• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hem cevap icin tesekkur ederim hem guzel dilegin icin :) umarim hepimiz saglikla anneligi tadariz. bu durumda benim asilamamin 16. gunu ve test yaptirmaliyim:) hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanirim bir turlu test yaptirma istegim olmadi. neyse guzel haberlerle insallah

bencede yaptırmalısın, hatta şöyle başlayalım neden bebeginiz olmuyordu sakıncası yoksa. egerki çok büyük bir problem degilse hamile olabilirsin buradaki pek çok arkadaşımız aşılama ile hamile kaldılar

uzunca bir suredir korunmuyorum ancak ailemde erken menapoz var ve ben 30 yasina gelince doktora gidip son bir muayne oldum esimden de benden de bazi testler ve film istendi. hersey normal. film cektirmek istemedim hemen zaten dunya saglik orgutu de ilk uc ay yumurta takibi oneriyor. bu ay klomenle yumurtanin kalitesini arttirip deneyelim dedi doktorum ve 10. gun kontrole gittigimde yumurtaya bakti ve yarin asiliyoruz dedi. ben o kadar sok oldum ki aklimin ucundan gecmezdi ve inanin filmden baska hic biseyi arastirmamistim bile agzim dilim tutuldu catlama ignesini olup eve gittim. esimde sasirdi garip bir gece gecirdik vardir bi hayir diye ertesi gun asilamayi yaptirdik.

bir hayir olduguna inanmak istiyorum. adet gecikmeden bu konuyu kafamda mumkun oldugunce kurmamaya calistim. bu yuzden test bile yaptirmadim ki okudum 12. gunden itibaren belli oluyormus. ben de boyle bir model oldum yani;)

sonuc olarak yarin bir aksilik olmazsa test yapicam.

uzunca bir suredir korunmuyorum ancak ailemde erken menapoz var ve ben 30 yasina gelince doktora gidip son bir muayne oldum esimden de benden de bazi testler ve film istendi. hersey normal. film cektirmek istemedim hemen zaten dunya saglik orgutu de ilk uc ay yumurta takibi oneriyor. bu ay klomenle yumurtanin kalitesini arttirip deneyelim dedi doktorum ve 10. gun kontrole gittigimde yumurtaya bakti ve yarin asiliyoruz dedi. ben o kadar sok oldum ki aklimin ucundan gecmezdi ve inanin filmden baska hic biseyi arastirmamistim bile agzim dilim tutuldu catlama ignesini olup eve gittim. esimde sasirdi garip bir gece gecirdik vardir bi hayir diye ertesi gun asilamayi yaptirdik.

bir hayir olduguna inanmak istiyorum. adet gecikmeden bu konuyu kafamda mumkun oldugunce kurmamaya calistim. bu yuzden test bile yaptirmadim ki okudum 12. gunden itibaren belli oluyormus. ben de boyle bir model oldum yani;)

hayırlısı canım, bizi merakta koymazsın degilmi? haber bekliyoruz:18:

hayırlısı canım, bizi merakta koymazsın degilmi? haber bekliyoruz:18:

haftasonu geldiiii... bu gecede izmirden eşim gelecek kısmetse ,, bir hafta olacak yarın ben istanbula geleli..pazar gecesi dönecek tabi mecbur ama en azından şu 2 gün birlikte vakit geçirip gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ...arada moral olsun 2.haftaya başlarken ,,yarın 2.kontrolüm var ben size yazana dek muhtemelen pazartesi de 3.kontrolüm olmuş olur umarım hayırlı gelişmeler yaşar sonuçlar alırım pazartesi bu 2 kontrolü geçirmiş olumlu şekilde de devam eder halde sizlere bilgi vermek umudu ile öpüyorum ...destekleriniz alakanız için de teşekkür ederim hepinize.sağlıkla ,,sevgiyle....

