rana canım süpersin ya çok güldüm ama ben bilmiyorum senin bel çektirme maceranı nolur bir kez de benim için anlatırmısın gülmeye ihtiyacımız var dimi ama. senin komşuda iyiymiş hani madem misafir çağırcan alsana bardak çatal sehpa dimi ama un şeker tuz isteyenini duymuştum da shepa falan herzaman istenir mi ki belki yetmemiştir :))
tehlikeli bişey değil mi canım bel çektirmek ya bir de bizim burası dediğin neresi nerde öeşhur bakim bel çektirmek:) sabah ezanında kalk dua et dese anlicam da kafanı salonda vur ne demektir yahu :9 şimdiden güldüm yani. sen çok yaşa. ben d

e sana mı demiştim geçen hastanede kadın çıktı doktorun yanından hiçbişeyim yok muş dedi böyle tatlı da bir şivesi vardı yumurtlaması olmuş gayet iyi büyüyolarmış. kaynanası da diyomuş ki yumurtaların yağlı ondan olmuyo diyomuş.

hiç duydun mu yağlı yumurta sen ...? :) halbuki eşinde sperm azmış. dediğim oğluna çamur atmamak için sana sarmış o . biz de kızlarla kadına dedik sen git kaynana ya de ki yumurtalarımın yağlı olması çok iyiymiş doktor çok beğendi de dedik :) kadın tamam dedi gitti. yazık ya garibim Allah tez zamanda versin :)
slm kızlar nasılsınız bugün? ercelf canım anlatılacak bişey yok çok fazla tehlikeli bişey degil canım ama saçma sonrası şunu yap bunu yap uygulamalrı

aman kayınvalidem işte 7 birlikte yaşadık küçük yaşta evlenincemi saflıkmı neyse nereye sürürse gitmiştim

enterasan biri zaten ayrılık sebebimiz benim onun sütyenlerini giymem oldu

tövbeye napcam ben senin çamaşırını dedim tarzım degil birkere aman işte o bahane oldu ben gidiyorum dayanamıycam dedim eşime çıktım ve nihayet kendi evim oldu

bugün çok yorgunum hiç bişey yapmama ragmen başım çok ağrıyo inş hayra işarettir geçmiyor günler bekliyorum