Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır
arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
kızlar çok üzüldüm hayırlısı demekten başka ypabilecek bişey yok herşey rabbimin elinde :26::26:
benimde yarın tarnsferim olcak inş hayırlı olur bu kez mutlu sona tüm bekleyenlerle ulaşırım hepinizi öpüyorum![]()
ben geldim kızlarrr ilk görüşmem ilk muayenem malesef iyi geçmedi
kimsenin görmediği bişeyi dr bu kez gördü rahmimin yapısında içe doğru bi boşluk var
bu yüzden histeroskipi yapılmasını istiyor , muayenede yumurtalar vardı hiçde öyle kötü durumda değilsin dedi
ama rahimde bi tuhaflık var diye direttii , normal yolla çocuğun var spermler iyi kanallar açık başka bir terslik var diyo
bilmiyorum yine alt üst oldum ben![]()
canım olmadı bizim bu defa ama bizimde yüzümüz gülecek birgün inş.ben artık aşılama serüvenini bitirdim bakalım tüpte olur artık inş.umut işte hiç bitmiyor çok şükür, şididen heyecan başladı bile bende.
geçmiş olsun canım ... sakın umudunu kaybetme arkadaşım .. bir gün hayırlısıyla bizlerde positive sonuçlar alıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
yorumlarıyla destek olan herkese çok teşekkürler rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
kızlar çok üzüldüm( bu gün negatlfler günü olmuş . bir an önce toparlanıp yeni tedaviyle
yakalarsınız inşallah.
Iyiyiz tatlim. Sende iyisindir umarimslm kizlar sizler nasilsiniz ?
İyice kalabaliklasti topiktakip etmek zor oluyor
İyi haberleriniz gelsin insallah
rabbim bumübarek günde bebek bekleyen hamilelerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,sonuç bekleyen arkadaşlarımıza güzel sonuçlar ve tedavisi devam eden aşılma olsun tüp olsun tüm arkadaşlarımada kolaylıklar ve sonunda güzel sonuçlar nasip etsin inş. (amiiiiiiiiiiiiin)dualarda buluşmak dileğiyle.
Günaydın bayanlar... umarım bugün günümüz aydın geçer ..hepimizin kandili mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah...
canım nasılsın ? tedavin nasıl geçiyor ?
Iyiyim tatlim su anda dogum kontrol hapi kullaniyorum bitince ignelere baslayacagim bakalim 2.tup denemem nasil olacak
hayırlısı olsun canım benim .. umarım bu seferki son tedavin olup meleğine kavulşursun hayatım...moralini yüksek tut, kendini şımart şımartabildiğince bu dönemde... seni üzen olaylardan ve kişilerden uzak dur canım .. moral bizim en büyük motivasyonumuz... eskiyi daha önceki tedavi süreciyle kıyaslamalara girme sakın tatlım... sen hep önüne bakıp umutlu ol .. Allah bu yolda yürüyenler bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın...
Aamin ccanim hakslinki hersyin basi moral insanlar moralle kanseri bile yeniyorlar .umarim hepimiz en kisa zamanda istediklerimize kavusuruz
Seyhancım , geçmiş olsun arkadaşım .. bence muayenen kötü geçmemiş arkadaşım. belki ameliyet kelimesini duymak endişelenmiştir ama hiç değilse yumurtalıklarının durumu çok iyi... histeroskopi yaptırıp kısa dinlenme dönemi sonrası doğal yollarla gebe olanların sayısı çok fazla arkadaşım içini ferah tut. sonuç olarak senin vücudun doğuma alışık olduğundan şansın bizlerden fazla canım. arkadaşların dediği gibi tüpe gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalma şansın çok fazla olacak.. üzülüp daha çok kendini stresse sokma..bak her şey güzel olacak inşallah..