Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım geçmiş olsun bende olmuştum histeroskopi ay iğrenç bişey uyutuyorlar ama nasıl yapıldıgını ögrenince:20::20:atlatmışın neyseki ama ağrı çok oluyor dikkatli ol sorunun çözüldügüne sevindim bende bişey çıkmamıştı:31:

pelikan kalp atışlarını duymuşun bebeğinin maşallah:nazar: kucagınada alırsın inş:16:

mda evet canım evdeyim az kaldı çıkmıyorum dışarı falan:34: aşkı memnuya bakmaya gittim kimse kalmamış burdaaa:52:

Kızlarrr dularınız için hepiniz çok çok sağolunnn.
Bebeğim çok iyi düşük tehlikesini atlattık.
Dün kalp atışını bile duydum :))))

Su perisiiii aşılaman hayırlı olsunnnn güzel haberlerini bekliyoruz.
Bu aralar sonuç alacak varmı? inşallah bol bol poztifleri görürüzzzzz.
PELİKANCIM çok sevindim inşallah hamileliğin sorunsuz devam eder ve sağlıkla bebeğini kuağına almayı nasip eder rabbim...

Kızlar hepinizde hoşgeldiniz sizinle konusunca o kadar iyi oluyorumki hepinizde Allah razı olsun, dualarımdasınız, canlarım size sorum olucak, aşılama için ne zamna gitmem gerek doktora?

doydo cum mrb sen aşılamanı denizli demi yaptırıyorsun listede adını göremedim :26: bende denizli de aşılama yaptırıyorum pko+sperm sayı problemi var bizde denizlide yaptırıyorsan hangi doktara gidiyorsun canım çok soru sordum :17:

kızlar dün histeroskopimi oldum çok şükür bunuda atlattım inşallah başka hiç birşeye gerek görmeden kendiliğimden hamiş kalsammmm:14:
dr geldi biraz anlattı ama kafam leylaydı tam o sırada yapışıklık var onu açtık dediğini biliyorummm kontrolum var kontrolumde artık sorularımı sorarımm
inşallah sorunum budur ve düzelmiştirrr

seyhancım çok geçmiş olsun inş tedavilere gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım ...

canım geçmiş olsun bende olmuştum histeroskopi ay iğrenç bişey uyutuyorlar ama nasıl yapıldıgını ögrenince:20::20:atlatmışın neyseki ama ağrı çok oluyor dikkatli ol sorunun çözüldügüne sevindim bende bişey çıkmamıştı:31:

pelikan kalp atışlarını duymuşun bebeğinin maşallah:nazar: kucagınada alırsın inş:16:

mda evet canım evdeyim az kaldı çıkmıyorum dışarı falan:34: aşkı memnuya bakmaya gittim kimse kalmamış burdaaa:52:

cnm pek sancım yok az kanamam var o kadar , ben cd yi almadım henüz izleyemedim yani :1: çokmu iğrenç kız
bana söylenen yapışıklığı açtık dediler bakalım inşallah iyi olur bundan sonra

seyhancım çok geçmiş olsun inş tedavilere gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım ...

sağolasın cnm benimmm inşallahh inşallahhhh gerek kalmaz :16:

Selam hanımlar nasılsınız ben dun cok kotuydum basım catlıyodu agrıdan ama bugun ıyıyım cok sukur dun ugrayamadım pek pelıkan ıyı olmanıza sevındı su perım sen nasılsın agrın sızın varmı test gunun nezaman canım

canım bu dönemde baş ağrıları olurmuş bende geçirdim çok ağrıyordu başım, bu hafta çok şükür iyiyim.kontrole gittinmi pek takip edemedim.bende haftaya kontrole gideceğim.

