Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah bekletmeden gelir hayırlısıyla son aşılaman tedavine başlarsın canım ... gelir gelir sen dert etöediğin zaman gelir kırmızılar :)) umarım son aşılamanda hayırlsıyla yüzün güler meleğine kavuşursun canım...

inşallah canım umarım bu son olur ve kavuşurum bebeğime..

mda kuzum nasılsın görüşemiyoruz epeydir.yasinler için üzülme ben senin yerine okurum...
çok teşekkürler mcancım iyiyim işte işler çok yogun bu ara birde izne çıkmadan toparlamam gereknler vardı çok sıkıldım

ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
:ssz:
pişt böyle olmak yok biz en kötü günlerde böyle olmadık olumsuz hiç bişey getirme aklına bakıyım kızarım sonra :20:

Kızlar dünde yazdım cevap gelmedi hiçbirinizmi yumurtlama testi yapmadınız evde hiş :((( ben geçen ayın 25 de rengli oldum 5 li ovalasyon testi aldım testte kaç günde bi adet oluyosan ona göre başlıcan tarih yazıyor ben her ay 30 günde 1 olurum şaşmaz :)) ona göre 30 günde 1 olan adet günenden saysın 13.günü yapsın diyor dün benim 13.günümdü testi yaptım 2 tane kop koyu çizgi çıktı.ben ne zamanlar ilişkide blunmam gerek

Kızlar dünde yazdım cevap gelmedi hiçbirinizmi yumurtlama testi yapmadınız evde hiş :((( ben geçen ayın 25 de rengli oldum 5 li ovalasyon testi aldım testte kaç günde bi adet oluyosan ona göre başlıcan tarih yazıyor ben her ay 30 günde 1 olurum şaşmaz :)) ona göre 30 günde 1 olan adet günenden saysın 13.günü yapsın diyor dün benim 13.günümdü testi yaptım 2 tane kop koyu çizgi çıktı.ben ne zamanlar ilişkide blunmam gerek

canım ben yazmıştım ama gözünden kaçtı heralde eğer iki koyu çift çizgiyse yumurtlaman olmuştur demektir canım 3 gün boyunca ilişkide bulun bence özellikle bu akşam. yani 1 hafta sık ilişki şansın yüksek.

Ben kullandım 1 ay bebesko.Ama ben pek başarılı olamadım sanırım.O ay iki yumurtam olmasına rağmen sonuç olumsuz oldu.Ama kopkoyu çizgiyi gördüğün zaman 24-36 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyo.yani çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor.Bugün yumurtluyor olabilirsin :)) Dünü değerlendiremediyseniz bugünü mutlaka değerlendirin.Hatta yarını da değerlendirin derim.Ben 3 gün üst üste gördüm koyu çizgi hiç bişeyde anlamadım.belki 2 yumurtam olduğundandır. Biz gün aşırı denedik olmadı.Hadi bakalım hayırlısı olsun.

kızlar dün saat 11 de aşılamam yapıldı dr güzel geçti dedi...... bende hiç stres yoktu.. drm senin rahat olman bana yansıdı dedi bakalım 14 gün beni bekliyor bayram tatilinden sonrayı bekleyemem 12. gün test yaptırıcam(17.08.2012) allahım bu kez nasip eder inşallah .....

ercelfcim

çok üzüldüm canım bende senden çok ümitli idim bu ay... hayırlısı olsun demekten başka çare yok canım malesef..... bu imtihandan sabır ve şükürr ile,bebeğimiz kucağımızda çıkıcaz inşallah kendini çok üzme tatlım:54::54::54::54::54:

mcan84

canım maşallah süphanallah seninde kızın oluyormuş :nazar::nazar:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah teyzeleri çok çok öper minnakını:54::54::54::54:

Son düzenleme:
evet gayem erkekler bizden çok farklılar malesef:(( Dediğin gibi özürleri kabahatlerinden büyük oluyor bazen.Ama ben sanırım bu hormonların etkisiyle fazla ince düşünüyorum.İnşallah herşey eskisi gibi olur.

canım inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın.eşinin davranışlarına gelince eminim bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda varlığını hissedince davranışlarıda değişecektir ve oda heyecanlanacaktır. hiç moralini bozma sen bebeğini düşün...

kızlar dün saat 11 de aşılamam yapıldı dr güzel geçti dedi...... bende hiç stres yoktu.. drm senin rahat olman bana yansıdı dedi bakalım 14 gün beni bekliyor bayram tatilinden sonrayı bekleyemem 12. gün test yaptırıcam(17.08.2012) allahım bu kez nasip eder inşallah .....
ercelfcimçok üzüldüm canım bende senden çok ümitli idim bu ay... hayırlısı olsun demekten başka çare yok canım malesef..... bu imtihandan sabır ve şükürr ile,bebeğimiz kucağımızda çıkıcaz inşallah kendini çok üzme tatlım:54::54::54::54::54:
mcan84canım maşallah süphanallah seninde kızın oluyormuş canım :nazar::nazar:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah teyzeleri çok çok öper minnakını:54::54::54::54:

Hadi bakalım, biz de seninle birlikte merakla bekleyeceğiz 17 Ağustosu.Stressiz olman çok iyi inşallah bekleme sürecinide rahat geçirirsin.Hayırlısı olsun.

