Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bakın ogluma buyudu artık teyzelerı:)

Allah'ımın mucizesi..muhteşem yaradılış...kelimeler yetersiz,,yelizcim sağlıkla büyümeye devam etsin.oğluşunu öpüyor gelmesi için gün sayarken annesi o günleri dün gibi hatırlayan teyzelerinden biri:))

Son düzenleme:
önemli testlerin kalmamış madem acele etme tedaviye kadar yaptırırsın zaten..ben napayım canım adet olmayı bekliyorum 3.tedavi için..bakalım nasıl geçicek bu süreç yoksa bende tüpe mi geçicem sizin gibi..

Evet cinum yaa o yüzden salladım biraz kan toplayım testleri tamamlayana kadar bir kac ünite oldu :) Ayy hadi bakalimm ins. Mcan gibi senin keratada 3. Asilamada gelir hiç tup bebise tek kalmaz:16:

Kızlar bakın ogluma buyudu artık teyzelerı:)

Amanda amann sevsinler senin oglusunuu yerim onu ben:)

jollyy..cikk:)))) beni hep güldüren arkadaşım,,aynen katılıyorum güç olmasın yeter ki..dediğin gibi benim minnağın çalışılma dönemi bu ay değilmiş ..sağolsun sayesinde bu yaz ucundan bir kere girdiğim denize girme fırsatı bulacağım..kısmetse başlayacağız canım..bakalım hormonlar normale dönerse ay sonu başlayacağız dönene kadar beklemeye devam:)) ben..mda...sen...sardunya tüpçüler olarak bekliyoruz.

Ay sekerim Allahh hep güldürüsünün degil mii:) Dedim sana düşünceli bir bebe seninkisi. :emir_bebek: Simdi tatilinde yaparsın kafanda boşaltılsın,hormonunuda dengelersin bomba gibi donersin tedavi icin:)Bende hemen bayram icin 4 günlük tatil planı yaptım .Eee bu son olur artık ins.:) Sonra Gelsinn uykusuz, tatilsizz ,yorgun, mide bulantıli,Tombul gunlerr:21:

Teşekkür ederim ,,yelizcim.Dediğin gibi her şer de bir hayır var olması gerekenleri yaşıyoruz.Dileklerin için saol güzelim.Oğluşunla sağlıkla kal..:)

Mavi..cim teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun sanırım rahatsızlanmışsın biran evvel sağlığına kavuşmanı diliyorum kendine ve oğluna dikkat et canım.

Sardunya'cım..Saol arkadaşım desteğin için..25 gün sonra tekrar istanbuldayım bakalım sardunyacım bu kez kısmet olursa şayet başlarız ay sonu ....bebeğin vakti var demek ki..böyle bir engel çıktı olmaması için.hayırlısı canım peşpeşe başlamak dileğiyle kendine iyi bak öpüyorum çok.

Gayecim...galiba hergün burada olmam beklentisi yüksek bu yüzden .. NE MUTLU BANA VE SİZLER DE İYİ Kİ VARSINIZ:)) Sanırım pazartesi yazmıştım en son ...bu gün çarşamba sadece dün yazamamamın nedeni öğleden sonraya kadar hastanede olmamdı..sonrasında zaten sonuçları alınca son nişantaşı turumu atıp alışveriş yapıp eve gelip bavullarımı toparladım ve gece de kuş olup uçtum geldim:))) bugün işe gittim güzelim ancak fırsat bulabildim.Fakat sağolsun canım arkadaşım mda...benimle ilgili durumu bugün sizlere aktarmış zaten bilginiz olmuş.dediğin gibi hazır tedaviye başlayamamışken birkaç gün de olsa artık hem yoğun iş hem bebek tedavileri sonrası bu yılın üzerimdeki aşırı yorgunluğunu atmak derdindeyim..şu sıralar o tatil planını yapmaya çalışıyorum sanırım haftaya ailemin yanına bodruma yazlığa kaçamak yapacağım bakalım..ince düşüncen merakın ve sevgin için teşekkür ederim gayecim..sende iyiki varsın..

superim...merak etmişsin saol canım ilgin için..dün yazamadım evet..hastanedeydim sonrası toparlanıp daha önce eşime dönüş için aldığımız uçakta bana da bilet bulup evime dönme telaşı ile geçti gece geç saatte izmir'e geldim..bugün çalıştım işyerimdeydim..şuan ancak yazabiliyorum.mda ile sürekli kontakta olduğumuz için ben yazamadığımda ya da o yazamadığında zaten birbirimizden haberimiz olacaktır,,gerektiğinde yazıyor buraya sağolsun sizlerde merak edersiniz diye,,bugün de yazmış
kısmetimde henüz vakit var demek ki o vakti kovalayacağız artık yeni ay yeni şans süre başladı bile....:)))

jollyy..cikk:)))) beni hep güldüren arkadaşım,,aynen katılıyorum güç olmasın yeter ki..dediğin gibi benim minnağın çalışılma dönemi bu ay değilmiş ..sağolsun sayesinde bu yaz ucundan bir kere girdiğim denize girme fırsatı bulacağım..kısmetse başlayacağız canım..bakalım hormonlar normale dönerse ay sonu başlayacağız dönene kadar beklemeye devam:)) ben..mda...sen...sardunya tüpçüler olarak bekliyoruz.

