ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten
tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum
NAZARBONCUGM....hoşgeldin...bugün aşılamanı yaptırıyormuşsun hayırlı olsun o günleri yaşarken bizlerinde herhangi bir tecrübesi yoktu hakılısın heyecanlanmakta ..ama madem destek veriyoruz o zaman kulak ta ver bize ellerin titreyecek kadar heyecanlandırma kendini korkulacak hiçbirşey yok sakin olmak en iyi ilacın ..umarım ilk ve son tedavin olur sonu güzel olsun..
REYYAN....selam..hoşgeldin hayırlısı olsun gireceğin tedaviler fakat anlayamadım 2 aşılama sonrası bir kez tüp bebek tedavisi geçirmişsin neden şimdi tüpten sonra başa dönüp aşılama olacaksın tüp bebek tedavisi ile devam etmen gerekmez miydi?
JOLLYY.......sağol jollyy cim bebik olurmu olmazmı Allah biliyor ama tedaviye devam işte kısmet canım..inşallah diyelim bir daha ki kontrol yarın sabah canım...
MCAN...... canım teşekkürler ,, inşallah olumlu olur hayırlısı bakalım ne varsa artık kısmette adım adım gidiyoruz..kader..önden biz arkasından..:))
MEDİDS.....senle ben tanışamadık ama..şirine...:))) gayemle bugün bende tanıştım üstelik aradıda hem fiziken hem sesli tanıştık onla da..çok tatlı aynı kalbi gibi kendisi de güzel...dün seyhana seni gördüm dedim o cümle ile muhabbet bir ilerlemiş arkamdan iyi oldu görebilen görüyor işte kimle yazıştığını süper oldu teknoloji sağolsun...
SARDUNYA...izmirde aklının kalması güzel sevindim gelirsin bundan sonra arada..:)) çeşmemiz zaten dünyanın top on listesinde malum..ama malesef sıcağımız sağlam işte hak vermişsin üstelik sen yine çok sıcaklarda gitmedin düşün öncesini...
çok az kaldı seninde tedavine zaten eylüle girdik artık şimdiden hayırlısı ile başlamak nasip olsun sardunyacım hoşgeldin tekrar tatil gezme değişiklik iyi olmuş tedavi öncesinde..çok öpüyorum seni canım..
MDA......tabi sorsunlar da nasıl salladığını söyleyeyim ...mütevazi hanım..fotojenik olduğun doğru aslının iyi olmadığı külliyen yalan...canım arkadaşım benim.
DİMPLE....hoşgeldin canım,,naptın sen ya yok oldun ne zamandır bazen kıskanıyorum böyle gidiyorum diyenleri gidenleri özlettiriyorsunuz kendinizi arada lazım.... fakat iyiyim bir süre yokum merak etmeyin demek şartı ile ..çünkü sebep bilmeyince haberli olmayınca insanın aklına bir sürü şey geliyor sorduk andık adını hep çağırmışız resmen gelmişsin...bizde özledik seni canım.
MDA....canım sana sordum ya geçenlerde MPB Yİ geçmişte aynı doktorda olduğunuz için belki önceden diyoloğun olmuştur haberin var mı diye buraya da yazdım bilen varmı diye bir ay kadar önce bilen yok olsa biri cevaplardı umarım dediğin gibi bebeğide kendide iyidir ...
MELEK.....korkutmasın iğneler..eminim bugüne kadar canın çok şey için daha çok yanmıştır ..hiç takma bile aklına ,,alışırsın zaten ilk bir iki enjekteden sonra ..