Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yumurtam yine beklenen büyüklüğe ulaşmamış 2 gün daha vurulcam iğne çarşamba bi daha gitcem kontrole doktor perşembe olur artık aşılaman dedi az kalmış sanırım 16 mm şuan

herkese iyi haftalar diliyorum,
bir kaç gündür topiğe göz atamamıştım sayfalar çok ilerlemiş. hepsini okuyamadım. kaçırdıklarım olabilir. bu yüzden olumlu sonuç alanları öncelikle kutlayım.. ayrıca bir çok yeni arkadaş katılmış aramıza, hepsine hoşgeldiniz diyorum.güzel haberlerle topiğimizi şenlendirmenizi bekliyoruz:))

masalcım; seninle denk gelemiyoruz son zamanlarda ama geçmiş sayfalara söyle bir göz atarken 2. aşılamayı olduğunu gördüm. canım benim hiç bir aksilik olmadan bunu da atlattın şimdi sıra müjdeyi beklemeye geldi. umarım bu sefer bebğine kavuşursun. şu sıcak günlerde yüreğmize serin sular serpersin arkadaşım. bugün kaçıncı gün ve hangi gün test yaptıracaksın? biliyorsun seni merakla bekliyorum ve olumlu sonucu alman için yürekten dua ediyorum

mda; sen nasılsın? her şey yolundadır umarım?

tedavin halen devam ediyor,ortasında gibisin salı günü tekrar kontrolün varsa 2 günde vurulacağın iğnelerle folüküllerin daha da büyüyecektir..neden ümidin yok anlayamadım..bedenin iğnelere cevap vermiş 2 tane yumurta oluşturmuş büyüklüğüde tedavi gününe göre gayet iyi ...normalde doğanın döngüsü sağlıklı ve düzenli adet gören bir kadında her ay tek follükül oluşturmasıdır her ay da oluşacak diye bir kaide de yok ama bak senin ne güzel destek hormonla da 2 tane oluşmuş bence daha şimdiden ümitsizliğe kapılmanı gerektirecek bir durumun yok...bir önceki aşılama sürecinde ki aynı gelişmeleri yaşamayacaksın elbet onda 3 yumurta bunda 2 yumurta önemli olan tek bir yumurta oluşması ve onun kalitesi ...zaten bizim yumurtalarla iş bitse iyi tut ki gayet normal...bir de sperm var biliyorsun...dahası bu iki sinin birbiri ile buluşup kucaklaşması...:)) sakın böyle stress yapma...2.aşılamanda hayırlısı ile güzelce geçer..rahat ol canım kaygılanma..kafanı takma onlara büyüdüler mi diye nasılsa elimizde müdahale şansımız yok gerekeni yapıyorsun zaten...iyi akşamlar canım.

masalcımm saol canım moral oldun bana bu mesajla çok teşekkür ederim ... doktora git gel yıprandım galiba her gidişim 4 saatlik yol demek onun içinde sanırım bu stresler bide işlerimin hep ters gitmesi tabi Allah hakkımızda hayırlısını versin napalımolmadığı kader demekki hayatta en korktuğum şey evlenip çocuk sahibi olamamaktı Allah da beni böyle sınıyor demekki ...bu imtihanın sonunda allah hepimize anne olmak nasip etsin inşllah

slm kzılar.sanırım bu ayda bir uğursuzluk var hep negatif sonuçlar.benim de bugün 15. gün aşılama olalı.ama adetimi bekliyorum.ateş ölçüyordum ateşim yerlerde adet ağrılarım da başladı.hiç umut yok anlayacağınız.yalnız bişey merak ediyorum.bu kullandığımız progestan adeti geciktirir mi yani normal gününde olmamızı etkiler mi?fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim...

kızlar yumurtam yine beklenen büyüklüğe ulaşmamış 2 gün daha vurulcam iğne çarşamba bi daha gitcem kontrole doktor perşembe olur artık aşılaman dedi az kalmış sanırım 16 mm şuan

slm canım ne iğnesi kullanıyosun sanırım ikimizin aşılaması aynı gün olcak en son ne zaman gittin doktora benim cumartesi 14-13 mm iki yumoşum vadı 6 gün pregun kullandım devam ediyorum şimdi yarın kontrolüm var perşembe aşılama olur büyük ihtimalle

slm kzılar.sanırım bu ayda bir uğursuzluk var hep negatif sonuçlar.benim de bugün 15. gün aşılama olalı.ama adetimi bekliyorum.ateş ölçüyordum ateşim yerlerde adet ağrılarım da başladı.hiç umut yok anlayacağınız.yalnız bişey merak ediyorum.bu kullandığımız progestan adeti geciktirir mi yani normal gününde olmamızı etkiler mi?fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim...

merhaba cnm, evet bu ayda var mı kısmetsizlik, henüz olumlu yanıt alamadık, benimde eli kulağında adetin, belirtileri çok fazla hissediyorum, gelse de 2. başlasam moduna girdim bile:( progestan evet cnm adeti etkileyip geciktirme yapabiliyormuş. burda arkadaşlar bu etkisinden bahsediyorlardı. ama yine de inşallah olmazssın adet.

