masalım, canım arkadaşım. bebeğine doğru adım adım yaklaşıyorsun inşallah. çok sevindim sakin olmana. dualarım sizlerle. allah kolaylıklar versin.
LEYLUŞUM.....teşekkür ederim temennilerin ve duaların için...dediğin gibi bebeğe doğru aldığım yolun bu etabı da tamamlandı hakkımda hayırlısı olsun sağol canım arkadaşım...sağlıkla kal.
arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
MERVECİM...sinirlerinin bozulmuş olması gayet doğal ama üzülmeye devam etme gözyaşlarına yazık var olan bir şeyi kaybetmektense zaten varolmayan birşeyin yokluğuna üzülmek çok daha dayanılır emin ol...umutlarını yeniden beslemeye başla ki tekrar mücadeleye başlayabilesin..umarım en kısa zamanda kavuşuruz bu nazlı bebeklere...herşeyin bir vakti zamanı var müdahale edemiyoruz ne yapsakta.TAKTİR YARADAN...DAN.
sağolasın cnm evet iyi düşünmek lazım şu an düşünmekten başım çatlayacak ağrıdann
sanırım ben pes edeceğim bu işden akşam eşimlede tekrar konuşalım bakalım

SEYHAN...CIM.Randevunun nasıl geçtiğini okudum kötü geçti demişsin ancak ben senin gibi düşünmüyorum.Histeroskopiyi duyunca pes etmeyi bile düşünmüşsün ben de sana pess diyeceğim o zaman güzelim doktor sana bir daha asla anne olamazsın mı dedi ki sen üzüldün bu kadar aklın karıştı pes edeceğim galiba diyebildin...Ne var ki bunda ben bebek sahibi olabilmek için 2 kez ameliyat oldum ayrıca ne laparoskopi ne de histereskopi ameliyat kelimesi ile örtüşmeyecek kadar basit ve iyileşme süreci kısa riskin minumum düzeyde olduğu kapalı ameliyatlar..ayrıca NEDEN BEBEK SAHİBİ OLAMADIĞINLA İLGİLİ ARAŞTIRMA nın en iyi tetkikleri.... HSG filmi ile alınamayan sonuçlar bu yöntemlerle daha sağlıklı anlaşılır şekilde belirleniyor.
Sen kendinde ki nedeni merak ediyorsan ve doktorlar senin bu işlemi geçirmeni uygun görüyorlar ise yaptıracaksın elbette.Güzelim sen daha önce nasıl doğum yaptın bir de onu düşün doğum en büyük mucize ve en zor iş aslında ..hiç korkma çünkü korkulacak birşey yok...ben geçirdiğim operasyonu detayları ile medids sorduğunda anlatmıştım geçmiş sayfalarda kaldı bulabilirsen okumaya çalış ....üstelik senin ki benimkinden de kolay...rahimden girecekler micro aletlerle sen uyurken hiçbirşey hissetmeyeceksin bile çekeceğin sıkıntılar dayanamayacağın abartılacak uzun vadeli sıkıntılar ağrılar değil...Hem unutma ki... ikinci çocuğu çok istiyorsan herşeye değer..neyin var neyin yok rahatça anlaşılır birçok kadında benim geçirdiğim ve sana önerilen bu operasyonları geçiriyor. ayağa kalkma ve normal hayatına dönme süren oldukça kısa.TANISAL AMAÇLI YAPILACAK UNUTMA BAŞLANGIÇTA...ŞAYET BİR PROBLEM GÖRÜRLER İSE OPERETİFE DÖNÜP MÜDAHALE EDECEKLER ..İşinin ehli bir uzman yaptıktan sonra gayet iyi üstelik myon.kist lezyon gibi oluşumlar rahiminde ultrasonda filmde görülmeyen yapışıklıklar var ise bunlarda giderilecek belki de ameliyat sonrası kendiliğinden kalacaksın BİLMEM SANA BİRAZ FAYDAM OLDU MU EĞER OLACAKSAN TABİ BU AMELİYATI ne karar verirler en son sen neye karar verirsin bilemem sadece ne tedavi ne bu işlemler için korkma canım çünkü sen tüp bebek tedavisinden de korktuğunu gerildiğini yazmıştın o yüzden korkularını at bir tarafa pes etmeyeceksen tabi.
masalım şu an aşılamada sıra bekliyor, yatakta dört dönüyor heyecandan ölecek hem bana yazıyor hemde kıpır kıpır yatakta, sanki o aşılama olmayacak sanırsınız çılgın bu kız ya

arkadaşlar hep beraber onun için dua edelim
MDA...CANIM BENİM dün akşam yanımda tuttum seni sağolasın tekrar arkadaşım..duaların için ayrıca teşekkürler hepimizin duaları kabul olsun güzelim
Masalcimmmm canim suan eve dogru yol almissindir sanirim..veeee umuyorum ki hersey yolunda gitmistir
Yumoslar patir patir catlasinlarda sagligiyla bi bebis gelsin sana ve esine
Haberlerini bekliyorum canimm iyi dinlenmeler
NİMESAY...CIM ...düşünceli arkadaşım gece 01.30 gibi geldim eve canım ..uyumuşum hastanede işlem sonrası eşim uyandırmasa sabaha kadar uyurdum kalırdım heralde orda...bitti gitti işte çok şükür iyi geçti ağrı sızım da lafı edilmeyecek kadar az...bu kez progestan da vermedi öyle uygun görmüş o yüzden mutluyum yan etkilerini fazla yaşamıştım ilk aşılamada en azından o bakımdan rahatım.bugün dinleniyorum evde ,,yarın eşimin doğumgünü ama yine başbaşa evde yatarak kutlayacağız hazır hsonuyken dinelenelim evde istedik alakan ve ilgin için çok teşekkür ederim öpüyorum sevgilerimle..
rabbim bumübarek günde bebek bekleyen hamilelerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,sonuç bekleyen arkadaşlarımıza güzel sonuçlar ve tedavisi devam eden aşılma olsun tüp olsun tüm arkadaşlarımada kolaylıklar ve sonunda güzel sonuçlar nasip etsin inş. (amiiiiiiiiiiiiin)dualarda buluşmak dileğiyle.
ECRİN..CİM seninde kandilin mübarek olsun bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun..dün aşıalamaya girerken tüm dualarımda benim gibi evlat arzusu içinde mücadele eden anne olmak isteyen topik arkadaşlarıma ve elbette herkese sağlıkla hayırlısını nasip et Allah'ım diye girdim ... ecrincim inşallah yüzümüz gülsün bir gün...sevgiler...
Günaydın bayanlar... umarım bugün günümüz aydın geçer ..hepimizin kandili mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah...
GAYEM..... canım seninde kandilin mübarek olsun sana da güzel bir hsonu diliyorum
Kizlar gunaydin duualariniz kabul kandiliniz mubarek olsun
MDA..CIM hayırlı kandiller Allah hepimize ailelerimizle sağlıkla tekrarını nasip etsin güzelim öpüyorum