kocişimizide özlemişizzzz :17::17::17::17:
bu tedavilerinizde nedense sana ve mdaya güvenim sonsuz inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk

sanada iyi hafta sonları güzellik,kontrollerin ultra güzel geçecek .Eşinde sana iyi gelmek için geliyor , hiç bir şeyi ne yapıyoruz kafaya takmıyoruz . Söz evrdiğimiz gibi, gezip tozup keyfini çıkartıyoruz belki bir daha tüp deneme şansımız var ama bu zamanları bir daha yaşama şansımız yok degilmi? Eşine selamlar senide o güzel yanaklarında çok öpüyorum.İzmirde sen konuşurken seyretmeye doyamadıgım , gözlerimi alamadığım güzel hatun.:54::54::54::54::54::54::54::54:

wooowwww diyorummm amanın bune güzel laflarrrr
bende tedaviye başlayınca bak hepsinden istiyorum ona göreeee :1::1::1:

Selam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr

bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...

ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum

NAZARBONCUGM....hoşgeldin...bugün aşılamanı yaptırıyormuşsun hayırlı olsun o günleri yaşarken bizlerinde herhangi bir tecrübesi yoktu hakılısın heyecanlanmakta ..ama madem destek veriyoruz o zaman kulak ta ver bize ellerin titreyecek kadar heyecanlandırma kendini korkulacak hiçbirşey yok sakin olmak en iyi ilacın ..umarım ilk ve son tedavin olur sonu güzel olsun..

REYYAN....selam..hoşgeldin hayırlısı olsun gireceğin tedaviler fakat anlayamadım 2 aşılama sonrası bir kez tüp bebek tedavisi geçirmişsin neden şimdi tüpten sonra başa dönüp aşılama olacaksın tüp bebek tedavisi ile devam etmen gerekmez miydi?

JOLLYY.......sağol jollyy cim bebik olurmu olmazmı Allah biliyor ama tedaviye devam işte kısmet canım..inşallah diyelim bir daha ki kontrol yarın sabah canım...

MCAN...... canım teşekkürler ,, inşallah olumlu olur hayırlısı bakalım ne varsa artık kısmette adım adım gidiyoruz..kader..önden biz arkasından..:))

MEDİDS.....senle ben tanışamadık ama..şirine...:))) gayemle bugün bende tanıştım üstelik aradıda hem fiziken hem sesli tanıştık onla da..çok tatlı aynı kalbi gibi kendisi de güzel...dün seyhana seni gördüm dedim o cümle ile muhabbet bir ilerlemiş arkamdan iyi oldu görebilen görüyor işte kimle yazıştığını süper oldu teknoloji sağolsun...

SARDUNYA...izmirde aklının kalması güzel sevindim gelirsin bundan sonra arada..:)) çeşmemiz zaten dünyanın top on listesinde malum..ama malesef sıcağımız sağlam işte hak vermişsin üstelik sen yine çok sıcaklarda gitmedin düşün öncesini...
çok az kaldı seninde tedavine zaten eylüle girdik artık şimdiden hayırlısı ile başlamak nasip olsun sardunyacım hoşgeldin tekrar tatil gezme değişiklik iyi olmuş tedavi öncesinde..çok öpüyorum seni canım..

MDA......tabi sorsunlar da nasıl salladığını söyleyeyim ...mütevazi hanım..fotojenik olduğun doğru aslının iyi olmadığı külliyen yalan...canım arkadaşım benim.

DİMPLE....hoşgeldin canım,,naptın sen ya yok oldun ne zamandır bazen kıskanıyorum böyle gidiyorum diyenleri gidenleri özlettiriyorsunuz kendinizi arada lazım.... fakat iyiyim bir süre yokum merak etmeyin demek şartı ile ..çünkü sebep bilmeyince haberli olmayınca insanın aklına bir sürü şey geliyor sorduk andık adını hep çağırmışız resmen gelmişsin...bizde özledik seni canım.

MDA....canım sana sordum ya geçenlerde MPB Yİ geçmişte aynı doktorda olduğunuz için belki önceden diyoloğun olmuştur haberin var mı diye buraya da yazdım bilen varmı diye bir ay kadar önce bilen yok olsa biri cevaplardı umarım dediğin gibi bebeğide kendide iyidir ...

