• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın ayşecim , nasılsın ? Rahim filmi çektireceğinden bahsetmiştin , ne yaptın ?
Bu arada canım beni önümüzdeki haftaya ekleyebilir misin tekrardan?

merhaba canım dün rahim filmi için randevu aldım salı günü nasipse.. Bi de kan verdim hormon değerlerine bakılacak sonuçları merak ediyorum inşallah iyi çıkar..seni listeye eklicem ..liste daha hazır değil çünkü daha okumayanlar var eğer sesleri çıkmazsa listeyi öyle düzenlicem

Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

hestia canım gözün aydın ne güzel kalp atışınıda duymuşsun.ilk dinlediğimde bende eşimde çok kötü olmuştuk insan inanamıyor bir türlü.boş yere kendinide yıpratma sakın bebek hissediyordur onu ne kadar çok istediğini onun için ne kadar endişelendiğini o yüzden için rahat olsun.ayrıca onu da senide koruyacak olan Allah.o yüzden çok dua et ikiniz için.inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olur...
kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.

minikkelebeğim moralini bozma sakın olumlu düşünmeye çalış.bu iş asistan muayenesi ile belli olmaz mutlaka uzman doktora görün.eğer kendi doktorunda varsa bence fakültede devam etme.kayseride de yeni bir doktor takibine başla...

merhaba canım dün rahim filmi için randevu aldım salı günü nasipse.. Bi de kan verdim hormon değerlerine bakılacak sonuçları merak ediyorum inşallah iyi çıkar..seni listeye eklicem ..liste daha hazır değil çünkü daha okumayanlar var eğer sesleri çıkmazsa listeyi öyle düzenlicem

demek salı günü çekilecek rahim filmin.sana söylediklerimizi unutma sakın hiç korkma.işleme gitmeden bir saat önce güçlü bir ağrı kesici iç.

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu

== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =3tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okudu
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

demek salı günü çekilecek rahim filmin.sana söylediklerimizi unutma sakın hiç korkma.işleme gitmeden bir saat önce güçlü bir ağrı kesici iç.

evet canım salı günü .. cesaretli olmaya çalışıyorum bir de randevu verilen yere pazartesi günü yani işlemden 1 gün önce gidecekmişim ilaç vereceklermiş ağrı kesici de istesem verirler mi ? vermezlerse ne içeyim? ağrı kesici içersem rahim filmini olumsuz etkilemezmi?

berra35 arkadaşımızdan haberin varmı bu hafta listeye ekledim ama hatırlayamıyorum acaba bu hafta okuyacakmıydı yeliz okur eminim ama berra35 sanki geçen haftadan bu yana girmedi..girmediyse görmemiştir ismini listede

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =2 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 2 tane mcan84 okuyacak
==mda = 2 tane mcan84 okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız .aramızda sadece bi arkadaşımıza 3 tane düştü hakkını helal et kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo adet olduğum için geride kaldım .. neevercare hakkını helel et ..

PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

berra35 arkadaşımızdan haberin varmı bu hafta listeye ekledim ama hatırlayamıyorum acaba bu hafta okuyacakmıydı yeliz okur eminim ama berra35 sanki geçen haftadan bu yana girmedi..girmediyse görmemiştir ismini listede

aysecım ben okudum canım ozelden msj attım ama gormedın galıba

canım, ben mutlaka okuyacağım allahın izniyle, yalnız bu gece yola çıkıyoruz, bayrama kadar yokum. haber vermeye çalışıcam, okudum diye ama haber veremesemde emin ol. aldığım 2 yasini okumadan bırakmam. allah kabul etsin inş.

aysecım ben okudum canım ozelden msj attım ama gormedın galıba

== mcan84 =3tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
listayi tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız .aramızda 3 arkadaşımıza 3 tane düştü hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu

== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =3tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okudu
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

canım, ben mutlaka okuyacağım allahın izniyle, yalnız bu gece yola çıkıyoruz, bayrama kadar yokum. haber vermeye çalışıcam, okudum diye ama haber veremesemde emin ol. aldığım 2 yasini okumadan bırakmam. allah kabul etsin inş.

merhaba canım ben perşembeye kadar haber bekliyeceğim haberin gelmezse eğer okudu diye yazarım

== mavi_58 =3tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =3 tane okuyacak

listeyi tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

== mavi_58 =3tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =3 tane okuyacak

listeyi tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

Back
X