cnm pek sancım yok az kanamam var o kadar , ben cd yi almadım henüz izleyemedim yani :1: çokmu iğrenç kız

canım cdmi bana cd de vermemişlerdi ben netten izlemiştim::47:kız rahmi dışarı çıkarıp içini sıvıyla doldurup rahmi duvarından ayrılıyormuş bilmem yeterince korkunçlugunu anlatabildimmi:52::52:

kızlar merhabalar bende güzel bir hafta diliyorum herkese bugün başımdan geçen bi olayı anlatayım size geçen hafta rapor almıştım seminer vardı bugün gittim imza atmaya imza sirküsüne benim adımın olduğu yere doğum raporlu yazmışlar bende güldüm yanımda bir arkadaşım vardı tam onla gülüşüyoduk odaya bi hizmetli girdi aa bebişmi geliyo dedi yok daha değil dedim bak allah söyletti belkide yoldadır dedi biz gülüştük tabi ama ben içimden inşallah inşallah diye söylendim bakalım hayırlısı inşallah çıkar dedikleri

inşallah bebişin yoldadır...ben benimle birlikte benim gibi olan herkes için dua ediyorum, inşallah bu sefer olacak

iğnelerimin 7. günü. 37,5 gonalf kullanıyorum, bugun doktor muayne etti yumurta 10mm olmuş iğneye devam cuma günü tekrardan gel dediler...
hadi bakalım

ben iyiyim tatlım sen dikkat et kendine sıcaklar malum fazla sıcakta durmamaya çalış bebişinede iyi bak :34: ağrım yok sadece ayakta fazla kalınca ağrı giriyo arada kramplar var o kadar..test günüm 7 temmuzda haftaya cumartesi bir an önce gelsin istiyorum olumlu yada olumsuz sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum valla

canım asılaman ıyı gecmıs ..ınsallahh yumurtaarın arka arkaya dollenmıstır.dollenmedıysede ılıskıyle dollenmıs olsunnn...

rabbım herkesee versınn

kızlar ben doktorumu değiştimeye karar verdim.hastanenenin randevu sistemi yüzünden aksilikler yaşıyoruz.geçenki muaynemde saat 19:30 da randevumuz vardı saat 22:10 da girdik mecbur bekledik çünkü taramamız falan yapılacaktı.bu zamana kadar hiç aynı saat de giremedik doktorumuz iyi çok önem veriyor diye ama bekleme olayından dolayı sıkıldık.ben hiç devlete gitmedim devlet hastanesinden farkı yok,şimdi daha çok bildiğim önceden çalıştığım kurumdaki doktora takibe gitcem doğumumuda allah kısmet ederse orda yapcam ameliyathanede yengem var abimin eşi anestezi tekn.herşyede yanımda olacak doğumda falan.benim için her açıdan daha rahat bir yer.yalnışmı yapıyorum doktoru bıraktığım için diye düşünmeden edemiyorum ama doğumuna 3 gün kalmış insanlar bile doktorun yoğunluğundan saatlerce beklediğini görünce tamam dedim kafamda netleştridim....siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız fikrinizi almak istedim......

canım geçmiş olsun.bende bebeğime laparoskopiden sonra kavuştum,inşallah sende bundan sonra bişeye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.:16::16::16:

arkadaşım laparoskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldın acaba? ben de 23 nisanda laporoskopi oldum,benim bir tüpüm kapalıydı açıldı,1. aşılama haziran başındaydı, şu anda da 2. aşılama hazırlığındayız...

canım cdmi bana cd de vermemişlerdi ben netten izlemiştim::47:kız rahmi dışarı çıkarıp içini sıvıyla doldurup rahmi duvarından ayrılıyormuş bilmem yeterince korkunçlugunu anlatabildimmi:52::52:

ben netten izlmedim özellikle , yaptğımız işlemleri cd den görebilirsiniz dediler ama almadım henüz
valla anlattığın kadarı ile iğrenç ötesi kimse yokken izleyeyim bari :1::1::1:

arkadaşım laparoskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldın acaba? ben de 23 nisanda laporoskopi oldum,benim bir tüpüm kapalıydı açıldı,1. aşılama haziran başındaydı, şu anda da 2. aşılama hazırlığındayız...

canım dilerim inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun...ben ocak 20 de laparoskopi oldum.sağ tüpüm genişlemiş olduğundan hamile kalamamışım öyle dedi kapattı tüpümü. mart ayında aşılama yaptı ve kavuştum bebeğime.hatta bize normal yolla hamile kalabilirsin engel yok dedi mart ayında gittik kontrole yumurta rahim herşey çok iyi kendiliğinden olur ama dedi risk almayalım aşılamada yapmak istiyorum dedi.hangisiyle olursa dedi hem aşılama hem ilişki ile bebeğim bana geldi çok şükür.inşallah sende kavuşursun canım bütün çektiklerimiz bebeşlerimiz gelsin diye....

