Kızlar aranıza yeni katıldımm... Bende buğün gittim inferlilite bölümüne regl değildim sadece bilgi almak istedim birde hem eski hemde yeni tetkitlerim vardı onları göstermek istedim bana bir liste verdi bunları yap öle gel dedi ana ilgili gibi hiç gelmedi uzun boylu zayıf bir bayan vardı bilmiyoum çok hoşum gitmediği için yarın içinde eşim ürolojiden randevu aldı acaba benimde olmam gerekirmi yanında eşim tek girip durumu anlatsa olurmu raporu eşim alabilirmi hemen veriyorlarmı ve o güz spermiyogram yaparlarmı yani yarın... Bende yarın iiçin tüp bebek merkezinden tekrar randevu aldım detaylı sorucam artık.. Benim tetkitlerim var ama bazıları çok eski yeni olanlar hormonlar.. Mesela fsh yüksekmiş bende 12.9 menepoza yakınmış..bu arda yaşım 35..temmuzda 36 olucam..umarım öne alırlar aşılamayla uğraşmayız..birde bişe sormk istiyrm 5 aylık simear test sonucu kabul ederlermi..ayrıca simear la kültür aynı değilmi..şimdiden çok teşekkür ederim...rabbim hepimizi sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh..aminn
Hoşgeldin,her hastanenin uygulaması farklı benim gittiğim hastane dışarıda yapılan hiç bir tetkiki kabul etmedi.ilk gittiğim gün eşime spermmiogram için gün aldık,bende reglimin 2,günü gittim
kanda hormonlarıma baktılar öyle başladık yani...infertilite servisine gidebilmek için benden önce hastanenin yaptığı smear testi ve ultrason değerlendirmesi istediler...