• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben bir bilsem 2. aşılama ne zaman:) benim de adetim 2-3 güne gelecek. eşim cuma sabahı burda,1 ay olacak yaaa gideli:( telefonda çok fazla iş durumlarını konuşmaktan hoşlanmıyoruz, bir de o da memnun değil orda bulunmaktan onu da üzmek istemiyorum, ama geldiğinde hemen geri dönme durumu yok, belki işi bırakadabilir bakalım. geldiğinde direkt bu durumu konuşuruz, eğer uyarsa tabi bayramda doktorumda çalışıyorsa bu ay başlayabilirim canım. bakalım biraz muallakta yani. ama bayramdan dolayı olmayacak gibi.

canım eğer olursa benimkide bayrama denk gelicek..inşallah doktorun çalışıyodur ve tedaviye beraber başlayabiliriz olursa..

Tsh 1.2143
fsh 5.94
lh 4.12
prolaktin 17.55
estradiol 40

referans değerleri yazıyor ama çok uzun ve anlamıyorum

canım hepsi normal merak etme hsg yi de çektirdin sanırım bayo yapabilirsin canım ayakta duş şeklinde. ilişki için de 1-2 gün beklemen yeterli sonra normal hayatına geri dönebilirsin. hsg çekildikten sonra bişey demediler mi 1 hafta sonra mı vericekler raporu?

canım hepsi normal merak etme hsg yi de çektirdin sanırım bayo yapabilirsin canım ayakta duş şeklinde. ilişki için de 1-2 gün beklemen yeterli sonra normal hayatına geri dönebilirsin. hsg çekildikten sonra bişey demediler mi 1 hafta sonra mı vericekler raporu?

çok sağol canım hsg sonucu 1 hafta sonra ama 15 gün ilişki yok dedi dr

tsh 1.2143
fsh 5.94
lh 4.12
prolaktin 17.55
estradiol 40

referans değerleri yazıyor ama çok uzun ve anlamıyorum

ayşecim...öncelikle sıkıntılı ve zor geçirdiğin hsg filminden dolayı geçmiş olsun..çok şaşırdım bu kadar kolay bir işlemi için bu denli perişan olmana,,kusmuşsun acı çekmişsin olacak iş değil oysa 10 dakikada biten,sadece basınçlı ilaç verilirken kasıklarında şiddetli bir adet sancısı hissedebileceğin bir işlem bu filmi çektirmek,,ben ne ağrı kesici ne kas gevşetici hiçbirşey kullanmadan gayet rahat geçirmiştim gerçi teknoloji ve çeken radyoloğun tecrübesi çok büyük etken ilaç verilirken yaşadığım kısa süreli sancı her ay yaşadığım mens ağrılarımdan hiç farklı değildi bittikten sonrada zaten eseri kalmamıştı nerede çektirdin ki bu kadar zor oldu anlayamadım..umarım film raporun bu kadar sıkıntı içinde başarılı çekilebilmiştir,sonucu güzel olsun hiç değilse bu acına sıkıntına değmiş olsun iyi haberlerini alınca..bir daha gerek kalmayacak canım atlattın öyle yada böyle..tekrar geçmiş olsun.

Az önce hormon tahlil sonuçlarınıda okudum hepsi çok güzel ideal değerler prolaktinin fsh e2 in hepsi çok güzel...hsg film sonucunda iyiyse eşinde sağlıklıysa en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın canım..zaten yaşın çok genç bu yaşlarda doğurganlığının en güzel yılları umarım gönlünce olsun bebeğinle birlikte büyürsün genç bir anne olarak.

Ayşecim dün mübarek gecede melek arkadaşımız içinde niyetlendiğim 2 yasinimi çok şükür okudum huzurluyum allah kabul etsin..listede bilgimi güncelleyebilirsin...topiğimize girdiğinde başlattığın bu yasin-i şerif ritüelin hakkında sana özel mesaj atıyorum okumanı rica edeceğim...

öpüyorum seni...tahlil sonuçların için tekrar gözünaydın...

merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız:9::9:
Geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
Ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
Bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
Dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
Inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun

elbette hatırlıyoruz...talihsiz o olayı anımsatmasanda hatırlardık seni...:)) senin adına bende sevindim canım gözünaydın olsun tebrikler ne mutlu sevincin mutluluğun daim olsun..sağlıkla tamamı ersin,, demek ki o bir tek aşılamayı bile geçirmesen zaman içinde kendiliğinden gelecekti bebeğin nitekim de gelmiş ..:)))

