• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar nasılsınız ara sıra girip okuyorum yazılanları ama ben yazıcak bişey bulamıyorum insan tedavide olmayınca ne yazacağını bilemiyor. yani bende yeni haber yok 5 eylül de sistemik hastalık raporum çıkacak o sırada adet olucam ve 3. günü ultrason değerlendirmem yapılacak sonra dosyamı teslim edicem dosyam heyete girecek ve tüp bebek raporum çıkacak. sonrasında da ekim adetimi beklicem. aslında kassam bu aya da yetiştirirdim ama kendim istemiyorum 1 ay daha dinlenmek istiyorum 3 aşılama ve arada denenen spontan aylar yani tam 1.5 yıl eşimi ve beni oldukça yordu. hesaplanarak olunan birliktelikler perhiz hesaplaması folikül boyutları hepsinden çok sıkıldım.gerçekten zorlu bir süreçti doğal ve aşılama ile denemek herşeyi hesaplamak zorunda olmak evliliğimi ve eşimi de etkiliyordu inanın. görev bilinciyle birlikte olmaktan ikimizde çok sıkılmıştık. o yüzden bu ara ikimize de iyi gelecek bu ay çok rahatım. zaten bebek için artık yapılması gereken şey belli tüp bebek. onun dışında ben eşimle hem özel hem sosyal hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.şansımız varsa ilk denememizde tutar olmazsa 2. de olmazsa 3. de... o da olmazsa belki de pes eder kocamla dünya turuna çıkarım. mevlam vermiyorsaa vardır bir hikmeti derim...herşey biz insanlar için. ama en büyük dileğimiz sağlıklı bir evlat sahibi olmak herşeyden önce. ama artık bu isteğin evliliğimi etkilemesine izin vermicem. böyle düşünerek bile kafam rahatladı inanın. hesap yapmak yok artık kendimi çok rahatlamış hissediyorum. tüp bebekte de bırakıcam hesabı doktorlar yapsın gerisini kurcalamicam kendime zarar veriyorum. hem belki bu fikir sayesinde rahatlayınca bebişim de gelir kendiliğinden.hep olduğu gibi bir " kendiliğinden" ümidi vardır herkesin dimi :) hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
Selamm:) Heyacanın hiç bitmesin 9 ay sonunda bebisinı kucağına alana kadar devam etsin insallah:) Hiç biseycik anlamiycaksin zaten normal muayeneden daha bile kolay. En zor kısmı 14 günlük bekleme suresi:) Hayirli olsun şimdiden umarım ilk asilamanda kavuşursun bebisine :16:

İns. Bu sefer kavuşursun bebisine. Hepimizin bir cok ortak noktası var. Olumsuz Aşılamalar tup bebekler.. Dualarimiz hepimiz icin:16:

hayırlı olsun aşılaman arkadaşım ... inşallah ilk ve son denemn olur ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun ... Şansın bol olsun ..

günaydın Medidscim, ben de öğleye kadar dört gözle senin online olmanı bekleyeceğim canım ... dün sana mail yolladım istersen bir bak mail kutuna tatlım... öptümm çok...

hoşheldin arkadaşım umarım ilk ve son olsun, elbetteki buradaki herkes dualarımızda seninde olacagın gibi.

ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum

NAZARBONCUGM....hoşgeldin...bugün aşılamanı yaptırıyormuşsun hayırlı olsun o günleri yaşarken bizlerinde herhangi bir tecrübesi yoktu hakılısın heyecanlanmakta ..ama madem destek veriyoruz o zaman kulak ta ver bize ellerin titreyecek kadar heyecanlandırma kendini korkulacak hiçbirşey yok sakin olmak en iyi ilacın ..umarım ilk ve son tedavin olur sonu güzel olsun..

REYYAN....selam..hoşgeldin hayırlısı olsun gireceğin tedaviler fakat anlayamadım 2 aşılama sonrası bir kez tüp bebek tedavisi geçirmişsin neden şimdi tüpten sonra başa dönüp aşılama olacaksın tüp bebek tedavisi ile devam etmen gerekmez miydi?

JOLLYY.......sağol jollyy cim bebik olurmu olmazmı Allah biliyor ama tedaviye devam işte kısmet canım..inşallah diyelim bir daha ki kontrol yarın sabah canım...

MCAN...... canım teşekkürler ,, inşallah olumlu olur hayırlısı bakalım ne varsa artık kısmette adım adım gidiyoruz..kader..önden biz arkasından..:))

MEDİDS.....senle ben tanışamadık ama..şirine...:))) gayemle bugün bende tanıştım üstelik aradıda hem fiziken hem sesli tanıştık onla da..çok tatlı aynı kalbi gibi kendisi de güzel...dün seyhana seni gördüm dedim o cümle ile muhabbet bir ilerlemiş arkamdan iyi oldu görebilen görüyor işte kimle yazıştığını süper oldu teknoloji sağolsun...

