Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benımde sonucum yarın benı unuttuyosunuz hep aaaaaa:1::1:

unuturmuyum onların yarın aşılamaları olacak ,daha önceki sayfalarda senin ve diğer arkadaşlar içinde güzel dileklerde bulundum sen onu kaçırmışsın sanırım,evet yarın sizin içinde büyük gün,hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.....

unuturmuyum onların yarın aşılamaları olacak ,daha önceki sayfalarda senin ve diğer arkadaşlar içinde güzel dileklerde bulundum sen onu kaçırmışsın sanırım,evet yarın sizin içinde büyük gün,hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.....

cok heyecanlıyım cokkkkkkkk:16::16::16:

Canim asilamadan 1 gun once catlama ignesi yapacaklar.saatine gore ayarliyorlar.yani kendiliginden catlamasini beklemiyorlar ilacla bunu sagladiklari icin ve senin de herhangi bir yumurtlama problemin olmadigi icin catmamasi icin bir neden yok.zaten serephone kullaniyorsun bu ilaclar sen de biliyorsun ki yumurta sayisini arttiriyor.biri catlamazsa digeleri catlar en kotu ihtimalle.doktor bunu anlar zaten.bunlari stres yapma sakin.her sey guzel olacak.spermler asilamadan 2 saat once aliniyor yikanip hazirlaniyor ve evet rahme tuplere en yakin yere birakiliyor.
verdiğin bilgiler için sağol canımm pazartesi belli olucak bakalım.
durumdan haberdar ederim...

cnm bende bayağı gelişmeler oldu malesef yumurta rezervi sorunum çıktı direk tüp bebeklik oldum yani :1:
aşılama yaptır tabi vazgeçme sakınnnnnn :20: burda yardımcı olur arkadaşlar merak etme sen
kız ondan ne korkuyon azcık sokarlar herhalde :1::1::1:
kızlar sana anlatırlar merak etme :38:

üzüldüm canım duruma ama olsunda nasıl olduğunun bi önemi yok.hem herşeyin tedavisi var.
pazartesi belli olucak aşılama gözümü karartıp yaptırıcam azıcık soksalarda acıyor psikolojikte olsa canım
ama çok acırsa bi daha yaptıramam sanırım.tabi inşallah gerek kalmaz.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canim senin günlerin nasil geçiyor? 1 haftayı geride bıraktık bile. Dinlenmeye devam mı yoksa normal hayata döndün mü?

canım ne bu hal toparla kendini ne olur lütfen yazdıklarını okudukça yüregime taş gibi ourdu . kendine eziyet etme gülüm bance regli olamamanın nedeni k,st cumrtesi dr. git kist varsa duphaston iç 10 gün gelir reglin temiz temiz aşılamana başlarsın gülüm ne olur şu klomeni kullanayım deme rahimi inceltiyor biliyorsun . aşolama arkasından tüp diyorsun rahmini zedeleme klomenle önceki aşılamanda dr. rahim kalınlıgın iyi demişti bozma arkadaşım . az kaldı gülüm bir aşılama bir tüp . inşallah aşılamadan sonuç alırsın . geçecek gülüm mazi olacak bu sıkıntılar sıkma güzel canını . şukretki yumoşların var ya olmasa uo dertle ugraşsan benim gibi daha yşın 28 gülüm ahh geriye alınamayan çaresi olmayan şey zaman ne olur üzme kendini .

