- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
merhaba kızlar. bir süredir giremedim. beni merak eden oldu mu bilmiyorum. ama sizinlede paylaşmak istedim. minik kuzum melek oldu, bıraktı gitti beni. çok çok acı, öyle alışmıştımki öyle özlemle beklerken kayıverdi avuçlarımdan. dr.a kontrol için gittiğimde 10 ağustosta öğrendim. içimin sızısı hala geçmedi. sanırım hiç geçmeyecek. hayat devam ediyor biliyorum ama yeniden tutunmak gerçekten zor. rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. daha doğmadığı için herkese konuşmak kolay geliyor, yeniden olur. ama benim oğlum yavrum gitti bir kere. eşim çok şükür en büyük desteğim. o benden daha güçlü olmasa ne yapardım bilmiyorum. beni evden uzak tutmak için programlar yapıyor. bir süre daha olamayacağım buralarda. ve zaten 3 ay yasak verdiler ama ben ne kadar sürer bilmiyorum çabalamayı bırakıyorum artık. çok yıprandım. uzun süre kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum arkasına kürtaj oldum. kendimi çok yorgun hisediyorum. rana kardeşim için ayrıca çok çok üzgünüm. içi nasıl yanıyor biliyorum. hoşçakalın.