Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

melekcım yumurta adetının az olması onemlı degıl aksıne cok olsaydı ıptal edılebılırdı doktorun dogru demıs 1 yumurta bebısının gelmesıne yeter canım moralını bozma Rabbım sonunu guzel kılsın ınsallah

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

melekcim şimdiden aşılaman hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın..yumurtanın sayısı önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun önemli olan bu unutma..dualarımız seninle..

canim guzel dileklerin icin tesekkurler insaalh gezeriz tozariz :-) kafamizdaki olumsuzluklari atariz...sanada guzel haftasonu olur ins....

sağol tatlım inşallah gezip tozarsınız hafta başı görüşürüz :54:

kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum hafta sonu bol bol kocişlerle vakit geçirin,gezin eğlenin inşallah..öpüyorum hepinizi :16:
oy kuzum nerde benim esim pazarları calısıyor malesef hafta ıcı ızınlı haftasonu o kadar cok sıkılıyorumkı hele boyle bır donemde mesaısıde gece 1 den once bıtmıyor ev kalabalık of kı of
mlekcım mesajını aldım canım yarın ilk işim olacak sanada kolaylık versın rabbım hayırlısı olsun

Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...

hestiacım inşallah bir an önce her şey yoluna girer ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin.bu korkuyu çok iyi biliyorum ama inan bende bu dönemlerimde eğer kısmet olmayacaksa şimdi düşsün Allahım diye dua ettiğimi hatırlıyorum.çünkü gün geçtikçe daha çok bağlanıyorsun.şimdi bile daha hareketlerini hissetmiyorum eğer bişey olacaksa eninde sonunda ben onu hissetmeden olsun diyorum.Allah hiç kimsenin sevincini yarım bırakmasın...

melek üzülme yumurtam tek diye ben ilkinde 3 ikincisinde 4 yumurtayla girdim aşılamaya tutmamıştı ama üçüncüde tek yuymurtaydı ve tutundu bebeğim bana.inşallah senin içinde hayırlısı olsun...

herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...

Gayemmm nasilsin canim?umarim cok cok iyisindir.
Ben iyiyim yani fena sayilmam.bu gunlerde gerginligim uzerimde..son bir haftam ins tupe baslayacagiz nedeni saniyorum bu..
Sen neler yapiyorsun nasil geciyor gunler

merhaba Nimeysacım ... teşekkürler sen nasılsın ? ama şu gerginliğii üzerinden atsan daha iyi olur senin ..bak ne güzel tedavi öncesi stressini atmak için tatile çıktın gerekli motivasyonu toplamışken tedaviye yakınlaşmışken olumsuz her şeyden sıyrıl canım .. söylemsi kolay uygulamsı zor ama yapılması gereken tek şey bu ... bizim en iyi ilacımız moral... geçmişteki deneyilerinin üzerine sünger çekip her şeyi unutup yeni bir sayfa açıyorsun ... ve burada sayfa sadece positiveliklere yer olsun ... güzelliklere odaklan canım.. inan işe yarıyor.. inşallah bu sefer her şey yolunda gider o özlem duydğun meleğinin haberlerini alırız hayırlısıyla... çok öpüyorum ..

Medids, Gayem,Nimesay,Masal

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.Bebeğimin yaşayacak ömrü varsa olacaktır mutlaka.Allaha teslim ettim kendimi, yaşadığım herşeyin bir sebebi var. Kaybedersek de, bizimle kalırsada vardır bir hayır diyorum.İçim rahat. Ben artık sizlerin hamilelik haberlerini okumak istiyorum burdan. Hamiş haberleri artsın daha çok sevinelim...

sen bu dönemde de güzelliklere odaklan canım.. bak görürüsün bu günlerde hayırlısıyla geçecek anı olarak kalacak... inşallah canım hayırlısıyla bizimkilerinde vakti zamanları yakında gelirde bizler de o güzelim duyguyu tadarız inşallah..

evet canım bizde tam böyle bişey istiyormuşuz serinlik ,sessizlik, doga bambaşkaydı.Gelin sizlerle de gidelim.

inşallah bir gün topicteki tüm arkadaşlarla toplanıp eşler ve çoluk çocuklarla toplanıp tanışmak nasip olur ... :))

doğru söylüyosun cnm iş bulmakta zor gerçekten..uzaktada olmak zor inşallah en kısa zamanda herşy yoluna girer sizde başlarsınız yeni tedaviye hayırlısıyla..ben iyiyim canım 3.tedavi için adet olmayı bekliyorum işte 11inde günü ama gününde gelirmi bilmem..bakalım 3.de olcakmı yoksa banada tüp yollarımı gözükecek..

superim her şeyin hayırlsı neyse o olsun canım .. umarım tüpe gerek kalmadan hayırlısıyla son aşılamanda bebeğin gelecektir..

Adet düzenim yine bozuldu.anlatmıştım size 11 aylık evliyim ve evliliğimin 4. Ayında adetlerim düzene girsin diye dr.diana35 verdi 6ay kullandım geçen ay bitti ve ayın 4 ünde adet oldum ve daha olmadım ilaç kullanırken 26 günde bir oluyordum şimdi 32.günümdeyim bebek yok bunu biliyorum çünkü geçen cuma rahatsızlanıp dr.a gittiğimde gebelik testi yapılmıştı.. Moralim çok bozuldu yaa.6 ay kullandığım ilacın etkisi bumuydu

canımcım stress yapıp gelmesini beklediğinden gelmiyordur.. az rahat bırak kendini kendiliğinden gelir..

şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım ..hepimiz tek yumurta ve spermden dünyaya gelmedik mi? bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa her şekilde hayırlısıyla gelecektir.. şansın bol olsun canım..

herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...

mcancım,,, tebrik ederim canım benim .. okurken gözlerim doldu ve halende buğulanma devam ediyor... Alah'ım önce sağlıkla sağ salim kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. topicin ilk prensesi ve bizlerinde ilk gözağrısı olacak canım...:nazar::nazar: Allah szileri nazarlar korusun...

mcancım,,, tebrik ederim canım benim .. okurken gözlerim doldu ve halende buğulanma devam ediyor... Alah'ım önce sağlıkla sağ salim kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. topicin ilk prensesi ve bizlerinde ilk gözağrısı olacak canım...:nazar::nazar: Allah szileri nazarlar korusun...

çok teşekkür ederim gayem.inan bende dünden beri çok karışığım. zaten benim için çok önemli bir muayeneydi dün çünkü ilk haftalardaki sorunlarımın bebeğe zarar verip vermediği netleşecekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir şey. bide üstüne bu haberi alınca bayağı rahatladım.umarım herkes sağ sağlim bebeğine kavuşur.ve tüm kalbimle diliyorum ki sizlerde en kısa zamanda bana eşlik tetmeye başlarsınız...

çok teşekkür ederim gayem.inan bende dünden beri çok karışığım. zaten benim için çok önemli bir muayeneydi dün çünkü ilk haftalardaki sorunlarımın bebeğe zarar verip vermediği netleşecekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir şey. bide üstüne bu haberi alınca bayağı rahatladım.umarım herkes sağ sağlim bebeğine kavuşur.ve tüm kalbimle diliyorum ki sizlerde en kısa zamanda bana eşlik tetmeye başlarsınız...

her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim canım .. umarım bundan sonrasında da pürüzsüz bir şekilde minik prensesinle yol alırsınız... geçen gün forumlarda gezinirken senin yazına denk gelmiştim .. artık orada yazdığın kız isimlerinden birini kızına verirsin herhalde ...
Allah razı olsun arkadaşım inşallah yakın zamanda bizlerde görürüz bu günler...

Ayy çok güzel bir haber buuuu.Topiğin ilk prensesi geliyor.Ne güzel bir duygu bu.Hamile olduğun haberini aldık, şimdi cinsiyetini öğrendik.İnşallah sağlıklı doğum haberlerini de alıcaz burdan ve hep birlikte kutlayacağız Allahın izniyle.Bir birimizi hiç görmedik belki ama bu güzel haberler beni çok mutlu ediyor gerçekten.Sanki yıllardır tanıyormuş gibi sevinip mutlu oluyorum.Prensesimize çok iyi bak.

canım çok sevindim allahım bıdıgın demek kızmış hemde bizim ilk kızımız mcancım kolla kendini bu topicte çok erkek var .
aman bugün bayram olsun :12:

inşallah bir gün topicteki tüm arkadaşlarla toplanıp eşler ve çoluk çocuklarla toplanıp tanışmak nasip olur ... :))

..

inşallah tatlım bir ara izmirde buluşacaktık ama nasip olmadı herkes tedavide oldugu için denk gelmek imkansız oldu kısmet

inşallah tatlım bir ara izmirde buluşacaktık ama nasip olmadı herkes tedavide oldugu için denk gelmek imkansız oldu kısmet

inşallah canım tedavilerimizi tamamlayıp mutlu sona kavuştuğumuzda nasipse artık...
bu arada sen bugün izinli olman gerekiyordu ; sanırım izin öncesi bugünde çalışıyorsun :( az kaldı canım sık dişini.. kolaylıklar seninle olsun canım...

inşallah canım tedavilerimizi tamamlayıp mutlu sona kavuştuğumuzda nasipse artık...
bu arada sen bugün izinli olman gerekiyordu ; sanırım izin öncesi bugünde çalışıyorsun :( az kaldı canım sık dişini.. kolaylıklar seninle olsun canım...

umarım tatlım ,
ben Çarşamba ve pazar izinliyim malesefki cumartesi çalışıyorum :19: haftaya bugün gece yola çıkıyoruz bakalım bize ne diyecek doktor benimde bugün adetim başlayacak gibi agrım sızım var azıcık

tebrik ederim mcancim ne guzel kizin oluyomus allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah..topigin ilk prensesi hayirli olsun..herseyin yolunda gitmesine sevindim..

umarım tatlım ,
ben Çarşamba ve pazar izinliyim malesefki cumartesi çalışıyorum :19: haftaya bugün gece yola çıkıyoruz bakalım bize ne diyecek doktor benimde bugün adetim başlayacak gibi agrım sızım var azıcık

aklımda nedense cumartesi kalmış arkadaşım ...:)
umarım gönlünce olur her şey sorunsuz , pürüzsüz bir şekilde ilerler tedavi sürecin .. güzel haberlerle dönüş yaparsın bize artık..

aklımda nedense cumartesi kalmış arkadaşım ...:)
umarım gönlünce olur her şey sorunsuz , pürüzsüz bir şekilde ilerler tedavi sürecin .. güzel haberlerle dönüş yaparsın bize artık..

bazen iznim aralarda kayabiliyor ondandır kuzucum.
umarım bu sefer herşey güzel olur gayem zaten şimdi adetim 1 hafta gibi geçmiş olacagından tedaviye başlayamayacagız . Başka türlü izin alamadım işler sıkışık diye bakalım çizecegimiz yol ne olacak

Back
X