• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef bebeği kaybettik:43::43:

Bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı:43::43:

Ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum:43::43: Yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende :43::43:

ne biz ne yakınındakiler söyleyeceğimiz hiçbir kelime şuan ve bir süre daha acını hafifletmeye çare olmaz...ne desen haklısın ne desek boş..inanılmaz üzüldüm cümlelerinde ki hüzün buradan içimi acıttı...fakat yine de..her üzüntüde bir hayır aramaya devam et arkadaşım.sağlıklı olsa kalırdı allah gözünün önündekinden kucağındakinden yoksun bırakmasın canım..
öncelikle yarın ki kürtajını sağlıkla atlatmanı en önemlisi de ruhunda ki yaraları biran evvel sarmak için sana sabır,metanet,hiç olmadığı kadar bol umut ışığı diliyorum,, herşeyin bir zamanı yaşayacak her canlının bir kısmeti var biliyorsun canım,, bu acılarını unutturacak çok güzel günler bekliyor olsun seni....

merhaba arkadaşlar birkaç gündür giremedim ama fazla yazılmamış zaten son sayfaları şöyle bir gözden geçirdim derken rana nın mesajını okuyunca çok üzüldüm.
bende birkaç gündür kendimi uzaklaştırmıştım bebek isteğinden.en azından 2 ay dinleneceğim bu arada tüp bebek evraklarını toparlayacağım ne kadar uzaklaştırsak da hep önceliğimiz o bundan kurtulmanın mümkünatı yok. ilk denememizi ekim ayında yapıcaz kısmetse eğer tutmazsa 2 aylık bir aranın ardından ikincisine başlayabiliyormuşuz bu sefer özel bir merkez seçip ikinci denememi de yaptırırım eğer o da tutmazsa uzun bir süre ara veririm heralde 1 yıl kadar toparlanabilmek için. belki işe girer çalışırım bu yüzden açıköğretimden kalan 2 dersimi verip mezun olmak istiyorum bu yıl. belki de hiç çocuğum olmayacak hayırlısı bu o yüzden hayatın da devam ettiğini düşünürsek lise mezunu olarak kalmamam lazım diplomamı alıp bir işe girer sonra da kendimiz için yaşarız heralde. böyle planlar kurdum bugün kendi kendime. hayatın acı gerçeğiyle karşı karşıya kalırsam diye. ama umarım bu senaryo olmaz ilk tüp bebeğim kucağıma gelir ve 3 kişilik olur planlarımız.
neler yaşayacağız daha kimbilir. hesaplıyorum ekim de tutmazsa kasım aralık ara veririm ocakda yeniden denerim o da tutmazsa bırakırım bir süre sonra da özellere gidip denerim yine tüp bebek gücümüz yettiğince kaç tane olursa.. belki de kaderimde 30 yaşımdan sonra anne olmak vardır.ama değilmi ki ben hamile kaldım 1 kez kendiliğimden ve 8 haftalık oldu yine olur inşallah rabbimin uygun gördüğü zamanda ve yine o nasip ederse devam eder inşallah gebeliğim ve alırım kucağıma. en azından sorunumuzun ne olduğunu biliyoruz daha çok kontrollerle 3. ay da dikiş atılarak alırım kucağıma bebeğimi...inşallah tek duam bu.
ekisi gibi sık giremeyebilirim ama üzerime düşen yasinleri her hafta okurum.ayse ye mesaj atarım. hepinizi çok öpüyorum.

MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK:43::43:

bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı:43::43:

ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum:43::43: yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende :43::43:

çok üzüldümmmmmmmmmm :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı:43::43:

ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum:43::43: yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende :43::43:

canım cok uzuldum gercekten soylenecek hıc bırsey yok Rabbım sana sabır versın

canım..merhaba.nasılsın görüşmeyeli..adet dönemindesin sanırım,,umarım hamile olduğun için hastalanmazsın

superim kalp kalbe karşı durumu oldu sanırım az önce...ben sana mesaj attım sen yazdığımı görmeden masaldan uzun zamandır ses çıkmıyor yazmışsın..seyhan kararlı ve bilinçli olarak uzun zamandır yok evet..bunuda bildirdi zaten topikten bir süre uzak kalacağını ancak ben geçen hafta başı annemleri ziyarete gittim 4-5 günlüğüne cuma gecesi izmire döndüm fakat zaten bodrumdayken de çarşamba günü topiğe girmiştimdünde girdim ancak hiçbiriniz pazar olması nedeni ile yoktunuz seninde girer girmez hatrını sordum canım bir daha sorayım keyfin yerinde mi canım kaçıncı günündesin hala gelmedi

evet canım gerçekten kalp kalbe karşıymış merak ediyodum seni sen gelmişsin meğer :16: nasılsın canım dinlenmek,ailenle vakit geçirmek iyi gelmiştir inşallah..cuma günü döneceğini biliyordum ama yinede merak ettim seni..sende kendini hemen işe vermişsin bakıyorumda..bu kadar yorma kendini..beni sormuşsun iyiyim canım yaşıyoruz işte bir şekilde..adet olmam gerekiyodu cumartesi günü ama gelen giden yok hala bugün 3.gün bekliyorum gelsede başlasak şu aşılamaya..inşallah bayrama denk gelmez nasıl giderim o zaman doktora bilemiyorum..hakkımızda hayırlı artık..