SARDUNYA...izmirde aklının kalması güzel sevindim gelirsin bundan sonra arada..:)) çeşmemiz zaten dünyanın top on listesinde malum..ama malesef sıcağımız sağlam işte hak vermişsin üstelik sen yine çok sıcaklarda gitmedin düşün öncesini...
çok az kaldı seninde tedavine zaten eylüle girdik artık şimdiden hayırlısı ile başlamak nasip olsun sardunyacım hoşgeldin tekrar tatil gezme değişiklik iyi olmuş tedavi öncesinde..çok öpüyorum seni canım..

MDA......tabi sorsunlar da nasıl salladığını söyleyeyim ...mütevazi hanım..fotojenik olduğun doğru aslının iyi olmadığı külliyen yalan...canım arkadaşım benim.

DİMPLE....hoşgeldin canım,,naptın sen ya yok oldun ne zamandır bazen kıskanıyorum böyle gidiyorum diyenleri gidenleri özlettiriyorsunuz kendinizi arada lazım.... fakat iyiyim bir süre yokum merak etmeyin demek şartı ile ..çünkü sebep bilmeyince haberli olmayınca insanın aklına bir sürü şey geliyor sorduk andık adını hep çağırmışız resmen gelmişsin...bizde özledik seni canım.

MDA....canım sana sordum ya geçenlerde MPB Yİ geçmişte aynı doktorda olduğunuz için belki önceden diyoloğun olmuştur haberin var mı diye buraya da yazdım bilen varmı diye bir ay kadar önce bilen yok olsa biri cevaplardı umarım dediğin gibi bebeğide kendide iyidir ...

MELEK.....korkutmasın iğneler..eminim bugüne kadar canın çok şey için daha çok yanmıştır ..hiç takma bile aklına ,,alışırsın zaten ilk bir iki enjekteden sonra ..

çok teşekkür ederim hepinize.. cuma gübü yapıldı aşılamam evet söylediğiniz gibiymiş Allaha şükür canım da yanmadı zor da olmadı..şimdilerde beklemedeyim. yalnız sizlere bişey sorcam,ne bileyim tutup tutmadığını 14 fün önceden bi şekilde anlaymamz mıyız? yada ne bileyim naparsam tutar yada tutmaz.. bilemedim ben..ahh ahh bi de bu beklemek meraklandırıyor insanıo..

merhaba arkadaşlar nasılsınız ara sıra girip okuyorum yazılanları ama ben yazıcak bişey bulamıyorum insan tedavide olmayınca ne yazacağını bilemiyor. yani bende yeni haber yok 5 eylül de sistemik hastalık raporum çıkacak o sırada adet olucam ve 3. günü ultrason değerlendirmem yapılacak sonra dosyamı teslim edicem dosyam heyete girecek ve tüp bebek raporum çıkacak. sonrasında da ekim adetimi beklicem. aslında kassam bu aya da yetiştirirdim ama kendim istemiyorum 1 ay daha dinlenmek istiyorum 3 aşılama ve arada denenen spontan aylar yani tam 1.5 yıl eşimi ve beni oldukça yordu. hesaplanarak olunan birliktelikler perhiz hesaplaması folikül boyutları hepsinden çok sıkıldım.gerçekten zorlu bir süreçti doğal ve aşılama ile denemek herşeyi hesaplamak zorunda olmak evliliğimi ve eşimi de etkiliyordu inanın. görev bilinciyle birlikte olmaktan ikimizde çok sıkılmıştık. o yüzden bu ara ikimize de iyi gelecek bu ay çok rahatım. zaten bebek için artık yapılması gereken şey belli tüp bebek. onun dışında ben eşimle hem özel hem sosyal hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.şansımız varsa ilk denememizde tutar olmazsa 2. de olmazsa 3. de... o da olmazsa belki de pes eder kocamla dünya turuna çıkarım. mevlam vermiyorsaa vardır bir hikmeti derim...herşey biz insanlar için. ama en büyük dileğimiz sağlıklı bir evlat sahibi olmak herşeyden önce. ama artık bu isteğin evliliğimi etkilemesine izin vermicem. böyle düşünerek bile kafam rahatladı inanın. hesap yapmak yok artık kendimi çok rahatlamış hissediyorum. tüp bebekte de bırakıcam hesabı doktorlar yapsın gerisini kurcalamicam kendime zarar veriyorum. hem belki bu fikir sayesinde rahatlayınca bebişim de gelir kendiliğinden.hep olduğu gibi bir " kendiliğinden" ümidi vardır herkesin dimi :) hepinizi öpüyorum.

