canım 3 tane oku fazladan okumaya gerek kalmadı bi arkadaşımızı geç farkettim... önüzdeki cumaya kadar bitirelim fikrin de güzel cuma saatti duası yapılır ama kimin için okuyacağımıza kendim karar veremiyorum.. ama sonuçta her hafta bi arkadaşa okuacağız..
ayse bence okuyanların listesini yaptığımız gibi okunacakların listesinide sıraya göre yap.mesela ilk hafta mda,diğerlerinide kaçıncı hafta kime şeklinde liste yapabilirsin.ama tedavi dönemlerine göre ayarlamaya çalışmalısın.
kızlar sizle paylaşmak istedim geçen haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.çok heyecanlıyım ben burdayım demeye başladı artık.![]()
mavi ne kadar güzel bir duygudur kimbilir.Allah herkese nasib etsin hayırlısıyla...
selam kızlar anca girebildim foruma önce yazdıklarınıza cevap vereyim dedim..dua olayında önce MDA'ya okunmasına çok memnun oldum..seve seve dua edicem canım arkadaşım içinbana gelince bugün sabah eşimle beraber doktora gittik görüştük..genelde eşim konuştu doktorla benim çok üzüldüğümü söyledi neden olmadığını sordu..aslında olmaması için bir sebep yokmuş ama şans..sonucuma bakıldığında aslında gebelik oluşmuş gibi ama tutunamamış bana doktorum muayenede baktı..kist falan yok çok şükür vücut atmış..tüp bebek için daha erken olduğunu söyledim ben hemen başlayalım dedim 3.tedaviye ama doktorum ve eşim önümüzdeki ay olması konusunda hem fikir oldular..bende onları dinledim moral olarak iyiyim zaten ama biraz daha toparlanmamı istedi eşim 1 ay erteledik anlayacağınız..bu sürede yine spor yapıcam belki 1-2kg daha veririm..önümüzdeki aydaki adetimle başlıcaz hayırlısıyla tedaviye..inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelir bebişim..
su perisi aşılamayı ertelemişsin hakkında hayırlısı olsun.kilo vermek için çok zorlama kendini çünkü maalesef istediğin kadar zayıf ol olmayacaksa olmuyor...
onurumsun acil olarak doktorunu değiştir bence...Çok iyi düşünmüşsünüz nezaman okunacak bende okuyabilirim .Superisi bende şimdi doktordan geldim yumurtam 30 mm olmuş aşılama istediğimizi söylememize rağmen doktor bizi bekletti.Ve heran çatlayabilir dedi .Bu saatten sonra çatlatma iğnesi kullanamayız.Pazartesi gel çatlamamışsa aşılama yaparız dedi.Normal yollarla çocuğumuz olmadığından bu ayıda değerlendiremedik.Doktor yönünden çok şansızım neyapacağımı şaşırdım .En azından sen şansını kullanabiliyorsun biz bunu bile yapamıyoruz.Bana akıl verin neolur ne yapaym ben
yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de. ayrıca tablodaki olumluları görünce hem de 1. aşılamada tutanları öyle umutlandım ki. sonra aşağıdakileri görünce tekrar yıkıldım![]()
aşılama ücertleri her şehirde farklı oluyor istanbuldakiler daha pahalı ama.ayrıca aşılama parasına yakında hatta bazen daha fazla ilaç parası tutuyor...
olabilirde tatlım ama öncelikle doktorundan memnun degilsen sağlam bir merkez seç kendine ben şu anki doktorumla 2 aşımala 1 tüp denemsi yaptımki oda opuya bile gidemedi. ve yaklaşık özelde oldugu için İzmir'e git gel ile beraber 11-12 bin TL harcadım sonuç sıfır şimdi İstanbula başka bir merkeze gidecegim ama en önemlisi şuki doktor önemli ne kadar bilgide olsa prof. ta olsa sen ona ısınamadıktan sonra sonuç olmuyor işte.keşke ilk başta İstanbul'u tercih etseymişim diyorum şimdi.
mda kuzum yeni doktorundan memnun olmana çok sevindim inşallah herşey çok ama çok güzel olur...