Son düzenleme:
kızlar ben doktorumu değiştimeye karar verdim.hastanenenin randevu sistemi yüzünden aksilikler yaşıyoruz.geçenki muaynemde saat 19:30 da randevumuz vardı saat 22:10 da girdik mecbur bekledik çünkü taramamız falan yapılacaktı.bu zamana kadar hiç aynı saat de giremedik doktorumuz iyi çok önem veriyor diye ama bekleme olayından dolayı sıkıldık.ben hiç devlete gitmedim devlet hastanesinden farkı yok,şimdi daha çok bildiğim önceden çalıştığım kurumdaki doktora takibe gitcem doğumumuda allah kısmet ederse orda yapcam ameliyathanede yengem var abimin eşi anestezi tekn.herşyede yanımda olacak doğumda falan.benim için her açıdan daha rahat bir yer.yalnışmı yapıyorum doktoru bıraktığım için diye düşünmeden edemiyorum ama doğumuna 3 gün kalmış insanlar bile doktorun yoğunluğundan saatlerce beklediğini görünce tamam dedim kafamda netleştridim....siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız fikrinizi almak istedim......

değiştirebilirsin cnm hatta doğumu nerde yapacaksan oraya gitmen daha çok mantıklı
bende son ana kadar başka dr gidip doğuma bambaşka bir hastaneye gitmiştim
zaten senin bebiş kocaman artık tehlikende yok çok şükür
nereyi istiyosan oraya git bence :34:

canım asılaman ıyı gecmıs ..ınsallahh yumurtaarın arka arkaya dollenmıstır.dollenmedıysede ılıskıyle dollenmıs olsunnn...

rabbım herkesee versınn

inşallah canım aşılama yada ilişki ne olursa olsun inşallah döllenme olmuştur.allah isteyen herkesi en kısa zamanda hamile yapsın..

Canim ikinci sonuc ilkine göre çok daha iyi. İleri hareketli 47den 97ye çıkmış. Sperm sayısı artmiş. İlk aşılamaya ikinci aşılaman arasında ne kadar süre gecti? Birde esine kur falan uyguladınız mı? İlac falan icti mı yada?
İnsallah aşılaman olumlu olur.

iki asılamayı 2 ay sonra yaptırdık ama hiç bi kür falan yapmadık ilaçta içmedi işin acayibi benim sağ yumurtalığım baya tembeldi bu 2 ay ararlıgında oda düzeldi doktorum şok oldu kürmü yaptın dedi hayır dedim moralinmi iyiydi dedi aslında daha kötüydü dedim ama gerçekten çok dua ettim ona baglıyorum ben aslında

ben iyiyim tatlım sen dikkat et kendine sıcaklar malum fazla sıcakta durmamaya çalış bebişinede iyi bak :34: ağrım yok sadece ayakta fazla kalınca ağrı giriyo arada kramplar var o kadar..test günüm 7 temmuzda haftaya cumartesi bir an önce gelsin istiyorum olumlu yada olumsuz sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum valla

agrın olmamasna sevındım canım sıcaklarda cıkmamaya calısıyorum ama bazende mecbur kalıyorum ınsallah olumlu sonuclar alırız canım Rabbım hayırlısını versın

canım bu dönemde baş ağrıları olurmuş bende geçirdim çok ağrıyordu başım, bu hafta çok şükür iyiyim.kontrole gittinmi pek takip edemedim.bende haftaya kontrole gideceğim.
canım evet herks oyle soyledı normalmıs bu agrılar sukur bugun ıyıyım cumartesı kontrolum var nasıpse gunler gecmıyo vala ıple cekıyorum bebısımı gormeyı doktorunu degıstır bencede ıcıne sınmıyosa hem dogum yapcagın doktora gıtmen daha ıyı olur

Back
X