İyiyim bebesko, bebiş sürpriz yaptı bize.Birde kalp atışını duysaydık iyi olacaktı. Dr geç döllenme olabilir dedi.Sat ile kesenin boyutu uymuyo şu anda.Bir hafta geriden geliyormuş kese.Hayırlısı artık.Bende seni merak ediyordum. Çok uzun zamandır girmiyordun.Seni gördüğüme ve iyi olmana sevindim. Tüpe geçiyorsun sanırım.Allah hayırlısını versin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal oldu.Sonraki ay kendiliğinden hamile kalmışım.İnanılır gibi değil.Darısı başına inşallah.Belki seninde bebeğin sürpriz yapar bu ay size(inşallah).

SENİN TÜP BEBEK SONUCUNDA BURDAYDIM CANIM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA HABERİNİ ALINCA ÇOKKKK SEVİNDİM EŞİME KAYINVALDEME ARKADAŞLARIMA ANLATTIM SENİN OLAYINI KALP ATIŞINIDA DUYCAN İNŞLLAH HAYIRLISI İLE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINADA ALCAN BEBEĞİNİ SEN BUNLARI DÜŞÜNME RABBİM NEYLER NEYLERSEDE GÜZEL EYLER KENDİNE VE BEBEĞİNE İYİ BAK BİZLER İÇİNDE DUA ET CANIM ÖPÜYORUM SENİİİ

canım ben yazmıştım ama gözünden kaçtı heralde eğer iki koyu çift çizgiyse yumurtlaman olmuştur demektir canım 3 gün boyunca ilişkide bulun bence özellikle bu akşam. Yani 1 hafta sık ilişki şansın yüksek.

gözümden kaçtı demekki dün bulunduk bugünde sonra 1 er gün arayla olsa daha iyi olmazmı

Hadi bakalım, biz de seninle birlikte merakla bekleyeceğiz 17 Ağustosu.Stressiz olman çok iyi inşallah bekleme sürecinide rahat geçirirsin.Hayırlısı olsun.

sağolasın canım inşallah güzel bi bayram hediyesi olur bize senin içinde tez zamaanda bu belirsizlik biter,,, inşallah allahın izni ile pıt pıt larını duyarsın mercimeğinin hiç bir şeyi takma kafana su akar yolunu bulur elbet :54::54::54::54:

Son düzenleme:

ercelfcim

çok üzüldüm canım bende senden çok ümitli idim bu ay... hayırlısı olsun demekten başka çare yok canım malesef..... bu imtihandan sabır ve şükürr ile,bebeğimiz kucağımızda çıkıcaz inşallah kendini çok üzme tatlım:54::54::54::54::54:

mcan84

canım maşallah süphanallah seninde kızın oluyormuş :nazar::nazar:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah teyzeleri çok çok öper minnakını:54::54::54::54:

valla herkes ümitliydi ama zamanı gelmemiş canım artık umudumuz sensin bol bol çalış canım tek aşılama ile kalma emi.hayırlısı olsun inşallah canım.

gözümden kaçtı demekki dün bulunduk bugünde sonra 1 er gün arayla olsa daha iyi olmazmı

o da olur canım dün akşam çalıştıysanız bugün ve yarın da çalışın sonra 1 er gün arayla. hadi kolay gelsin bu sıcaklarda çok yorucu olacak :)

valla herkes ümitliydi ama zamanı gelmemiş canım artık umudumuz sensin bol bol çalış canım tek aşılama ile kalma emi.hayırlısı olsun inşallah canım.
sağol canım arkadaşım drumda bu gece kesinlikle ilşki dedi bakalım çalışcaz artık :6::6:

ercelfcim

mcan84

o da olur canım dün akşam çalıştıysanız bugün ve yarın da çalışın sonra 1 er gün arayla. hadi kolay gelsin bu sıcaklarda çok yorucu olacak :)

teşekkür ederim desteğiniz için moral vermeniz çok önemli saolun :)

atacagım üzerimden bu gerginliği ...

mdacım kızmaa kızmaa sözz düzelcemm :)

Ben kullandım 1 ay bebesko.Ama ben pek başarılı olamadım sanırım.O ay iki yumurtam olmasına rağmen sonuç olumsuz oldu.Ama kopkoyu çizgiyi gördüğün zaman 24-36 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyo.yani çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor.Bugün yumurtluyor olabilirsin :)) Dünü değerlendiremediyseniz bugünü mutlaka değerlendirin.Hatta yarını da değerlendirin derim.Ben 3 gün üst üste gördüm koyu çizgi hiç bişeyde anlamadım.belki 2 yumurtam olduğundandır. Biz gün aşırı denedik olmadı.Hadi bakalım hayırlısı olsun.

ben dünü değerlendirdim dediğin gibi bugünüde değerlendiricem sonrada 1 er gün arayla 7 gün denicem canımm allah razı olsun cevabın için çok saol canımm:49::49::49::49:

merhaba arkadaslar, birsey danışmak ıstıyorum.Aşılamadan sonra oruc tutan var mı? bı sakıncası olur mu?:44: cuma ya da cumartesı 2.aşılamamı olacagım inş.
oruc problem yaratır mı dıye tedırgınım.

merhaba arkadaslar, birsey danışmak ıstıyorum.Aşılamadan sonra oruc tutan var mı? bı sakıncası olur mu?:44: cuma ya da cumartesı 2.aşılamamı olacagım inş.
oruc problem yaratır mı dıye tedırgınım.
canım bende dün aşılamamı oldum drum vajinal jel verdi bende iftardan sonr akullanmayı düşünüyorum oruç tutmanın bi zararı olcağını sanmıyorum ama bu karar sanakalmış bişey kendini en iyi sen bilirsin aşılaman umarım sana bebeğini getirir:16:

Back
X