kızlar iyi akşamlar herkese yarın kontrolüm var inşallah bu sefer yumurtam büyümüştürde salı günü aşılama olurum bana dua edin 2. aşılamamıda sorunsuz atlatayım inşallah güzel haberler vereyim size
DERİN....inşallah sonuna geldiğin tedavinde 2.aşılamanıda hayırlısı ile atlatacaksın..sonu güzel olsun canım..benden 4-5 gün sonra olmuş oluyor 2.aşılaman..
berra..hoşgeldin aramıza o zaman... aşılaman hayırlı olsun umarım başka aşılama yada tedavilere gerek kalmadan bu ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun..adet sancısına benzer sancıların gayet normal endişe etme yorum da yapma kendi kendine..olacaktır bunlar,,çünkü aşılama öncesi kullandığın ilaçlar (iğne yada tablet her ne kullandın ise ) sonuçta yumurtalıklarını uyarıcı ilaçlardı amaç ta buydu..etkilerini yaşıyorsun..ayrıca şayet doktorun aşılama sonrası progestan takviyesi verdiyse zaten o hormonun tüm yan etkileri sağolsun adet belirtileri ile neredeyse bire bir kullanıyorsan prospektüsünü okumanı tavsiye ederim.
BERRA...Doktor tavsiyesi en riskli ve hassas konulardandır..ama izmirli ve doktor çevresi sağlam biri olarak sana ege üniversitesinden infertilite dalında tecrübe sahibi adını duyduğun tüm doktorları tavsiye edebilirim.(Prof..Sait Yücebilgin..Prof.Erol Tavmergen...Prof.Fatih Şendağ...bu isimler benim Ege Üniversitesinden sorduğun için sadece burdan yakınen tanıdıklarım) Fakat İzmir dersen elbette bu isimler dışında da başarılı isimler vardır..
RANA....transferin hayırlı olsun canım...endişelenmeyi bırak dediğin gibi beklemekten başka çaremiz yok bu sonuçları sadece kendini koru kendine dikkat et sonu hayırlı olsun rana..cım umarım tutunur sana bebeğin yada bebeklerin sağlıkla ..
masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.
ECRİN....sağol ecrincim..inşallah pozitif olur olmaz ise bundan sonrası ara vermeden direk tüp bebek olacak artık..olumsuz düşünmüyorum kesinlikle umutluyum elbet..ama kendi kendime de oldu yada olmadı diye hiçbir yorum yapmıyorum yapmamız gerekeni yaptık ne olacağını Allah biliyor.çok teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak...
SUPERİM....sağol güzelim inşallah hayırlı güzel sonuç alırım alamazsak ta napalım kısmet diyeceğim yine.Eşimin doğumgünü tebriğin için çokk teşekkür ederim hepimiz nice seneler sağlıkla eşlerimizle birlikte kutlayalım bu geçen yılları gelecek günleri inşallah çok sağol canım arkadaşım...
sende bir ol da şu aşılamanı senin kini de ben bekleyeceğim merakla canım ..benim cuma gecesi olması iyi oldu bu sefer aşılamanın hafta sonuna denk geldi dolu dolu cumartesi-pazar 2 gün dinlenmiş oldum evde olmayıda özlemişim yarın işimin başındayım ama aklımda aşılama falan kalmaz benim şimdi çalışırken olduğumu unuturum ... evde olsaydım boşluktan tek düşüncem bunlar olurdu ister istemez düşünür kafayı takardım ..neyse ki değilim.superim benim...inşallah senin aşılaman da su gibi akıp geçecek ağrı sızı dayanamayacağın gibi olmayacak..sorunda çıkmayacak ...e bir de bunların sonunda ay başı hamile olduğunu öğrenirsen çokkk güzel olacak:)) öpüyorum seni canım iyigeceler..
canım 2 günde olsa dinlenebilmene çok sevindim önemli olan ilk günlerde dinlenmek zaten..çalışarak en güzelini yapıyosun aslında vaktin zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamazsın günler öyle geçer gider ne güzel..dediğin gibi inşallah önce yumoşlar güzel büyür sonra aşılamam sorunsuz geçer ve sonunda güzel haberi alırım..önce senin güzel haberini alıcaz tabi

dikkat et kendine müvekkillerinden dolayı sana kolay gelsin öpüyorum canım