canım tedaviye başlamadan önce sana demiştim hakkında hayırlısı neyse o olsun diye..demekki bu ay hakkında hayırlısı buymuş..bebişinin gelme zamanı bu ay değilmiş..çok nazlı senin kerata 1 ay sonra gelmek için inat ediyo sanırım :1: moralinin iyi olmasına sevindim canım..bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak inan bana :16: hepimiz vakti zamanını bekliyoruz mucizelerimizin gelmesi için..senin ve eşinin sağlığı huzuru yerinde olsun yeterki inşallah olucak önümüzdeki ay..3.aşılama olmazsa bende arkanızdan gelicem tüp bebek için ve memorialda yaptırmak istiyorum bende..bakalım kısmet..gönlümde ve dualarımdasın canım allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..

masallcim degerine uzuldum ama tatil yapmana sevindim arkadsim :-) o tatil oyle iyi gelecek ki....sen daha iyisini biliyorsun iste.bir ay nedir ki kac ay kac sene geciyor beklemekle...BOmBA gibi gelmeni ve bizi de ihmal etmemeni rica ediyorum...

Veeee diger arkadalarrr umuyorum ki sizlerde iyisnizdir...
Meselaa gayem mda superi jolly hestia mavi ercelf sardunya.....

Tüm arkadaşlarıma tekrar merhaba,, mda'cığım bugün topiğe tüp bebek tedavimin bu ay için başlayamadığını dün gece İzmir'e döndüğümü bildirmiş sizlere,,merak edip soranlara sağolsun.

Dün adetimin 2.günüydü ve sabah 08.30 tan öğleden sonraya kadar hastanedeydim...Herşey ilk muayene ile başladı,,doktorum Semra Hanımın sol overde adetin 2.gününe göre büyüklüğü nedeni ile follikül olamayacağından periyodum öncesi geçen aydan çatlamamış bir yumurtamın kist oluşturduğunu söyledi.Bende ultrasondan net şekilde gördüm zaten..her ne kadar geçtiğimiz ay sol overde hiç yumurtamın oluşmadığını bildiğim ve histereskopiye ovulasyon günü sağ overde büyümemiş 2 yumurta ile girmiş olduğumu bilsem de nasıl olduysa sol overde çatlamamış bir yumurta olup ta bu yumurtanın kiste dönüşmüş olduğuna inanın çok şaşırdım...
Fakat olmuş mu olmuş orada duruyordu..yapacak birşey yok.Bugüne kadar hiçbirzaman çatlamayan bir yumurtam ve kiste dönüşmesi sözkonusu bile olmamıştı..aşılamalar aşılama araları dahil...demek ki tedavinin bu ay başlamaması gerekiyordu ki bunu da yaşamış oldum.

Muayene sırasında doktorum..dosyama E2 değeri çok yüksek çıkmaz ise kist dikkate alınmayacak diye not düşürse de ben o an tedavinin başlayamayacağını e2 nin yüksek çıkacağını düşündüm nedense..,,sonra kanım alındı vs..sonuç E2 değerim 283 çok fazla yüksekti elbette tedaviye bu şekilde başarız sonuç alınacağını bile bile doktorlarım başlama kararından vazgeçti en doğru ve gerekeni yaparak..
Bu arada FSH 'ım 5.8 çıkmış kendi başına iyi olabilir ancak beraberinde diğer hormonlarla değerlendiriliyor biliyorsunuz...
FSH 'ımın düşüklüğü e2 nin ve prolaktinimin yüksek olması nedeni ile durumu kurtarmaya yetmedi kızlar..

Şuan bu durumu düzeltebilmek adına ay sonu gelecek adet dönemime kadar prolaktin yüksekliğim için dostinex ...e2 değerimin yüksekliği için cyclo-progynova
iki fazlı hormon preparatı verildi...başladım ilaçlara yan etkileri çok fazla dayanacağım yapacak birşey yok...
Umarım faydası olur hangi gezegenden gelip yerleştiğini anlayamadığım kist hazretleri de ay sonu bünyeme veda eder...ne diyeyim
Tedaviye başlamayı beklerken bu durumla karşılaşmak beni üzdümü canımı sıktı mı elbette evet..Fakat...sıkıntım ve üzüntüm hastanede bulunduğum saatlerde sarstı beni o kadar hastaneden çıkarken yaşadığım olumsuzluğu acımı orada geride bıraktım ...eve gelir gelmez mda ya haber verdim aradı beni telefonlaşıp konuştuk konuşmamız yarım saat sürdüyse 20 dakikası kahkahalarla...esprilerle geçti... zaten herzaman konuşmalarımız en az 15-20 dakika o ayrı:)))