Son düzenleme:
ayşecim...öncelikle sıkıntılı ve zor geçirdiğin hsg filminden dolayı geçmiş olsun..çok şaşırdım bu kadar kolay bir işlemi için bu denli perişan olmana,,kusmuşsun acı çekmişsin olacak iş değil oysa 10 dakikada biten,sadece basınçlı ilaç verilirken kasıklarında şiddetli bir adet sancısı hissedebileceğin bir işlem bu filmi çektirmek,,ben ne ağrı kesici ne kas gevşetici hiçbirşey kullanmadan gayet rahat geçirmiştim gerçi teknoloji ve çeken radyoloğun tecrübesi çok büyük etken ilaç verilirken yaşadığım kısa süreli sancı her ay yaşadığım mens ağrılarımdan hiç farklı değildi bittikten sonrada zaten eseri kalmamıştı nerede çektirdin ki bu kadar zor oldu anlayamadım..umarım film raporun bu kadar sıkıntı içinde başarılı çekilebilmiştir,sonucu güzel olsun hiç değilse bu acına sıkıntına değmiş olsun iyi haberlerini alınca..bir daha gerek kalmayacak canım atlattın öyle yada böyle..tekrar geçmiş olsun.

Az önce hormon tahlil sonuçlarınıda okudum hepsi çok güzel ideal değerler prolaktinin fsh e2 in hepsi çok güzel...hsg film sonucunda iyiyse eşinde sağlıklıysa en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın canım..zaten yaşın çok genç bu yaşlarda doğurganlığının en güzel yılları umarım gönlünce olsun bebeğinle birlikte büyürsün genç bir anne olarak.

Ayşecim dün mübarek gecede melek arkadaşımız içinde niyetlendiğim 2 yasinimi çok şükür okudum huzurluyum allah kabul etsin..listede bilgimi güncelleyebilirsin...topiğimize girdiğinde başlattığın bu yasin-i şerif ritüelin hakkında sana özel mesaj atıyorum okumanı rica edeceğim...

öpüyorum seni...tahlil sonuçların için tekrar gözünaydın...

masalcım merhaba bu kadar ayrıntılı yazdığın için çok teşekkür ederim..evet kimi insanda benimki kadar ağrı olmuyormuş ..ama inan mahvoldum hem kusma hem sancı hem bel ağrısı yani iki büklüm yürüyemiyordum..çok şükür atlattım inşallah hayırlı sonuç alırım da değmiş derim.. demek hormon değerlerim güzel çok sevindim..
birazdan listeyi güncellicem canım mesajınıda bekliyorum.. ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim allah razı olsun..çok öpüyorum allaha emanet ol

öncelikle kandiliniz mubarek olsun rabbim her ne dileğiniz varsa kabul etsin ...
bugün hsg çektirdm berbat bşeymiş.başıma neler getirdi.çok kötüydü..ağrıdan sancıdan işlem yapılan masadan inemedim.dr ve hemşiresi indirip üzerimi giyeceğim odaya götürüp oturttular dinlenmem için..acımdan inledim hep orada kusacaktım ki yardım edip lavaboya yetiştirdiler.. yanıma eşimi çağırdılar ..allah eşimden razı olsun sıkıca tuttu hep beni ..okadar kötü oldum ki kustuktan sonra eşim üzerimi giydirdi ve kolidorda oturun iyi olunca gidin dediler fakat daha kötü oldum acile götürdüler serum verdiler snra geçti sancım ama hala dengesizlik var üzerimde...rabbim herkesin yardmcısı olsun..

canım çok geçmiş olsun yaşadıklarını okuyunca gözümde canlandı,üzüldüm keşke anestezili yaptırsaydın ben öyle yaptım çünkü kendimi biliyorum ağrı eşiğim çok düşük bu işlem zaten ağrılı oluyor yapılırken.bazıları anestezili çektirdiğim için baya tepki göstermişti bana ne varki şöyle böyle tabiki ben kimseyi dinlemedim herkesin bünyesi aynı değilki senin ağrın olur benimki olmaz değilmi? kişiden kişiye değişiyor.çok kötü olmuşsun sen,inşallah sonucun güzel çıkmıştır canım

merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız:9::9:
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum

canım tabiiki hatırladım seni,aşılama maceranı falan.bak umudun geldi işte gözünüz aydın. rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.darısı diğer arkadaşlarımızında başına inşallah............................amiiiiiiiiiiiinnnn.....................

