Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayse035 merhaba,
diğer arkadaşlar az çok bilirler beni ama seninle ilk kez yazışıyorum sanırım.
yeni hafta için dua listesine beni de ekleyebilirsin cnm.
kim için okunacaksa ben de başlayabilirim.

merhaba canım evet ilk defa yazışıyoruz olur seve seve eklerim ekledikten sonra listeye bakıp kaç tane okuyacağını görebilirsin canım bi de okuduğun zaman özel mesajla haber verirsen bana çok sevinirim

kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)

Ooo hadi gözün aydın cnmm .:) İnsan kaybedip bulunca daha bi kıymetli gelmiştir şimdi buzdolabın :) İnş. kasık ağrıların bebiktendir. Hayra yoralım hayır olsunn. Çok az kaldı sonucu öğrenmenee hadi güzel haberlerle gelde coştur bizi :)

Adet düzenim yine bozuldu.anlatmıştım size 11 aylık evliyim ve evliliğimin 4. Ayında adetlerim düzene girsin diye dr.diana35 verdi 6ay kullandım geçen ay bitti ve ayın 4 ünde adet oldum ve daha olmadım ilaç kullanırken 26 günde bir oluyordum şimdi 32.günümdeyim bebek yok bunu biliyorum çünkü geçen cuma rahatsızlanıp dr.a gittiğimde gebelik testi yapılmıştı.. Moralim çok bozuldu yaa.6 ay kullandığım ilacın etkisi bumuydu

Valla cnm ben o doğum kontrol hapını evlenmeden önce 6 ay evlendikten sonra 3 yıl kullandım.Toplam 3 buçuk yıldan sonra ilacı bıraktım ilk ay bile düzene girmedi :)) Bari 1 kez olsaydı iyiydi :) Bendede polikistik overin hiç bir belirtisi yok. Bendeki tek etkisi adet düzensizliği. Benimde kurtarıcım söktürü ilaç . Dr d.kontol hapındansa söktürücü kullan en azından etkisi daha az dedi . istediğim tarihte getiriyorum adeti:) İyi tarafından düşünelim her türlü tatil,gezi ve adet olmak istemediğin durumda gelmiyo işte. Bu yaşıma kadar ramazanda adet görmüşlüğümde pek yoktur. :)İpler benim elimdee :)

merhaba canım evet ilk defa yazışıyoruz olur seve seve eklerim ekledikten sonra listeye bakıp kaç tane okuyacağını görebilirsin canım bi de okuduğun zaman özel mesajla haber verirsen bana çok sevinirim

tamam canım, ok teşekkürler:)

Ooo hadi gözün aydın cnmm .:) İnsan kaybedip bulunca daha bi kıymetli gelmiştir şimdi buzdolabın :) İnş. kasık ağrıların bebiktendir. Hayra yoralım hayır olsunn. Çok az kaldı sonucu öğrenmenee hadi güzel haberlerle gelde coştur bizi :)

Valla cnm ben o doğum kontrol hapını evlenmeden önce 6 ay evlendikten sonra 3 yıl kullandım.Toplam 3 buçuk yıldan sonra ilacı bıraktım ilk ay bile düzene girmedi :)) Bari 1 kez olsaydı iyiydi :) Bendede polikistik overin hiç bir belirtisi yok. Bendeki tek etkisi adet düzensizliği. Benimde kurtarıcım söktürü ilaç . Dr d.kontol hapındansa söktürücü kullan en azından etkisi daha az dedi . istediğim tarihte getiriyorum adeti:) İyi tarafından düşünelim her türlü tatil,gezi ve adet olmak istemediğin durumda gelmiyo işte. Bu yaşıma kadar ramazanda adet görmüşlüğümde pek yoktur. :)İpler benim elimdee :)

canım aynen benim de bu ilk ayım ve düzene girmedi yani.. adet söktürücü kullanmıştım onu kullanmaya başladıktan on gün sonra geliyodu ya ben aşırı stresliyim canım ya biraz ağrı var kasıklarda ama inş. olurum ya

=======yeni yasini şerif listemiz =========

== ayse035 =3 tane okuyacam
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak

arkadaşlar yeni listemiz bu hayırlı olsun .. inşallah önümüzdeki hafta daha da çoğalırız. eberis arkadaşımız için okuyoruz
ALLAH kabul etsin inşallah
(arkadaşlar okuyunca lütfen bana özel mesajla bildirin)

evet fazla düşünmemek lazım ama dr bu ay düzenli adet göreyim diye progestan vermişti kullandım ama yine düzenli gelmedi gerçi 35.güne kadar normal diyo dr. şu an 32. günümdeyim inş.olurum

