Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar herkese..öğlen adet gecikmesi için doktora gidicem bakalım ne durumdaymışım..
günaydınlar herkese..öğlen adet gecikmesi için doktora gidicem bakalım ne durumdaymışım..
inş başka bi tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ve buradan bizlerede müjdeli haberi verirsin canım dualarımız sizinle peki yumurtlama bozukluğu için ilaç vermedimi?
günaydın pericim .... inşallah hayırlı ve güzel haberlerle bize dönüş yaparsın tatlım...
gunaydın canım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bızeee
pericim inş ciddi bi sorun yoktur haberlerini bekliyoruz...
kızlarr geldim doktordan baktı ultrasonla polikistik over kistlerin dışında görünürde bişey yok..benden bhcg istedi ama ben geçen hafta yaptırdığımı söyledim..bana duphaston verdi 10 gün kullanıcam adet olmak için bu sürede adet olursam ilacı bırakıcam,ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olmazsam gebelik testini tekrarla dedi bana..belki geç yumurtlayıp geç döllenme olabilir dedi hamilesindir bilemeyiz şuan dedi..eğer hamileysem bu ilacın bebeğe bir zararıda yokmuş ayrıca..bugünden itibaren ilaca başlıyorum bakalım yaşayıp görücez![]()
Umarım tatlım herşey gönlünce olsun , peki sen nasılsın daha iyimisin.
hakkında hayırlısı olsun canım. morfolojiye çok takılma benim eşimde morfoloji %1 olmasına rağmen hamileyim. çok önemli bir sorun değil morfoloji doktorlar da çok önemsemiyor zaten..hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
desteğiniz için sağolun kızlar bu sabah adet oldum drum 2. aşılama için çağırdı %2 morfoloji ile aşılama deniyoruz hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
dr herşey normal ama bu ay rahim filmi çekildiğim için adetten sonra ilişki dedi..bende yumurtlama bozukluğu varmış inşallah 4 5 aylık tedaviyle gebe kalırsın dedi olmazsa başka şeyler düşünürüz dedi
kızlarr geldim doktordan baktı ultrasonla polikistik over kistlerin dışında görünürde bişey yok..benden bhcg istedi ama ben geçen hafta yaptırdığımı söyledim..bana duphaston verdi 10 gün kullanıcam adet olmak için bu sürede adet olursam ilacı bırakıcam,ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olmazsam gebelik testini tekrarla dedi bana..belki geç yumurtlayıp geç döllenme olabilir dedi hamilesindir bilemeyiz şuan dedi..eğer hamileysem bu ilacın bebeğe bir zararıda yokmuş ayrıca..bugünden itibaren ilaca başlıyorum bakalım yaşayıp görücez![]()
Arkadaslar suan mda ile yemegimizi yedik tatlimizi kahve esliginde yerken hepinizin kulagini cinlattik tek tek sordum sizi birkac gun giremedim telasim cok mda cigimi yolcu edeyim en kisa zamanda rahat bir zamanda bol bol yazisiriz soranlari hepinizi opuyoruz
selam kızlar çok uzun zamandır yazmıyorum son yaşadıgım yenilgi beni çok etkiledi yazmasamda hepinizi takip ettim benim 4düşügüm vardı sebebi kan pıhtılaşmasıymış bu beni çok etkiledi olan bebeklerim gitti şimdi ise hamile kalamıyorum kalsam yine düşerse diye düşünüyorum doktorum üçüncü aşılamaya gerek yok direk tüp dedi bakalım hayat daha ne gibi süprizleri olacak yaşıyıp gürücem............... hepinizi görmesemde tanıyo gibiyim hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar ben de hastaneye gittim bugün evraklarımı teslim ettim. sistemik hastalık raporum 5 eylül de çıkacakmış sonra da ultrasona girip ilaç raporum için dosyamı teslim edicem. sanırım 15 eylül de çıkmış olacak tüüp bebek raporum ve 5 ekim adetimle birlikte başlayacağız. hepinizi öpüyorum.
Iyı aksamlar kızlar bugun askarlerımızı gonderdık cok agladım dunden berı uzuldum halada uzgunum ama aksamda guldum doktorumun sankı ıcıne dogmus gıbı yarınkı randevumu bugun aksama aldı oglumun guzel yuzunu yumuk yumuk ellerını gorduk cok ıyı geldı dogum gunum bugun guzel bı hedıye oldu bana anlıycagınız 327 gram 22 cm olmus saglıgıda ıyı sukur Rabbım kucamıza almak nasıp etsın ınsalllah ısteyen herkese saglıkla versın
çok şükür yinede bu halimize ,, iyi diyelim iyi olalımadetim çok sancılı ve pıhtılı oldu
bügün dr a gittik muuayene etti kistlerim temizlenmiş 2. aşılamaya start verdik
cumartesi 112,5 doz ile başlıyoruz
muayene bitti, evimize gece yarısı döndük
yolda ay ve bizden başka kimse yoktu eşime ve kendime çok acıdım gece vakti yollara düştük diye
sessizce akıttım yaşlarımı
eşim görmeden
sonra toparlandım eşiminde moralini bozmak istemedim
çok zor ya, rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bilmiyorum ama boş oturdukça kafama herşeyi takıyorumumarım dediğin gibi olur
canım sende sağ sağlim hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
![]()
günaydınlarrrrrrrrrrrr![]()
SAĞOL BEBEM HAVA ÇOK SICAK YAA UYKU TUTMADI GECEDE SABAHTAAA (aslında sabah uyuyacaktımda sokak satıcları sağolsunlaruyutmadılar)BENDE SİZE BİR BEKİM DEDİMMMcanım başka bir sorunun olmaması sevindirici.... hakkında hayırlsı neyse o olsun perim...inşallah Allah kalbine göre verir canım ... çok öpüyorum..
Afiyet olsun hatunlar .. :)) hadi Masal işlerini toparlada dön aramıza bekliyoruz canım seni.....
inşallah bundan sonraki ill denemende hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla hamileliğini tamamlayıp meleğini kucağına nasip olur arkadaşım..
evraklarının soruncsuz biçimde tamamladığın gibi tedavinde de pürüzsüz bir yol izleyip hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun..
Allah kavuştursun canım ... Allah hayırlısıyla sağ salim geri dönmelerini nasip eylesin... hayırlı teskereler şimdiden..
doğum gübnün de kutlu olsun canım ... yeni yaşın sana oğluşunu getiriyor ne güzel bak.. bundan sonra tüm güzellikler sizinle olsun..en güzel hediyeni almışsınikinizinde sağlığının yerinde olması sevindirici.. Allaha emanet olun..
hayırlsı olsun yeni tedavin canım .. inşallah bu sefer emeline kavuşurursun arkadaşım..
günaydın yeter; nasılsın?