MELEK.....korkutmasın iğneler..eminim bugüne kadar canın çok şey için daha çok yanmıştır ..hiç takma bile aklına ,,alışırsın zaten ilk bir iki enjekteden sonra ..

anım ya ben senide çok merak ediyorum gaye ve mda bir içim su valla seninde onlardan kalır yanın yoktur eminim seni nasıl görebilirim ki pazartesi gelince denk gelirsek çözelim bu sorunu :)))

Eşin yanına geliyormuş 1 hafta açığı 2 günde kapatırsınız siz :)) gez dolaş rahatla ki yumoşlarında büyük kaliteli ve bebiş olmaya hazır hale gelsin :))

çok öpüyorum canım iyi tatiller :)

anım ya ben senide çok merak ediyorum gaye ve mda bir içim su valla seninde onlardan kalır yanın yoktur eminim seni nasıl görebilirim ki pazartesi gelince denk gelirsek çözelim bu sorunu :)))

Eşin yanına geliyormuş 1 hafta açığı 2 günde kapatırsınız siz :)) gez dolaş rahatla ki yumoşlarında büyük kaliteli ve bebiş olmaya hazır hale gelsin :))

çok öpüyorum canım iyi tatiller :)

bence hiç görme manken gibi hatunn:19::19:

bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..

başka bir topikte bir arkadaş bana önermişti bu akapunkturu sebepsiz infertilite olduğum için onunda tanıdıkları yaptırmış ve hamile kalmış,araştırdım biraz ama olur gözüyle hiç bakmadım para tuzağı gibi gelebiliyor bana

Gerçi tüp bebek maceramda olmazsa son şans olarak deneyebilirim.

Sen gidersen ve yaptırırsan burada paylaş lütfen özellikle takip ederim canım :))

başka bir topikte bir arkadaş bana önermişti bu akapunkturu sebepsiz infertilite olduğum için onunda tanıdıkları yaptırmış ve hamile kalmış,araştırdım biraz ama olur gözüyle hiç bakmadım para tuzağı gibi gelebiliyor bana

Gerçi tüp bebek maceramda olmazsa son şans olarak deneyebilirim.

Sen gidersen ve yaptırırsan burada paylaş lütfen özellikle takip ederim canım :))

tabiki medidscim bilgi veririm..yani ben çok olumsuz karamsar olamıyorum düşün çok yakın komşum karşımda anlatıyor..kız kardeşi görümcesi o..mustafa yaşarla şifa buldular desem yeridir..tabikii rabbim istedi de oldu ama aracı oldu diye düşünüyoruz..dünden hamile kaldı haberini alınca aradım hemen..seni bi makinaya alıyorlarmış işte akapunktur aletine sen bişey demeden o doktor anlatıyormuş neyinin oldugunu..ve sadece kendi yetiştirdiği bitki kürleri hazırlıyormuş.para tuzagı diyemiyecegim çünkü aylık kont yok.4 ayda bir istiyor seni oaraya..hatta sadece hormon testi istiyormuş gelmene gerek yok diyor..

canım merhaba, bu durum kişiye göre degişiyor bazen uzun protokol uygulanıyorki adet öncesi başlanıyor ignelere bazen de kısa protokol buda adetin 2 veya 3. günü ignelere başlanıyor doktorun en güzel şekilde sana uygun olanı önerecektir.

çok teşekkürler canım inşallah ogün bi gelsinde ayın 5 ine aldım bileti Hataya adetim 10 u gibi ama daha erken olur diye erkenden gidiyorum:) Allahım hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu tatmayı..

GUNAYDİNLARRRRRRRRRR

HEPİNİZE GUZEL MUTLU HAFTASONLARİ DİLİYORUM...