ayşecim içini ferah tut
ben hayatımın hiç bir döneminde 30 lu günlerde adet olmadım. benim rutinim 45 gün. en erken 40 günde bir gelirdi o da yılda bir defa:)) pko da yoktu. sadece yumurta gelişimini geç tamamladığı için adet döngüsü uzuyordu. oyle olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldım canım. kafana takmana gerek yok. ayrıca 35 güne kadar çok normal. biliyosun ki bu durumlarda stres bir çok şeyi olumsuz etkiliyor. sen bekledikçe o gecikiyor. unut sen onu önemseme:)

ayşecim içini ferah tut
ben hayatımın hiç bir döneminde 30 lu günlerde adet olmadım. Benim rutinim 45 gün. En erken 40 günde bir gelirdi o da yılda bir defa:)) pko da yoktu. Sadece yumurta gelişimini geç tamamladığı için adet döngüsü uzuyordu. Oyle olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldım canım. Kafana takmana gerek yok. Ayrıca 35 güne kadar çok normal. Biliyosun ki bu durumlarda stres bir çok şeyi olumsuz etkiliyor. Sen bekledikçe o gecikiyor. Unut sen onu önemseme:)

ya rabbim tüm arkadaşlarla birlikte banada evlat nasip eder inşallah ..aklıma takıyorum arkadaşım çünkü evlendğimizden bu yana çocuk istiyoruz ve 6ay ilaçla korundum sonuç yine düzelmedi

adet olunca dr a gidicem ve oda muhtemelen ilaç verecek..vereceği ilaçlarla soğan suyunu içmek zararlı olurmu

arkadaşım ilaç kullanmadan sadece soğan suyu içmişti oda kadınlar kulübünden öğrenip uyguladı.çok detaylı bilgim yok ilaçla kullanılırmı bilmiyorum açıkcası.sen yine doktorunla görüş belki değişik daha etkili ilaç verebilir...

evet fazla düşünmemek lazım ama dr bu ay düzenli adet göreyim diye progestan vermişti kullandım ama yine düzenli gelmedi gerçi 35.güne kadar normal diyo dr. şu an 32. günümdeyim inş.olurum

ben hamile kalmadan son aylarda mens düzensizliği yaşadım 40 gün olmuyordum kist falanda yoktu,stresmiy di bilmiyorum,çünkü çalıştığım yer çok stresliydi akşama kadar hastalarla uğraşıyordum gece nöbetlerim sıklaşmıştı uykusuz perişan aylar geçiriyordum.laparoskopi oldum ocakta, 3 ay düzelmişti 28.gün mens oluyordum.bakalım doğumdan sonra devam edecekmi allah bilir...inşallah mens olursun çünkü insanı sıkıntıya sokuyor...

=========YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacam
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okuyacak

arkadaşlar bu hafta eberiss için okuyoruz.yeniden şimdi düzenledim önümüzdeki cumaya kadar liste bu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

ben hamile kalmadan son aylarda mens düzensizliği yaşadım 40 gün olmuyordum kist falanda yoktu,stresmiy di bilmiyorum,çünkü çalıştığım yer çok stresliydi akşama kadar hastalarla uğraşıyordum gece nöbetlerim sıklaşmıştı uykusuz perişan aylar geçiriyordum.laparoskopi oldum ocakta, 3 ay düzelmişti 28.gün mens oluyordum.bakalım doğumdan sonra devam edecekmi allah bilir...inşallah mens olursun çünkü insanı sıkıntıya sokuyor...

evet canım sıkıntıya düşüyor insan ister istemez. Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum hafta sonu bol bol kocişlerle vakit geçirin,gezin eğlenin inşallah..öpüyorum hepinizi :16:

kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum hafta sonu bol bol kocişlerle vakit geçirin,gezin eğlenin inşallah..öpüyorum hepinizi :16:

canım biz gezemicez ya hafta sonuda çalışmak zorunda kaldık işler yoğun canım..iyi dileklerin için çok sağol bende çok çok öptüm

Iftara ne kaldı şunun şurasında ve biz daha işteyiz birazdan çıkıcaz ama burdan eve yolumuz yarım saati geçiyor ve hazırda yemekte yok kuru fasulye ıslatmıştım yetirşir inşallah

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

Melekcimm asilaman simdidrn hayirli olsun..haftayada sana yapiliyor sanirim yasinlerimiz allah dualrimizi geri cevirmesin..sen icini ferah tut :-)

canim guzel dileklerin icin tesekkurler insaalh gezeriz tozariz :-) kafamizdaki olumsuzluklari atariz...sanada guzel haftasonu olur ins....

Melekcimm asilaman simdidrn hayirli olsun..haftayada sana yapiliyor sanirim yasinlerimiz allah dualrimizi geri cevirmesin..sen icini ferah tut :-)

sağol canım benim bilmiyorum çok umutsuzum genede her gecenin bi sabahı var deyip kendimi avutuyorum ...rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah ...

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... Canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

allah bu güzel cuma gününde dualarımızı kabul eder inşallah canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın

ayşecim sağol canım inşallah sonu dediğin gibi olur arkadaşım rabbim bizimde duysun sesimizi inşallah :16:

Back
X