canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım ilkinde normal dogum ve kürtaj çok zor geçti ve uyutmadılar

kıyamdım ben onu gözümden sakınırken kestirip biçtirmek gelmedi içimden belkide birdaha anne olamıycam dedim hiç olmazsa ahirette vicdanım rahat ogluma kavuşurum demiştim

ama 2.hamile kaldıgımda karnımda ölmüş yavrum kararımı verdim uyutun genetige verin dedim inş rabbim biliyor içimi keyfimden yaptırmadım sadece bir umut bu bebegimlede buluşmak nasip olur ahirette
canım malesef dikiş enfeksiyon nedeni bebegini karnında öldürmezdi benim ilki bu nedenleydi dikilmemesi ve enfeksiyon nedeni son ana kadar kalbi attı taki sunni sancılar verilip öldürene kadar evet öldürdüler beni zehirlemye başlamıştı bir hafta kaçtım ama saglıgım bozuldu bende ölemedim teslim oldum ne acı verici kısmet degilmiş karnınd ölenlerin çogu genetik kan akışınada baktırsaydın anlaşılırmış okadar bişeyler görenler
umudumuzu kaybetmeyelim senin acın taze inan geçicek aklına geldiginde gözlerin dolacak kalbin sızlayacak ama kimin ol dedigi kimin aldıgı ahirette ne durumda oldugu aklına gelince için rahatlayacak

yeniden anne olucaz inş yeni umutlara yeni tedavilere geçmeden önce rabbim güç versin yardımcımız olsun inş
mda saol canım sakladıgın için o senin güzelligin yaşlandım o fotolar eskidi yıllar geçti

3 bunda 3 diger hamişlikten kilo aldım vermem lazım