allahtan hayırlısı canım kafanı rahatlatman sen ve eşin için çok iyi olacak,belkide kendiliğinden gelecek bu sayede.rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürür yuvanızı şenlendirir...:16::16::16::16:

O zaman 1 ay sonra sende bizdensin desene :) Cok guzel ve doğru bir kara vermiştin cnm. Bende başladığımdan beri hep bu sekilde dusunuyorum hatta ben pes etme olayını hiç düşünmeden her fırsatta dunya turu olayını gerçekleştiriyorum İnan cok iyi geliyor gezmek:) Benim koca kisisi cok gezengi olduğu icin şimdiden o 9 aylık süreci düşünüyorum beni sabit bir yerde tutacak mı diye . Evlat icin katlanacak artık yapicak bir sey yok ehehehe :)) Hem dediğin gibi bakarsın bebis sana Supriz yapar insallahhh:16:

çok teşekkür ederim hepinize.. cuma gübü yapıldı aşılamam evet söylediğiniz gibiymiş Allaha şükür canım da yanmadı zor da olmadı..şimdilerde beklemedeyim. yalnız sizlere bişey sorcam,ne bileyim tutup tutmadığını 14 fün önceden bi şekilde anlaymamz mıyız? yada ne bileyim naparsam tutar yada tutmaz.. bilemedim ben..ahh ahh bi de bu beklemek meraklandırıyor insanıo..

Hayirli Ugurlu olsun:) Tutup tutmadığını 12. Günde Kandanda öğrenebilirsin ama yinede en güzeli asilamada 14 gunu doldurmak. Ne yazıkki sabır sabır başka çaren yok:) Sen normal yaşantına devam et sadece cok ani haraketler yapma. Bunun dısında bol bol balık yiyebilirsin. Tutup tutmamasını etkileyen bir durum degil ancak eğer gebelik başlarsa bu süreçte Bebisin ilk günlerinde cok com faydası varmış. Özellikle tup bebektede öneriyorlar. İns. Bebisin bir kac güne yerleşir gobusune:16:

merhaba canım. bende senin gibiyim. geliyorum okuyorum ama yazacak pek bişey bulamıyorum. bende kendimi rahata verdim. özelikle eşim sayesinde oldu bu. olmasada olur sen üzülme diye söylemiyorum gerçekten ben üzülmüyorum artık. biz böylede iyiyiz. seninle bir ömürde yeter bana dedi. sanki daha rahatlamış hissettim kendimi. çünkü hamileliğim boyunca öyle heycanlıydıki sonrasında onlar gözümün önüne gelip çok üzülüyordum ben. her sabah her akşam mutlaka karnımı öper konuşurdu. o günler bir daha nasip olur mu bilmiyorum. ama artık gerçekten çok yoruldum. özellikle bu doğum üstüne kürtaj vs. soğuttu beni hastanelerden. bizde aynen dediğin gibi hesap yapmadan, düşünmeden yaşamayı özlemişiz. zaten korunma sürecim var. ama o bitincede umarım böyle rahat devam edebiliriz. kafaya takmadan. hesap yapmadan. tüp bebek, tedavi vs. şimdilik uzak bana. bir tekrar gelirse heycanım yerine paylaşırım yine sizinle. o süreye kadar takipçinizim. sizlerin mutlulukları ile geçireceğim inşallah günlerimi. görüşmek üzere.

o zaman 1 ay sonra sende bizdensin desene :) cok guzel ve doğru bir kara vermiştin cnm. Bende başladığımdan beri hep bu sekilde dusunuyorum hatta ben pes etme olayını hiç düşünmeden her fırsatta dunya turu olayını gerçekleştiriyorum inan cok iyi geliyor gezmek:) benim koca kisisi cok gezengi olduğu icin şimdiden o 9 aylık süreci düşünüyorum beni sabit bir yerde tutacak mı diye . Evlat icin katlanacak artık yapicak bir sey yok ehehehe :)) hem dediğin gibi bakarsın bebis sana supriz yapar insallahhh:16:

hayirli ugurlu olsun:) tutup tutmadığını 12. Günde kandanda öğrenebilirsin ama yinede en güzeli asilamada 14 gunu doldurmak. Ne yazıkki sabır sabır başka çaren yok:) sen normal yaşantına devam et sadece cok ani haraketler yapma. Bunun dısında bol bol balık yiyebilirsin. Tutup tutmamasını etkileyen bir durum degil ancak eğer gebelik başlarsa bu süreçte bebisin ilk günlerinde cok com faydası varmış. özellikle tup bebektede öneriyorlar. Ins. Bebisin bir kac güne yerleşir gobusune:16:

canımm teşekkür ederim sana çok sağol... :) 14 günü bekleyip hastaneye gidip kan tahlili yaptırayım bari :) umarım sonuç olumlu olur.. Ya inanır mısın normal hayatıma dönemiyorum,çok dikkat ediyorum,aşırı yavaş hareketler sergiliyorum.. Bi acayip oldum 2 günde.. Aminn aminnn inşallah gelir ve yerleşirrr göbüşee :)