İstanbul..da 4 gün gezdim tozdum geldim modundayım şuan ...hiç gitmemiş böyle bir şey yaşamamış gibiyim sağolsun eşim ve kardeşi hoşlanacağım zevk alacağım nekadar yer varsa evde oturtmadılar beni ..iğnelerimi oradaki buzdolabında bıraktım bir daha getir götür olmasın diye,, gayem bilir can yelekleri onlar :)))
Bugün evimde uyandığımda ne hissettim biliyor musunuz..sanki ben hiç gitmedim istanbula..bekliyorum daha yeni gideceğim böyle birşey olmadı hiç..sanki zaten bu ay sonu yeni başlayacaktı gibi...anlayacağınız bir gün sürmedi üzüntüm hastanede yarım saat gözyaşlarımla ne varsa bırakmışım oraya... anında kendimi tamir edip yeniledim yine..:)) çünkü bu durumlar saatlerce ağlanacak...günlerce üzülecek kahrolacak sıkıntılar değil....ister maddi kayıp olsun ister beklentim gerçekleşmemiş olsun....elim ayağım tutuyor sağlıklıyım sağsalimde evime dönebildim eşimle Allah'ın emri izniyle Annemi uzun süre sonra bu durum sayesinde gidip yanına görebileceğim canım annem nasıl özledim seni...onun heyecanı var şimdi içimde bugün bana resim göndermiş onu görünce asıl duygulandım çok ..onlar iyi olsun bizler eşlerimizle iyi olalım kötü hastalık kaza olmasında varsın tüp bebek tedavisi bir ay değil aylar sonra başlasın...hiç dert değil bunlar..

Sizlerde arkadaşlarım tedavilerde sorun çıktığında başlamadan başladıktan sonra o an için ne kadar üzülseniz de planlarınız bozuldu diye öfkelenseniz de lütfen o anlık olsun büyütmeyin...üzüntünüzü sıkıntınızı kendinizle önünüzdeki günlere taşımayın hem size yazık..hem eşinize.,,, herşeyin bir vakti zamanı var...olacaksa eğer.

HAYAT TA BİR ÖLÜMÜN BİR DOĞUMUN ZAMANI BİLİNMEZ ZORLA OLDURAMAYIZ HİÇBİRŞEYİ NE VARLIĞI NE YOKLUĞU...

SEYHANCIM.. MEDİDSCİM...NİMESAYCIM...NEEVERCARE...SİZLERDE BENİM İÇİN YAZMIŞSINIZ İYİ DİLEKLERDE BULUNMUŞSUNUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

ERCELF..CİM AMELİYAT VE TÜRLERİ İLE İLGİLİ SENİN İÇİN YAZDIKLARIMLA İLGİLİ OLARAK HİSTERESKOPİ CANLI CANLI MI YAPILIYOR DİYE SORMUŞSUN TEKRAR..EVET CANIM AMELİYAT GENEL ANESTEZİ İLE UYGULANIYOR YANİ BAYGINSIN AYIK DEĞİL.

EBERİS.....OPUN YAPILMIŞ CANIM... NEKADAR GÜZEL 11 YUMURTAN TOPLANMIŞ UMARIM BUNLARDAN BİR DEN FAZLASI DÖLLENSİN...DÖLLENENLER 1 KALİTEDE GELİŞME GÖSTERSİN HAYIRLI OLSUN HAKKINDA CANIM.

ROSEENUR....HAKKIMDA YAZDIKLARIN İÇİN ALAKAN İÇİN TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...TOPİK İÇİNDE Kİ VARLIĞIMI DEĞERLENDİRMİŞSİN... VE YANSITTIĞIM KİŞİLİĞİM OLUMLU DUYGULARIM DÜŞÜNCELERİMLE BURAYA KATKILARIM OLDUĞUNU FAYDAMIN DOKUNDUĞUNU İYİ GELDİĞİMİ YAZMIŞSIN...TAKTİRİN VE BEĞENİLERİNİ OKUMAK BİLMEK BENİ AYRICA SEVİNDİRDİ...NE MUTLU BANA CEVAPLARIM VE YAZILARIMLA İYİ GELİYORSAM..
OĞLUN OLACAKMIŞ SENİN DE TOPİKTE HENÜZ HİÇ KIZI OLACAK OLAN OLMADI..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN HEM SANA HEM TÜM HAMİLE ARKADAŞLARIMIZA CANIM ÖPÜYORUM KENDİNE İYİ BAK MAVİŞEHİR'Lİ KOMŞUM:)

NİMESAY...GÜZEL FSH..IM 5.8....:)) AMA MALUM OKURSAN EĞER YAZDIKLARIMI E2 UÇUŞA GEÇMİŞ BU AY..NE TUHAFDIR Kİ BEN FSH I YÜKSEK E2 Yİ NORMAL BEKLERKEN TAM TERSİ OLDUÇÇBU HORMON İŞLERİ KARIŞIK İŞLER CANIM BİRİ DÜZELSE ÖBÜRÜ BOZULUYOR:))) AYAR ÇEKİYORUZ ŞİMDİ ONLARA BAKALIM... NE ZAMAN NORMALE DÖNECEKLER..İLAÇLARA BAŞLADIM.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.