haklısın canım klomen illet bişey ama ben ilk kez onunla hamile kalabilmiştim o yüzden sanırım bir de ilk doktorum tuzla da özel gisbir hastanesinde candan hanımdı çok iyi bir doktordu kürtajdan sonra 1 sefer yine içtim klomen ama işe yaramadı sonra bırakmıştım onu. şimdi cumartesi ona gidiyim de bir adam gibi muayne etsin beni.artık adet olayım da hayırlısıyla sonrasında dediğin gibi ilaçlarımı da aldım nasılsa olucam 2. aşılamayı da mecburen. sonrası Allah kerim. devlet hastanesinden de sıkıldım ikinci aşılamam tüp bebek bölümünde yapılacak bakalım ordaki ilgi nasıl olucak infertilite polikliniğinden memnun değildim hiç. zeynep kamil e giden kızlarla da konşuyoruz onlar da memnun değiller aslında birisi medicine hospital a geçmeyi düşünüyor kaynarca da eski nene hatun hastanesi nin tüp bebek merkezi çok yeni ama başarılı bir merkez. dün de oraya gidenlerin topiğine uğradım aşılaması tutmuş birisninin imrendim bırakmasamıydım acaba dedim de.ama özel tabiki baya masraflı oluyor da ilgi süperrr..bakalım aşılama sürecini atlatalım da sonra belki tüp için bir özel merkez tercih ederim.

Canım,bende bazen senin gibi isyan ediyorum doktorlara, hemşirelere, hastaneye aklıma ne gelirse söylüyorum ama değişen bir şey yok yapacak bir şey yok.

Sürekli aynı döngüyü yaşamaktan hepimiz bıktık. umut et bekle hayal kırıklığı yaşa. ama başka nasıl bebek sahibi olabiliriz ki,bizim de kaderimiz mücadele etmekmiş.

aynen canım geçiyor ama bir buhran dır geliyor sonra geçiyor. yola devammm

canım hoşgeldin , nerelerdesinki sen hiç görünmez oldun, bu hafta sonuç hafatsı herkesden haber bekliyoruz umarım hepsi hamişiz der.Sende çok ihmal etme bu işleri.

canım bugün dört gözle bekliyorum sonucunu hadi bugünümüzü bize mutlu mutlu geçirt

tatlım hepimiz zor günler yaşıyoruz asla isyanda etme, kendine eziyette etme,Unutmaki sevosevo arkadaşımızın dediği gibi bizim hiç yumurtamız yok bizler gibi olmak emin ol seni daha çok üzerdi şimdi kendini topla ve hemen doktoruna git bende kist kalınca ben tam tersine adet oluyorum erkenden bununda mutlaka bir sebebi var ama gecikme.

inşallah bi tanem

haklısın canım buna şükür. evet benim de folikül kistlerim kaldığında erken adet oluyordum artık cumartesi öğrenicez bakalım özel doktoruma gidicem.ama inşallah o güne kadar olurum da gerek kalmaz.

ERCELF....canım gece geç saatte yazdıklarını okudum az önce ne kadar karışmış sın...lütfen biraz uzaklaş bu sorulardan girdiğin stres üzüntü adetinin gelmesine herşeyden çok etken..bırak içtiğin soğan sularını sana en çok zararı sen verirsin ama en çok ta kendini kendin rahatlatabilirsin.. niye gecikti niye o zaman böyle olmuştu bugününe yarınına odaklan..en memnun kaldığın en rahat ettiğin ve sağlam gördüğün doktoruna git muayeneni ol ve huzura kavuştuğun an da sal kendini artık adetinde gelir herşeyin düzene de girer bir de bir süre dışarıdan bitkisel yada o tür şeylerle ilgili kullanımlar yapma bence bedenini kendi haline bırak müdahale edilmesi gereken bir terslik hastalık olmadıkça olmasın da inşallah ama olduğu taktirde gerekeni tıbbi olarak doktorun yapıp yönlendirsin seni arkana güvenebileceğin başarılı bir doktor al gerisini de bedenini de rahat ve zamana bırak huzur ve sağlık diliyorum arkadaşım.

sun...arada gir de hamileler iyi geliyor bize öpüyorum seni de..

