Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.

masalcım arkadaşım canın hiç sıkılmasın.1 ay nedirki hemen geçer.yeterki sen iyi ol.demekki tüpe ikimiz aynı zamanda başlayacağız.:9:canım herşeyin hayırlısı.biraz ara vermek her zaman iyidir.1 ay istediğin herşeyi yap.sonra da gelsin bebiş...

Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.

hakkında hayırlısı bu azimle gelecek zaten bebişler,masalın moralinin iyi olmasına çok sevindim zaten hep olumlu hep pozitif düşünceleri var...

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu

== superisi =3 tane okuyamayacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum

== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

canım bu okuduklarınız ne merak ettim

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum

== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

diğer okumayan arkadaşlar ne durumdasınız

arkadaşalar beni rahim filmi konuusunda rahatlattınız allah razı olsun dilerim evlatlarınızı sağ salim kucagınıza alırsınız

bebeğin alışverişine hangi ay başlayalım.eşim eylülde başlarız diyo ama erken sizce.???

canım oncelıkle gecmıs olsun azcık daha sıkcaz dısımızı ızmır serınledı bıraz ınsallah antalyada serınler canım bence daha erken alısverıs ıcın 30 haftalıkken baslarsan daha ıyı olur masalcım tedavın ertelenmıs herserde bı hayır varrdır Rabbım hakkında hayırlısını versın

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum

== mcan84 =3 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

diğer okumayan arkadaşlar ne durumdasınız

canım ben okudum allah kabul etsin.

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== superisi =3 tane ben okudum
== mcan84 =3 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu

==mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okudu
== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== mcan84 =3 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak
arkadaşlar yasinleri toparlama konusnda bu hafta biraz daha hızlıyız eksikler de yarın tamamlanır inşallah

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== mcan84 =3 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

listeyi bi türlü adam akıllı güncelleyemedim yaaa:1::1:

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== mcan84 =3 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak

liste galiba bu defa olduuu:18:

canım oncelıkle gecmıs olsun azcık daha sıkcaz dısımızı ızmır serınledı bıraz ınsallah antalyada serınler canım bence daha erken alısverıs ıcın 30 haftalıkken baslarsan daha ıyı olur masalcım tedavın ertelenmıs herserde bı hayır varrdır Rabbım hakkında hayırlısını versın

Teşekkür ederim ,,yelizcim.Dediğin gibi her şer de bir hayır var olması gerekenleri yaşıyoruz.Dileklerin için saol güzelim.Oğluşunla sağlıkla kal..:)

hakkında hayırlısı bu azimle gelecek zaten bebişler,masalın moralinin iyi olmasına çok sevindim zaten hep olumlu hep pozitif düşünceleri var...

Mavi..cim teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun sanırım rahatsızlanmışsın biran evvel sağlığına kavuşmanı diliyorum kendine ve oğluna dikkat et canım.

masalcım arkadaşım canın hiç sıkılmasın.1 ay nedirki hemen geçer.yeterki sen iyi ol.demekki tüpe ikimiz aynı zamanda başlayacağız.:9:canım herşeyin hayırlısı.biraz ara vermek her zaman iyidir.1 ay istediğin herşeyi yap.sonra da gelsin bebiş...

Sardunya'cım..Saol arkadaşım desteğin için..25 gün sonra tekrar istanbuldayım bakalım sardunyacım bu kez kısmet olursa şayet başlarız ay sonu ....bebeğin vakti var demek ki..böyle bir engel çıktı olmaması için.hayırlısı canım peşpeşe başlamak dileğiyle kendine iyi bak öpüyorum çok.

hayırlısı olsun canım benim .. umarım hepsinin kaliteleri yüksek çıkar transfer sonrası müjdeli haberini burada bizimle paylaşırsın....
merhaba Mdacım .... açıkcası dünde yazmayınca gözlerim bugün Masal'ı aradı.. hayırlısı olsun ; nasipse önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız.. bu sürede ona hem birikmiş olduğu iş yorgunluğunu üzerinden atar hem de manevi yönden dinlenmesi tedaviye positive energy ile başlamasına sebep olur.. ikinizi de iyi ki varsınız masal ve mda :16:...

Gayecim...galiba hergün burada olmam beklentisi yüksek bu yüzden .. NE MUTLU BANA VE SİZLER DE İYİ Kİ VARSINIZ:)) Sanırım pazartesi yazmıştım en son ...bu gün çarşamba sadece dün yazamamamın nedeni öğleden sonraya kadar hastanede olmamdı..sonrasında zaten sonuçları alınca son nişantaşı turumu atıp alışveriş yapıp eve gelip bavullarımı toparladım ve gece de kuş olup uçtum geldim:))) bugün işe gittim güzelim ancak fırsat bulabildim.Fakat sağolsun canım arkadaşım mda...benimle ilgili durumu bugün sizlere aktarmış zaten bilginiz olmuş.dediğin gibi hazır tedaviye başlayamamışken birkaç gün de olsa artık hem yoğun iş hem bebek tedavileri sonrası bu yılın üzerimdeki aşırı yorgunluğunu atmak derdindeyim..şu sıralar o tatil planını yapmaya çalışıyorum sanırım haftaya ailemin yanına bodruma yazlığa kaçamak yapacağım bakalım..ince düşüncen merakın ve sevgin için teşekkür ederim gayecim..sende iyiki varsın..

canım ya bende merak etmiştim gelip haber vermemişti bizlere..eğer tekrar konuşursan selamımı söyle canım kalbim gönlüm onunla..

superim...merak etmişsin saol canım ilgin için..dün yazamadım evet..hastanedeydim sonrası toparlanıp daha önce eşime dönüş için aldığımız uçakta bana da bilet bulup evime dönme telaşı ile geçti gece geç saatte izmir'e geldim..bugün çalıştım işyerimdeydim..şuan ancak yazabiliyorum.mda ile sürekli kontakta olduğumuz için ben yazamadığımda ya da o yazamadığında zaten birbirimizden haberimiz olacaktır,,gerektiğinde yazıyor buraya sağolsun sizlerde merak edersiniz diye,,bugün de yazmış
kısmetimde henüz vakit var demek ki o vakti kovalayacağız artık yeni ay yeni şans süre başladı bile....:)))

Masalcıkk hayırlısı olsun cnm yaa geç olsun güç olmasın yeterki değil mi. Minnak 1 ay sonra gelmek istemiş demekki.Bu yaz sıcaklarında anneciğini 1 ay daha özgür bırakıyo Düşünceli bebe :1: Vee 1 ay sonra seni bomba gibim bekliyoruz İstanbulaa Mda sen ve ben aynı anda başlıycaz kısmetsee :))

jollyy..cikk:)))) beni hep güldüren arkadaşım,,aynen katılıyorum güç olmasın yeter ki..dediğin gibi benim minnağın çalışılma dönemi bu ay değilmiş ..sağolsun sayesinde bu yaz ucundan bir kere girdiğim denize girme fırsatı bulacağım..kısmetse başlayacağız canım..bakalım hormonlar normale dönerse ay sonu başlayacağız dönene kadar beklemeye devam:)) ben..mda...sen...sardunya tüpçüler olarak bekliyoruz.

Back
X