• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın mutlu bir gün diliyorum güzel bayanlar :)))

Canım biliyorsun iş bir yumurta ve bir spermde bitiyor aslında,olmak istedikten sonra hiç bir şey engel olamaz doktorun gereken hassasiyeti ve hızı gösterecektir.Senin biraz daha aralıksız tedavi olman gerek sadece inşallah bu ay istediğine kavuşursun.Hepimiz fazlasıyla hak ettik...
günaydın medids canım sen nasılsın , haklısın herşey yaradanın elinde bizde kısmetimizi yaşamakla mükellefiz

iyiyim cnm bende..sıkılıyorum şu adetin gelmemesine bir süredir kendiliğinden geliyodu yine eskiye dönüş yaptık kistler yüzünden..bayramdan önce doktorumla konuşmuştum bayramı geçirelim bakarız diye şimdi aramasını bekliyorum işte..başlayacam ya 3.tedaviye o yüzen gelmiyo..beynimi hiç resetleyemiyorum canım yaa kafamdan çıkmıyo napsak koparıp atsak mı kafaları :1:

valla koparmayı denedim hatta değiştirmeyi de ama nafile :))) hangi birimiz resetlemeyi başarabiliyor ki :) resetleyenlerinde bir bir hamiş haberlerini alıyoruz zaten .. mesele resetlemekte :)) ahh onun bir şifresini kırabilsek olay bitti zaten :)

inşallah üçüncü aşılaman da başarıya ulaşırsın canım...

bu arada Ayşe yeni sayfa açmış .. ve o kadar katılım varki sayfada anlatamam... sayfalar su gibi akıp geçiyor... Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

mda cım arkadaşım ben sana çok inanıyorum .olacak mutlaka, dediğin gibi yumurta kalmayana kadar dene. benim amh 0.5 çıkmıştı ve oldu seninde olacak dualarım seninle....
öyle canım , sen benim konudaki idolumsün zaten bana moral kaynagısın

canım sonuca sakın sıkılıp dert etme kendine... şu an tedavi sürecindesin ve hiçbir şeyi kendine dert etmemen gereken dönemdesin ..
yolun sonuna daha çok var daha yolu ortalamadık bile inan... hayat bir çok mucizeye gebe, neler duyuyoruz nelere şahit oluyoruz. Medids'in dediğiği bir yumurta ve bir sperme bağlı.. dolayısıyla söylediğin gibi hiç yumurtan kamyacasına kadar devam.. hiç bir şey yıldıramaz bizi... bak Elyesa'nında değeri düşükmüş ama şu an ikizlerini bekliyor... darısı sen ve bizlerin başına... önümüzde güzel sonuçlanan örnekler , hikayeler var...üzülme canım benim...

melekcim hakkında hayırlsı olsun canım ... inşallah ikinci tedavine gerek kalmadan meleğin kendiliğinden gelir..

öyle tatlım, ama insan istesede istemesede kafaya takıyor.

günaydınlar güzel bir gün olur inşallah..ben buarada hala hastalanmadım 12 gün gecikti adetim doktorumu aradım bana geri dönüş yapmasını bekliyorum..hamile değilim tabiki..
günaydın pericim keşke hamile olsaydında hep beraber sevinseydik.

kızlar amh sonucum geldi, malesef 0,2 çıktı daha doktor ile görüşmedim bakalım o ne diyecek:43::43::43:

mda inşallah her şeye rağmen sorunsuz bir şekilde tedavin tamamlanır ve bebeğine kavuşusun...
malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20:43: malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah :25:

melek aşılaman için geçmiş olsun.umarım bi dahaki sefere olur...

günaydınlar güzel bir gün olur inşallah..ben buarada hala hastalanmadım 12 gün gecikti adetim doktorumu aradım bana geri dönüş yapmasını bekliyorum..hamile değilim tabiki..

su perisi pko için 12 gün gecikme bence çok değil.doktorunla görüş gerekirse adet söktürücü ilaç kullanırsın...

