kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....(
test yaptırmışsın...çok ta heyecanlanmışsın doğal olarak canım hayırlı olsun sonucun her iki halde de.Beta hcg değerin aşılama işlemi geçirmiş biri için ve gebelik var denilebilmesi için beklenilen kadar yüksek değil,, ben 2.çatlatma iğnesini vurulmadım diyorsun ama umarım senin bünyen de fiziksel gelişim farklı olsun bu değerle hamile olmuş olasın ve değerin katlasın başka birşey diyemiyorum güzelim benim ilk aşılamam da ki değerim 9.9 du ikinci de 20.4 ....sonuç malum.
o yüzden senin sonucuna herhangi olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum fakat sen pozitif ihtimalle olumlu olduğunu düşündüğün için dileyelim ki sen hamile olmuş olasın ...çarşamba günü mutlaka değerini takip edeceğim...inşallah hamilesindir ...herkesin tedavi yolu..kullanılan iğneler dozlar tekrarları farklı...bedenler de farklı...
2 GÜN SONRA SENİ TEBRİK ETMEK ÜMİDİ İLE ÖPÜYORUM.