HAYAT TA BİR ÖLÜMÜN BİR DOĞUMUN ZAMANI BİLİNMEZ ZORLA OLDURAMAYIZ HİÇBİRŞEYİ NE VARLIĞI NE YOKLUĞU...

canımmm nekadar hoşuma gitti bu söz :43::43: hiçbir şey elimizde değil sanırım en son senin msjını okuyabildim degerlerin istediğin gibi olmamış rabbim ne olur kader arkadaşımın degerleri normale dönsün rabbim sen onada anne olmayı nasip ett amiiin. sanada iyi geceler canım.

kızlar bana gelince 2güne bir kanamam devam ediyor hemde pıhtılar atarak aklım çıkacak birgün eşimle ben her defasında bebeğimiz diye ağlayıp:43::43: dra götürene kadar ömrümüzden ömür gidiyor hala riskim devam ediyor perşembeden cumartesiye kadar kanamam başlayınca hastaneye yatırdılar çok şükür kesildi orda çıkar çıkamz tekrar başladı dolup dolup boşalıyor tüp bebeklerde oluyormuş bu oof çok zor günler atlatıyorum msjları okuyamdım umarım herkez iyidir herkeze iyi geceler:54::54::54:

masallcim degerine uzuldum ama tatil yapmana sevindim arkadsim :-) o tatil oyle iyi gelecek ki....sen daha iyisini biliyorsun iste.bir ay nedir ki kac ay kac sene geciyor beklemekle...BOmBA gibi gelmeni ve bizi de ihmal etmemeni rica ediyorum...

CANIM...4 AY BİTTİ BU KULÜBE ÜYEYİM VE 4 AYDIR SADECE BU TOPİKTE HEP SİZLERLEYİM..GİRDİĞİMDEN BERİ BUGÜNE KADAR 1 BİLEMEDİM 2 GÜN GİREMEDİĞİM ZAMANLAR SADECE 2 YADA 3 KEZ OLMUŞTUR O DA ŞEHİR DIŞINDA OLMAMA DENK GELMİŞTİR iş seyahatlerim sık olur benim....ANLAYACAĞIN HİÇ İHMAL ETMEMİŞİM İMKANLARIM ELVERDİĞİNCE VE SANAL APARATLARDA SIKINTI OLMADIKÇA YAZARIM GÜZELİM YAZAMADIĞIM ZAMANLAR İHMALKARLIKTAN DEĞİL İMKANSIZLIKTAN OLUR ANCAK.SEN ARADA GELİP GİTME ASIL BEN DE BİRKAÇINIZI MERAK EDİYORUM HAFTADA BİR-İKİ GİRDİĞİNİZ ZAMAN...

Alışma ve alıştırma meselesi galiba ....biraz da hepimizin hayatları yaşam şekilleri uğraşları farklı malum..sık sık burada olduğunda bir iki gün olmayınca hemen dikkat çekiyor arada gelen biri olsan merak edilsen de o düzene alışırsın çok sorun olmaz..UMARIM BOMBA GİBİ OLURUM NİMESAYCIM İÇİME GİREBİLSEM BİR GÜZEL DÖVECEĞİM HORMONLARI KİSTİMİ AMA MALESEF..BENDE MUTLU OLMAYA ÇALIŞARAK ONLARI YOK ETME ÇABASINDAYIM.

HEP ŞUNA İNANIRIM.....EN İYİ İLAÇ..MORAL VE İNANÇ....BEN BAŞKA İLAÇ BİLMİYORUM HER DERDE DEVA OLAN..:))))))

İYİGECELER CANIM..GÖRÜŞMEK DİLEĞİMLE ÖPÜYORUM..

