masalcım cnm sağolasınn değer verip ilgilendiğin için
sana hayranımmmm bunuda billlll
canım benim güzel kalpli arkadaşım sağolasın teşekkür ederim ...değer de veriyorum hepinize elbette faydamın olabileceği zaman ilgileneceğim de ..
sana yazdıklarımla doktorun muayene sonrası sana söyledikleri birebir aynı farkettiysen...muayenede gördüğü durumu histereskopi ile anlamlandırmak yada netleştirmek istiyor ..başka yolu yok çünkü emin olmalarının ..bu teknik öncelikle bir tetkik eğer varsa bir anormallik yatırmışkende düzeltiyorlar ve sonrasında bırakıyorlar seni tedavi olmadan da hamile kalabilme şansını kullanıyorsun.rahim ile ilgili sorunlarda rahim perdesi dedikleri septum...rahimin v şeklinde olması gerekirken T ve Y şeklinde olması ,,myom,polip..rahim içi yapışıklıklar bu operasyonda düzeltiliyor ve bu sorunlar gebeliğe engel olduğu için çoğu kadın bu durumunu bilmeden kaç kere aşılama
tüp bebek tedavisi görüp hepsi boşa gidiyor öncelikle varsa bu sorunların ekart edilmesi gerekir sen de kararını ver canım Prof.Semra hanım zaten ekibin başı en iyi ellerden birinde olacaksın gereken yapılacaktır karar verirsen...öpüyorum
kuzucum aşılamad bitti bak bir gün geçti bile nasılsın.
Kuşumm ..valla bak 1.gün bile oldu ,,iyiyim güzelim ince ince kasıklarımda bir sızı var ama rahatsız edecek şiddette değil bu kez ilkinden çok daha iyiyim..şükür..progestan da yok onun mutluluğunu yaşıyorum.evdeyim,,yarın babalar günü ama aynı zamanda eşimin doğum günü artık bu hafta sonu aşılama üstüne denk gelince evden çıkmamaya karar verdik başbaşa dinleniriz.Bu arada bu kez benim doktorda kahve ve asitli içecekler içme..açık çay iç ..manyetik kapılardan geçme cep telefonunu üstünde taşıma bluetooth uma kadar karıştı kullanma diye ,, hayırdır dedim geçen sefer umudunuz olmadığından mı tembihleri yapmadınız şimdi hamile kalmışım gibi sıraladınız dedim...kütt kaldı..