Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)

hoşgeldiniz arkadaşlar ... sizlerlede bir kaç gündür denk gelemiyorduk.. sizleri görmek güzel kızlar ..
Mdacım yine her zamanki gibi yoğunluk yaşıyormuşsun canım ... Allah kolaylıklar versin sana canım ... yıllık izinde inşallah tedavindeki güzel gelişmeler eşliğinde yorgunluklarının acısını çıkartırsın .. ama eşinle bu yoğunluğunun arasındaki romantik kaçamağınıza imrenmedim değilim valla: nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

Gayemmm nasilsin canim?umarim cok cok iyisindir.
Ben iyiyim yani fena sayilmam.bu gunlerde gerginligim uzerimde..son bir haftam ins tupe baslayacagiz nedeni saniyorum bu..
Sen neler yapiyorsun nasil geciyor gunler

masalcım tedaviye başlamak için gittiğimizde yani adetimin 2. günü kist boşaltıldı. dr.umun söylediğine göre yumurta toplama işlemi gibi bişeymiş. 10 dk.lık bi işlem. uyutularak yapıldı. ertesi gün de hemen ilaçlara başladık

Elyasa.. Cok tesekkur ederim canim cevabın icin simdi anlattiklarin aklimda netlesti.. Bundan sonraki yolda sayet kistim yok olmazsa en azindan yapilacak islemi ogrenmis oldum.

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar herkese ınsallah herkes ıyıdır optum hepınızı kızlar

kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)

Yeni buzdolabi olmus artik o :-) bi daha bozulmaz ins cok zor olmali :-) kasik agrilarin ins tutunma agrisidir canim.lutfen dikkat et kendine.azicikk kalmis ne guzel.tam test tarihin ne zman peki?

Gözün aydın buzdolabın gelmiş. Az kalmış sonuca.Kasık ağrılarını hiç dert etme.Hatta aniden girip çıkması iyiye işaret bence. İdrar renginde koyulaşma varmı hiç dikkat ettinmi.Benim ikisinde de olmuştu.Bu hamilelikte en büyük ipucunu o verdi zaten. Dediğin gibi hayır olsun inşallah.Merakla bekliyorum sonucunu.

buzdolabın gelmiş hoşgelmiş :)) evde olmazsa olmazlarda ilk sırada buzdolabı :))

inşallah kasık ağrın mutlu sonla biter emeklerin umutların boşa çıkmaz inşallah :)))

canım ya ben hep perşembe akşamı okuyordum cuma gecesi olsun diye. Dün misafir vardı. Unutmuşum. özür dilerim. şimdi anneme söyledim öğleye kadar okurum dedi. Bilgin olsun. Aslında müsait bir arkadaşımız var ise okuyabilecek iyi olurdu. Annem yavaş okur biraz iki taneye baya zorlanacak.benim hatam yaaaaa.

canım ben işteyim okuyamam bi tane sabah okumuştum bi tane eksik kaldı

canım 3-4 gündür çok yugunuz sanırım 2 gün daha sürecek izin öncesi bitirmem gereken işler var malesef dünde kocacgımla bohçamızı aldık kaçtık , yeşilliklere gittik kafamızı dinledik geldiik[/QUOTE]

MDA,
Canım izin önce bitir bütün işlerini ki izinde kafan rahat olsun.
Eşinle güzel vakit geçir at kafanda ki tüm sorunları soruları inan ki tatil çok iyi geliyor...

Son düzenleme:
Hepinizin cuma" sı hayirli huzurlu gecsin calisanlara ayrica kolayliklar diliyorum ....
Sanirim pazartesi gidiyorum bir aksilik cikmazsa..haberlesiriz zaten.eberis icin ustlendigim sorumlulugumu yerine getirdigimde de yine mutlaka zamaninda ayse ye ve topige bilgi veririm...

Hestia..... Gecen zamanin sana bebeginin saglikla seninle kalmasi yonunde akacagini temenni ediyorum... Olumlu dusuncelerini kaybetme arkadasim... Herseyin hayirlisi olsun.

Hepinizi opuyorum ayri ayri... Saglikla mutlu kalin.

günaydın hatunlar ne güzel bu sabah herkse burda uzun zamandır toplanmamıştık böyle..hepinize hayırlı cumalar olsun :16:

Hepinizin cuma" sı hayirli huzurlu gecsin calisanlara ayrica kolayliklar diliyorum ....
Sanirim pazartesi gidiyorum bir aksilik cikmazsa..haberlesiriz zaten.eberis icin ustlendigim sorumlulugumu yerine getirdigimde de yine mutlaka zamaninda ayse ye ve topige bilgi veririm...

Hestia..... Gecen zamanin sana bebeginin saglikla seninle kalmasi yonunde akacagini temenni ediyorum... Olumlu dusuncelerini kaybetme arkadasim... Herseyin hayirlisi olsun.

Hepinizi opuyorum ayri ayri... Saglikla mutlu kalin.

İyi yolculukar canım,Rahat huzurlu anne şefkati olan bir tatil diliyorum sana...Her şeyi unut annenin yanında şımar tekrar çocuk ol :)))

Medids, Gayem,Nimesay,Masal

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.Bebeğimin yaşayacak ömrü varsa olacaktır mutlaka.Allaha teslim ettim kendimi, yaşadığım herşeyin bir sebebi var. Kaybedersek de, bizimle kalırsada vardır bir hayır diyorum.İçim rahat. Ben artık sizlerin hamilelik haberlerini okumak istiyorum burdan. Hamiş haberleri artsın daha çok sevinelim...

ayse035 merhaba,
diğer arkadaşlar az çok bilirler beni ama seninle ilk kez yazışıyorum sanırım.
yeni hafta için dua listesine beni de ekleyebilirsin cnm.
kim için okunacaksa ben de başlayabilirim.

canım hoşgeldin yoktun uzun zamandır en son durumun ne merak ettim seni..

herkese hayırlı cumalar
allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

masalcım tatile gidiyorsun herhalde..güle güle git cnm çok eğlen ve dinlen..
mavi sularda her şeyi sıfırla..2 kulaç da benim için at:))

Saol canim,, gel senide gotureyim bodruma tek basima arabama atlayip yola dusecegim arkadas ariyorummm:))))

aaa ne kadar cazip bir teklif bu :)) benden de süper yol arkadaşı olur hiç durmadan konuşurum :)) ikizler burcuyum ne de olsa :))

ama daha pazartesi iş başı yaptım maalesef :(( bu yazı kapattım ben anlayacağın anca pazar günler ara kaçamaklar yapabilirim :))

çok teşekkür ederim canım sana iyi yolculuklar dilerim tekrar dikkatli kullan :)) arada gel ama özleriz :)))

herkese hayırlı cumalar
allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

masalcım tatile gidiyorsun herhalde..güle güle git cnm çok eğlen ve dinlen..
mavi sularda her şeyi sıfırla..2 kulaç da benim için at:))

saol canım..tamam inşallah ilk kulaç kendime ikincisi seni içimden geçirerek senin için:)) sende kendine dolayısı ile bebeğine dikkat et öpüyorum

Back
X