• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım salı günü .. cesaretli olmaya çalışıyorum bir de randevu verilen yere pazartesi günü yani işlemden 1 gün önce gidecekmişim ilaç vereceklermiş ağrı kesici de istesem verirler mi ? vermezlerse ne içeyim? ağrı kesici içersem rahim filmini olumsuz etkilemezmi?

Ayşecim randevunu almışsın, hayırlısı olsun inşallah.Banada hsgye gitmeden önce ağrı kesici iç demişlerdi.Bende yanımda götürmüştüm 1 saat önce falan içecektim.Ama bir takım ilaçlar verdiler orda.İçlerinde ağrı kesici fitil de vardı.Bir saat önce koymamı istediler.Onu verdikleri için ben ayrıca içmedim hap. Seni zaten 1 gün önce çağırmışlar.Ağrı kesici verirlerse zaten kullanırsın. vermezlerse alabilirmiyim diye sor mutlaka. Filmi olumsuz etkileyecek olsaydı egede de vermezlerdi.Sanmıyorum olumsuz etkileyeceğini.Allah yardımcın olsun.

canım geçmiş olsun öncelikle yalnız ünvrst lerdeki ulturason cihazları gerçektennn pek iyi değil ki dr stajer olduğunu düşünürsenn mutlaka 4 boyutlu ultarsonla baktır bebeğine inşşş bir sorun yokturrrr ama için rahat eder

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okuyacak
==mda = 2 tane mcan84 okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okuyacak

listeyi tekrar tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu

== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

[COLOR="#FF0000[COLOR="#FF0000"]"]== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu [/COLOR]== berra35 = 2 tane mavi_58 okudu
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =3tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okudu
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu
[/COLOR]

ebereris için yasinler toplandı allah kabul etsin allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Amin

evet canım salı günü .. cesaretli olmaya çalışıyorum bir de randevu verilen yere pazartesi günü yani işlemden 1 gün önce gidecekmişim ilaç vereceklermiş ağrı kesici de istesem verirler mi ? vermezlerse ne içeyim? ağrı kesici içersem rahim filmini olumsuz etkilemezmi?
ayşecim büyük ihtimalle antibiyotik ve ağrı kesici yazacaklardır.ağrı kesici yazmazlarsada iste etkilemez filmi.çünkü bana doktorum kendi yazmıştı antibiyotik ve ağrı kesiciyi.dikloron çok etkili bir ağrı kesici ben onu kullanmıştım emin ol hiçbir şey hissetmedim...

berra35 arkadaşımızdan haberin varmı bu hafta listeye ekledim ama hatırlayamıyorum acaba bu hafta okuyacakmıydı yeliz okur eminim ama berra35 sanki geçen haftadan bu yana girmedi..girmediyse görmemiştir ismini listede

berradan hiç haberim yok

== ercelf = 3 tane mcan84 okuyacak
==mda = 2 tane mcan84 okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak

listeyi tekrar tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

ayşe ercelf ve mda ya düşen yasinleride bana yazmışsın ben 8 tanemi okuyayım gene.okumak hiç sorun değil benim için yeter ki yanlışlık olmasın...

mda canım benide listemize tekrar eklermisin rica etsem . istanbul ,3 aşılama , sebepsiz inf., şuan tüp bebek için rapor çıkarmakla uğraşıyorum. yazmıyorum pek yazacak birşey olmadığından bende, ama hep takipteyim canım...

Son düzenleme:
ayşecim büyük ihtimalle antibiyotik ve ağrı kesici yazacaklardır.ağrı kesici yazmazlarsada iste etkilemez filmi.çünkü bana doktorum kendi yazmıştı antibiyotik ve ağrı kesiciyi.dikloron çok etkili bir ağrı kesici ben onu kullanmıştım emin ol hiçbir şey hissetmedim...

berradan hiç haberim yok

ayşe ercelf ve mda ya düşen yasinleride bana yazmışsın ben 8 tanemi okuyayım gene.okumak hiç sorun değil benim için yeter ki yanlışlık olmasın...

canım günaydın ağrı kesici isticem .. yasinler konusunda lisyeyi yanlış düzenlemişim kusura bakma birazdan tekrar düzenlerim

== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak

listeyi tekrar tekrar güncelledim önümüzdeki cumaya kadar yasini şerif listemiz bu bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..

Hepinize güzel bir gun diliyorum arkadaslar mutlu ve güzellik dolu haberlerolsun gününüzde.
Arkadaslar yasinleri okuyan arkadaslara coook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ve en yakın zamanda sizleri evlat sahibi yapsın ya da hamislere saglikla bebislerini kucağa almayı nasip etsin çok dağılın tekrardan insallah salı gunü sizlere hamileyim haberini veririm.
Hepinizi cooook optum

Canim duruma üzüldüm , fakat böyle durumlarda asla tek doktorla yetinme canım ,bosuna üzülme insallah yanlış görülmüştür ki ben nedense öyle hissettim . Sen kendi doktoruna da görün ve iyi seyler duşun Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz

ALLAH bu güzel cuma gününde tüm dualarımızı kabul etsin bizleri kimseye muhtac etmesin ve başkalarının bebekleriyle değilde kendi bebeklerimizle sevindirsin...AMİN

kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.

ah arkadaşım bazı dr bazen marifet gibi insanı endişelndiriyor. sen ultrasonu daha iyi olan bi dr. yeniden git bence. umarım herşey yolundadır.