Selam kızlar nasılsınız herkes gelmıs neguzel keyıfler yerındedır ınsallah benım keyfım yok kızlar hem gunler bıran once gecsın ıstıyorum hemde hıc gecmesın ıstıyorum kardeslerım bayramdan sonra askere gıdıcek sehıt haberlerı geldıkce ıcım cız edıyo bayramdan sonra oglumu gorucm nasıpse merak ettıgım ıcın bıran once gelsın o gun ıstıyorum anlıycagınız kafamda yuregımde karısık kızlar neyse sıktım sızlerıde kendınıze ıyı bakın optum

canım üzme kendini bak oğlunda etkileniyo..allahın izniyle kardeşlerin sağsalim askerliklerini yapıp yanınıza dönücekler..haberleri izleyipte moralini bozma lütfen..bayramdan sonra oğluşunu görcekmişsin onu düşün sen :34:

canım çok üzüldüm inanki..bu acıyı geçirmek için teselli edecek söz bulamıyorum..allah yardımcın olsun bizler burada hep senin yanındayız unutma..

merhaba arkadaşlar birkaç gündür giremedim ama fazla yazılmamış zaten son sayfaları şöyle bir gözden geçirdim derken rana nın mesajını okuyunca çok üzüldüm.
bende birkaç gündür kendimi uzaklaştırmıştım bebek isteğinden.en azından 2 ay dinleneceğim bu arada tüp bebek evraklarını toparlayacağım ne kadar uzaklaştırsak da hep önceliğimiz o bundan kurtulmanın mümkünatı yok. ilk denememizi ekim ayında yapıcaz kısmetse eğer tutmazsa 2 aylık bir aranın ardından ikincisine başlayabiliyormuşuz bu sefer özel bir merkez seçip ikinci denememi de yaptırırım eğer o da tutmazsa uzun bir süre ara veririm heralde 1 yıl kadar toparlanabilmek için. belki işe girer çalışırım bu yüzden açıköğretimden kalan 2 dersimi verip mezun olmak istiyorum bu yıl. belki de hiç çocuğum olmayacak hayırlısı bu o yüzden hayatın da devam ettiğini düşünürsek lise mezunu olarak kalmamam lazım diplomamı alıp bir işe girer sonra da kendimiz için yaşarız heralde. böyle planlar kurdum bugün kendi kendime. hayatın acı gerçeğiyle karşı karşıya kalırsam diye. ama umarım bu senaryo olmaz ilk tüp bebeğim kucağıma gelir ve 3 kişilik olur planlarımız.
neler yaşayacağız daha kimbilir. hesaplıyorum ekim de tutmazsa kasım aralık ara veririm ocakda yeniden denerim o da tutmazsa bırakırım bir süre sonra da özellere gidip denerim yine tüp bebek gücümüz yettiğince kaç tane olursa.. belki de kaderimde 30 yaşımdan sonra anne olmak vardır.ama değilmi ki ben hamile kaldım 1 kez kendiliğimden ve 8 haftalık oldu yine olur inşallah rabbimin uygun gördüğü zamanda ve yine o nasip ederse devam eder inşallah gebeliğim ve alırım kucağıma. en azından sorunumuzun ne olduğunu biliyoruz daha çok kontrollerle 3. ay da dikiş atılarak alırım kucağıma bebeğimi...inşallah tek duam bu.
ekisi gibi sık giremeyebilirim ama üzerime düşen yasinleri her hafta okurum.ayse ye mesaj atarım. hepinizi çok öpüyorum.

canım eninde sonunda olucak inan buna..bak 1 kere hamile kaldın yeniden olucak vakti zamanını bekliyor..buraya ara vermek sana iyi gelebilir ama arada gir kendinden haberdar et bizleri..

Rana, ne üzüntümü anlatacak nede seni teselli edecek bir kelime bulamıyorum.Çok üzgünüm.Sadece Allah sabırlar versin diyebiliyorum...

çok üzüldüm.allah sabır ve sana şifa versin.

Canım inan çok çok çok üzüldüm.Keşke acını hafifletecek bir şey yapabilsek,ne söylersek söyleyelim acını dindiremeyiz. Allah en kısa zamanda seni sağlığına kavuştursun....

ranacım inan çok üzüldüm.Allah sana bol sabır ve güç versin.inşallah en kısa zamanda toparlanıp kaldığın yerden devam edersin...

çok üzüldüm canım sana allahtan sabır diliyorum diycek söz bulamadım kelimeler düğümlendi inan hakkında hayırlısı olsun canım....

Back
X