Yaaaa bayiliyorumm boyle detayli anlatmana hic bikmadan okuyorum :-) masalahhhh tü tü arkadasima..meslekten olsa gerek :-) :-)
Ehhh bi zor gunatlatmissin ama gecti ve gitti..simdiiiiii sirada guzel tatill var oralardan da habersiz birakma.
Ahhh bu fsh ne guzel dusmuss varsin bi daha ki ay da dusuk olsun ve tabiii digelerinin de dusmesini isterim...

canımmm nekadar hoşuma gitti bu söz :43::43: hiçbir şey elimizde değil sanırım en son senin msjını okuyabildim degerlerin istediğin gibi olmamış rabbim ne olur kader arkadaşımın degerleri normale dönsün rabbim sen onada anne olmayı nasip ett amiiin. sanada iyi geceler canım.

kızlar bana gelince 2güne bir kanamam devam ediyor hemde pıhtılar atarak aklım çıkacak birgün eşimle ben her defasında bebeğimiz diye ağlayıp:43::43: dra götürene kadar ömrümüzden ömür gidiyor hala riskim devam ediyor perşembeden cumartesiye kadar kanamam başlayınca hastaneye yatırdılar çok şükür kesildi orda çıkar çıkamz tekrar başladı dolup dolup boşalıyor tüp bebeklerde oluyormuş bu oof çok zor günler atlatıyorum msjları okuyamdım umarım herkez iyidir herkeze iyi geceler:54::54::54:

canım benim...acil şifalar seni bulsun arkadaşım...inşallah bu zor günleri atlatacaksın sağlıkla..Hamileliğinin ilk 3 ayını bu şekilde geçiren çok kişi var..lütfen sakin olmaya çalış kendine herdaim tüm şartlarını zorlayarak çokk dikkat et sen boşver mesajları falan sadece kendinle ilgilen buraya gireceğim diye zorlama kendini...ÖNCE SAĞLIĞIN VE BEBEĞİN.güzel haberlerini bekleyeceğim..

Ranacimmm gecmis olsun canim...bizi sevindirmistin sakin uzme bizi :-( kotu haberle gelme buraya..dualarimizda olacaksin.ins iyi guzel hayirli haberle gelirsin

maşallah oğluna nekadar yakışıklı çıkmış pamuk seniiii:54::nazar:
mavi sıcaklar mahvetti iyice kendine dikkat et rabbime emanetsiniz inş ne güzel kışın serin serin doğum yaparsın inş:34:
aa heista umarım doğru yazmışımdır hamileymişin çok sevindim tebrik ederim canım
ebereis canım gayet güzel yumurta sayın benimde 10adet çıkmıştı 2sağlıklı kaldı biri tutundu inş seninde bebeğin sana tutunur canım hayırlı olsun tedavin.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve pozitif bir gün diliyorum :)))

Masalcım canım,yokluğun çok çok belli oluyor alıştık çok sana, senin bizi aydınlatan yazılarına, tabii seni merak ediyoruz.

Tedavin bir ay ertelenmiş, senin bebiş büyüyünce avukat olmasın :)) sana adli tatilde izin vermiş bir ay :))

Ne kadar geç olursa olsun hayırlısı ne ise o olsun.Üzülme dememe gerek bile yok sen zaten dimdik duruyorsun bu yönünü seviyorum :)))

seni ve bütün kızları öpüyorum.... :)))

Sabahın köründe ilk ben gelmişim :)))

Bağımlılık gibi bu topik ne mutlu bize :))))

Bazen yazamasam da her sayfayı tek tek üşenmeden okuyorum :)))

san da günaydınlar arkadaşım ... nasılsın ? nasıl geçiyor günlerin ? bebişinin hareketlerini hissedebiliyorsundur artık...:nazar::emir_bebek:
mrb gayemcim dün bi daha açamadım bilgisayarı fırsatım olmadı ben iyiyim çok şükür herşey yolunda gibi.ama daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorum.sende ne gibi gelişmeler var...
günaydın kızlar...
bugün rahatsızım biraz. klima beni hasta etti öksürük ve halsizlik başladı.inşallah çok ilerlemeden geçer.öpüyorum hepinizi :54::54::54:
mavicim geçmiş olsun dikkat et kendine...

Arkadaslar Narkozdan çıktım iyiyim 11 tane yumurta toplanmış....
umarım hepside kaliteli yumurtalardır...

arkadaşalar beni rahim filmi konuusunda rahatlattınız allah razı olsun dilerim evlatlarınızı sağ salim kucagınıza alırsınız
amin ayşecim inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...

Tüm arkadaşlarıma tekrar merhaba,, mda'cığım bugün topiğe tüp bebek tedavimin bu ay için başlayamadığını dün gece İzmir'e döndüğümü bildirmiş sizlere,,merak edip soranlara sağolsun.

Dün adetimin 2.günüydü ve sabah 08.30 tan öğleden sonraya kadar hastanedeydim...Herşey ilk muayene ile başladı,,doktorum Semra Hanımın sol overde adetin 2.gününe göre büyüklüğü nedeni ile follikül olamayacağından periyodum öncesi geçen aydan çatlamamış bir yumurtamın kist oluşturduğunu söyledi.Bende ultrasondan net şekilde gördüm zaten..her ne kadar geçtiğimiz ay sol overde hiç yumurtamın oluşmadığını bildiğim ve histereskopiye ovulasyon günü sağ overde büyümemiş 2 yumurta ile girmiş olduğumu bilsem de nasıl olduysa sol overde çatlamamış bir yumurta olup ta bu yumurtanın kiste dönüşmüş olduğuna inanın çok şaşırdım...
Fakat olmuş mu olmuş orada duruyordu..yapacak birşey yok.Bugüne kadar hiçbirzaman çatlamayan bir yumurtam ve kiste dönüşmesi sözkonusu bile olmamıştı..aşılamalar aşılama araları dahil...demek ki tedavinin bu ay başlamaması gerekiyordu ki bunu da yaşamış oldum.