herkese en güzelinden günaydınlar $528705_10151055790583001_763733326_n[1].webp

Herkese Mutlu Güzel bir gün ve huzurlu bol dinlenmeli bir hafta sonu diliyorum :)))

Bizim yarın telaşımız var :)) kız kardeşimi istemeye gelecekler bütün gün hazırlıkla uğraşacağız :))) tatlı bir yorgunluk yaşayacağız yani :)))

Canım gecmis olsun..aynı gün gelmiş bizim kırmızılar..bende Eylül de ikinci aşılamayı yaptırıp olmasa tüpe gececeğim..bu ay kardesimin düğünü olduğu icin maalesef bişey yapamayacağız...bayramdan sonra ise başlayacağım...Bayburt'ta da zor oluyor Trabzon'a gidip gelmesi ama napalim..neyse ki son senemiz..hayırlısı canım benim..ben hala umutluyum...ikimizde cok uzun zamandır caba harcıyoruz ama inşallah tup le muradımıza ereceğiz...öpüyorum cok..

son seneniz olmasına çok sevindim canım hayırlısıyla bu seneyi de atlatınca geliceksin inşallah batı da biryerlere ankara mı düşünüyordunuz canım?
kardeşin de hayırlısıyla evlensin yuvasını kursun inşallah kızmıydı erkekmiydi kardeşin canım? demek bayramdan sonra iş başı hadi hayırlısı madem istiyorsun son 1 aşılama daha dene canım hatta istersen 1 sene bekleyebilirsin bile seneye doğu görevin bitince yaptırırsın tüp bebek ne olacak ki sende yumurtlama sorunu yok yaşın 36 olsa bile yapılır. kendini strese sokma canım. biz başladık bile tüp bebek işlemlerine biliyomusun. dün 3. günümdü gittim kan hormon akciğer ve ekg ile başladım. ultrasona girdim fakat kist olmuş bende doktor sorun değil birdahaki adetine gider dedi ultrason değerlendirmesi birdahaki aya kaldı.bu ay içinde de üroloji dahiliye genel cerrahi ve psikolojiden randevu alıp hepsinden konsültasyon alıcam hepsini 1 güne denk getirebilirsem daha kolay olucak. halledicem işte tek tek eylül olmaz da ekim adetime yetiştirmeye çalışıcam. herşey gönlünce olsun canım öpüyorum seni çok.

Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

gözün aydın hestia duygusallığını anlıyorum ama üzme kendini ilk zamanlarda insan hissiz olur hem bu kadar acı yaşamış sıkıntı çekmiş birisi olarak ümitlenmemek ve karnında birşey yokmuş gibi hissetmek istemen çok normal. artık toparlanırsın pıt pıt la heeey ben geldim demiştir senin de aklın başına gelmiştir. rabbim kucağına almayı nasip etsin.

kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.

canım öncelikle üzülme stres yapma dikişe gerek olup olmadığına dair kesin bilgiyi de sana bir asistan mı verdi canım nasıl bir prof yada uzman doktor olmazki yada bu muayneyi bir asistanın yapmaması gerekirdi en azından tek başına. ama üzülme çünkü makinalar da iyi değilmiş hem de doktor iyi görememiş belli ki. ayrıca bence 20. haftanı bekleme kendi özel dotoruna git gerekirse daha erken gir detaylı ultrasona canım. Allah a emanet ol.

hepinize günaydın arkadaşlar dün hastanedeydik eşimle tüp bebek için işlemleri başlattık bakalım hayırlısıyla sabahtan bir koşturmaca yaşadık hormon tahlillerimi yeniledim akciğer ve ekg çektirdim bazal ultrason değerlendirmem yapılamadı foliküllerim kist olmuş :( birdahaki adetinde gel dedi. önemsiz zaten giderler birdahaki adette dedi. herneyse ben de kafaya takmadım zaten 1 ayı bulacak diğer evrakları toparlamam. hayırlısıyla bir çıksın da raporum ben de başlayabileyim artık tüp bebeğe. hepinizi öpüyorum çok..

hepinize günaydın arkadaşlar dün hastanedeydik eşimle tüp bebek için işlemleri başlattık bakalım hayırlısıyla sabahtan bir koşturmaca yaşadık hormon tahlillerimi yeniledim akciğer ve ekg çektirdim bazal ultrason değerlendirmem yapılamadı foliküllerim kist olmuş :( birdahaki adetinde gel dedi. önemsiz zaten giderler birdahaki adette dedi. Herneyse ben de kafaya takmadım zaten 1 ayı bulacak diğer evrakları toparlamam. Hayırlısıyla bir çıksın da raporum ben de başlayabileyim artık tüp bebeğe. Hepinizi öpüyorum çok..

günaydın canım hakkında hayırlısı inşallah allahım en yakın zamanda nasip etsin kistin için soğan suyu iç istersen canım

günaydın canım hakkında hayırlısı inşallah allahım en yakın zamanda nasip etsin kistin için soğan suyu iç istersen canım

yok ayse cim o soğan suyu bana yaramadı 2 ay önce yapmıştım sen normal adetimi bir şaşırttı bu 37. günümde adet oldum :) o yüzden akışına bırakıcam. zaten vücur atar birdahaki adetimde. yeni liste çok güzel olmuş yine canım ellerine sağlık 1-2 güne temizlenirim ve okurum.bu arada ben pek okuyamadım sen ne yaptın adetin bitti mi ne zaman çektiriyosun hsg yi?

Back
X