Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar naber naılsınız ? çook sıcak bunaldım iğnelerimide yiyince ateş daha fazla basıyor beklemek çok zor 10günüm var daha
tedaviye başlıyacak arkadaşlar başlasın hemen beklemeyin yalnız bırakmayın beniii:4::4::1::1: hakkımızda hayırlısı olsun inş gelsin bebişler yarabbiiii duy sesimiziiii..

eriyoruz..ranacım bizde...emekler en kısa zamanda karşılığını bulur inşallah canım.Allah hastalık tan tedavi olmak zorunda bırakmasın

Dun aşılamamı oldum, bugun ıkıncı gun .Doktorum çarşamba ilişki dedı. Bugun ılışkı olsun mu olmasın mı kafam cok karıştı, bılgısı olan yardım edebılır mı? Bu arada pko'luyum.

kızlar naber naılsınız ? çook sıcak bunaldım iğnelerimide yiyince ateş daha fazla basıyor beklemek çok zor 10günüm var daha
tedaviye başlıyacak arkadaşlar başlasın hemen beklemeyin yalnız bırakmayın beniii:4::4::1::1: hakkımızda hayırlısı olsun inş gelsin bebişler yarabbiiii duy sesimiziiii..

tatlım eminim senin orası daha sıcaktır bizim bile bugün çok sıcak dün dışarıya çıkmıştım araba 48dereceyi gösteriyordu kızlar inanamadım resmini bile çektim. Düşünün artık nasıl sıcak var.

$1.webp

Son düzenleme:
Dun aşılamamı oldum, bugun ıkıncı gun .Doktorum çarşamba ilişki dedı. Bugun ılışkı olsun mu olmasın mı kafam cok karıştı, bılgısı olan yardım edebılır mı? Bu arada pko'luyum.

bize gün aşrı demişti
hatta asılama gunu gece 12 de önerdı

Son düzenleme:
keşke tedavisiz gönül isteyince sağlıkla gelse herbirimizin nesli...aşağıda dikkatimi çekti ne kadar çok yeni katılımcı okuyucu var bu ara...aynı umudu taşıyarak birlikte sohbet etmek bilgilendirmek destek olmak çok önemli ama bir taraftan da çoğaldıkça sayı üzülüyorum çünkü bebek sahibi olmak için günden güne artıyor bu tedavi mecburiyetleri hep dediğimiz gibi hayırlı zamanlarda hayırlı bebeklerle bu yoldan hiçbirimiz çok yara almadan mutlu çıkalım inşallah.hatta verilen aralarda kendiliğinden gelsinler.

:1:

canım doktor çarşamba dediyse çarşamba olsun

canım sen bırak işi gücü hemen sahile in at kendini serin sulara :34:

iş yerimde 4 tane merkezi klima var içersi hamam gibi eee kışın soguktan yazında sıcaktan şikayetçiyiz hiç bişeyide begenmiyoruz :1::1:

Son düzenleme:

bu tür bir soru için cevaplar kişiseldir..doktorun sana ne önerdi ve yapmanı istediyse senin durumuna göre uygun olanı söylemiş olması gerektiğinden sen doktorunun dediğini yapmalısın..bizim bilgilerimiz genel bilgiler kendi yaşadıklarımız ise kendi doktorlarımızın herbirimizin durumuna göre önerdikleri...kaldı ki daha bir iki sayfa olmamıştır bu konuda birşeyler yazdım ben istersen bir de o satırlara bir göz at daha iyi anlayacaksın söylediklerimi

ya hemde ne dubai İzmirinde kalır yanı yoktu dün akşam üzeri bile 37 dereceydi hatunnn

aynen öyle güzelim burası serin demedim zaten...araban doğruyu söylemiş dün akşam ..otururken oturduğun yerde mini bir göl oluşuyor:))) yapış yapışş

bu tür bir soru için cevaplar kişiseldir..doktorun sana ne önerdi ve yapmanı istediyse senin durumuna göre uygun olanı söylemiş olması gerektiğinden sen doktorunun dediğini yapmalısın..bizim bilgilerimiz genel bilgiler kendi yaşadıklarımız ise kendi doktorlarımızın herbirimizin durumuna göre önerdikleri...kaldı ki daha bir iki sayfa olmamıştır bu konuda birşeyler yazdım ben istersen bir de o satırlara bir göz at daha iyi anlayacaksın söylediklerimi

Okudum, teşekkur ederım.Eşim cok garanticidir.Doktorun bır bıldıgı vardır dıyor o da, haklı. Zaetn hala agrım var benım, ilişki benı zorlar gıbı gorunuyor

keşke sardunyacım keşke...hayatım sen bekleme artık dağılmıştır o kafa..git doktoruna muayeneni ol konuşun karşılıklı ,,,kendini oraya gittiğinde hazır hissedersen bekleme eğer önceden planlanmış bir tatil programı yada başkaca bir engelin yoksa vakit kaybetme...gitmeden konuşmadan da kendini olumsuz şeylerle doldurup durma...boş yere huzursuz olma canım hakkında hayırlısı olsun.

ohhhh ne güzel dagıt canımcım kalmasın geride bişeyler.
Ben hemen başla derim.Çünkü tüpte aşılama gibi korkulacak bişey yok tek farkı yumurta toplama oda anastezi ile yapıldıgı için sanırım sorun yok bende çok korkuyordum ama bak ikinciye bile başladım. Ben şimdiden gitmeni tavsiye ederim,yaptırman gerekn fazlaca kan testi var haberin olsun sen ve eşin bazı kan testleri yaptırıyorsunuz. Sonra durumuna göre başlamadan önceki ay dogum kontrol ilacı kullanma durumun var oda bir ay kayıp demek benim açımdan. Vakit kaybetme dediğim gibi zaten öyle yada böyle yaptıracaksan başla gitsinnnn. Sonrada gelsinnn

evet kızlar yaa ben bu ay adetten sonra gidiyim bi konuşayım.bakalım doktor neler diyecek.kaçmanın sonu yok.sonunda gideceğim yer belli nasıl olsa.

dış gebelik geçirip bir kanalı alınan ve tüp yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak.kalan tek kanalınızda tüpten önce ameliyatla alındı mı?yoksa tedaviye bu şekilde mi başladınız?

Back
X