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu

== sardunya =2 tane mcan84 okudu
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okudu

== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIR

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim ..eşim o kadar üzüldü ki bu kadar ağrıyacağını böyle perişan olacağını bilsem anestezili çektirirdik filmi dedi..böyle olacağını hiç düşünmemiştim neyseki bitti şimdi bakalım sonucumuz ne çıkacak..rabbim tüm hastalarla birlikte banada hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Kızla aklıma geldı 35 oz unde dun test gunuydu bugun geldı yazar dıye bekledım ama yazmadı ınsallah gelmıstır mucızesı buarada kardeslerımın bırı Ankaraya bırı manısaya gıdıyo ankaraya gıden kardesım manısaya gıden teyzemın oglu keske kardesımde yakınlara gıtseydı yemın torenıne gıtmeyı cok ıstıyorum cunku :( bakalım nasıp olcakmı ıkısıde 24 agustosta gıdıyolar yanı dogum gunumde:(

Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))

artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe

bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))

nisbhr hatırlamaz olurmuyuz seni hiç.hamileliğine çok sevindim inşallah sağ sağlim kucağına almakta nasip olur.

NİSBHR;
Gözün aydın canım ... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... tebrikler tekrardan... darısı bizlerin başına en kısa sürede...

bu çok güzel bir haber hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin

elbette hatırlıyoruz...talihsiz o olayı anımsatmasanda hatırlardık seni...:)) senin adına bende sevindim canım gözünaydın olsun tebrikler ne mutlu sevincin mutluluğun daim olsun..sağlıkla tamamı ersin,, demek ki o bir tek aşılamayı bile geçirmesen zaman içinde kendiliğinden gelecekti bebeğin nitekim de gelmiş ..:)))

canım tabiiki hatırladım seni,aşılama maceranı falan.bak umudun geldi işte gözünüz aydın. rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.darısı diğer arkadaşlarımızında başına inşallah............................amiiiiiiiiiiiinnnn.....................

kızlar beni hatırlamanıza sevindim.
güzel dilekleriniz dualarınız için binlerce kez teşekkür ederim.
hamile olanlara sağlıklı gebelik ve doğumlar.tedavi sürecinde olanlara ise enn yakın zamanda bu güzel duyguyu tatmalarını dilerimmm.

Son düzenleme:
Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))

artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe

bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))

topiği havalandırmanı çay koyup kahvaltı hazırladığın günleri özledim:)) artık görüşemiyoruz ancak mesaj yakalarsak sonradan cevaplayabiliyoruz..bu aralar dikkatimi çekti genel anlamda istisnalar elbette var..topikte bir durgunluk sessizlik var eski neşemizi sohbetlerimizi özler oldum..çoğu arkadaşımız yok..ayda bir iki gibi nadiren tek mesajla gelir gider oldular ayrılmak yada ara vermek isteyen de oluyor haklı olarak çünkü bu süreçte bazen..bazılarımıza bebek mevzusunu testleri hormonları tedavileri hatırlatacak birşey duymamak bu konunun içinde çok olmamak daha iyi ve doğru geliyor anlayışla saygıyla karşılıyorum bebeğine kavuşanlar ise bambaşka korkular heyecanlar endişeler ve yepyeni meşguliyetlere girenler oluyor doğal olarak hepsini her sebepten ötürü haklı buluyorum ...hayat her gün bambaşka telaşlar ve olaylarla yaşanıyor çünkü herzaman aynı istikrar ve istekle pc başında bulunmak ne bir zorunluluk ne mümkün olabiliyor....
hastalık sıkıntı acı bir olay yaşanmasında varsın herkes iyi olsun meşgul olsun yada canı istemesin...burası zaten gönül isteği ile pozitif olarak sohbet edebileceğin bir yer..gün gelir yine kalabalık ve cıvıl cıvıl olduğu zamanlarda olur yepyeni giren insanlarla....

napalım bende bir süre ortama ayak uydurayım arada gelir bakarım..her ay yeni bir adet döngüsü bebek bekleyen bizler için..umarım girdiğim zamanlarda o ay için bol bol sağlıklı hamile haberleri alırım...

medids...cim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..tüm muayene ve resmi işlemlerini tamamlamışsın vakti geldiğinde de sağlıkla tedavine başlamanı sonucunun hayırlı olmasını diliyorum sana..kendine çok iyi bak arkadaşım...

ranacım...... hala hüzünlü mısraların gözlerimin önünde..umarım kürtajın sağlıklı başarılı geçmiştir...daha öncede yazdığım gibi yaralarını çabucak sarmanı ve üst üste yaşadığın bu acı kayıplarının nedeninin en kısa zamanda belirlenerek sağlıkla evladına yeniden hamile kalmanı diliyorum.....

superim...bir an evvel adetini ol ki rahatla ve yeni umutların dolsun kalbine çok öpüyorum arkadaşım.

