malesef bebeği kaybettik
Bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
Ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumYarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
![]()
ne biz ne yakınındakiler söyleyeceğimiz hiçbir kelime şuan ve bir süre daha acını hafifletmeye çare olmaz...ne desen haklısın ne desek boş..inanılmaz üzüldüm cümlelerinde ki hüzün buradan içimi acıttı...fakat yine de..her üzüntüde bir hayır aramaya devam et arkadaşım.sağlıklı olsa kalırdı allah gözünün önündekinden kucağındakinden yoksun bırakmasın canım..
öncelikle yarın ki kürtajını sağlıkla atlatmanı en önemlisi de ruhunda ki yaraları biran evvel sarmak için sana sabır,metanet,hiç olmadığı kadar bol umut ışığı diliyorum,, herşeyin bir zamanı yaşayacak her canlının bir kısmeti var biliyorsun canım,, bu acılarını unutturacak çok güzel günler bekliyor olsun seni....