4
Kafam öyle karışık kı anlatamam.Saıt hocanın özeline gidiyorum ben.bu ay ıkı kez gıttık.rezerv azlıgın var hemen tup bebek yapalım dedı bana.2 adet dogum konr-trol hapı vıtamın ve coraspın verdı hergun ıcıyorum.aslında onumzdekı ay hersey ıyı gıderse saıt hocayla tup bebege karar verdık.ılk gıttıgımızde.ama benı rahatlatamadı hıc.guven vermemedı bana.çok asık suratlı.ıkıncı gıdısımde benı o kadar gerdı kı hareketlerıyle sormak ıstedığım hıcbır soruyu soramadan cıktık odasından.ve o an baska doktor arayısına gırdık ve erol hocayı bulduk.bır de onunla konusalım bır muayene olalım dıye dusunduk.
Karsımdakı doktorun benı anlıyor olması cok onemlı benım ıcın.bır de doktor stresını kaldıramam su durumumda sanırım.ama arastırdıkca daha da kafam karısıyor.az once de esım maradı.smyrna tup bebek merkezınde funda hanım varmıs bırde ona gıdelım dıyor.bılmıyorum ınan kı oyle karıstım kı.ne yapac
agımı bılemıyorum...
benimde senin gibi ilk zamanlar kafam çok karışmıştı , çok fazla araştırma yaptım , ama en sonunda sait hoca hiç konuşmasada bilgisinin çok fazla olduguna karar verdik ve bana uyguladıgı tedavide diger doktorların hastaları ile konuştugumda hiç bir farklılık göremedim. Netice itibari ile artık bu doktor benimle ilgili tüm detaya hakim kendi dosyasında biriktiriyor bunları, ha ben bir deneme yaptım ama rezervim az oldugu için yumurtam az oldu bir tane ve gelişemedi ama arkadaşlar biliyorya benim ara kanamalrım vardı çok fazla. tüp denerkende arada kanamam oldu yani yumurtam kiste çevirdi egerki bir gün daha dayanabilseydi opu olacaktım. Ama bunda sait hocanın hatasını göremedim.neticede bu benim bünyem ile alakalıydı.
Ha biz eşimle şuna karar verdik Sait hocaya ne sorarsan sor cevabını alıyorsun ama sorman lazım kendiliğinden anlatmıyor. Ben çok soru soruyordum ilk zamanlar ama aldıgım cevapları kafamda büyütüp internetten araştırıp kendi psikolojimi bozdugumu fark ettim . ve hiç bişey sormamaya karar verdim zaten anlatılması gerekn oldugu zaman o bana söylüyor.Bu kez de kendisi ile deneme yapacagız ama tekrar opuya kadar gidemezsek başka doktorla deneyebilirim. Ama buda istanbuldaki memorial olacaktır.İnan bana ben bu konuda çok araştırma yaptım her doktor için hem olumlu hemde olumsuz çok şey duydum ama sait bey için duydugum olumsuz hiç bişey olmadı bugüne kadar. bunları hocayı savunmak için yazmıyorum inan sadece rahat ol diyorum.Ama genede içine sinmediyse tabiki araştır.ben çok aratırdım çok doktor arkadaşıma sordum danıştım içlerinde sait beyin ögrencileride vardı ve bir tanesi eşini ona ameliyat ettirmiş ve tüp bebek sahibi olmuştu. kime gittiysem hep onun adı önüme çıktı.