sun1 merhaba cnm, daha önceden de sormuştum sana görmedin sanırım. aşılama yapıldığında eşinin yıkama sonrası değerleri neydi cnm. yazabilirsen sevinirim.

slm canım ne iğnesi kullanıyosun sanırım ikimizin aşılaması aynı gün olcak en son ne zaman gittin doktora benim cumartesi 14-13 mm iki yumoşum vadı 6 gün pregun kullandım devam ediyorum şimdi yarın kontrolüm var perşembe aşılama olur büyük ihtimalle

canım bende puregon kullanıyorum bugün 10. iğnemi vurdum doktora bugün gittim çarşamba yine gitcem o gün çatlatma iğnemi vurcak perşembede aşılama yaparız dedi

canım ben purogen iğneye adetin 4.günü başladım.hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun :16::16::16:

canım bizim cinsiyet belli olmadı göstermedi bacaklarını çapraz yaptığı için görünmedi doktor kız olabilir falan dedi ama yinede belli olmaz erkek de olabilir.hangisi olursa artık sağlıklı olsunda.hamileliğim iyi gidiyor bel ağrım dışında, iştahım yok nedense dün sağlık ocağındaydım tahlil falan yapıldı 1 kilo almışım sadece normalmi bilmiyorum...sıcaklarda olmazsa daha iyi olacak bugün 40 derece antalya.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişliğin???

canım inşallah pozitifle gelirsin dualarımız seninle :16::16::16:

merhaba canım benimde allaha şükür çok iyi gidiyor ama benim iştah oldukça açık hep yemek yemek istiyorum ilk zamanlar hep ekşi canım istiyordu tatlı yiyemiyordum şimdi tatlıda yiyorum sadece balık canım istemiyor.. ama genel olarak iyi gidiyor. Allah herkese evlat nasip etsin kucağımıza almayıda nasip etsin inş. hayırlısı ve sağlıkla.....

negatif li arkadaşlar moralinizi bozmayın geçmiş olsun hepinize zamanınız geldiği zaman mutlaka olacaktır umutlu olun güçlü olun sabredin allah sabredenlerle beraberdir....

jasemin canım özel msj yerine burdan yazayım dedim. benim pembe kahve akıntım olmuş. zaten söyllemiştim adet belirtilerim var diye, bugün 11. gündü. adetimin 10. günü aşılamam yapılmıştı, haliyle adet döngüm değişti, bayaaa erken gelmiş oldu. yarına ya da bu akşama devamı gelir, perşembe doktora giderim ama 2. ya hemen başlar mıyım bilmiyorum, her şey yolunda giderse sonuç zamanı tatilimin başına denk geliyor, tatili geçirip öyle mi olur bimiyorum.
mda canım 2. aşılama için gün bekleyeceğim artık. inşallah diğer arkadaşlardan olumlu haberler gelir. herkes için hayırlısı olsun.
bu arada benim moralim iyi:) 1, 2 artık ne zaman gelirse bebiş, gelsin yeter ki.

Bizimde sebep sperm düşüklüğü bizde 2 senedir doğal yollarla ugrastık, eşim varikosel oldu, şimdide proxeed kullanıyor, ağustos gibi bizde aşılamayla başlayacağız, aslında doktorlar tüp bebek diyor ama ben aşılama ile baslamak istiyorum tüp bebek hem maddi hem manevi olarak cok büyük yük, sizin yazılarını büyük bir umutla okuyorum, rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler versin, baştada sabır versin inşallah dualarım sizinler...

canım ben raporla yaptırmadım aşılamalarımı bilmiyorum tüpe geçerken sayılırmı..sende inşallah bir an önce başlarsın tedaviye arkamdan bekliyorum senide :34:

anladım canım özel biraz maddi anlamda yoruyor insanı benim sadece eşim çalışıyor o yüzden 1 kez denedik özelde aşılama 1000 tl yi buldu. ben de başladım bugün 2.aşılamaya ilk iğnemi oldum cuma günü kontrolüm var.

Kızlarr günaydınnn

ercelfff cnm çok başarılı ekip ve hastane diye bende gittim koşuyolunda
pozitif sonuç alan çok kişi var sanırım ama ben memnun kalmadım beni postaladı resmen dr yumurta rezervimi görünce
filmede gözucuyla baktı sorun yok dedi , şimdi memoriale gidiyorum filme baktığunda hemen rahim şekli bozuk dedi 1 saatt buna baktı
yani bu kişiye göre değişiyo bence seni etkilememek istemem ama lab.kısmıda iyiymiş
belki ben kötü bi zamanda gittiim

masalcım sağolasın cnmmm öpüyorum seniiii :54:
ne durumdasın bakim ????

canım zaten en iyi merkez kavramı kişiye özel değişiyor. ben sanırım ilk tüp bebeğimde devletten şaşmicam bugün gittim zeynep kamil e 2. aşılamamı tüp bebek bölümü takip edicek orda hep uzman doktorlar oluyor ultrasonda bugün de çok güzel muayne etti beni tutan da bir sürü insan görüyorum. nasılsa devletteki denemelerimiz tutmaz sa özele paraları harcicaz.

canım panik yapma büyür zaten 16 mm olmuş 2 gün sonra büyümüş olur.