yeliziz....canım kardeşlerin için senin adına sevindim tekrar hayırlı tezkereler...bahsettiğin arkadaş topiğimize ve mda ya bir süre önce en son girdiğinde saydıran arkadaş mıydı...yanlış birşey yazmak istemem şayet doğru hatırlıyor isem (yanlışta olabilir) kendisinin o hareketinden sonra bir daha bu topiğe yazacağını pek sanmıyorum.sorduğun için yazayım dedim...sevgiler...

mcancım...sana da sağlıklı günler diliyorum mesajlarını görüyorum anladığım kadarı ile herşey yolunda..prensesine ve kendine iyi bak.

gayem..canım sende sabahları ve öğlene kadar topiğin müdavimi günaydınısın bir kaç gündür senide çok göremedim..klimalardan üşütmüştün umarım daha kötüye gitmemiştir rahatsızlığın seni de öpüyorum...

ve kızlar..... ara ara geleceğim kim neler yapıyor bakacağım,, aylardır geçmişim olan arkadaşlarım gönlümde yeriniz ayrı ayrı yakında bayram var zaten bayramlaşırız hepimiz...sağlıkla mutlu huzurlu kalın ,,mutlulukların en güzelleri yazılmış olsun hepimizin kaderine

aşağıya baktımda sadece ben varım neyse ara geldikçe gündüz akşam sabah okunurum heralde,,şimdi böyle dedim ya yarından itibaren topik full çekerse şaşırmam olsun ben olmasamda öyle olsun hep burası neşeli mutlu kalabalık olsun:))

Son düzenleme:
Evet masalcım cok tenha topıgımız artık yenı tedavıler umutlar baslayınca canlanırız ınsallah tekrar hamıslerden tek kopmayan ben mavı ve mcan kaldık zaten bebısıne kavusan koptu gıttı vala dedıgım arkadas senın dedıgın olabılır tam bende hatırlayamadım o ara mdaya cıkısan cok olmustu garıbıme:) neyse sende arada bızı bılgılendırırsen sevınırız kardeslerım ıcın guzel dıleklerıne tesekurler

Evet masalcım cok tenha topıgımız artık yenı tedavıler umutlar baslayınca canlanırız ınsallah tekrar hamıslerden tek kopmayan ben mavı ve mcan kaldık zaten bebısıne kavusan koptu gıttı vala dedıgım arkadas senın dedıgın olabılır tam bende hatırlayamadım o ara mdaya cıkısan cok olmustu garıbıme:) neyse sende arada bızı bılgılendırırsen sevınırız kardeslerım ıcın guzel dıleklerıne tesekurler

canım rica ederim..tabiki girerim sizler aklımdayken kendimi nasıl tamamen uzak tutayım buradayım zaten bak seni gördüm hemen yazdım kimse olmayınca yada sohbet edilmeyince bir mana bulamıyorum burada olmak için sadece hissettiklerimi paylaştım..yoksa ebedi çekip gidecek kadar zayıf değil bağlarım,, dayıları vatani görevini tamamlayıp hayırlısı ile döndüklerinde sende sağsalim oğluşunu almış olursun eline..kendine iyi bak canım görüşmek dileği ile..öpüyorum.( adı geçen arkadaşmış sana hatırlattığım kontrol ettim kimseyi zan altında bırakmamak için) buarada sen mcan ve mavi her daim sadık hamile topikçiler tartışmasız:))sağsalim de kucağınıza alın inşallah.

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim ..eşim o kadar üzüldü ki bu kadar ağrıyacağını böyle perişan olacağını bilsem anestezili çektirirdik filmi dedi..böyle olacağını hiç düşünmemiştim neyseki bitti şimdi bakalım sonucumuz ne çıkacak..rabbim tüm hastalarla birlikte banada hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

ayse cim sonradan okudum canım mesajını biraz zorlu geçmiş hsg çekimin her bünyeye göre değişiyor işte canım çok geçmiş olsun atlatmışsın ama umarım temiz bir sonuç alırsın da değer arkadaşım.

merhaba canım hayırlısı olsun ben de senin arkandan geliyorum canım.ben de şuanda evrak hazırlıyorum sanırım ekime yetişecek ve ekim adetimle başlayacağız. sen nerde yaptıracaksın?

canım yazdıklarını okudum gerçekten topikte bir durgunluk var herkes canından bezmiş gibi ben de dahil. enerjimiz düştü sanırım. hiç hamiş haberimiz de yok uzun zamandır kendilğinden süpriz yapanlar hariç tedavi görenler hep negatif aldı :( herkes kabuğuna çekildi sanırım. bayramdan sonra yepyeni sinerji ve yepyeni tedavilerle yolumuza devam ederiz inşallah :)

Back
X