Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artıkcumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
![]()
canım biz gezemicez ya hafta sonuda çalışmak zorunda kaldık işler yoğun canım..iyi dileklerin için çok sağol bende çok çok öptüm
bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artıkcumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
![]()
canim guzel dileklerin icin tesekkurler insaalh gezeriz tozarizkafamizdaki olumsuzluklari atariz...sanada guzel haftasonu olur ins....
oy kuzum nerde benim esim pazarları calısıyor malesef hafta ıcı ızınlı haftasonu o kadar cok sıkılıyorumkı hele boyle bır donemde mesaısıde gece 1 den once bıtmıyor ev kalabalık of kı ofkızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum hafta sonu bol bol kocişlerle vakit geçirin,gezin eğlenin inşallah..öpüyorum hepinizi![]()
mlekcım mesajını aldım canım yarın ilk işim olacak sanada kolaylık versın rabbım hayırlısı olsunbugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artıkcumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
![]()
Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...
![]()
Gayemmm nasilsin canim?umarim cok cok iyisindir.
Ben iyiyim yani fena sayilmam.bu gunlerde gerginligim uzerimde..son bir haftam ins tupe baslayacagiz nedeni saniyorum bu..
Sen neler yapiyorsun nasil geciyor gunler
Medids, Gayem,Nimesay,Masal
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.Bebeğimin yaşayacak ömrü varsa olacaktır mutlaka.Allaha teslim ettim kendimi, yaşadığım herşeyin bir sebebi var. Kaybedersek de, bizimle kalırsada vardır bir hayır diyorum.İçim rahat. Ben artık sizlerin hamilelik haberlerini okumak istiyorum burdan. Hamiş haberleri artsın daha çok sevinelim...
evet canım bizde tam böyle bişey istiyormuşuz serinlik ,sessizlik, doga bambaşkaydı.Gelin sizlerle de gidelim.
doğru söylüyosun cnm iş bulmakta zor gerçekten..uzaktada olmak zor inşallah en kısa zamanda herşy yoluna girer sizde başlarsınız yeni tedaviye hayırlısıyla..ben iyiyim canım 3.tedavi için adet olmayı bekliyorum işte 11inde günü ama gününde gelirmi bilmem..bakalım 3.de olcakmı yoksa banada tüp yollarımı gözükecek..
Adet düzenim yine bozuldu.anlatmıştım size 11 aylık evliyim ve evliliğimin 4. Ayında adetlerim düzene girsin diye dr.diana35 verdi 6ay kullandım geçen ay bitti ve ayın 4 ünde adet oldum ve daha olmadım ilaç kullanırken 26 günde bir oluyordum şimdi 32.günümdeyim bebek yok bunu biliyorum çünkü geçen cuma rahatsızlanıp dr.a gittiğimde gebelik testi yapılmıştı.. Moralim çok bozuldu yaa.6 ay kullandığım ilacın etkisi bumuydu
![]()
herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...
mcancım,,, tebrik ederim canım benim .. okurken gözlerim doldu ve halende buğulanma devam ediyor... Alah'ım önce sağlıkla sağ salim kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. topicin ilk prensesi ve bizlerinde ilk gözağrısı olacak canım...Allah szileri nazarlar korusun...
çok teşekkür ederim gayem.inan bende dünden beri çok karışığım. zaten benim için çok önemli bir muayeneydi dün çünkü ilk haftalardaki sorunlarımın bebeğe zarar verip vermediği netleşecekti ama çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir şey. bide üstüne bu haberi alınca bayağı rahatladım.umarım herkes sağ sağlim bebeğine kavuşur.ve tüm kalbimle diliyorum ki sizlerde en kısa zamanda bana eşlik tetmeye başlarsınız...
herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...
inşallah bir gün topicteki tüm arkadaşlarla toplanıp eşler ve çoluk çocuklarla toplanıp tanışmak nasip olur ... :))
..
inşallah tatlım bir ara izmirde buluşacaktık ama nasip olmadı herkes tedavide oldugu için denk gelmek imkansız oldu kısmet
inşallah canım tedavilerimizi tamamlayıp mutlu sona kavuştuğumuzda nasipse artık...
bu arada sen bugün izinli olman gerekiyordu ; sanırım izin öncesi bugünde çalışıyorsunaz kaldı canım sık dişini.. kolaylıklar seninle olsun canım...
umarım tatlım ,
ben Çarşamba ve pazar izinliyim malesefki cumartesi çalışıyorumhaftaya bugün gece yola çıkıyoruz bakalım bize ne diyecek doktor benimde bugün adetim başlayacak gibi agrım sızım var azıcık
aklımda nedense cumartesi kalmış arkadaşım ...:)
umarım gönlünce olur her şey sorunsuz , pürüzsüz bir şekilde ilerler tedavi sürecin .. güzel haberlerle dönüş yaparsın bize artık..