Bizimde sebep sperm düşüklüğü bizde 2 senedir doğal yollarla ugrastık, eşim varikosel oldu, şimdide proxeed kullanıyor, ağustos gibi bizde aşılamayla başlayacağız, aslında doktorlar tüp bebek diyor ama ben aşılama ile baslamak istiyorum tüp bebek hem maddi hem manevi olarak cok büyük yük, sizin yazılarını büyük bir umutla okuyorum, rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler versin, baştada sabır versin inşallah dualarım sizinler...

canım öncelikle geçmiş olsun. proxeed kullanıyor olması iyi olmuş, en azından aşılama ya da tüp bebek öncesi sağlıklı spermler elde edilebilir. eşinin sayısı ne kadar peki? bu arada aşılamada yapılan iğnelere göre farklı maliyetlere sebep oluyor. bazen 2 aşılama bir tüp bebeğe sebep olabiliyor. hakkınızda hayırlısı olur inş. canım.

kızlar sonunda başladık korktuğum gibi kist falan olmamış tertemiz rahim 75 ile başladık cuma günü ilk kontrolüm var. 2. aşılamamı zeynep kamil in tüp bebek bölümü takip edicek orda hep uzman doktorlar var ultrasonda bugün de çok detaylı muayne etti beni. rahim anomalimin olduğunu söyleyince dosyamı açtı ayrıntıyla inceledi. benim sol overim var kist yok çok net ultrasonda rahim içi de temiz. ama sağda tüpüm yok. sağda da bişey var kist değil dedi yumurtalık da değil dedi ama yumurtladığını söyledim geçen sağ tarafta birsürü yumurtam vardı dedim halbuki pelvik mr ımda sağ over tanımlanamamış yazıyor. bakıcaz dedi ilacı verdikçe görücez dedi. embriyonik bir kalıntı olabilir dedi. aslında belli unicorn uterusun yarın+kör boynuz diye tabir edilen gelişmeyen sağ tüpümün uzantısı olabilir yada gelişmemiş bir over. yoksa yumurtlamazdı dimi. herneyse başladık bakalım. cuma ya artık bakıcaz. içim çok rahat geçen seferden daha rahatım. inşallah bu son aşılamam olur kızlar.

canım öncelikle geçmiş olsun. proxeed kullanıyor olması iyi olmuş, en azından aşılama ya da tüp bebek öncesi sağlıklı spermler elde edilebilir. eşinin sayısı ne kadar peki? bu arada aşılamada yapılan iğnelere göre farklı maliyetlere sebep oluyor. bazen 2 aşılama bir tüp bebeğe sebep olabiliyor. hakkınızda hayırlısı olur inş. canım.

3 milyon sperm varikoselden sonrada 3 milyondu hiç bir değişiklik olmadı, proxeedide bu ay 3 ay olacak , gelecek ay başlıyacaz işte, biz denizlideyiz burda 500 tlyi buluyor diyorlar devlet hastahanesi ve üniversite tabi kişiden kişiye değişiyorda olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

3 milyon sperm varikoselden sonrada 3 milyondu hiç bir değişiklik olmadı, proxeedide bu ay 3 ay olacak , gelecek ay başlıyacaz işte, biz denizlideyiz burda 500 tlyi buluyor diyorlar devlet hastahanesi ve üniversite tabi kişiden kişiye değişiyorda olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bana akıl verin 3 milyonla aşılamaya başlasak hiç mi umut olmaz

Kızlar bana akıl verin 3 milyonla aşılamaya başlasak hiç mi umut olmaz

valla canım tek 1 sperm bile yeter normalde ama 5 milyonun altı için benim bildiğim tüp bebek tavsiye ediyorlar. tabi en iyi kararı siz verirsiniz.

Kızlar kusura bakmayın hemen aranıza daldım, sorular yagdırdım, kafam o kadar karışık ki ondan bütün bu sorularım, sizden gelen 1 kelime bile benim için cok önemli, iyiki varsınız, sizde olmasanız bu kafa karışıklığındna napardım bilmem, bazı şeyler ailelerede söylenmiyor ne diyeyim iyiki varsınız, iyiki birbirimize umut oluyoruz, tabiki keşke hepimizde ister istemez evlat sahibi olabilseydik ama napalım buna da şükür en azından yanımızda bir kocamız var :1:

valla canım tek 1 sperm bile yeter normalde ama 5 milyonun altı için benim bildiğim tüp bebek tavsiye ediyorlar. tabi en iyi kararı siz verirsiniz.

Sağol canım benim cevabın için, tüp bebek en mantıklısı ama birazda eşime anlatamıyorum o kadar zor olabileceğine inanmıyor aşılamayla olur diyor, birde tüp bebek için direk rapor vermiyorlar sanırım belli bi aşılama yaptırmamız gerekmiş diyorlar ama tam bilmiyorum

Back
X