Yeni bir aya daha basladik hepimiz icin hayirlisi olsun..rabbim guzel haberler duymayi nasip etsin..

ohhh topicteki erkeklere bak , maşallah ogluşlarımız çogalıyor . Canım Allah saglıla kucagınıza almak nasip etsin çok öpüyorum ikinize.

aman mcanım kızına dikkat et bu kadar topikcanın içinde yarışacaklar onun için

şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...

haftasonu geldiiii... bu gecede izmirden eşim gelecek kısmetse ,, bir hafta olacak yarın ben istanbula geleli..pazar gecesi dönecek tabi mecbur ama en azından şu 2 gün birlikte vakit geçirip gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ...arada moral olsun 2.haftaya başlarken ,,yarın 2.kontrolüm var ben size yazana dek muhtemelen pazartesi de 3.kontrolüm olmuş olur umarım hayırlı gelişmeler yaşar sonuçlar alırım pazartesi bu 2 kontrolü geçirmiş olumlu şekilde de devam eder halde sizlere bilgi vermek umudu ile öpüyorum ...destekleriniz alakanız için de teşekkür ederim hepinize.sağlıkla ,,sevgiyle....

masalcım sanada iyi hafta sonları umarım gene olumlu gelişmelerle dönersin topiğe...

herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...

inş tedavi sürecin boyunca herşey mükemmel geçer ve sonunda meleğine kavuşursun öpüyorum canım kendine iyi bakk :54:

canım sorma yaa gelemedim ama hep aklım sizdeydi :(((( bende sizleri çok merak ettim inş hepiniz iyisizdir şöyle bi göz atıyordum geçmişe ama yine de şükür kavuşturana :32:

ben yokken herkes birbirini görmüş herhalde ben eksik kalmışımm yaaa :30:
dimplecim aramıza tekrar döndüğüne çok sevindim .. sabahın ilk günaydınları senden geliyordu biliyorsun :) arada özletmek güzel oluyor sanırım :)) bu ara özleten özletene.. sağlığınız iyi olsun biz özleriz sizi :) şimdi sıra da seninle karşılaşmak var canım ..bir ara görüşelim mutlaka .. öpüyorum..

arkadaşlar mrb ben 5 yıllık evliyim ve 3 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum eşimde ve bende hiç bir problem yok hsg çekildi hormonlar normal yumurtlama var buna ragmen halen bebek sahibi olamadık ama ilişki düzensiz hiç bir ilaç vs. kullanmadım gittigim doktora ısrarla istememe ragmen senin bebegin olur ilaç veremem dedi ben bu durumda aşılama yaptırmak istesem hangi aşamalardan geçicem bilgi verebilirseniz çok çok teşekkürler rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş.

merhaba Melekcim ,inşallah herhangi bir tedavi sürecine girmeden bebeişin kendiliğinden gelir canım.. hakkında hayırlısı olsun canım..

masalcan'ım şu anda eşinle birlikte 2. kontrolün için hastanedesin.. inşallah güzel haberler alıp bize geri dönüş yapacaksın canım benim... yüreği gibi kendini de afet olan hatun, seni görüp sesini duymak çok güzeldi.. samimiyetin için teşekkürler arkadaşım.. buradaki herkesin farklı yeri ve önemi var benim için... hepinizi ayrı ayrı seviyorum inanın.mda,medids,seyhan,superisi,dimple,nimeysa,sardunya ve daha ismini sayamadığım bir çok arkadaşım.....

hayırlı osun aşılaman canım .. ,nşallah bugün bize hayırlı ve güzel haberler verirsin .. dualarımız seninle...

nimeysacım , seni de merak ediyorum canım ...
inşallah gönlünce olsun her şey... çok öpüyorum...

herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...

canım , kayınpederinin sağlık durumun iyi olmasına sevindim .. inşallah en mkısa sürede normal sağlığına kavuşur.. geçmiş olsun çok...
bu arada tebrik ederim bugün evlilik yıldönümünüzmüş... bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..inşallah bir sonraki yıldönümüzde mutluluğunuz bebeğinizle taçlanır.. bu sne belki eşin yanında değil ama seneye inşallah 3 kişi kutlayacaksınız hiç üzülme.. çok öpüyorum seni her şey gönlünce olsun..

Back
X