• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Söyleyecek bir söz bulamıyorum inan ki ne kadar zor şeyler yaşamışsın.Allah sabır versin canım
Mücadeleyi bırakmamak gerek Rana doğru söylüyor...Kendine dikkat et lütfen...[/QUOT

merhaba kızlar. bugün iş başı yaptım. aslında hiç çalışmak istemiyorum. zor bir gün. yüreğimin üstünde bir ağırlık hissediyorum. herşey rüya gibi geldi ve geçti. bir varmış bir yokmuş oldu yavrum. ben hamile olduğuma daha inanamamışken, hergün bakıp şükrederken, şimdi kaybettiğime inanmak çok daha zor. neşeli gününüzde sizide üzmek istemezdim. özür dilerim. yeni bişeylere başlamak artık çok zor. zaten 3 ay korunmamız gerekiyormuş. sonrasını hiç bilmiyorum. tek bildiğim kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum yaptım. herkes çocuğunu alıp giderken benim kucağım boş kaldı. ardından kürtaj çok zor geçti. yalvardım ama yinede uyutmadılar. rabbim kimseye yaşatmasın.

leylacım canım o nasıl söz ne demek biz mutlu olurken aşk olsun .
senin acın bizim acımız inan bende istanbuldaki son günlerimde aldım haberini içime işledi acın tarif edemem sana, yazamadım bile ellerim titredi ama emin olki burada hep sana destek olup acını paylaşacagız ve hep beraber üstesinden gelecegiz.Allahım bir dahaki sefere böyle acıları yaşatmasın . Ne zaman istersen bizler hep burada sana destek olmaya hazırız sakın öyle rahatsızlık verdiğini düşünme . Bizim negatiflerimizdede sen bize detsk olmadınmı hiç.
Ayrıca işe başlamış olman emin olki sana iyi gelecektir. Çok öpüyorum .

leylacım canım o nasıl söz ne demek biz mutlu olurken aşk olsun .
senin acın bizim acımız inan bende istanbuldaki son günlerimde aldım haberini içime işledi acın tarif edemem sana, yazamadım bile ellerim titredi ama emin olki burada hep sana destek olup acını paylaşacagız ve hep beraber üstesinden gelecegiz.Allahım bir dahaki sefere böyle acıları yaşatmasın . Ne zaman istersen bizler hep burada sana destek olmaya hazırız sakın öyle rahatsızlık verdiğini düşünme . Bizim negatiflerimizdede sen bize detsk olmadınmı hiç.
Ayrıca işe başlamış olman emin olki sana iyi gelecektir. Çok öpüyorum .

Sağol canım. sizler benim gönül dostlarım, can yoldaşlarımsınız. beni sizden daha iyi anlayan kimse yok. zaman herşeyin ilacı. inşallah banada ilaç olacak. yeni bir bebek şu an öyle uzak geliyor ki bana. olsa bile sevinebilirmiyim bilmiyorum. zaten hep korkuyla geçiyordu gebeliğim. her dr.a gidişimde içimi bir korku, heycan kaplıyordu. millete bakıyorum umrunda değil. duracaksa zaten durur diyor. öyle olabilsemiydim bilmiyorum. inşallah sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim ben. tekrar tedaviye başlama gücünü kendimde ne zaman bulurum bilmiyorum. belki sizlerin mutlulukları yeniden heycanlandırır beni.

