• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.

canımya tüp bebekte senin gibi sorunu olanları kendi yumurtasını alıp deneme yapıyorlar öyle bir tedaviden bahsetmedilermi hiç? direk ilaçsız alıp tek yumurtayı bile istenilen boyuta getirip tdölleyip tarnsfer yapıyorlar:44::44:

canımya tüp bebekte senin gibi sorunu olanları kendi yumurtasını alıp deneme yapıyorlar öyle bir tedaviden bahsetmedilermi hiç? Direk ilaçsız alıp tek yumurtayı bile istenilen boyuta getirip tdölleyip tarnsfer yapıyorlar:44::44:

bahsetmediler canım zaten yumurta olsa sorunda olmayacak ama bende çok az zaten

canım geçmiş olsun bende böyle oldugunu duyunca anestezili istemiştim iyikide öyle yaptırmışım diyorum bazen çünkü ayıldıgımda bile agrılarım vardı.

nisbhr nasıl mutlu oldum anlatamam sana bak kısmetin seni böyle bekliyormuş allahım sonuna kadar saglıklıca geçirmek nasip etsin mutluluklar

çokk teşekkür ederm canımmm inşallahhh kısa zamanda darısı bütün isteyen arkadaşlarıma olsunnnnn

malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20:43: malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah :25:

sizlerinde istediği gibi yeni bi dua topiği açtım bencede bu daha uygun oldu.. okumak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum görüşmek üzere allaha emanet olun...
bu arada yarın dr. sonuçlarımla gidicem bakalım bizim için tedavi diyecekmi..öpüyorum hepinizi

bahsetmediler canım zaten yumurta olsa sorunda olmayacak ama bende çok az zaten

bence bu konuyu araştıralım az diyorsun hiç yok degil her ay bir yumurta toplansa döllenip dondursalar hangisi saglıklıysa ona göre trnasfer etseler bence olmaz bişey degil topigin birinde böyle bir arkadaşım var yaşı 40mı neydi öyle yapıyordu olucak ben inanıyorum senin sorunun sadece bu bence sonrası zaten gelicek :emir_bebek::emir_bebek:

malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20:43: malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah :25:

Melek'cim daha yolun çok başındasın üzülme, inşallah ara verdiğin bu ayda ilaçların etkisi ile kendiliğinden hamile kalırsın...

canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.

Canım biliyorsun iş bir yumurta ve bir spermde bitiyor aslında,olmak istedikten sonra hiç bir şey engel olamaz doktorun gereken hassasiyeti ve hızı gösterecektir.Senin biraz daha aralıksız tedavi olman gerek sadece inşallah bu ay istediğine kavuşursun.Hepimiz fazlasıyla hak ettik...

Ranacım sende benım gıbı gececımısın sıcaklar uyutmuyo degılmı

Canım sen geçe geç saatlere kadar takıl sonra 12'de kalk ohh valla keyif senin keyfin çok özeniyorum sana :))) ben bayramda o kadar yoruldum ki dün akşam 9'da uyuya kalmışım :)))

sabah işe gitme olmasa daha devam ederdim uyumaya :))

canım merhaba
AMH yumurtalık rezervini gösteren bir kan testi bu duruma göre degerin normal koşulda 1-8 arası olması gerekliymiş 1 'in altı menapoz yazıyor tahlil kagıdımda benimse 0.2 çıktı tüp bebege başlayacaktık onun için istemişti doktorumuz.

mda cım arkadaşım ben sana çok inanıyorum .olacak mutlaka, dediğin gibi yumurta kalmayana kadar dene. benim amh 0.5 çıkmıştı ve oldu seninde olacak dualarım seninle....