SEYHAN...CIM gözünaydın adetin gelmiş yarına randevunuda almışsın gayet hayırlı bir karar umarım tedavin de hayırlı olur..hadi bakalım memorial kapısından içeri girerken oradan mutlu çıkacağına inanarak gir yüksek tut umut çıtanı..sen zaten bu işe gireceksen yaşadığın şehirde ki iyi kliniklerden birinde başlıyorsun sonucun ise Allah'ın yazısı canım..

jollyy arada gel böyle senin mesajları okumak pek keyifli oluyor yüzümde tebessüm le okuyorum kelimelerini...

deryalcin.... 11.günündesin bugün heralde..belirti arama ..ilk belirti adet gecikmen normal şartlarda..nasılsa şunun şurasında bir iki günün kalmış hayırlısı olsun güzel bir değerle müjdeli haberini al inşallah canım.

alooo pınarbaşııı şubesi... neredesin bakimm bugünn gene gelmiş topiği havalandırmışsın :)) sonrada gitmişsinn öpüyorum seni canım

öyle yapıcam canım çok sağol bıraktım kürleri de artık bi hastalansam da başlasam tedaviye.

kızlarrrr mesajlarınıza cevap yazarken kasıklarıma bir ağrı girdiii tuvalete girdim bir baktım ki adetim gelmiş pembe pembe :) ay çok mutlu oldum oh.

oooohhh diyorum ohh çok şükür :PP daha sökülmez ama kendisini gösterdi yaşasın daha fazla gecikmedi 37. günümde geldi. bir yazıda okumuştum senede 1 kez her kadının çatlamayan foliküllerinden dolayı adeti 35 günde gelebilirmiş biz anlamazmışız. benim de bişeyler oldu artık ama bilemiyorum doktora gidince öğrenicez tedaviye başlayabilicem çok şükürrr... ama yarın cuma eğer yarın sökülürse 1. günüm oluyor. haftasonu gidemem hastane kapalı. pazartesi de 4. günüm oluyor bir de bunun stresini yaşicam şimdi :( 4. günü geç değil aslında ilaçlara başlamak için ama 3. günü en ideal olanı. bakalım kociş uyumuş şimdi sabaha kadar sökülürse belki gideriz yarın.

kızlarrrr mesajlarınıza cevap yazarken kasıklarıma bir ağrı girdiii tuvalete girdim bir baktım ki adetim gelmiş pembe pembe :) ay çok mutlu oldum oh.

oooohhh diyorum ohh çok şükür :PP daha sökülmez ama kendisini gösterdi yaşasın daha fazla gecikmedi 37. günümde geldi. bir yazıda okumuştum senede 1 kez her kadının çatlamayan foliküllerinden dolayı adeti 35 günde gelebilirmiş biz anlamazmışız. benim de bişeyler oldu artık ama bilemiyorum doktora gidince öğrenicez tedaviye başlayabilicem çok şükürrr... ama yarın cuma eğer yarın sökülürse 1. günüm oluyor. haftasonu gidemem hastane kapalı. pazartesi de 4. günüm oluyor bir de bunun stresini yaşicam şimdi :( 4. günü geç değil aslında ilaçlara başlamak için ama 3. günü en ideal olanı. bakalım kociş uyumuş şimdi sabaha kadar sökülürse belki gideriz yarın.

ercelf cnm gözünaydın sonunda beklediğin kırmızılar gelmiş desene :1: benden sana tavsiye evde varsa hemen 1 tane aspirin iç hemen sökülür adetin doktora gidersiniz ona göre başlarsınız tedaviye hayırlısıyla..

Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. testi tekrarlamadan sevinemeyeceğim.Şnşallah dilekleriniz gerçekleşir.Ben tüp bebek yaptırmıştım. 31 mayısta yumurtalarım toplandı. 2 haziranda transferim yapıldı. 2. gün mü 3. gün mü bilmiyorum embriyonun. Bugün 12. günüydü tarnsferin.Aslında yarın yaptırmamı söylediler testi ama ben dayanamadım.Bu arada 4 tane idrar testi yaptım dünden beri 4 ündede silik de olsa 2. çizgi vardı.

canım gözün aydın hamilesin inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana meraklanma sakinliğini koru yükselecektir değerin ben inanıyorummm...

ercelf cnm gözünaydın sonunda beklediğin kırmızılar gelmiş desene :1: benden sana tavsiye evde varsa hemen 1 tane aspirin iç hemen sökülür adetin doktora gidersiniz ona göre başlarsınız tedaviye hayırlısıyla..

