Herkese iyi haftalar
Bir haftadir topige giremiyorum sayfalari soyle bir gozden gecirdim ama hepsini okuyamadim umarim onemli bir sey kacirmiyorumdur
Masalcim; senin adina cok sevindim. İcine sinen bir merkezde konusunda uzman bir ekiple yeni bir surece basliyorsun. umarim tum bu cabalarin, fedakarliklarin ve tedaviler vesile olur ve bebegine kavusursun. Dualarimda hep varsin canim. Aslinda burdaki tum arkadaslarim icin de dua ediyorum. Adini bilmesem de sikintilarini bildigim tum arkadaslar icin elimden gelen sadece dua etmek cunku..
NEEVERCARE...saol canım...bende istanbulun..yeni merkezin..ve yeni doktorlarımın bana iyi gelmesini temenni ediyorum.umarım pişman olmayız...sen de kendine dikkat et bu sıcaklarda mecbur kalmadıkça dışarıda vakit geçirme..kendine ve bebeğine iyi bak canım.
cnm benimmmm ben zaten duygusalım bu yazını gözlerim dola dola okudum duygularını hissettim inanki inşallah hayırlı olacak bu merkezin sana bebişine kavuşmakta vesile olacakkk aminn
masalım ameliyat sonrası ben çok tuhafdım kız kimseye teşekkür felan ettiğimi hatırlamıyorum

aklım yerinde değildi mesela telle konuşmuşum bi arkadaşımla o yok hafızamda acayip bi duygu tekrar yaşamak istemiyorum

inanki seni ziyaret etme fikri bile geçti aklımdan ama ne zmaan çıkacaksın felan bilgim yoktu ayrıca ben orayada yakın değilim anca iş çıkışı geç saatte
neyse kısmet cnmm
hiç bişeyi unutmamışsın güzel kız yokmuş

cnm benimm nerde güzellik artık ben sarışın beyaz tenli kapalı orta boylu diyeyim yada kısa yakın

bi bayanımmm ama eminim sen çok hoş bi hatunsun ve şunada eminim mda ve seni kesin göreceğiiimm

bugün öğleden sonra ordayım kısmetse ben
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnmm benimmm hastane hakkında olumlu düşüncelerinede çok sevindimmm
semra hn nasıl başbakan gibi dimi bi yürüyo arkasında 10 kişi

SEYHAN..CIM...GAYEME KATILIYORUM SEN TOPİĞİN KESİNLİKLE NEŞESİSİN...TARTIŞMASIZ BİR ESPRİLİ SEVİMLİ BİR KİŞİLİĞİN VAR...GELSEYDİN KEŞKE VALLA..3 GÜN BOYUNCA ORDAYDIM GERÇİ DAHA ÇOKKK ORADA OLACAĞIM MUTLAKA DEĞERLENDİRİRİZ.İLTİFATLARIN BİLE O KADAR İÇTEN VE DOĞAL Kİ ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM.SEMRA HOCADAN HERKES GİBİ ETKİLENDİM.AYNEN DEDİĞİN GİBİ SEMRA HOCA ÖNDEN ARKADAN MINTIKASI KOŞUYOR.MUAYENE İÇİN YATTIĞIM YERDE BİRDEN GELİP KARŞIMA DİKİLDİĞİNDE GÖZLERİMİ ALAMADIM ETKİLEYİCİ HER YÖNÜ İLE KONUŞMASI YORUMLARI...FAZLASI İLE PROFESYONEL...TAM BİLİM ADAMI..KADINI:)) BAYBURTLU YA KENDİSİ BAYBURT POSTASINDA ONUNLA İLGİLİ BİR YAZI VAR OKUDUĞUNDA GEÇMİŞİNİ ÇALIŞMALARINI ARKASINDAN DA GÖRÜNCE YAKINDAN YÜZ YÜZE EVET DİYORSUN HAKEDİYOR....FAZLA AÇIK SÖZLÜ...BAŞINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ ŞEYLERİ BİLE SIRALIYOR KÜT KÜT...BİRAZ GERİLDİM AMA USLUBUNU FARKETMEM UZUN SÜRMEDİ...ULAŞILAMAZ DENİYOR YA ORADA BULUNDUĞUM 3 GÜN BOYUNCA YAKINDAN İLGİLENDİ...ODASINDA KAHVE BİLE İÇTİK KARŞILIKLI..TÜM YOĞUNLUĞUNA RAĞMEN SONUÇLARIMIDA AMELİYATIMIDA HEMEN DEĞERLENDİRDİ YÜZ YÜZE..BAKALIM UMARIM BAŞLADIĞI GİBİ DEVAM EDER HER AŞAMADA...ONUNLA ARAMDA KÖPRÜ OLAN DR.TONGUÇ BEY HASTANEDE DAHA YENİ KADROYA 2-3 AY ÖNCE KATILMIŞ AYRILAN DOKTORLARIN YERİNE...BANA O DENK GELDİ...İNANILMAZ İLGİLİ VE GÜLERYÜZLÜ..
AMELİYAT OLANA DEK YATTIĞIM ODAYA GİDİP GELİP BENİMLE SOHBET ETTİ HATTA BENİ KIRMAYIP İLK MUAYENE SONRASI AMELİYAT GÜNÜDE MUAYENE ETTİ BENİ FOOLLİKÜL VAR MI GELİŞEN DİYE...BEN ADETİMİN 12.GÜNÜ HİSTERESKOPİ OLDUM.TAM ZAMANINDA YANİ..TEDAVİYE KADAR DENİZE GİRMEZSEM İYİ OLACAĞINI SÖYLEDİ MİKROP KAPMAMAK İÇİN ÇOK İSTERSEN GİR ISLAK DURMA ÇOK KALMA DEDİ 10 GÜN SONRASI İÇİN...BENİM İÇİN ÇOK ELZEM DEĞİL GİRMESEMDE OLUR HAFİF LEKELENMEM DEVAM ETTİĞİ İÇİN HENÜZ GİRMEMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM İSTANBULA GİDENE KADAR SIZILARIM KANAMAM KESİLİRSE BELKİ BİR KEZ GİRERİM HAFTAYA HAFTASONUNDA......BUGÜN HASTANEYE GİDİYORMUŞSUN GÜZEL HABERLERLE DÖN ARKADAŞIM...SONRA YAZ BURAYA BİLEYİM BENDE.
DUA ET TEDAVİM BENİMDE HAYIRLISI İLE AKSİLİK ÇIKMADAN AY BAŞI BAŞLASIN VE DEVAM ETSİNDE HASTANEDE BULUŞALIM:))
cnm ben 13. günümde oldum histeroskopiyi
ayrıca 1 hafta sonra normal hayata dönüyosunn her anlamda
kız masal deniz ne kadar yasakki bence iyileşene kadar yasak yoksa valla ben bu hafta sonu denizdeydim 2 gündürrr şekil yine bozulmasın sonra
sen ameliyat olalı 10 günü geçmiş olması lazım hatta daha fazla 15 günü geçirdiysen lekelenme sızılar bitti ise temiz bir sahilde gir çık arkadaşım dayanamıyorsan ama çok kalma hemen değiş üstünü...kanallar açık enfeksiyon kapma bir de tedavi zamanı...ben biraz hijyen takıntılıyım tedbiri elden bırakmıyorum bana bakma...