Söyleyecek bir söz bulamıyorum inan ki ne kadar zor şeyler yaşamışsın.Allah sabır versin canım
Mücadeleyi bırakmamak gerek Rana doğru söylüyor...Kendine dikkat et lütfen...[/QUOT

merhaba kızlar. bugün iş başı yaptım. aslında hiç çalışmak istemiyorum. zor bir gün. yüreğimin üstünde bir ağırlık hissediyorum. herşey rüya gibi geldi ve geçti. bir varmış bir yokmuş oldu yavrum. ben hamile olduğuma daha inanamamışken, hergün bakıp şükrederken, şimdi kaybettiğime inanmak çok daha zor. neşeli gününüzde sizide üzmek istemezdim. özür dilerim. yeni bişeylere başlamak artık çok zor. zaten 3 ay korunmamız gerekiyormuş. sonrasını hiç bilmiyorum. tek bildiğim kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum yaptım. herkes çocuğunu alıp giderken benim kucağım boş kaldı. ardından kürtaj çok zor geçti. yalvardım ama yinede uyutmadılar. rabbim kimseye yaşatmasın.

canım geçmiş olsun rabbim bu acıyı bi daha yaşatmasın inşallah inan yüreğimi sızlattın .. biz insanların elinde değil ki rabbim bunu böyle uygun görüyor..canımm.nedemek üzmek istemezdim bizim birbirimizden başka çevremizde kimimiz var ki etrafımızdaki insanlara bu kadar rahat anlatamıyoruz hatta hiç paylaşmıyoruz .. bu hepimizin acısı.. bak ne güzel işe gitmişsin dimdik ol saırla dua ile rabbinden hayırlı sağlıklı evlatlar iste ..en yakın zamanda rabbim nasip etsin..tekrar geçmiş olsun çok çok öptüm.. allaha emanet ol

arkadaşalar her ikiniz de uzun süredir görünmüyorsunuz.. umarım iyisinir ve her şey yolundadır.. merak ediyorum sizleri. görüşmek üzere..

selam gayecim...iyiyim şükür en azından iyi olmaya çalışıyorum..aslında giriyorum forma okuyup çıkıyorum..zaten çok da merak edilmeyince bişeyler yazmadım açıkcası :)))
hormon testlerinde sıkıntı oldu prolaktin yüksek çıktı sonra tekrar ölçülü düşük çıktı filann milan...sıkıcı günler yanii.
tatil yaptık bizde bayramda sonra geldik ev temizliği derken zaman geçiyor
sen nasılsın tedaviye devam bi değişim var mı sende?
ayrıca hatırladıgın için çok teşekkürlerrr

canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım ilkinde normal dogum ve kürtaj çok zor geçti ve uyutmadılar:43: kıyamdım ben onu gözümden sakınırken kestirip biçtirmek gelmedi içimden belkide birdaha anne olamıycam dedim hiç olmazsa ahirette vicdanım rahat ogluma kavuşurum demiştim:43: ama 2.hamile kaldıgımda karnımda ölmüş yavrum kararımı verdim uyutun genetige verin dedim inş rabbim biliyor içimi keyfimden yaptırmadım sadece bir umut bu bebegimlede buluşmak nasip olur ahirette:43:

canım malesef dikiş enfeksiyon nedeni bebegini karnında öldürmezdi benim ilki bu nedenleydi dikilmemesi ve enfeksiyon nedeni son ana kadar kalbi attı taki sunni sancılar verilip öldürene kadar evet öldürdüler beni zehirlemye başlamıştı bir hafta kaçtım ama saglıgım bozuldu bende ölemedim teslim oldum ne acı verici kısmet degilmiş karnınd ölenlerin çogu genetik kan akışınada baktırsaydın anlaşılırmış okadar bişeyler görenler:19:

umudumuzu kaybetmeyelim senin acın taze inan geçicek aklına geldiginde gözlerin dolacak kalbin sızlayacak ama kimin ol dedigi kimin aldıgı ahirette ne durumda oldugu aklına gelince için rahatlayacak:16: yeniden anne olucaz inş yeni umutlara yeni tedavilere geçmeden önce rabbim güç versin yardımcımız olsun inş:34:

mda saol canım sakladıgın için o senin güzelligin yaşlandım o fotolar eskidi yıllar geçti:14: 3 bunda 3 diger hamişlikten kilo aldım vermem lazım:52:

Canım bizimle paylaşmayı derdini sevincini anlatmayı hiç bırakma, bur da hepimizin arasında bir gönül bağı var.
hepimizin negatif sonuç aldığı zorlu geçen günleri oldu birbirimize destek olmamız gerek bu yaşadıklarımızı bazen en yakınımız bile anlamayabilir bizim ne yaşadığımızı hissedemeyebilir.
Tekrar yazışmaya başlamana derdini sıkıntını paylaşmana çok sevindim.kendine çok dikkat et,öpüyorum seni...

günaydın bayanlar ... yüzünüzden tebessümlerin eksik olmadığı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

günaydın Seyhancım .... nasılsın canım? çok özlettin kendini bilmem farkında mısın ?:14:

yerim seni bennn uçan balonların kalbin kadar güzel cnm benimmm :38:
iyiyim çok şükür ramazan bitti bayram tatili bitti köye gittik geldikk memorial için hazırım sanırım :1::1:
sen nasılsın cnmmmm

selam gayecim...iyiyim şükür en azından iyi olmaya çalışıyorum..aslında giriyorum forma okuyup çıkıyorum..zaten çok da merak edilmeyince bişeyler yazmadım açıkcası :)))
hormon testlerinde sıkıntı oldu prolaktin yüksek çıktı sonra tekrar ölçülü düşük çıktı filann milan...sıkıcı günler yanii.
tatil yaptık bizde bayramda sonra geldik ev temizliği derken zaman geçiyor
sen nasılsın tedaviye devam bi değişim var mı sende?
ayrıca hatırladıgın için çok teşekkürlerrr

nimeysacım günaydın canım benim...
topic bayram tatili ve yaz olması nedeniyle baya bi sekteye uğramıştı.. şimdi yavaş yavaş eskisi gibi bir araya gelmeye başladık..
iyi olup her şeyin normal olduğuna sevindim canım .. prolaktin hormonu FSH gibi değil ilaçla tedavisi mümkün canım ...inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsın .. ama bu kısa ara size güzel bir bayram tatili yaşatması için iyi olmuş :))
ben kasım ayı gibi nasipse düşünüyorum canım..bizim işler nedeniyle yazın tatil yapma olanağımız bulunmuyor maalesef... sezon sonu güzel bir tatil sonrası bizde tedavi yollarına düşeceğiz inşallah..
forma yazmadan gitme ya :( iki satırda olsa yaz ki haberlerini lalaım canım ... görüşmek üzere.. çok öpüyorum..

amanın jollyy cim nerelerdesin sen yahu vallahi özlemişiz seni.Sorma 2 gündür ayaklarım geri geri gidiyor pufff hiç çalışmak istemiyorum.
bakalım bize ne yapacaklar kuzucum yarın lucrin ile bismillah diyoruz . artık ne çıkarsa bahtımıza

Buralardayım şekerim yaa sessiz sessiz takılıyorumm :) Haydi bakalım bismillah bu sefer uzun protokol başladın sanırım. Sonumuz hayır ola :)

Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla bulusup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmam gerektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....

Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))
Hepinizi öpüyorum gorusmek uzere...kizlar..

Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok

Oyy çok çok geçmiş olsun :( Yaptık tatilleri geldik işte bizde kürkçü dükkanına :) Ama sen dün dr 'a gitmişsinn ama ne olduu bi haber gönderr :)İnş. e 2 'in düşmüştürde başlamışsındır tedaviye. Hadi güzel haber getir bizee:16: Şu çalışıpta tedavi olma sürecindeki zorluklara katılıyorumm :) Valla randevularımı saat 6 'ya alıyorum Allahtan merkez işime yakın o yüzden çok sıkıntım yok. Ama opu ve transfer sonrası izin şimdiden düşündürüyor. Bakalım bu sefer ne bahane üreticezz :)