öyle canım , sen benim konudaki idolumsün zaten bana moral kaynagısın

öyle tatlım, ama insan istesede istemesede kafaya takıyor.

günaydın pericim keşke hamile olsaydında hep beraber sevinseydik.

keşke canım ama nerdeeeee..olsa mucize olurdu herhalde..bebek için beklemeye devam yapacak bişey yok..

mda inşallah her şeye rağmen sorunsuz bir şekilde tedavin tamamlanır ve bebeğine kavuşusun...

melek aşılaman için geçmiş olsun.umarım bi dahaki sefere olur...

su perisi pko için 12 gün gecikme bence çok değil.doktorunla görüş gerekirse adet söktürücü ilaç kullanırsın...

doktorumu aradım ondan geri dönmesini bekliyorum..en kötü dediğin gibi adet söktürücü kullanıcam..

Ranacım sende benım gıbı gececımısın sıcaklar uyutmuyo degılmı

ay canım sen ne ara yazdım zombi gibi gezerim ben öyle:1: hele bu günlere tak tak bitmiyor sıcakta çok etkiliyor tabiki sen nasılsın saglıgın bebegin inş iyisindir:16:

herkeze tünaydın ben yeni kaktım kendimi dışarı atmaya niyetliyim ilkkez düşünebiliyormusunuz:43: şu çenemde hormonlardan dolayı çıkan tüylerimi igneletecegim:1: her tüp bebekte çıkıyor diken gibi:20: saçlarımıda kökünden kazıtırmak var ama cesaretim olmaz tabiki çok dökülüyor uçlarından aldırcam kanama varken çok igne yemiştim bütün yan etkileri mevcut hatta igne yerlerim bile dagılmadı yaglı igneler böyle oluyor işte :14:

arkadaşlar merhaba benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var tüp bebek tedavim gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda bulunsun
puregon 300 1kt
menagon 1kt
progestan tablet 2 kt

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var tüp bebek tedavim gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda bulunsun
puregon 300 1kt
menagon 1kt
progestan tablet 2 kt

clione jel ( progesteron) lazım olmayacak mı transfer sonrası canım sana?

desteğiniz için sağolun kızlar bu sabah adet oldum drum 2. aşılama için çağırdı %2 morfoloji ile aşılama deniyoruz hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun :14:

kızlar günaydın topiği bir kalabalık gördüm maşallah okuyamadım en son yazılanları bir merhaba diyim dedim ayse de yeni topik açmış oraya da girdim böylesi çok daha güzel olmuş.

superisi canım hala adet olmamışsın 12 gün oldu yazmışsın ve bebek yok dediğine göre kan testi yaptırdın sanırım :( söktürücü kullanmayı düşünüyomusun canım bekle bekle gelmez yoksa.
mda cım sen de iğnelere başlıyomuşsun canım inşallah herşey çok güzel gelişir. bir de rana nın mesajını okudum kendi yumurtana tüp bebek yapıyolarmış ilaçsız sanırım artık tüp bebeğin de bir sürü çeşidi çıktı vallahi. kanımızın son damlasına kadar devam. benim tüp bebek raporum da ekim adetime yetişicek sanırım. o zamana kadar saldım çayıra mevlam kayıra :)

desteğiniz için sağolun kızlar bu sabah adet oldum drum 2. aşılama için çağırdı %2 morfoloji ile aşılama deniyoruz hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun :14:
Umarım tatlım herşey gönlünce olsun , peki sen nasılsın daha iyimisin.

kızlar günaydın topiği bir kalabalık gördüm maşallah okuyamadım en son yazılanları bir merhaba diyim dedim ayse de yeni topik açmış oraya da girdim böylesi çok daha güzel olmuş.

superisi canım hala adet olmamışsın 12 gün oldu yazmışsın ve bebek yok dediğine göre kan testi yaptırdın sanırım :( söktürücü kullanmayı düşünüyomusun canım bekle bekle gelmez yoksa.
mda cım sen de iğnelere başlıyomuşsun canım inşallah herşey çok güzel gelişir. bir de rana nın mesajını okudum kendi yumurtana tüp bebek yapıyolarmış ilaçsız sanırım artık tüp bebeğin de bir sürü çeşidi çıktı vallahi. kanımızın son damlasına kadar devam. benim tüp bebek raporum da ekim adetime yetişicek sanırım. o zamana kadar saldım çayıra mevlam kayıra :)

evet ercelf canım yarın kısmetse lucrine başlıyorum bakalım bu macera beni nereye götürecek

Son düzenleme:
gayem canım
doktor şu an reçeteye yazmadı büyük ihtimalle jel kullandıracak ama bende tablet var.