Muayene sırasında doktorum..dosyama E2 değeri çok yüksek çıkmaz ise kist dikkate alınmayacak diye not düşürse de ben o an tedavinin başlayamayacağını e2 nin yüksek çıkacağını düşündüm nedense..,,sonra kanım alındı vs..sonuç E2 değerim 283 çok fazla yüksekti elbette tedaviye bu şekilde başarız sonuç alınacağını bile bile doktorlarım başlama kararından vazgeçti en doğru ve gerekeni yaparak..
Bu arada FSH 'ım 5.8 çıkmış kendi başına iyi olabilir ancak beraberinde diğer hormonlarla değerlendiriliyor biliyorsunuz...
FSH 'ımın düşüklüğü e2 nin ve prolaktinimin yüksek olması nedeni ile durumu kurtarmaya yetmedi kızlar..

Şuan bu durumu düzeltebilmek adına ay sonu gelecek adet dönemime kadar prolaktin yüksekliğim için dostinex ...e2 değerimin yüksekliği için cyclo-progynova
iki fazlı hormon preparatı verildi...başladım ilaçlara yan etkileri çok fazla dayanacağım yapacak birşey yok...
Umarım faydası olur hangi gezegenden gelip yerleştiğini anlayamadığım kist hazretleri de ay sonu bünyeme veda eder...ne diyeyim
Tedaviye başlamayı beklerken bu durumla karşılaşmak beni üzdümü canımı sıktı mı elbette evet..Fakat...sıkıntım ve üzüntüm hastanede bulunduğum saatlerde sarstı beni o kadar hastaneden çıkarken yaşadığım olumsuzluğu acımı orada geride bıraktım ...eve gelir gelmez mda ya haber verdim aradı beni telefonlaşıp konuştuk konuşmamız yarım saat sürdüyse 20 dakikası kahkahalarla...esprilerle geçti... zaten herzaman konuşmalarımız en az 15-20 dakika o ayrı:)))

İstanbul..da 4 gün gezdim tozdum geldim modundayım şuan ...hiç gitmemiş böyle bir şey yaşamamış gibiyim sağolsun eşim ve kardeşi hoşlanacağım zevk alacağım nekadar yer varsa evde oturtmadılar beni ..iğnelerimi oradaki buzdolabında bıraktım bir daha getir götür olmasın diye,, gayem bilir can yelekleri onlar :)))
Bugün evimde uyandığımda ne hissettim biliyor musunuz..sanki ben hiç gitmedim istanbula..bekliyorum daha yeni gideceğim böyle birşey olmadı hiç..sanki zaten bu ay sonu yeni başlayacaktı gibi...anlayacağınız bir gün sürmedi üzüntüm hastanede yarım saat gözyaşlarımla ne varsa bırakmışım oraya... anında kendimi tamir edip yeniledim yine..:)) çünkü bu durumlar saatlerce ağlanacak...günlerce üzülecek kahrolacak sıkıntılar değil....ister maddi kayıp olsun ister beklentim gerçekleşmemiş olsun....elim ayağım tutuyor sağlıklıyım sağsalimde evime dönebildim eşimle Allah'ın emri izniyle Annemi uzun süre sonra bu durum sayesinde gidip yanına görebileceğim canım annem nasıl özledim seni...onun heyecanı var şimdi içimde bugün bana resim göndermiş onu görünce asıl duygulandım çok ..onlar iyi olsun bizler eşlerimizle iyi olalım kötü hastalık kaza olmasında varsın tüp bebek tedavisi bir ay değil aylar sonra başlasın...hiç dert değil bunlar..

Sizlerde arkadaşlarım tedavilerde sorun çıktığında başlamadan başladıktan sonra o an için ne kadar üzülseniz de planlarınız bozuldu diye öfkelenseniz de lütfen o anlık olsun büyütmeyin...üzüntünüzü sıkıntınızı kendinizle önünüzdeki günlere taşımayın hem size yazık..hem eşinize.,,, herşeyin bir vakti zamanı var...olacaksa eğer.