canım yaa aklıma geldi aslında ama aspirin yok yani coraspin var ama bugünlerde yeterince kiraz yiyorum doğal kan sulandırıcı :) ayrıca aslında yarın değil de cumartesi sökülse daha iyi olur ben zeynep kamil e gidiyorum devlet hastanesi cumartesi pazar yok eşim de yorulmuş uyudu yarın sabah gidelim desem adetim de iyice başlamadan gidilir mi bilemiyorum ki o yüzden cumartesi gelse de pazartesi 3. günüm olsa :) iğnelere başlamanın en uygun günü. artık hayırlısı 4. günü de başlasam bişey kaybetmem sanırımmm...

Canim senin günlerin nasil geçiyor? 1 haftayı geride bıraktık bile. Dinlenmeye devam mı yoksa normal hayata döndün mü?

evet kaldı bir hafta,fazla yormuyorum kendimi,ama normal hayatıma geri döndüm diyebilirim,sen de bir değişiklik varmı

puregon iğnelere 2-4. günler arasında başlamak uygunmuş kızlar internette okudum içim rahatladı artık 4. günü olursa olsun geldi ya adet :)

kızlar yaa inşallah bu ikinci aşılamam tutar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah tutar da sıkıntılarım biter hiç tüp e gerek kalmaz. pozitif düşünelim pozitif olsun dimi. inşallah kist olmamıştır da başlayabilirim iğnelere. ve inşallah sol yumurtalığım çoşar bu sefer :)

herkese iyi akşamlar kuzular...

evet kaldı bir hafta,fazla yormuyorum kendimi,ama normal hayatıma geri döndüm diyebilirim,sen de bir değişiklik varmı

Bende dikkat etmeye calisiyorum. Pek bı degisiklik yok canim. Bastan beri zaten göğüs ağrıdı vardi, o azaldı biraz. pek bisey yok vallah.

Son düzenleme:
haklısın canım klomen illet bişey ama ben ilk kez onunla hamile kalabilmiştim o yüzden sanırım bir de ilk doktorum tuzla da özel gisbir hastanesinde candan hanımdı çok iyi bir doktordu kürtajdan sonra 1 sefer yine içtim klomen ama işe yaramadı sonra bırakmıştım onu. şimdi cumartesi ona gidiyim de bir adam gibi muayne etsin beni.artık adet olayım da hayırlısıyla sonrasında dediğin gibi ilaçlarımı da aldım nasılsa olucam 2. aşılamayı da mecburen. sonrası Allah kerim. devlet hastanesinden de sıkıldım ikinci aşılamam tüp bebek bölümünde yapılacak bakalım ordaki ilgi nasıl olucak infertilite polikliniğinden memnun değildim hiç. zeynep kamil e giden kızlarla da konşuyoruz onlar da memnun değiller aslında birisi medicine hospital a geçmeyi düşünüyor kaynarca da eski nene hatun hastanesi nin tüp bebek merkezi çok yeni ama başarılı bir merkez. dün de oraya gidenlerin topiğine uğradım aşılaması tutmuş birisninin imrendim bırakmasamıydım acaba dedim de.ama özel tabiki baya masraflı oluyor da ilgi süperrr..bakalım aşılama sürecini atlatalım da sonra belki tüp için bir özel merkez tercih ederim.

aynen canım geçiyor ama bir buhran dır geliyor sonra geçiyor. yola devammm

haklısın canım buna şükür. evet benim de folikül kistlerim kaldığında erken adet oluyordum artık cumartesi öğrenicez bakalım özel doktoruma gidicem.ama inşallah o güne kadar olurum da gerek kalmaz.

öyle yapıcam canım çok sağol bıraktım kürleri de artık bi hastalansam da başlasam tedaviye.

canım gözün aydın gelmiş kırmızılar. 2. aşılama tüp bebek bölümündeyse daha özenli ve ilgili olurlar diye düşünüyorum. devlet oldugu içinde ticari olayda yok hem fazla yumoşun olursa devlette dondurtmak daha az maliyet alır sanırım.inşallah aşılaman tutarda bunları düşünmeye gerek kalmaz. tüp te az tutmuyor bize ilaçlar hariç 5000 dediler . özelden önce bütün haklarını devletten kullanmaya bak olmadı en son özele yönel (inşallah gerek kalmaz) canım benim yumoşun var regli oluyorsun bu ay çoook rahat ol streste etkiliyor yumoşları biliyorsun .

