• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel bayanlar kalkın artık :))) mis gibi bir gün sizi bekliyor olsun. :))

Masalcım sanırım şu an op için hastane de hazırlanıyorsun :)) umarım her şey yolunda gider tatlım, merakla seni bekliyor olacağız :))

çok öpüyorum canım :))

günaydın kızlar bugün herkese mutluluk ve huzur getirsin öpüyorum hepinizi................

canım şu an opun başlamak üzerdedir büyük bir olasılıkla... her iki yumoşunun kaliteli olup döllenir ve sana minik ''masallar'' olarak geri dönerler inşallah... Dualarım seninle arkadaşım... şansın bol olsun Masalcan'ımm..

kaç gündür Mda nın sesi soluğu çıkmıyor farkında mısınız arkadaşlar .... onunda İstanbul macerasına az kalmış olması gerek.. inşallah her şey yolundadır...
merak ettim seni esmer güzeli nerelerdesin ???:18::18:

Günaydın kızlarrrrr
sabah ilk uyandığımda masal aklıma geldin dualarımız seninle yoldaşımmmm , güzel haberlerini bekliyorummm :38:

kaç gündür Mda nın sesi soluğu çıkmıyor farkında mısınız arkadaşlar .... onunda İstanbul macerasına az kalmış olması gerek.. inşallah her şey yolundadır...
merak ettim seni esmer güzeli nerelerdesin ???:18::18:

gaye inanmıyorum ya bende sana tam mdayı sorucaktım kalp kalbe karşıymış bende merak ettim doğrusu inş.önemli bir şey yoktur.her şey yolundadır.

diğer merak ettiğim kişi de Hestia ...hestia'dan hemen hemen 10 gündür haber yok arkadaşlar .. inşallah minik meleğiyle iyilerdir.. herhangi bir sorunları olmadan hamileliğinin tadını çıkartıyordur...

gaye inanmıyorum ya bende sana tam mdayı sorucaktım kalp kalbe karşıymış bende merak ettim doğrusu inş.önemli bir şey yoktur.her şey yolundadır.

kalp kalbe karşımış canım :) 2 3 gündür görünmüyor merak ettim ... inşallah her şey yolundadır...

diğer merak ettiğim kişi de Hestia ...hestia'dan hemen hemen 10 gündür haber yok arkadaşlar .. inşallah minik meleğiyle iyilerdir.. herhangi bir sorunları olmadan hamileliğinin tadını çıkartıyordur...

burda değilse de başka topükte yazısını okudum bir sorunu yok sanırım arada geliyor buraya yazmasa da sana denk gelmemiştir :)))

2 günüdür kalkamıyorum geç kalıyoruz yok böyle bi uykuuu alarm felan hepsi vızz geliyooo anlamadım gittti :101::101::101:

bakma sen benim hafta içi erkenci olduğuma hafta sonu 11den önce ortalıkta olmam :))) derin bir uykuya dalarım :)))

en iyisini yapıyorsun uyu gitsin valla benim yerime de uyu hemde :)))

cnmmm bugün aynen böyleyim bakkkkk :111:

baya bir şirinim diyosun yan :)))

canım sana özel mesaj gönderdim gaye ve mdayı görme şerefine erdim de sizleri göremedim hala face kullanıyorsan özelden gönderirsen eklemek isterim seni tatlım :))

Back
X