SEYHANCIM.. MEDİDSCİM...NİMESAYCIM...NEEVERCARE...SİZLERDE BENİM İÇİN YAZMIŞSINIZ İYİ DİLEKLERDE BULUNMUŞSUNUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

ERCELF..CİM AMELİYAT VE TÜRLERİ İLE İLGİLİ SENİN İÇİN YAZDIKLARIMLA İLGİLİ OLARAK HİSTERESKOPİ CANLI CANLI MI YAPILIYOR DİYE SORMUŞSUN TEKRAR..EVET CANIM AMELİYAT GENEL ANESTEZİ İLE UYGULANIYOR YANİ BAYGINSIN AYIK DEĞİL.

EBERİS.....OPUN YAPILMIŞ CANIM... NEKADAR GÜZEL 11 YUMURTAN TOPLANMIŞ UMARIM BUNLARDAN BİR DEN FAZLASI DÖLLENSİN...DÖLLENENLER 1 KALİTEDE GELİŞME GÖSTERSİN HAYIRLI OLSUN HAKKINDA CANIM.

ROSEENUR....HAKKIMDA YAZDIKLARIN İÇİN ALAKAN İÇİN TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...TOPİK İÇİNDE Kİ VARLIĞIMI DEĞERLENDİRMİŞSİN... VE YANSITTIĞIM KİŞİLİĞİM OLUMLU DUYGULARIM DÜŞÜNCELERİMLE BURAYA KATKILARIM OLDUĞUNU FAYDAMIN DOKUNDUĞUNU İYİ GELDİĞİMİ YAZMIŞSIN...TAKTİRİN VE BEĞENİLERİNİ OKUMAK BİLMEK BENİ AYRICA SEVİNDİRDİ...NE MUTLU BANA CEVAPLARIM VE YAZILARIMLA İYİ GELİYORSAM..
OĞLUN OLACAKMIŞ SENİN DE TOPİKTE HENÜZ HİÇ KIZI OLACAK OLAN OLMADI..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN HEM SANA HEM TÜM HAMİLE ARKADAŞLARIMIZA CANIM ÖPÜYORUM KENDİNE İYİ BAK MAVİŞEHİR'Lİ KOMŞUM:)

NİMESAY...GÜZEL FSH..IM 5.8....:)) AMA MALUM OKURSAN EĞER YAZDIKLARIMI E2 UÇUŞA GEÇMİŞ BU AY..NE TUHAFDIR Kİ BEN FSH I YÜKSEK E2 Yİ NORMAL BEKLERKEN TAM TERSİ OLDUÇÇBU HORMON İŞLERİ KARIŞIK İŞLER CANIM BİRİ DÜZELSE ÖBÜRÜ BOZULUYOR:))) AYAR ÇEKİYORUZ ŞİMDİ ONLARA BAKALIM... NE ZAMAN NORMALE DÖNECEKLER..İLAÇLARA BAŞLADIM.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.

masalcım canım yazdıklarını tek tek okudum ve sadece kısmet diyorum.herşey kısmet.hayatta hiçbir şeyin olduğu gibi bu tedavininde vaktiyle saatiyle bir dakika bile oynuyamıyorsun.ilk aşılamadan sonra bende de kist kalmıştı ve zorunlu olarak bir ay beklemiştim o zamanlar ne ağır gelmişti ne zor gelmişti ama kader beni belkide bu kadar sabırsız davrandığım için ikinci aşılama sürecimdebayağı bir zorladı.aşılamam adetin 24.gününe kadar uzadı ve sonuç koskoca bir sıfırdı.son aşılamayıda biliyorsun zaten ben kesin bir ay daha erteleyeceğim diye gittiğim muayeneden sonra elimde iğnelerle girdim eve ve hatta o gün başladım.geriside inanılmaz bir hızla geldi.eminimki vakti saati gelince sende bişeyleri son sürat yaşayacaksın.ama önemli olan bu zamanı sabırla beklemek.bu imtihandan alknının akıyla çıkabilmek.daha öncede dediğim gibi umarım Allah bunu unutturacak başka dertler vermez hayattaki yaşayıp yaşayacağın en büyük sorunun bu olur

Canım dilerim rabbim artık üzmez seni bu konuda artık sınamaz.. önümüzdeki ay inşallah herşey yolunda giderde hamile kalırsın sonrasıda sağlıklı doğum sonrası sağlı hayırlı bi evlat dünyaya getirirsin inşallah...rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak biz kulların elinde değil ancak dua ile isteyebiliriz. Ve bil ki her namazımda allahtan önce siz arkadaşlarım için sonra kendim için hayırlı evlat istiyorum kabul eder inşallah..

gayem,superisi,mda teşekkür ederim kızlar.sabahtan daha iyiyim ama her yerim ağrıyor,antalyadan bu sene nefret ettik bebeğim şanslıki kışın doğacak yoksa hiç çekilmez yağmur yağsın diye dua ediyoruz hergün:16:yarında düzelmezsem artık doktora gideceğim...öpüyorum :54::54::54:

canım ben de bir Antalyalı olarak yağmuru dört gözle bekleyenlerden biriyim ; ama Eylül sonuna kadar yağmayacağını söylüyorlar üzgünüm :( ama şu iki gündür nem hissedilir derecede az da olsa düştü şükürler olsun ki... umarım en kısa sürede normale dönersin .. tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim ,,yelizcim.Dediğin gibi her şer de bir hayır var olması gerekenleri yaşıyoruz.Dileklerin için saol güzelim.Oğluşunla sağlıkla kal..:)

Mavi..cim teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun sanırım rahatsızlanmışsın biran evvel sağlığına kavuşmanı diliyorum kendine ve oğluna dikkat et canım.

