini duymayacağız bile..sevgiyle öpüyorum seni..hakkında hayırlısı çok beklemeden yaşın geçmeden bebeğine kavuşacaksın inşallah sağlığın olsun eşinle beraber yeter.

Son düzenleme:
ayy canım benim bende özledim demek günlerce haftalarca giremesem çatlayacağım hem meraktan hem özleminizden ...ne mutlu bana da bu arada... sevgim ve emeklerim topikte ve akıllarınızda yer edinebilmişiz !!!!karşılıklı duygu düşüncelerimiz:)) zaten şimdi özlemimi aktarıp 2-3 günkü kaybı telaffi etme çabasındayım gözlerim yarı kapalı ama yinede gireyim dedim.Bugün ben girdim akşam 7 -8 gibi sen yoktun yazdım sana da ...ben çıktım sen girmişsin şimdi ben girdim sen yoksun hakikaten tutturamadık aynı bizim aşılamalara döndük bugün birleşemedik :))
bu akşam ve gece sana yazdığım gibi hem topiğe hem diğer arkadaşlarıma yazdım birkaç mesaj onları nasılsa okursun hayatım ne durumdayım neler yapıyorum özetleri geçtim...denk geliriz inşallah mutlaka yarın sabahtan fırsat bulursam girerim olmadı en kötü ihtimal akşam üzeri doktorumdan dönüşte çatlatmayı yemiş olursam o saatten sonra ofise geçmem eve gelirim girer bakarım mutlaka cumartesi zaten test günün ya merakla bekleyeceğim ayy çok az kaldı hadi bakalım şu haziran bitmeden hamile haberleri dolsun Allah'ım iyigeceler diliyorum canım anneciğinle ilgilen her vakit bulduğunda en güzel şey..

Günaydın canım benim,bugün genelde buralar da olurum mutlaka denk geliriz o zaman,ay sen şimdi bu gün çatlarsan cuma falan aşılanırsın da :)))
aaa valla bitmiş nerdeyse sonra say bakalım günleri.

Gerçi ilk gibi olmuyor ilkinde heves kaçınca ikincide üçüncüde gün saymıyorum ben şahsen saymadım günler geçiyo işte :))) sen de sayma biz sayarız senin yerine :))))

Bu arada çok yoğunsun biliyorum da, az koştur çok yorma kendini, bu hukuksal işler ne kadar koştursan da bitmez.Biri biter diğeri başlar hele ki bu hukuk sisteminde :))

Back
X