yerim seni bennn uçan balonların kalbin kadar güzel cnm benimmm :38:
iyiyim çok şükür ramazan bitti bayram tatili bitti köye gittik geldikk memorial için hazırım sanırım :1::1:
sen nasılsın cnmmmm

kelebek kız onlar :)) Masalım'ınki balon :9:
o senin bana yansıtığın sıcaklığın ve senin bana yansıman canım benim... valla aklımda yer edinen arkadaşlarımdansın canım... sensiz olmuyor sen buralara ayrı bir hava , neşe katıyorsun ... senden mahrum bırakama bizleri Seyhan'ım..
inşallah bu ara sana ve tedavine olumlu yansıyacaktır...depoladığın moral tedavini de olumlu etkiler canım benim inşallah... bu sefer hayırlısıyla her şey daha güzel ve farklı olacak arkadaşım..
ramazan da baya bir rahatsızlandım ama şimdi neyseki normale döndüm .. sıcak;nem ve klimalar sağ olsunlar... onun dışında değişiklik yok canım .. aynen bıraktığın gibiyim :))

MDA VE MASALIMMM NE DURUMDASINIZ CANLARIMMM

kızlar sakın yanlış anlaşılmasın bu iki arkadaşı özellikle takip etmek istiyorum çünkü aynu merkezdeyiz bana yol olacakalr inşallahhh
inanın bütün dualrımda hepiniz varsınızzzz , inşallah hepiniz anne olacaksınızzz

Sağol canım. sizler benim gönül dostlarım, can yoldaşlarımsınız. beni sizden daha iyi anlayan kimse yok. zaman herşeyin ilacı. inşallah banada ilaç olacak. yeni bir bebek şu an öyle uzak geliyor ki bana. olsa bile sevinebilirmiyim bilmiyorum. zaten hep korkuyla geçiyordu gebeliğim. her dr.a gidişimde içimi bir korku, heycan kaplıyordu. millete bakıyorum umrunda değil. duracaksa zaten durur diyor. öyle olabilsemiydim bilmiyorum. inşallah sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim ben. tekrar tedaviye başlama gücünü kendimde ne zaman bulurum bilmiyorum. belki sizlerin mutlulukları yeniden heycanlandırır beni.
Canım rahat olabilmek hepimizin arzusu ancak bu bazen sen ne kadar istesende elinde olmuyor.Umarım yeni süreçleri hep beraber mutlu bir şeikilde yaşar atlatırız.
canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım ilkinde normal dogum ve kürtaj çok zor geçti ve uyutmadılar:43: kıyamdım ben onu gözümden sakınırken kestirip biçtirmek gelmedi içimden belkide birdaha anne olamıycam dedim hiç olmazsa ahirette vicdanım rahat ogluma kavuşurum demiştim:43: ama 2.hamile kaldıgımda karnımda ölmüş yavrum kararımı verdim uyutun genetige verin dedim inş rabbim biliyor içimi keyfimden yaptırmadım sadece bir umut bu bebegimlede buluşmak nasip olur ahirette:43:

canım malesef dikiş enfeksiyon nedeni bebegini karnında öldürmezdi benim ilki bu nedenleydi dikilmemesi ve enfeksiyon nedeni son ana kadar kalbi attı taki sunni sancılar verilip öldürene kadar evet öldürdüler beni zehirlemye başlamıştı bir hafta kaçtım ama saglıgım bozuldu bende ölemedim teslim oldum ne acı verici kısmet degilmiş karnınd ölenlerin çogu genetik kan akışınada baktırsaydın anlaşılırmış okadar bişeyler görenler:19:

umudumuzu kaybetmeyelim senin acın taze inan geçicek aklına geldiginde gözlerin dolacak kalbin sızlayacak ama kimin ol dedigi kimin aldıgı ahirette ne durumda oldugu aklına gelince için rahatlayacak:16: yeniden anne olucaz inş yeni umutlara yeni tedavilere geçmeden önce rabbim güç versin yardımcımız olsun inş:34:

mda saol canım sakladıgın için o senin güzelligin yaşlandım o fotolar eskidi yıllar geçti:14: 3 bunda 3 diger hamişlikten kilo aldım vermem lazım:52:
yok kuzucum sen daha çok gençsin , ve bence halende çok güzelsin

kelebek kız onlar :)) Masalım'ınki balon :9:
o senin bana yansıtığın sıcaklığın ve senin bana yansıman canım benim... valla aklımda yer edinen arkadaşlarımdansın canım... sensiz olmuyor sen buralara ayrı bir hava , neşe katıyorsun ... senden mahrum bırakama bizleri Seyhan'ım..
inşallah bu ara sana ve tedavine olumlu yansıyacaktır...depoladığın moral tedavini de olumlu etkiler canım benim inşallah... bu sefer hayırlısıyla her şey daha güzel ve farklı olacak arkadaşım..
ramazan da baya bir rahatsızlandım ama şimdi neyseki normale döndüm .. sıcak;nem ve klimalar sağ olsunlar... onun dışında değişiklik yok canım .. aynen bıraktığın gibiyim :))

gördüm gördüm kelebekmiş :1::1:
masalımki balonmuş okkk dikkat edecem :1:
sağolasın cnm benim düşüncelerin için adetliyim inşallah diğer aya gidecem bu ay gelir gelmez izin alamadım :ssz:

hepinize günaydın yeni güzel mutlu bir gün diliyorum :)))

hepinizi öpüyorum.

Günaydın arkadaşlarrrrrr
nasılsınızzzzz :16:

günaydın bayanlar ... yüzünüzden tebessümlerin eksik olmadığı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Buralardayım şekerim yaa sessiz sessiz takılıyorumm :) Haydi bakalım bismillah bu sefer uzun protokol başladın sanırım. Sonumuz hayır ola :)

Oyy çok çok geçmiş olsun :( Yaptık tatilleri geldik işte bizde kürkçü dükkanına :) Ama sen dün dr 'a gitmişsinn ama ne olduu bi haber gönderr :)İnş. e 2 'in düşmüştürde başlamışsındır tedaviye. Hadi güzel haber getir bizee:16: Şu çalışıpta tedavi olma sürecindeki zorluklara katılıyorumm :) Valla randevularımı saat 6 'ya alıyorum Allahtan merkez işime yakın o yüzden çok sıkıntım yok. Ama opu ve transfer sonrası izin şimdiden düşündürüyor. Bakalım bu sefer ne bahane üreticezz :)

günaydın güzeller, yeni gün hepimize umut olsun ama çalışmak hiç istemiyorum ya ,ben evde olmak dinlenmek kafama hiç bir şeyi takmamak istiyorum iş yerim fazlası ile stresli hergün bir sıkıntı var bazen kaldıramıyorum ama çalışmaktan başkada çarem yok .Off o zaman yeni güne hakkımızda hayırlısı diye sizlere günaydın demek istiyorum hepiniz çok ama çok mutlu ve keyifli bir gün geçirin...:16::16::16::16::16::16::16:

jollyy cim canım sessiz takılma gel özlüyoruz seni kuzum buralarda yanımızda yamacımızda ol

iyiydir gayem canım beklemedeyiz işlerimi toparlamaya çalışıyorum, geçen sefer iş yerimle fazlaca telefon trafiği yaşadık ve hiç bişey anlamadım bu sefer daha az olsun diye ugraşıyorum ama bunun önüne sanırım hiç geçemeyecegim.

gördüm gördüm kelebekmiş :1::1:
masalımki balonmuş okkk dikkat edecem :1:
sağolasın cnm benim düşüncelerin için adetliyim inşallah diğer aya gidecem bu ay gelir gelmez izin alamadım :ssz:

hayırlısı olsun canım ... ay dediğin ne ki hemen geçiyor ... inşallah bu sefer gönlünce olur her şey canım benim..

Back
X