kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üzüntümü canı gönülden paylaştığınız ve moral verdiğiniz için. hepiniz de aynı şeyi söylemişsiniz biran önce topla kendini diye çok haklısınız yılmak yok yola devam. normalde adetim düzenliydi soğan suyu bozdu sanırım bir de sıcaklar faktörü var senede bir kez bazen 35 günde adet olduğumu hatırlıyorum. bu ay başka ilaç kullanmamıştım.kan testinden sonra içim de rahatladı artık psikolojik olarak da adeti beklediğim için gelir herhalde birkaç güne ilaçlarım ve doktorum beni bekliyor :) ikinci aşılamadan da ümidim yok aslında daha bailamadan ama belli de olmaz tabiki. eylül de
tüp bebek yolcusu da olabilirim. sadece çok zoruma gidiyor. hepiniz anlarsınız 27 yaşımdayım tam zamanı diyorum ama bir kadın olarak kendi başına gebe kalamamak yumurtlamanın olması için ilaçlara maruz kalmak acı veriyor üstelik 63 kilo oldum evlendiğimde 52 kilo idim. insanlar acımasız. boyna yüzün bozulmuş kilo almışsın diyolar canımı sıkıyolar. hepsinin canı cehenneme :)belim yine ağrımaya başladı hadi gel artık benim canım adetim seni çok seviyorum sen gelmeden de olmuyor :)
ne seninle ne sensiz diyerek bitiriyorum son sözümü