Slm kizlar..
Hestia senin adina sevindim canim degerin daha da cok artar insallah umudunu sakin kaybetme...
Masalcim ve medids sayili saatleriniz var artik hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore verir insallah dualarsizinle...
Mervecim yarin sende sira hemencecik yanit ver bize...seninlede dualarimiz seni de unutmuyorum :-)

Merak eden oldu mu bilmiyorum ama benim fsh degerim 34den 27 ye dusmus dogal olrak ilaclara devam yine bu ay...
Ben zaten fsh degerime soylemistim bu ay indin indin yoksa tatile gitcem diye :-) allah izin verirse bi 10 gunluk kacamagimiz olacak...
Hepinize keyifli aksamlar diliyorum...

Canımmm,masal bugün aşılama olacak gece,benimde yarın aşılama sonrası 12.günüm test yaptırcam :)) kim hangi grupta çözemedim ben :))))

Son düzenleme:
Gene sabah açılışını ben yapmışım :)))

Sonuç alacak kızlar bugün süper performans bekliyorum sizden, hadi çoşturun burayı görelim :)))

Masal'cım hep aklımdasın canım,inşallah bu aşılamada her şey mükemmel gider de anne olursun :)))

Mda'cım Bastır yumurtalar temmuz senin ayın olsun bir sürü kaliteli bebiş olmaya hazır yumurtaların olsun :)))

Su perisi canım,Sende başla artık iğnelere bir sürü koca koca yumurta yap kendine sonrada aşılan bebek olsun :)))

Ercelf canım,aferin yıkılmak isyan yok kaldığımız yerden devam bu kez olucak diye düşün olsun ve anneyimm diye yık ortalığı :)))

İsimlerini sayamadığım bütün kızlar,yol arkadaşlarımız :)) hepimiz çok mücadele verdik umarım hepimiz sonunda istediğimize kavuşuruz.sonu mutlu biter :)))

...amma uzun uzun döktürdüm :))) sizi çok öpüyorum hepinizi :))))

Son düzenleme:
gunaydın herkese

bugun 28. günüm gelen gıden yok fakat
mamşlar bomba dun de baya bas agrım oldu

kenıdmı tutup pazartesı yapıcam test
ay ınşallah olmam ya:( hayılısı

Son düzenleme:
Canım,sen içini ferah tut,inan,umutlu ol.inşallah c.tesi günü ikiye hatta daha fazlaya katlanır ilk tüp annemiz sen olursun :))) ne güzel olur tüpçülere umut olursun.senden güç alırlar :))))

üzülme ve inan...

Canım,sen içini ferah tut,inan,umutlu ol.inşallah c.tesi günü ikiye hatta daha fazlaya katlanır ilk tüp annemiz sen olursun :))) ne güzel olur tüpçülere umut olursun.senden güç alırlar :))))

üzülme ve inan...

inşallahhh bana güzel bi örnek olur
masalll ne yaptın kuzum gelde bi anlat hele
medids seninde gönlüne göre olur cnm inşallahhh

herkeze günaydın arkadaşlar ,bugün umutlarımın azaldığını hissediyorum,ne yazıkki aşılamamın 9.cu günü ama ne kasık ağrısı bir belirti yok ,Allahım bu hasret ne zaman son bulucak,o mucizeyi ben de yaşamak istiyorum,sabır sabır sabır ,dayanacak gücüm kalmadı,elimden gelen herşeyi yapıyorum ,34 yaşındayım ve artık canımdan can olan bebeğimi kucağıma almak istiyorum,onunla gülmek onunla ağlamak,onu giydirmek,onun için yemek yapmak istiyorum ...................:43::43::43::43:

Back
X