Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))
artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe
bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))
topiği havalandırmanı çay koyup kahvaltı hazırladığın günleri özledim:)) artık görüşemiyoruz ancak mesaj yakalarsak sonradan cevaplayabiliyoruz..bu aralar dikkatimi çekti genel anlamda istisnalar elbette var..topikte bir durgunluk sessizlik var eski neşemizi sohbetlerimizi özler oldum..çoğu arkadaşımız yok..ayda bir iki gibi nadiren tek mesajla gelir gider oldular ayrılmak yada ara vermek isteyen de oluyor haklı olarak çünkü bu süreçte bazen..bazılarımıza bebek mevzusunu testleri hormonları tedavileri hatırlatacak birşey duymamak bu konunun içinde çok olmamak daha iyi ve doğru geliyor anlayışla saygıyla karşılıyorum bebeğine kavuşanlar ise bambaşka korkular heyecanlar endişeler ve yepyeni meşguliyetlere girenler oluyor doğal olarak hepsini her sebepten ötürü haklı buluyorum ...hayat her gün bambaşka telaşlar ve olaylarla yaşanıyor çünkü herzaman aynı istikrar ve istekle pc başında bulunmak ne bir zorunluluk ne mümkün olabiliyor....
hastalık sıkıntı acı bir olay yaşanmasında varsın herkes iyi olsun meşgul olsun yada canı istemesin...burası zaten gönül isteği ile pozitif olarak sohbet edebileceğin bir yer..gün gelir yine kalabalık ve cıvıl cıvıl olduğu zamanlarda olur yepyeni giren insanlarla....
napalım bende bir süre ortama ayak uydurayım arada gelir bakarım..her ay yeni bir adet döngüsü bebek bekleyen bizler için..umarım girdiğim zamanlarda o ay için bol bol sağlıklı hamile haberleri alırım...
medids...cim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..tüm muayene ve resmi işlemlerini tamamlamışsın vakti geldiğinde de sağlıkla tedavine başlamanı sonucunun hayırlı olmasını diliyorum sana..kendine çok iyi bak arkadaşım...
ranacım...... hala hüzünlü mısraların gözlerimin önünde..umarım kürtajın sağlıklı başarılı geçmiştir...daha öncede yazdığım gibi yaralarını çabucak sarmanı ve üst üste yaşadığın bu acı kayıplarının nedeninin en kısa zamanda belirlenerek sağlıkla evladına yeniden hamile kalmanı diliyorum.....
superim...bir an evvel adetini ol ki rahatla ve yeni umutların dolsun kalbine çok öpüyorum arkadaşım.
yeliziz....canım kardeşlerin için senin adına sevindim tekrar hayırlı tezkereler...bahsettiğin arkadaş topiğimize ve mda ya bir süre önce en son girdiğinde saydıran arkadaş mıydı...yanlış birşey yazmak istemem şayet doğru hatırlıyor isem (yanlışta olabilir) kendisinin o hareketinden sonra bir daha bu topiğe yazacağını pek sanmıyorum.sorduğun için yazayım dedim...sevgiler...
mcancım...sana da sağlıklı günler diliyorum mesajlarını görüyorum anladığım kadarı ile herşey yolunda..prensesine ve kendine iyi bak.
gayem..canım sende sabahları ve öğlene kadar topiğin müdavimi günaydınısın bir kaç gündür senide çok göremedim..klimalardan üşütmüştün umarım daha kötüye gitmemiştir rahatsızlığın seni de öpüyorum...
ve kızlar..... ara ara geleceğim kim neler yapıyor bakacağım,, aylardır geçmişim olan arkadaşlarım gönlümde yeriniz ayrı ayrı yakında bayram var zaten bayramlaşırız hepimiz...sağlıkla mutlu huzurlu kalın ,,mutlulukların en güzelleri yazılmış olsun hepimizin kaderine
aşağıya baktımda sadece ben varım neyse ara geldikçe gündüz akşam sabah okunurum heralde,,şimdi böyle dedim ya yarından itibaren topik full çekerse şaşırmam olsun ben olmasamda öyle olsun hep burası neşeli mutlu kalabalık olsun:))