Sardunya'cım..Saol arkadaşım desteğin için..25 gün sonra tekrar istanbuldayım bakalım sardunyacım bu kez kısmet olursa şayet başlarız ay sonu ....bebeğin vakti var demek ki..böyle bir engel çıktı olmaması için.hayırlısı canım peşpeşe başlamak dileğiyle kendine iyi bak öpüyorum çok.

Gayecim...galiba hergün burada olmam beklentisi yüksek bu yüzden .. NE MUTLU BANA VE SİZLER DE İYİ Kİ VARSINIZ:)) Sanırım pazartesi yazmıştım en son ...bu gün çarşamba sadece dün yazamamamın nedeni öğleden sonraya kadar hastanede olmamdı..sonrasında zaten sonuçları alınca son nişantaşı turumu atıp alışveriş yapıp eve gelip bavullarımı toparladım ve gece de kuş olup uçtum geldim:))) bugün işe gittim güzelim ancak fırsat bulabildim.Fakat sağolsun canım arkadaşım mda...benimle ilgili durumu bugün sizlere aktarmış zaten bilginiz olmuş.dediğin gibi hazır tedaviye başlayamamışken birkaç gün de olsa artık hem yoğun iş hem bebek tedavileri sonrası bu yılın üzerimdeki aşırı yorgunluğunu atmak derdindeyim..şu sıralar o tatil planını yapmaya çalışıyorum sanırım haftaya ailemin yanına bodruma yazlığa kaçamak yapacağım bakalım..ince düşüncen merakın ve sevgin için teşekkür ederim gayecim..sende iyiki varsın..

superim...merak etmişsin saol canım ilgin için..dün yazamadım evet..hastanedeydim sonrası toparlanıp daha önce eşime dönüş için aldığımız uçakta bana da bilet bulup evime dönme telaşı ile geçti gece geç saatte izmir'e geldim..bugün çalıştım işyerimdeydim..şuan ancak yazabiliyorum.mda ile sürekli kontakta olduğumuz için ben yazamadığımda ya da o yazamadığında zaten birbirimizden haberimiz olacaktır,,gerektiğinde yazıyor buraya sağolsun sizlerde merak edersiniz diye,,bugün de yazmış
kısmetimde henüz vakit var demek ki o vakti kovalayacağız artık yeni ay yeni şans süre başladı bile....:)))

masalcım , her şeyde vardır bir hayır.. 1ay önce 1 ay sonra olması önemli değil biz bu yola baş koyup tedavi kararı almamız önemli olan... inanıyorum ki yakındır hepimiz emeklerimizin karşılığı bebişlerimize kavuşacağız, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp o mis kokularını doyasıya içimize çektiğimizde bu bekletmelerinin hesaplarını sorarız onlara :))
İstanbul gibi bire yrede kafayı dağıtmayacaksın da nerde dağıtacaksın :)) daha önce İstanbul'da yaşamış biri ve şimdide özlemini çeken biri olarak söylüyorum bunu :) önce İstanbulda alışveriş ve gezip kafayı dağıtmanın üzerine Bodrum' gididp anneciğinle özlemini gidecerecek olman çok güzel.. tedavi öncesi doping olacaktır.. deniz-kum-güneş ve eğlence dörtlüsünüde eklersem bunun üzerine ultra doping olacağı kesin :)) doyasıya tadını çıkart bu tatilinin arkadaşım.. çok öptüm

nimeysacım teşekkürler arkadaşım hatırlayıp benimde hatrımı sorduğun için... iyiyim canım aynen devam değişiklik yok... sen nasılsın? neler yapıyorsun ?

umarım en kısa sürede her şey normale döner senin ve bebişinin daha iyi haberlerinizi alırız... sen olumlu ols ki bebişin de bunu hissedip annesine daha sıkı sıkıya tutunsun canım... bol bol istirahat edip sadece güzelliklere odaklan... gör bak endişe vren günler geride kalcak. dualarımız sizinle...

Son düzenleme:
herkese günaydınlar....
2 gündür sayfayı takip edemedim kızlar kime ne oldu henüz haberim yok inş hepiniz iyisinizdir :54:
dün şükür aşılamam yapıldı ilk defa aşılama sonrası şiddetli sancı çektim nedenini anlayamadım ama şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi sağlıkla mutlulukla kalın :16::16::16:

Back
X