canım ya kusura bakma ben yanlış okumuşum .. tablet değilde jel olarak algılamışım..
zaten transfer sonrası reçetene 2 kutu yazacaktır canım.. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın ...

hakkında hayırlısı olsun canım. morfolojiye çok takılma benim eşimde morfoloji %1 olmasına rağmen hamileyim. çok önemli bir sorun değil morfoloji doktorlar da çok önemsemiyor zaten..hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

geçen hafta yaptırdım canım kan testi ama negatif her zamanki gibi..dünde idrar testi yaptım yine tek çizgi..doktorumla görüştüm haber bekliyorum söktürücü kullanmadan gelmeyecek dediğin gibi napalım artık..

canım merhaba
yeni tedaviye başlıyorsun öncelikle hayırlı uğurlu olsun
yeni doktor, yeni bir bakış umarım senin sorunlarına çare olur. bu sürecin sonunda bebeğine hayırlısıyla kavuşursun inşallah.
tahlil sonuçları hormon değerleri elbette önemli ama daha önemli olan başka bir güç var biliyorsun, o da kader...
allah nasip ettikten sonra hiç bir hormon değeri ya da başka bir şey bunun önüne geçemez. sen elineden geleni yapıyorsun gerisi allahın takdiri. ben inanıyorum ki allah bu çabalarının ve temiz gönlünün karşılığını verecektir.tüm bu yaşadıkların ve tedaviler, bebeğine kavuşman için vesile olsun..
dualarım seninle
çok öpüyorum

canım merhaba
yeni tedaviye başlıyorsun öncelikle hayırlı uğurlu olsun
yeni doktor, yeni bir bakış umarım senin sorunlarına çare olur. bu sürecin sonunda bebeğine hayırlısıyla kavuşursun inşallah.
tahlil sonuçları hormon değerleri elbette önemli ama daha önemli olan başka bir güç var biliyorsun, o da kader...
allah nasip ettikten sonra hiç bir hormon değeri ya da başka bir şey bunun önüne geçemez. sen elineden geleni yapıyorsun gerisi allahın takdiri. ben inanıyorum ki allah bu çabalarının ve temiz gönlünün karşılığını verecektir.tüm bu yaşadıkların ve tedaviler, bebeğine kavuşman için vesile olsun..
dualarım seninle
çok öpüyorum

canım çok teşekkür ederim , ne güzel dileklerde bulunmuşsun umarım ben ve burada çabalayan tüm arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın.

Canım sen geçe geç saatlere kadar takıl sonra 12'de kalk ohh valla keyif senin keyfin çok özeniyorum sana :))) ben bayramda o kadar yoruldum ki dün akşam 9'da uyuya kalmışım :)))

sabah işe gitme olmasa daha devam ederdim uyumaya :))

ay canım sen ne ara yazdım zombi gibi gezerim ben öyle:1: hele bu günlere tak tak bitmiyor sıcakta çok etkiliyor tabiki sen nasılsın saglıgın bebegin inş iyisindir:16:

herkeze tünaydın ben yeni kaktım kendimi dışarı atmaya niyetliyim ilkkez düşünebiliyormusunuz:43: şu çenemde hormonlardan dolayı çıkan tüylerimi igneletecegim:1: her tüp bebekte çıkıyor diken gibi:20: saçlarımıda kökünden kazıtırmak var ama cesaretim olmaz tabiki çok dökülüyor uçlarından aldırcam kanama varken çok igne yemiştim bütün yan etkileri mevcut hatta igne yerlerim bile dagılmadı yaglı igneler böyle oluyor işte :14:

medıscım normalde bukadar gec saate kalmam ama dun gece utu yapmam gerektı bugun ası oldum agrı yapcagını bıldıgım ıcın dun ıslerımı halletım ama ben gec kalkıyorum vala ınsallah ısteyen herkes evınde oturabılır ranacım bende yazdım cıktım zaten hemen gece sıcaktı gercekten bebegım ıyı cok sukur bugun saglık ocagında kalp atıslarını duydum cok ıyı geldı cumartesıde kontrolumuz var nasıpse bakalım nekadar olmus sıpam canım toparlanmana sevındım ınsallah hızla baslarsın tedavıne

Back
X