1.aşılamamı denedim bugun 15.gün olmadı regli oldum kısmet bidahaki sefere inşallah.herkese bol şans ve bol moralli günler diliyorum.

gecmis olsun sibel uzulme insallah 2. de tutar ....
bende ilk kez yaptiracagim eylul sonu ekim basi tam bilmiyorum tarih
herseyin hayirlisi...:31:

inşallah ilk ve son tedavin olur ve özlemle beklediğinn meleğine kavuşturur seni... şansın bol olsun canım..

gayem07 cok tsk ederim.guzel dilegin icin aminnnnnnn..herseyi adim adim paylasicam burda nasipse...

Son düzenleme:
kızlar şoklardayım genetik sonucum geldi bebegimin hiç bir sorunu yokmuş saglıksız kalbi durdu vs diye alıştırmıştım kendimi :43::43: çok üzgünüm buarada kızım olacakmış benim minik prensesim ofya druma kontrolüme gidince göstericem şimdilik bir sorun yok yazıyor bakalım ne diycek:14:

geçmişi okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir:16::16:

İyidir kuzucuğum yaa buralardayımm aynı bıraktığın gibi ehehehehe :))) Asker gelsinde inş. gerek kalmaz ama olurki yolun düşerse bekleriz senide buraya :)

canım ıns ya .asker burda suanda,2ay hava degisimine geldı.bakalım sanmam olsn ama bi umut.

hayırlısı olsun canım hakkında... ne gününden önce test yap ne de belirtilere takılıp stress yap kendine.. her şeyi akışına bırak ve sadece güzelliklere odaklan canım... bebeğine onu ne kadar istediğini söyleyip konuş onunla ki o da annesinin bu istediğine karşılık sana sıkı sıkı tutunsun... şansın bol olsun arkadaşım..

kızlar şoklardayım genetik sonucum geldi bebegimin hiç bir sorunu yokmuş saglıksız kalbi durdu vs diye alıştırmıştım kendimi :43::43: çok üzgünüm buarada kızım olacakmış benim minik prensesim ofya druma kontrolüme gidince göstericem şimdilik bir sorun yok yazıyor bakalım ne diycek:14:

geçmişi okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir:16::16:

merhaba canım, herhangi bi genetik sorunun çıkmaamsı güzel ; tabiii gönül isterdi ki böyle bir şeyin yaşanmaması canım ..
Allah bu acıyı tekrar yaşatmasın... Allah o minik prensessin kalan ömrünü gelecekteki prens ve prensesine versin canım...
bundan sonrasında güzellikler seni bekliyor olsun arkadaşım...

güzel, mutlu,umutlu ,huzur dolu bir hafta bizleri bekliyor olsun bayanlar... iyi haftalar :54:

Diledigimiz gibi guzel hayirli bir hafta olsun hepimiz icin insallah.. Hastanedeyim birazdan eve gececegim cumadanbu yana haftasonu topik yazismalarinizi okuduktan sonra yazarim bende sizlere cuma gunku kontrolumle beraber kontroller her gune donustugu icin 3 gundur her sabah 8.30 da hastanede muayene olup kan veriyorum ayrintilari anlatirim hepinizi opuyorum oglen tekrar gorusmek uzere

çok saol canım ismi artık değişmeyecek,herkes benimsedi sorarken çınar napıyo diyolar doğmadan ismine alıştı :))))

canım çınar şimdilerde çok moda:55: ama ben beğendim:16::16: adı gibi sağlam sağlıklı ve uzun güzel yıllar yaşasın inşallah
:16::16::54:

Diledigimiz gibi guzel hayirli bir hafta olsun hepimiz icin insallah.. Hastanedeyim birazdan eve gececegim cumadanbu yana haftasonu topik yazismalarinizi okuduktan sonra yazarim bende sizlere cuma gunku kontrolumle beraber kontroller her gune donustugu icin 3 gundur her sabah 8.30 da hastanede muayene olup kan veriyorum ayrintilari anlatirim hepinizi opuyorum oglen tekrar gorusmek uzere

sanada günaydın canım hakkında hayırlı olan nasip olur inşallah “HER DÜŞÜNCENİN BİR ENERJİSİ VARDIR” ,derler bu yüzden güzel şeyler düşünürsen evrende yarattığın bu enerji bir gün sana geri dönecektir. , O’nun mutlaka geleceğini düşün,, evinde bebeğinin sesini duymaya , Onun kokusunu hissetmeye çalış, Onunla konuş. Bu arada çok inatçıda olma,, onların bizden daha inatçı olduklarını en iyi biz biliriz,,,:16:

Back
X