canım sonuca sakın sıkılıp dert etme kendine... şu an tedavi sürecindesin ve hiçbir şeyi kendine dert etmemen gereken dönemdesin ..
yolun sonuna daha çok var daha yolu ortalamadık bile inan... hayat bir çok mucizeye gebe, neler duyuyoruz nelere şahit oluyoruz. Medids'in dediğiği bir yumurta ve bir sperme bağlı.. dolayısıyla söylediğin gibi hiç yumurtan kamyacasına kadar devam.. hiç bir şey yıldıramaz bizi... bak Elyesa'nında değeri düşükmüş ama şu an ikizlerini bekliyor... darısı sen ve bizlerin başına... önümüzde güzel sonuçlanan örnekler , hikayeler var...üzülme canım benim...

melekcim hakkında hayırlsı olsun canım ... inşallah ikinci tedavine gerek kalmadan meleğin kendiliğinden gelir..

Son düzenleme:
günaydınlar güzel bir gün olur inşallah..ben buarada hala hastalanmadım 12 gün gecikti adetim doktorumu aradım bana geri dönüş yapmasını bekliyorum..hamile değilim tabiki..

doktorunla bir an önce görüş canım tedaviyi hızlandırsın ne yapılması gerekiyosa yapılsın biran önce..yolun sonundayım diyede düşünme sakın olan yumurtalarınla sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşacaksın..
başladık canım yarın kısmetse ilk lucrini vurulacagım

melekcim canım ilkinde insan çok umutlanıyor sonuç negatif olunca üzülüyor ama üzülme umarım allahım seni bu yolda bizler gibi uzunca sınamaz.

günaydın canım nasılsın dün sabah yazmışsın geç gördüm yazını cevap yazamadım kusura bakma..

günaydın canım benim.. iyiyim tatlım sen nasılsın ? ne kusuru bitanem ya aşk olsun ...
hiç üzülüp adetinin gelmemesini sıkılma sen gerildikçe gelmiyordur.. bende bir keresinde baya bi süre adet olamadım sonra doktoruma gittiğimde bir ilaç vermişti ertesi gün adet olmuştum.. ahh şu beyinlerimizi resetlemeyi başarabilsek her şey o kadar güzel olacak ki.. :(

Son düzenleme:
sizlerinde istediği gibi yeni bi dua topiği açtım bencede bu daha uygun oldu.. okumak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum görüşmek üzere allaha emanet olun...
bu arada yarın dr. sonuçlarımla gidicem bakalım bizim için tedavi diyecekmi..öpüyorum hepinizi
canım hayırlı olsun burayada linkini yaz isteyen arkadaşlaımızı yönlendirmiş olalaım.Sonuçların içinde hiç edişelenme herşey çok güzel olacak

başladık canım yarın kısmetse ilk lucrini vurulacagım

melekcim canım ilkinde insan çok umutlanıyor sonuç negatif olunca üzülüyor ama üzülme umarım allahım seni bu yolda bizler gibi uzunca sınamaz.

mdacım merhaba arkadaşım .. Melek'e ne güzel niyette bulunmuşsun ''bizler gibi uzunca sınamaz''.. nedense bir garip oldum :( içim ürperdi... Allah isteyene aratmadan bulmayı nasip etsin...

günaydın canım benim.. iyiyim tatlım sen nasılsın ? ne kusuru bitanem ya aşk olsun ...
hiç üzülüp adetinin gelmemesini sıkılma sen gerildikçe gelmiyordur.. bende bir keresinde baya bi süre adet olamadım sonra doktoruma gittiğimde bir ilaç vermişti ertesi gün adet olmuştum.. ahh şu beyinlerimizi resetlemeyi başarabilsek her şey o kadar güzel olacak ki.. :(

iyiyim cnm bende..sıkılıyorum şu adetin gelmemesine bir süredir kendiliğinden geliyodu yine eskiye dönüş yaptık kistler yüzünden..bayramdan önce doktorumla konuşmuştum bayramı geçirelim bakarız diye şimdi aramasını bekliyorum işte..başlayacam ya 3.tedaviye o yüzen gelmiyo..beynimi hiç resetleyemiyorum canım yaa kafamdan çıkmıyo napsak koparıp atsak mı kafaları :1:

Back
X